266285 – BJ 57IN SNOWMAN WITH SNOWFLAKES
Pandhuan Majelis

Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - cover

  1. Take the snowman out of the package. Assemble the two half parts of the bottom body by inserting tubes or hook through the circles on each side as shown in the picture above .
    Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - overview 5
  2. Assemble the snowman’s upper body onto the bottom one .
    Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - overview 2
  3. Put the snowman’s hat and arms on the body.
    Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - overview 3
  4. Wrap the light chain on the metal wire and install the snowflakes one by one as shown, then connect the end plug with the connector of the body lights.
    Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - overview 4
  5. Install the metal wire on snowman’s hand and put the scarf around the neck.
    Meizhou Hongfeng Arts Crafts 266285 BJ 57IN Snowman With Snowflakes - overview 5
  6. Assembly is now complete. if using outdoors on a lawn , secure the snowman by inserting the 4 lawn stakes through the supports and into the soil.

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Nalika nggunakake produk listrik, pancegahan dhasar kudu mesthi ditindakake kalebu ing ngisor iki:

  1. MACA LAN IKUT KABEH INSTRUKSI KESELAMATAN.
  2. Waca lan tindakake kabeh pandhuan sing ana ing produk utawa diwenehake karo produk.
  3. Aja nggunakake kabel ekstensi.
  4. Reference the National Electrical Code, ANSI/NFPA 70, specifically for the installation of wiring and clearances from power and lightning conductors.
  5. Karya instalasi lan kabel listrik kudu ditindakake dening wong sing wis mumpuni sesuai karo kabeh kode lan standar sing ana gandhengane, kalebu konstruksi kanthi api.
  6. Aja nginstal utawa nggunakake ing 10 kaki saka blumbang.
  7. Aja nggunakake ing jedhing.
  8. PÈNGET: Risk of Electric Shock. When used outdoors, install only to a covered class A GFCI protected receptacle that is weatherproof with the power unit connected to the receptacle. If one is not provided, contact a qualified electrician for proper installation. Ensure that the power unit and cord do not interfere with completely closing the receptacle cover .
  9. PÈNGET: Risk of Fire. Installation involves special wiring methods to run wiring through a building structure. Consult a qualified electrician.
  10. PÈNGET: Ora kanggo digunakake karo wadhah sing tahan cuaca mung nalika wadhah ditutupi (tutup plug lampiran ora dipasang lan tutup wadhah ditutup).
    SAVE INSTRUKSI INI - Manual iki ngemot instruksi keamanan lan operasi sing penting kanggo unit tenaga.

Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan mbebayani, lan (2) Piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

warning: Pangowahan utawa modifikasi kanggo unit iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
CATETAN: Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake sesuai karo instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi komunikasi radio.
Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Dokumen / Sumber Daya

Kerajinan Seni Meizhou Hongfeng 266285 BJ 57IN Manusia Salju Kanthi Kepingan Salju [pdf] Instruksi Manual
266285, 2ATJQ266285, 266285 BJ 57IN Snowman Kanthi Snowflakes, 266285, BJ 57IN Snowman Kanthi Snowflakes

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.