MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Safety Listrik Lengkap kanggo Insinyur Gas Manual pangguna

MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Safety Listrik Lengkap kanggo Insinyur Gas Manual pangguna

fitur tombol

  • Kit safety listrik lengkap kanggo insinyur instalasi lan layanan gas
  • Kabeh ing siji solusi kanggo verifikasi bumi, ngunci mati lan bukti mati
  • Kalebu voltage indikator, unit bukti, ngunci mati piranti lan bumi checker
  • Slimline lan miniatur push pin MCB lock out lan piranti ngunci spur
  • Penting kanggo netepi Peraturan Listrik ing Pakaryan kanggo kerja sing aman lan TB118

OInv2e0rv1i8ewGagsoeSsahfeerReegister Technical Bulletin 118 diowahi. Owah-owahan kasebut mbutuhake prosedur tes anyar kanggo njaga insinyur layanan aman saka bebaya listrik. Wiwit Juli 2020 Registrasi Gas Aman mbutuhake kawruh lan kompetensi babagan cara ngisolasi pasokan listrik menyang piranti kanthi aman.

Martindale TB118KIT1 kalebu kabeh alat tes penting kanggo insinyur safety gas kanggo nggayuh kepatuhan. Kit anyar nggabungake alat sing gampang digunakake kanggo vol livetage indikasi lan verifikasi daur ulang bumi bebarengan karo piranti spur lan MCB sing ngunci piranti ing tas mawa alus sing berkualitas tinggi.
Kit lengkap kompromi saka:

LOKKITGAS1

  • Papat piranti ngunci penting, LOK10, LOK11, LOK7 kanggo MCB lan LOKFS1 kanggo spurs sing digabung
  • Gembok, pen tag lan nggawa tas

VIPD138-S

  • Voltage indikator lan cocog unit buktiaken kanggo vol aman lan prasajatage pratondo
  • Tas kombinasi

EZ650

  • Resistance loop bumi lan pemeriksa polaritas kanggo uji soket lan spur

TC88

  •  Tas jinjing alus kanthi tali pundhak

specifications

Listrik
Nominal voltagRange: 50 – 600V DC/AC rms
Nominal voltage indikasi ambang:
50, 100, 200, 400 V DC/AC rms
Voltage toleransi ambang:
Selaras karo BS EN 61243-3
Impedansi internal ing ELV ac: 214kΩ
Polaritas & voltage indikasi: ≥ 12V DC/AC rms
AC/DC voltage deteksi: otomatis
Deteksi jarak: otomatis
Wektu respons: <0.1s
Rentang frekuensi: DC, 1 – 400Hz
Tes saiki: <3.5mA ing 600V DC/AC rms
Rasio tugas: 30s ON (dioperasikake) / 240s OFF (pemulihan)

Lingkungan urip
Suhu & Kelembapan (Operasi & Panyimpenan): -10°C nganti 55°C ≤
85% RH
Dhuwur: nganti 2000m

Umum
Daya: Saka sirkuit sing diuji
Ukuran: 205(L) x 67(W) x 27(D) mm
Bobot: 130g kira-kira.

Keslametan
Selaras karo BS EN 61243-3 CAT IV 600 V
Kelas II, Isolasi Ganda
Gelar Polusi 2
IP rating: IP54

EMC
Selaras karo BS EN 61326-1

Unit Bukti PD440S
Output voltage: 440V nominal
Frekuensi output: 50Hz nominal

Lingkungan urip
Suhu operasi: -10 ° C nganti 40 ° C kanthi maksimal. 70% RH
Dhuwur: nganti 2000m
Gelar polusi: 2

Umum
Daya: baterei internal
Baterei internal: 6 x 1.5V, baterei alkalin AA (IEC LR6, NEDA 15A)
Ukuran: 143 x 84 x 50mm.
Bobot dikemas: kira-kira 400g. karo baterei
Kalebu: 6 x 1.5V baterei alkalin AA, instruksi

EZ650 Advanced Socket lan Spur Tester
EZ650 E-Ze Check Xtra Pro diwenehake karo soket IEC kanthi adaptor 3 pin sing bisa diijolake lan timbal mabur 3 arah kanthi klip croc ngidini tes ing soket, spurs sing digabung, fitting lampu, kothak persimpangan lan terminal.

Nominal operasi voltage: 230v
Frekuensi: 50Hz
Rentang impedansi loop Bumi non-trip: 0-1.7-5-10-100-200-500Ω
Earth loop ambang akurasi: ±(10% + 0.3Ω)*
Voltage indikasi kurang: <195V ± 5%
Voltage indikasi dhuwur: > 270V ± 5%
Bumi netral voltage indikasi dhuwur: > 30V ± 5%
Indikasi bumi mbukak:> 500Ω
Range Suhu: -10 nganti 40 ° C, non-kondensasi
Ukuran: 315mm x 260mm x 85mm
Bobot: Kurang luwih. 250g
Sumber daya: Saka sumber daya
Konsumsi daya: <2.5W
Overvoltage kategori: Cat II / 300V
Gelar polusi: 2
Safety: tundhuk karo BS EN 61010-1

* Cathetan: Akurasi pangukuran bisa dipengaruhi dening induktif banget
utawa mbukak kapasitif mbagekke ing sumber

LOKKITGAS1 Gas Engineer Lockout Kit
Kit kunci 8 potong ngemot item ing ngisor iki:

  • 1 x Gembok kanthi kunci unik (PAD11RD)
  • 1 x Pengait pengaman baja (LOKHASP25)
  • 1 x Slimline abu-abu kunci isolasi (LOK7)
  • 1 x Red miniatur push pin MCB lock (LOK11)
  • 1 x Kuning push pin MCB lock (LOK10)
  • 1 x "Peralatan Dikunci" tag sing bisa ditimpa
  • 1 x spidol ireng (LOKMP)
  • 1 x Soft carry case (TC55)

Klebu
EZ650 Earth loop impedance & socket tester, LOKKITGAS1 Gas engineer lockout kit, VIPD138-S Voltage indikator & unit bukti kit, TC88 Soft carry case

Aksesoris Opsional
TAG4 Paket isi 10 paket kunci tags

Martindale Electric Co. Ltd.
Metrohm House, 12 Imperial Park,
Imperial Way, Watford WD24 4PP.
T: 01923 441717 F: 01923 446900
www.martindale-electric.co.uk
sales@martindale-electric.co.uk

Ver. C1.0
Amarga kabijakan pembangunan sing terus-terusan, Martindale Electric duwe hak kanggo ngganti spesifikasi peralatan lan katrangan sing digarisake ing dokumen iki tanpa kabar sadurunge. Ora ana bagean saka dokumen iki sing bakal dianggep minangka bagean saka kontrak apa wae kanggo peralatan kasebut kajaba khusus kasebut minangka kalebu ing kontrak kasebut. © 2022 Martindale Electric Co. Ltd.

Dokumen / Sumber Daya

MARTINDALE ELECTRIC TB118KIT1 Kit Safety Listrik Lengkap kanggo Insinyur Gas [pdf] Manual pangguna
TB118KIT1 Kit Safety Listrik Lengkap kanggo Insinyur Gas, TB118KIT1, Kit Safety Listrik Lengkap kanggo Insinyur Gas

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *