Fuse Box lan Box Fuse Penumpang ing Mitsubishi Lancer 1991-1995

Ing video iki, kita nuduhake diagram sekring kanggo kothak sekring mesin (kothak distribusi tenaga), lan kothak sekring penumpang ing Mitsubishi Lancer 1991-1995. Kita uga nuduhake persis ing endi sampeyan bisa nemokake kothak sekring ing mobil kasebut. Tulung komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon lan matur nuwun kanggo nonton!

Fuse Box penumpang

Fuse Box penumpang

Lokasi Fuse Box

Lokasi Fuse Box

Lokasi Fuse Box

Diagram Kotak Sekring

 

Nggabungake obrolan

2 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.