logo mifoPandhuan operasi

Ngetokake 
mbukak kothak pangisian daya, goleki pasangan jeneng mifo S, klik kanggo nyambung.mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone

Kontrol tutulmifo S ANC TWS Bluetooth Earphone - kontrol tutul

Carane ngreset
Selehake earbuds menyang kothak pangisi daya, LED kasus pangisi daya bakal urip.

mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone - Reset earbudsLED ing kasus pangisian daya
Indikator baterei bakal urip suwene 3 detik nalika earbuds dilebokake ing wadah pangisi daya.

Bebaya lan rekomendasi
Waca pandhuan operasi iki kanthi rinci kanggo safety produk lan panggunaan sing bener.

  1. Swara banter bisa nyebabake gangguan pangrungu. Njaga volume lan durasi ngrungokake kanthi aman. Konsultasi karo dokter kanggo ngerti volume lan durasi sing cocog kanggo nyegah gangguan pendengaran.
  2.  Gunakake earbuds lan macem-macem fungsi ing lingkungan sing tepat lan aman kanggo ngindhari masalah safety.
  3.  Kanggo sambungan sing luwih apik lan stabil, aja nganggo earbud ing gangguan elektromagnetik abot utawa lingkungan gangguan sinyal.
  4. Aja nggunakake produk iki nalika ngoperasikake kendaraan utawa mesin abot.
  5.  Tetep metu saka anak.
  6.  Ora dirating kanggo digunakake ing mesin cuci piring, mesin umbah-umbah, utawa piranti reresik liyane
  7. Yen nyeri kuping utawa rasa ora nyaman amarga panggunaan produk iki, mandheg nggunakake lan langsung takon dhokter.
  8. Aja nyimpen ing suhu ngisor -15 derajat C (5 derajat F) utawa ndhuwur 55 derajat C (131 derajat F).
  9. Mangga ngresiki titik kontak pangisi daya lan jaringan driver speaker kanthi rutin kanggo ngindhari masalah ngisi daya, nyuda audio sing disebabake dening kotoran lan kotoran kuping.

Pernyataan Kepatuhan FCC
Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) piranti iki ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
CATETAN: Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake panggunaan lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:
- Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
- Tambah pemisahan ing antarane peralatan lan panrima.
- Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
- Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.
Piranti kasebut wis dievaluasi kanggo memenuhi syarat cahya RF umum. Piranti kasebut bisa digunakake ing kahanan pajanan portabel tanpa watesan.
ID FCC: 2ASHS-S

Dokumen / Sumber Daya

mifo S ANC TWS Bluetooth Earphone [pdf] Pandhuan pangguna
2ASHS-S, 2ASHSS, S ANC TWS Bluetooth Earphone, ANC TWS Bluetooth Earphone, Bluetooth Earphone

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.