MEEC-TOOLS-logo

MEEC TOOLS 725-013 AUGER BUMI

MEEC-TOOLS-725-013-EARTH-AUGER-Produk

PETUNJUK KESELAMATAN

  • Aja nganggo sandhangan sing longgar utawa digantung nalika nggunakake produk kasebut. Padha bisa kejiret ing bagean obah.
  • Nganggo sepatu safety lan sandhangan safety nalika nggunakake produk.
  • Tansah nganggo pelindung kuping lan kaca tingal safety.
  • Aja nggunakake produk kasebut yen sampeyan ana ing pengaruh obat-obatan, alkohol utawa obat-obatan. Uga nalika sampeyan kesel utawa lara.
  • Aja ndemek produk, kabel listrik utawa plug nganggo tangan sing teles.
  • Ganti bagean sing rusak utawa rusak sadurunge nggunakake produk.
  • Aja nggunakake prodhuk kasebut yen penjaga rusak utawa yen piranti safety ora ana.
  • Tansah ati-ati nalika nggunakake produk ing lereng.
  • Aja nggunakake produk ing udan utawa damp cuaca.
  • Tansah tangan lan sikil adoh saka bagean muter.
  • Priksa manawa kabeh mur lan sekrup kenceng supaya mesin bisa digunakake kanthi aman.
  • warning: Risiko ciloko pribadi. Tansah kabeh awak adoh saka auger puteran.
  • Priksa manawa sampeyan duwe pijakan sing kuwat nalika nggunakake produk kasebut.
  • Tansah nyekel produk nganggo tangan loro.
  • Aja nggunakake auger ing cedhak kabel listrik utawa saluran telpon. Priksa manawa jarak menyang garis cedhak paling sethithik 3 meter.
  • Gunakake piranti saiki ampas.
  • Layanan lan ndandani kudu ditindakake dening teknisi layanan sing sah.
  • Aja nggunakake produk yen rusak utawa ora bisa digunakake kanthi bener, utawa yen kabel listrik utawa plug rusak. Aja ngowahi plug ing sembarang cara.
  • Kabel utawa plug sing rusak kudu diganti karo pusat layanan resmi utawa wong sing nduweni kualifikasi kanggo njamin panggunaan sing aman.
  • Aja mbongkar prodhuk utawa nyoba ngowahi, utawa ndandani.
  • Aja nggunakake produk ing cedhak banyu utawa geni telanjang.
  • Produk iki bisa digunakake dening bocah-bocah saka wolung taun lan munggah lan wong sing ora duwe kabisan fisik, sensori utawa mental, utawa wong sing ora duwe pengalaman utawa kawruh yen diawasi utawa nampa instruksi babagan panggunaan produk sing aman lan ngerti risiko sing ana gandhengane. panggunaane. Aja ngidini bocah-bocah dolanan karo produk kasebut.
  • Aja ngidini bocah ngresiki utawa njaga produk kasebut tanpa pengawasan.
  • Aja nggunakake produk kasebut yen ana wong utawa kewan liyane ing jarak 5 meter.
  • Aja mindhah produk nalika lagi mlaku.
  • Aja mblokir bukaan ventilasi ing produk - risiko overheating.

LAMBANG

MEEC-TOOLS-725-013-EARTH-AUGER-anjir-2
MEEC-TOOLS-725-013-EARTH-AUGER-anjir-3

DATA TEKNIKAL

MEEC-TOOLS-725-013-EARTH-AUGER-anjir-4

Nganggo proteksi kuping

Nilai geter sing diumumake, sing wis diukur kanthi metode tes standar, bisa digunakake kanggo mbandhingake alat sing beda-beda lan kanggo pambiji eksposur awal.
PÈNGET!
Tingkat geter nyata nalika nggunakake piranti daya bisa beda-beda saka nilai maksimum sing ditemtokake, gumantung carane alat kasebut digunakake. Mulane, perlu kanggo nemtokake pancegahan safety sing dibutuhake kanggo nglindhungi pangguna, adhedhasar perkiraan cahya ing kahanan operasi sing nyata (nganggep kabeh s.tagsiklus kerja, contone wektu nalika alat dipateni lan nalika idling, saliyane wektu wiwitan).

DESCRIPTION

  1. Omah motor
  2. plug
  3. Nangani kiwa
  4. Auger
  5. Bolt lan cotter pin kanggo pas auger ing poros motor
  6. Nangani tengen karo wiwitan inhibitor lan ngalih daya MEEC-TOOLS-725-013-EARTH-AUGER-anjir-1

Gunakake

Gunakake Gunakake

Prodhuk iki dimaksudaké kanggo ngebor bolongan ing lemah kanggo pager postingan, veranda ndhukung, tanduran tanduran, etc Tansah nyekel produk karo tangan loro. Produk kasebut mung kudu digunakake kanggo pengeboran vertikal. Produk kasebut ora dimaksudake kanggo ngebor ing es, lemah banget watu, utawa ing wilayah sing ana pipa banyu, pipa gas, kabel listrik utawa saluran telpon.

Sadurunge digunakake 

  1. Pasang bit auger ing poros metu ing mesin.
  2. Kencangake bit nganggo bolt lan pin cotter.

CARA MENGGUNAKAN 

  1. Sambungake produk menyang sumber daya.
  2. Sijine auger ing posisi vertikal ing panggonan sing dibutuhake.
  3. Selehake sikil kanthi kuwat adoh saka auger.
  4. Sijine tangan sampeyan ing gagang ing omah motor.
  5. Pencet inhibitor wiwitan lan ngalih daya.
  6. Gunakake tekanan sing lembut ing gagang kanggo nambah tenaga pengeboran. Angkat bit ing interval biasa kanggo ease munggah lemah ngeculke saka bolongan.
  7. Aja pencet banget ing gagang. Auger ora bisa luwih apik ing tekanan sing angel.

CATETAN:  

  • Aja nggunakake produk kanggo ngebor es.
  • Aja nggunakake produk kanggo pengeboran ing lemah watu.

MAINTENANCE

Kata: Priksa manawa prodhuk wis pedhot saka utomo nalika ngramut utawa servis.

  • Ngresiki omah motor nganggo kain alus sing dibasahi nganggo banyu sabun lembut. Ngilangke omah motor garing.
  • Omah motor ora kudu diresiki nganggo amonia, pembersih adhedhasar klorin utawa abrasif.
  • Omah motor ora kena di resiki nganggo parafin, bensin utawa produk sing padha.
  • Cuci bit nganggo banyu. Bit kudu ora dipasang ing poros alat nalika ngresiki - risiko banyu nembus omah motor.

LUMBUNG
Simpen produk ing panggonan sing garing lan ora bisa digayuh bocah. Simpen produk ing kemasan asli yen bisa.

Dokumen / Sumber Daya

MEEC TOOLS 725-013 AUGER BUMI [pdf] Pandhuan pangguna
725-013, AUGER BUMI, AUGER, BUMI

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.