Mesin Kopi KACM140EBK

Mesin Kopi Nedis KACM140EBK

user Manual

Pambuka

 
Matur nuwun kanggo tuku Nedis KACM140EBK.
Dokumen iki minangka manual pangguna lan ngemot kabeh informasi kanggo panggunaan produk sing bener, efisien lan aman.
Manual pangguna iki ditujokake kanggo pangguna pungkasan. Waca informasi iki kanthi teliti sadurunge nginstal utawa nggunakake produk.
Tansah nyimpen informasi iki karo prodhuk kanggo nggunakake ing mangsa.

gambaran Product

Gunakake kanggo
Wong Nedis KACM140EBK yaiku pembuat kopi kanthi reservoir banyu nganti 2 cangkir kopi.
Produk kasebut mung digunakake kanggo njero ruangan.
Produk iki ora kanggo panggunaan profesional.
Produk iki bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun utawa luwih lan sithik kemampuan fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu yen diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan produk kanthi cara sing aman lan ngerti bebayane melu. Bocah-bocah ora bakal muter produk kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
Produk kasebut ditrapake kanggo digunakake ing lingkungan rumah tangga kanggo fungsi perawatan rumah tangga sing khas sing uga bisa digunakake dening pangguna sing ora ahli kanggo fungsi perawatan rumah tangga khas, kayata: toko, kantor lingkungan kerja sing padha, omah pertanian, dening klien ing hotel, motel lan liya-liyane lingkungan jinis omah lan / utawa lingkungan jinis amben lan sarapan.
Modifikasi produk apa wae bisa uga nyebabake keamanan, garansi lan fungsi sing tepat.
specifications
Product
Seng nggo gawe kopi
Nomer artikel
KACM140EBK
Ukuran (lxwxh)
21 x 16 x 29 cm
input Power
220 - 240 VAC ; 50 / 60 Hz
daya dirating
370 - 450 W
Kapasitas banyu
2 cangkir
Panjang kabel
70 cm
Bagian utama (gambar A)
 
210132 14022 Nedis - Pembuat Kopi - KACM140EBK bagean utama.ai
A
1. Filter
2. Kamar gawean
3. Kopi cepuk
4. Cangkir kopi keramik (2x)
5. Tutup waduk banyu
6. sprayer
7. Wadhuk banyu
8. Tombol daya
9. kabel Power

Pandhuan safety

 PÈNGET
  • Priksa manawa sampeyan wis maca lengkap lan ngerti pandhuan ing dokumen iki sadurunge nginstal utawa nggunakake produk. Simpen kemasan lan dokumen iki kanggo referensi mbesuk.
  • Mung gunakake produk kaya sing dijelasake ing dokumen iki.
  • Aja nggunakake produk yen bagean wis rusak utawa rusak. Ganti produk sing rusak utawa rusak kanthi cepet.
  • Aja ngeculake produk lan aja nganti nabrak.
  • Cabut produk saka sumber listrik lan peralatan liyane yen ana masalah.
  • Aja nggunakake produk kanggo dadi panas liyane kajaba banyu.
  • Yen permukaan wis retak, langsung copot produk saka sumber listrik lan aja nggunakake produk maneh.
  • Aja nganti kabel listrik digantung ing pojok meja utawa meja.
  • Aja nyelehake produk ing lemari nalika digunakake.
  • Selehake produk ing permukaan sing stabil lan rata.
  • Priksa manawa ora ana banyu sing mlebu ing stopkontak.
  • Sambungake menyang stopkontak wae.
  • Aja nyopot produk kanthi narik kabel. Tansah nangkep colokan banjur tarik.
  • Aja nganti kabel listrik nutul permukaan sing panas.
  • Aja mbabarake produk menyang sinar srengenge, geni wuda utawa panas.
  • Aja nyelehake produk ing banyu utawa dilebokake ing mesin cuci piring.
  • Aja nyopot tutup ndhuwur nalika siklus nggawe.
  • Aja mbukak waduk banyu sajrone digunakake.
  • Cabut produk nalika ora digunakake lan sadurunge diresiki.
  • Copot produk saka sumber listrik sadurunge layanan lan nalika ngganti bagean.
  • Bocah-bocah sing kurang saka 8 taun kudu dijauhake kajaba kudu diawasi kanthi terus.
  • Panggunaan bocah kudu diawasi sawayah-wayah.
  • Produk iki dudu dolanan. Aja nganti bocah utawa kewan dolanan karo produk iki.
  • Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah tanpa pengawasan.
  • Aja mindhah produk sajrone operasi.
  • Aja ndemek permukaan sing panas.
  • Suhu lumahing sing bisa diakses bisa uga dhuwur nalika produk lagi operasi.
  • Aja ngisi waduk banyu ing ndhuwur indikator "MAX".
  • Produk iki mung bisa dilayani dening teknisi sing mumpuni kanggo perawatan kanggo nyuda risiko kejut listrik.
Panjelasan simbol safety ing produk
lambang
Description
IS6043_Burn Hazard Hot Suface Label.ai
Indikasi kanggo lumahing panas. Kontak bisa nyebabake kobong. Aja ndemek.
Panjelasan simbol ing produk utawa kemasan
lambang
Description
Kelas Elektro 1.ai
Produk sing proteksi marang kejut listrik ora mung gumantung ing insulasi dhasar, nanging kalebu pancegahan safety tambahan kanthi cara sing kasedhiya kanggo nyambungake bagean konduktif (sing dudu bagean urip) menyang konduktor pelindung (earthing). ing wiring tetep ing cara sing bagean iki ora bisa urip ing acara saka Gagal jampel dhasar.

instalasi

  • Priksa isi paket kasebut
  • Priksa manawa kabeh bagean ana lan ora ana karusakan sing katon ing bagean kasebut. Yen bagean ilang utawa rusak, hubungi meja layanan Nedis BV liwat webSitus: www.nedis.com.

