Monster Clarity 101 Airlinks headset Bluetooth nirkabel sejati

Spesifikasi produk

Nomer produk: Monster Clarity 101 Airlinks
Unit drive : Kumparan obah 6mm
Versi Bluetooth: 5.0
Koefisien anti banyu: IPX5
Panyusunan audio: SBC 、 AAC
Ngisi daya kinerja kompartemen pengisian daya: DC 5.0V
Toleransi: Babagan jam 6
Kaping pirang-pirang kompartemen pengisian daya ngisi ulang headset: Udakara tanggal 4
Ngisi daya Wektu : Kira-kira 1 jam kanggo earphone, 1.5 jam kanggo kothak daya
bobot : 58g

Instructions

Masangake Bluetooth

  1. Copot earphone kiwa lan tengen bebarengan
  2. Yen sampeyan krungu pituduh "pasangan" (lampu indikator biru sumunar), uripake Bluetooth piranti kanggo nyambung banjur sambung menyang "Monster Clarity 101 Airlinks"
  3. Yen sambungan sukses, sampeyan bakal krungu pituduh "sambung" (indikator biru sumunar sepisan ing 6 detik)
  4. Mode kuping siji: ora prelu dipasang maneh

Cara ngreset

  1. Bukak luwih dhisik cathetan sambungan Bluetooth ing telpon
  2. Tulung copot earphone, penet loro-lorone bebarengan 8 detik, earphone bakal muni Mati, teka maneh bakal ana rong suara bip lan headset bakal mbusak kabeh informasi pasangan kanthi otomatis.

Instructions

  1. Nguripake / mateni: Copot / pasang maneh kothak daya
  2. Setel level volume: tutul kuping kiwa 2 kali (mudhun) / kuping tengen 2 kali (munggah)
  3. Ganti trek: Tutul terus kuping kiwa 2 detik (ndhuwur) / kuping tengen 2 detik (ngisor)
  4. Muter / ngaso, njawab / nggantung: tutul kuping kiwa / nengen sapisan
  5. Asisten swara (ora sajrone muter maneh musik): tutul kuping kiwa / nengen kaping pindho
  6. Tolak telpon: Pencet dawa kuping kiwa / nengen suwene 2 detik kanggo nolak telpon

Monster Clarity 101 Manual pangguna Airlinks - Download [dioptimalake]
Monster Clarity 101 Manual pangguna Airlinks - download

Nggabungake obrolan

2 Komentar

  1. I lost the left ear piece and based on these instructions, I cannot pair the right earpiece with anything?
    Anyone have a work around?

  2. The left earpiece will not pair and seems to be disconnected from the right. I tried following instruction but have not been successful in resetting or repairing them. Any help would be appreicated.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.