MANUAL MANUAL

Mpow M12 Kab

Earbuds Nirkabel Sejati
Mpow M12, BH463A

SENARAI PAKEUT

SENARAI PAKEUT

DIAGRAM

DIAGRAM

POWER ON

POWER ON
  1. Earphone kanthi otomatis diuripake (kanthi lampu LED biru sumunar) lan wiwiti masangake nalika mbukak kasus pengisian daya.
  2. Ing status shutdown lan nalika earphone ora ana ing kasus pengisian daya, banjur penet terus MFB kalorone earbud nganti 2 detik kanggo Daya (kanthi lampu LED biru sumunar}

MATENI

MATENI
  1. Sijine earphone maneh ing kasus sing diisi daya banjur tutup kasus kasebut
    kanggo mateni.
  2. Yen earphone ora ana ing kasus sing diisi daya, cukup penet terus MFB kalorone earbud suwene 5 detik kanggo mateni. (Mode 2 ora bisa ditindakake sajrone muter musik utawa nelpon.)

PAIRING

PAIRING
  1. Bukak kasus pengisian daya. dheweke bakal kanthi otomatis mlebu mode pasangan sing cahya LED ganti biru lan abang kanthi gantian, banjur pilih "Mpow M1 2".

Catetan: Earbud bakal sambungake maneh karo prioritas piranti sing dipasangake. Yen sampeyan pengin masangake menyang smartphone nomer loro. mangga nyopot Bluetooth ing smartphone sing dipasangake.

MUSIC

MUSIC

PANGGILAN INCOMING

PANGGILAN INCOMING

 

MUSIK & CAU INCOMING. & Siri

Volume Up / Down
1101uma +, penet terus tombol MFB saka earbud Kanan kanggo nambah volume.
1101uma-: penet terus tombol MFB ofle1tearbud kanggo nguripake dCM'n
the '- “> volume mudun_

Lacak Sabanjure / Sadurunge
Lacak Sabanjure: tutul kaping pindho ing MFB Earbud Kanan
Trek sadurunge: tutul kaping pindho ing MFB saka Earbud kiwa

Dolanan / Ngaso
Tutul MFB saka siji tunas kuping sapisan-

Anll'W'III '/ Hang Up
Tutul kaping pindho ing MFBofeltherearbud.

Tolak
Pencet terus MFBof forearbud for2seconds.

Aktifake Siri
Tutul kaping telu ing MFB saka earbud.

 

RESET

RESET
  1. Priksa manawa Bluetooth nguripake dipateni ing piranti sampeyan.
  2. Yen kaloro earbud wis ana ing kasus sing diisi daya, bareng pencet banjur
    terus kaloro kuping nganti 5 detik kanggo mbusak d811ices sing dipasangake.
  3. Lampu earbuds bakal sumunar abang lan biru bebarengan. tegese
    sukses ngreset.
  4. LED bakal mati mengko, Mpow M12 kanthi otomatis bakal bali menyang mode pasangan.

PENGISIAN

PENGISIAN
PENGISIAN

Catetan: Wireless Charger didol kanthi kapisah.

Aja sijine

PELUPUSAN PRODUK IKI Bener

(Peralatan Listrik & Elektronik Sampah)
A Tandha Iki sing ditampilake ing produk utawa literatur nuduhake manawa ora dibuwang sampah rumah tangga liyane ing pungkasan proses kerjane.

Kanggo nyegah kerusakan lingkungan lan kesehatan manungsa saka pembuangan sampah sing ora bisa dikendhaleni. mangga dipisahake saka jinis sampah liyane lan daur ulang kanthi tanggung jawab kanggo ningkatake panggunaan sumber daya materi kanthi berkelanjutan. Pangguna rumah tangga kudu ngubungi pengecer sing tuku produk iki utawa kantor pamrentah lokal. kanggo rincian babagan kene lan carane bisa njupuk barang iki kanggo daur ulang sing aman kanggo lingkungan.

Pangguna bisnis kudu ngubungi panyedhiya lan mriksa syarat-syarat kontak kontak_ Produk iki aja dicampur karo limbah komersial liyane Kanggo dibuwang.

PERNYATAAN FCC

Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngindhari otoritas pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.

Piranti iki tundhuk karo bagean l 5 saka Aturan FCC sing tundhuk
rong kahanan ing ngisor iki, 1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake antarmuka sing mbebayani lan (2) Piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa kalebu antarmuka sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake

Pernyataan Ekspos Radiasi FCC:

Piranti iki tundhuk karo watesan cahya radiasi FCC sing ditemtokake kanggo a
lingkungan sing dikontrol.

FAQ

P1: Kepiye cara nggawe loro earbuds disambungake nalika siji wis pedhot lan mung liyane sing bisa digunakake?
Solusi: Coba lebokake ing kasus pengisian daya, penet terus rong earbuds nganti 5 detik kanggo ngreset. Banjur kaloro earbuds bakal nyambung sambungan sampeyan. Wara-wara: Priksa manawa fungsi Bluetooth ing piranti dipateni.

P2: Suwene wektu ngisi daya ngisi daya nirkabel lan ngisi daya USB-C? Lan Playtime?
Wangsulan: Kanggo ngisi daya USB-C, butuh wektu 2 jam. kanggo ngisi daya kebak earbuds lan cilik. Dhukungan kanggo ngisi daya 10 menit lan ngrungokake nganti 1 jam. Kanggo ngisi daya nirkabel, butuh 3 jam. kanggo ngisi kasus kasebut. Nganti 25 jam. total batere sawise diisi daya kanthi lengkap. (5 jam. Kanggo saben earbud lan 20 jam. Kanggo ngisi daya) Kasus pengisi daya bisa ngisi daya kebak earbuds kaping 4.

Q3: Apa aku bisa nyetel volume kanthi nggunakake earbuds nirkabel Mpow M12?
Wangsulan: Ya, sampeyan bisa nyetel volume kanthi nutul terus earbud L / R kanggo nyuda / nambah volume.

Kepiye cara ngalih menyang mode kembar?

  1. Copot / mateni Bluetooth ing piranti sampeyan.
  2. Lebokake earbuds ing kasus kasebut lan tutup nganti 5 detik utawa luwih.
  3. Bukak kasus iki. Nalika loro-lorone sumunar biru / abang, tutul loro-lorone sekaligus 4 kaping nalika isih ana ing kasus kasebut.
  4. Dheweke kudu ngreset / masangake saben liyane lan mung sing tengen kudu terus flashing.

P: Siji pedhot saka liyane, kepiye carane bisa masangake maneh?
Medhot sambungan earpods saka telpon, lebokake ing kasus banjur tutup kasus banjur bukak maneh.
Banjur bukak cilik lan nalika polong ana ing njero kasus, pencet mudhun ing area touchpad kaloro earpods sing ditahan udakara 10 detik. - Sampeyan biasane nggawe reset.

P: Earbuds macet ing mode mono, nalika nyoba nyambung, aku mung bisa nyambung menyang sisih siji lan liyane. Kepiye cara supaya wong loro bisa nyambung?

Coba lebokake maneh ing kasus kasebut banjur mateni piranti sampeyan. Bukak tutup lan kalorone kudu miwiti biru / abang. Tanpa ngilangi tap cilik ing wektu sing padha 4 kaping. Sampeyan kudu ngreset lan saiki mung sing bener sing kudu sumunar.

Warranty:

1. Ekstensi Garansi Gratis: Saliyane garansi 12 wulan reguler, para pembeli Amazon bisa nambah garansi ing produk MPOW dadi 24 wulan.

2. Kirimake ID pesenan Amazon menyang akun MPOW kanggo entuk garansi. Sampeyan bisa view status garansi kabeh produk ing akun - Produkku.

3. Yen sampeyan tuku produk saka MPOW websitus, sampeyan wis diwenehi garansi 24 wulan; ora perlu tambahan. Cathetan: Ekstensi garansi ora sah kanggo barang bekas

 

Pitakon babagan Manual sampeyan? Kirim ing komentar!

Nggabungake obrolan

23 Komentar

  1. Tunas dicopot saka kasus sing diisi. Dheweke ujar "daya aktif" lan udakara 3 detik mengko sing kiwa ujar "mateni". Ngopo ??

  2. Nuwun sewu yen alat bantu dengar ora dikenani biaya, sing endi sing bener lan tiba-tiba dipateni amarga batere, apa sing bisa dak lakoni supaya bisa digunakake?
    disculpe lan audifono no carga que es el derecho y derrepente se apaga por la battery que podria hacer for que funcione?

  3. Aku wis tuku rong pasang earbuds, model liyane, lan ora ana masalah kajaba kalorone. Earbuds ilang pasangan lan saiki ora bakal mlebu maneh mode kembar. Iki katon minangka masalah umum kanggo model iki. Aku wis njaluk ganti, lan yen ana masalah uga aku bakal njaluk pengembalian dana lan milih pabrikan sing beda, amarga iki konyol - mung seminggu aku duwe!

  4. Dheweke tetep pasangan minangka headset individu lan ora bakal muter bebarengan, kepiye carane ndandani iki?

  5. Aku ora bisa njaluk iki bali menyang Mode Kembar. Aku wis ngreset, ngreset tablet, dipasangake lan ora instal, nyoba piranti liyane, ngreset maneh, nyoba masangake maneh, ora ana sing bisa digunakake. Earbuds ora bakal dipasang karo siji liyane.

  6. Saben-saben dheweke pengin masangake kanthi kapisah lan metu saka mode "kembar". Sawise nyoba macem-macem perkara sing ditemokake ing forum (sing ora ana sing kerja persis kaya sing wis ditulis), aku nemokake kaya ing ngisor iki sing bisa digunakake (sanajan kadang-kadang nyoba)
    1. Pateni Bluetooth telpon
    2. Yen ngono, penet dawa tunas loro kanggo ngreset. Ngenteni ~ 10 detik.
    3. Take out of the case, ngenteni ~ 10 detik banjur penet dawa kanggo mateni.
    4. Pencet dawa kanggo urip maneh.
    5. Nguripake Bluetooth maneh, lan kayane bisa dipasang maneh ing mode kembar.

  7. Aku nyoba solusi Matt, lan malah ora cocog kanggo aku. Aku nemokake jawaban saka "Deborah" ing diskusi komunitas Amazon. Wenehake earbuds ing kasus kasebut, banjur uwal saka piranti kasebut. Bukak tutup lan kalorone kudu wiwit sumunar biru / abang. Tanpa ngilangi kasus kasebut, tutul sekaligus 4 kaping. Sampeyan kudu ngreset lan saiki mung sing bener sing kudu sumunar. “Scan” ing Bluetooth telpon, lan pasangkan karo ONE MPow12 sing saiki katon dhewe ing dhaptar “Piranti sing kasedhiya”. Loro-lorone earbuds saiki kudu diselarasake, lan dipasangake dadi siji set.

    1. iki solusi kanggo… Nanging earbud kiwa saya terus mati lan urip maneh masalah sing padha. Aku ora yakin apa iki bagean sing rusak. Apa ana wong liya sing nemoni masalah sing padha?

  8. Tututi langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nggunakake mode kembar: 1. Mbusak data Bluetooth ing piranti telpon sampeyan. 2. Copot salah siji earbud saka casing sing diisi daya, earbud bakal mlebu mode pasangan, lampu abang lan lampu biru murup kanthi gantian, banjur penet dawa MFB earbud, lampu abang lan lampu biru padha. wektu. 3. Mangga njupuk earbud liyane saka kasus kasebut, earbud bakal mlebu mode pasangan uga. 4. Nyuwun tulung nggawe rong kuping, sawise 3-5 detik, lampu earbuds bakal mandheg, banjur lampu Biru bakal udakara udakara 3 detik banjur mandheg. Lampu earbud uga mandheg lan liyane bakal nyala Biru lan Abang. 5. Sawise langkah-langkah ing ndhuwur, mangga sambungake earbuds menyang piranti telpon liwat Bluetooth, rong earbuds bakal nyambung menyang piranti sampeyan. Muga-muga iki bisa mbantu lan nduwe dina sing apik.

    1. Pungkasane, aku nyoba kabeh lan 4 keran kasebut ora nindakake apa-apa, nalika aku nindakake luwih saka 4 keran, dheweke loro-lorone tetep nganggo lampu permanen kaya ungu (abang lan biru) nanging ora ana apa-apa.

      Mung pengin ditambahake, aku nyoba kanthi nyopot sing bener dhisik, lan ora bisa digunakake, mung mlaku kanthi ngetutake langkah sampeyan kanthi mbusak kiwa saka kasus kasebut, * nutup kasus *, penet dawa kanggo ngreset, njupuk sing bener saka kasus kasebut lan mung kedhep sing bener sing nyambung

  9. Aku getun amarga non-ing ndhuwur bisa kanggo aku. Isih mikir apa sing kudu ditindakake. Aku wis nyoba mbuwang ing trashcan, nanging mbalekake maneh yen ora bisa nggunakake cara iki, sawise nyoba kabeh opsi ing ndhuwur. 🙁

    1. Solusi Paulus bisa digunakake kanggo aku, mung deleng komentar sing dakkirim uga, muga-muga bisa sukses

  10. Napa kuping kupinge nggawe suara bip nalika nggunakake? Dheweke wis dikenani biaya

  11. Nindakake pandhuan kanggo ndandani, nanging sisih tengen ora bakal dipasang ing sisih kiwa. Nonton video lan maca kanthi manual. TANPA KARYA!

    1. Dheweke uga ora nyambungake aku lan saiki mung siji swara, uga aku nyoba miwiti maneh lan ora ana sing diatasi.
      También aku desemparejaron y ahora solo suena uno igualmente intenté reiniciandolos y ora ana se arregló.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.