Gunakake

Sadurunge digunakake dhisik
  • Ngresiki kamar bir A2, kendhi kopi A4 lan reservoir banyu A7 nganggo sabun cuci piring lan mbilas nganggo banyu.
  • Nalika sapisanan nggunakake produk iki, nindakake rong siklus nggawe tanpa kopi kanggo ngresiki bagian njero produk.
Nyeduh kopi (gambar B)
KACM140EBK nyeduh kopi v2.ai
B
  • Aja ngisi waduk banyu ing ndhuwur indikator "MAX".
  • Aja ndemek permukaan sing panas.
1. Bukak tutup reservoir banyu A5.
2. Isi wadhuk banyu A7 karo banyu resik kanggo saben cangkir kopi.
3. Puter sprayer A6 menyang mburi. Deleng gambar B.
4. Selehake saringan A1 ing kamar bir A2.
  • Biasane, sendok kopi darat dibutuhake kanggo siji tuwung kopi. Setel jumlah kasebut miturut selera dhewe.
5. Sebarake kopi sing wis rata kanthi rata.
6. Cedhak A5.
7. Selehake cangkir kopi A4 ngisor kamar bir A2.
8. Pasang kabel listrik A9 menyang stopkontak.
9. Pencet tombol daya A8 kanggo miwiti siklus nggawe bir.
  • A8 murup.
  • Aja mbukak tutup reservoir banyu A5 nalika siklus pembuatan bir lagi ditindakake.
10. Enteni siji menit sawise siklus nggawe bir rampung kanggo ngidini kabeh kopi netes menyang A4.
11. Njupuk A4 saka pembuat kopi.
  • Ati-ati, uap panas bisa uwal.
12. Rasakake kopine.
13. Pencet A8 kanggo mateni produk.
14. Buang kopi sing wis dienggo.

Reresik & Maintenance

  •  Ngidini prodhuk nganti adhem sadurunge ngresiki.
  • Aja nyelehake produk ing banyu.
  • Aja mbukak sambungan listrik menyang banyu utawa kelembapan.
  • Mung kamar nggawe bir lan kendi kaca sing bisa dicuci nganggo mesin cuci piring. Produk liyane ora aman kanggo mesin cuci piring lan kudu diresiki nganggo tangan nganggo banyu sabun.
  • Ngresiki produk kanthi rutin nganggo kain sing alus, resik lan garing. Aja abrasif sing bisa ngrusak permukaan.
  • Aja nggunakake agen pembersih kimia sing agresif kayata amonia, asam utawa aseton nalika ngresiki produk.
  • Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake dening bocah-bocah ing umur 8 taun lan tanpa pengawasan.
  • Aja nyoba ndandani produk kasebut. Yen produk ora bisa digunakake kanthi bener, ganti nganggo produk anyar.

Medhot produk

1. Open A5.
2. Isi A7 menyang indikator 'MAX' kanthi siji bagean cuka putih lan telung bagean banyu adhem.
3. Panggonan A1 menyang A2.
4. Cedhak A5.
5. Papan a 0.5L reservoir ngisor spouts warung A3.
6. Pencet A8 kanggo nguripake produk.
7. Enteni sawetara menit sawise siklus nggawe bir rampung kanggo ngidini kabeh kopi netes menyang cangkir.
8. Ngidini produk supaya adhem.
9. Copot, mbilas lan sijine maneh A4.
10. Baleni langkah ing ndhuwur nganggo campuran cuka banyu seger.
11. Nindakake telung siklus pembuatan bir kanthi banyu resik.

Warranty

 Sembarang owah-owahan lan / utawa modifikasi kanggo prodhuk bakal mbatalake babar pisan. Kita ora tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake panggunaan produk sing ora bener.
Produk iki mung dirancang kanggo panggunaan pribadi (panggunaan domestik normal). Nedis ora tanggung jawab kanggo nyandhang, cacat lan / utawa kerusakan sing disebabake dening panggunaan komersial kanggo produk.

wewaler

 Desain lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar. Kabeh logo, merek lan jeneng produk minangka merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka pihak sing nduweni lan kanthi iki diakoni.

Pembuangan

WEEE.png
Simbol iki nuduhake yen produk iki ora kudu dibuwang karo sampah rumah tangga liyane ing saindenging EU. Kanggo nyegah cilaka lingkungan utawa kesehatan manungsa kanthi mbuwang sampah sing ora dikendhaleni, sampeyan tanggung jawab kanggo daur ulang supaya bisa ningkatake panggunaan bahan mentah sing lestari. Kanggo mbalekake produk bekas, sampeyan bisa nggunakake sistem bali lan koleksi biasa utawa hubungi toko ing ngendi produk kasebut dituku. Padha bisa daur ulang produk iki kanggo lingkungan.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *