Makita DC64WA Battery Charger Instruction Manual

pangisi daya baterei makita DC64WA 64Vmax


PÈNGET

Piranti iki bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun lan ndhuwur lan wong sing kurang kemampuan fisik, sensori utawa mental utawa kurang pengalaman lan kawruh yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan piranti kanthi cara sing aman lan ngerti beboyo melu. Anak-anak ora kudu muter piranti kasebut. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake bocah tanpa pengawasan.

simbol

Ing ngisor iki nuduhake simbol sing bisa digunakake kanggo piranti kasebut. Priksa manawa sampeyan ngerti maknane sadurunge digunakake.

nggunakake njero ruangan mung.
Waca pandhuan pandhuan.
INSULASI GANDA
Aja cendhak baterei.
Aja mbuwang batere ing banyu utawa udan.
Aja numpes baterei dening geni.
Tansah daur ulang baterei.

 Mung negara EU

Amarga ana komponen sing mbebayani ing peralatan, peralatan listrik lan elektronik, akumulator lan baterei bisa uga duwe pengaruh negatif marang lingkungan lan kesehatan manungsa. Aja mbuwang piranti listrik lan elektronik utawa baterei kanthi sampah rumah tangga!
Sesuai karo Arahan Eropa babagan peralatan listrik lan elektronik sampah lan akumulator lan baterei lan akumulator sampah lan baterei, uga adaptasi karo hukum nasional, peralatan listrik sampah, baterei lan akumulator kudu disimpen kanthi kapisah lan dikirim menyang koleksi sing kapisah. titik kanggo sampah kotamadya, operasi sesuai karo peraturan babagan perlindungan lingkungan.
Iki dituduhake kanthi simbol bin roda sing dipasang ing peralatan kasebut.

► Gambar 1

Siap ngisi daya
Tundha ngisi daya (baterei panas banget utawa adhem banget).
Ngisi daya (0 – 80 %).
Ngisi daya (80 – 100 %).
Ngisi daya lengkap.
Batere rusak.

Ati-ati

  1.  SIMPAN PITUDUH IKI - Manual iki ngemot instruksi safety lan operasi sing penting kanggo pangisi daya baterei.
  2. Sadurunge nggunakake pangisi daya baterei, waca kabeh instruksi lan tandha ati-ati ing (1) pangisi daya baterei, (2) baterei, lan (3) produk sing nggunakake baterei.
  3. Ati-ati – Kanggo nyuda resiko ciloko, mung ngisi daya baterei sing bisa diisi ulang jinis Makita. Jinis baterei liyane bisa bledosan nyebabake ciloko lan karusakan pribadi.
  4. Baterei sing ora bisa diisi ulang ora bisa diisi ulang nganggo pangisi daya baterei iki.
  5. Gunakake sumber daya karo voltage kasebut ing nameplate pangisi daya.
  6. Aja ngisi kartrid baterei yen ana cairan utawa gas sing gampang kobong.
  7. Aja nyedhiyakake pangisi daya ing udan, salju, utawa kahanan teles.
  8. Aja nggawa pangisi daya nganggo kabel utawa copot kanggo medhot sambungan saka wadhah.
  9. Copot baterei saka pangisi daya nalika nggawa pangisi daya.
  10. Sawise ngisi daya utawa sadurunge nyoba pangopènan utawa reresik, copot pangisi daya saka sumber daya. Narik plug tinimbang kabel nalika medhot pangisi daya.
  11. Priksa manawa ari wis ana supaya ora mlaku, ditempuh, utawa kena karusakan utawa stres.
  12. Aja operate pangisi daya nganggo kabel utawa plug rusak. Yen kabel utawa plug rusak, takon pusat layanan resmi Makita kanggo ngganti supaya ora ana bebaya.
  13. Yen kabel pasokan rusak, kudu diganti karo pabrikan, agen layanane utawa wong sing padha mumpuni supaya ora ana bebaya.
  14. Aja operate utawa mbongkar pangisi daya yen wis ditampa jotosan cetha, wis dropped, utawa digunakake rusak ing sembarang cara; njupuk menyang serviceman qualified. Panggunaan utawa reassembly sing salah bisa nyebabake risiko kejut listrik utawa geni.
  15. Aja ngisi kartrij baterei nalika suhu kamar ING 10°C (50°F) utawa Ndhuwur 40°C (104°F). Ing suhu sing adhem, ngisi daya bisa uga ora diwiwiti.
  16. Aja nyoba nggunakake trafo step-up, generator mesin utawa wadhah daya DC.
  17. Aja ngidini apa-apa kanggo nutupi utawa macet ventilasi pangisi daya.
  18. Aja plug utawa copot kabel lan masang utawa copot baterei karo tangan teles.
  19. Aja nggunakake bensin, benzena, thinner, alkohol utawa liya kanggo ngresiki pangisi daya. Perubahan warna, deformasi utawa retak bisa nyebabake.

Ngisi daya

  1. Tancepake pangisi daya baterei menyang vol AC sing tepattage sumber. Lampu pangisi daya bakal sumunar kanthi warna ijo bola-bali.
  2. Lebokake kartrij baterei menyang pangisi daya nganti mandheg nalika nyelarasake pandhuan pangisi daya.
  3. Nalika kartrij baterei dilebokake, werna cahya ngisi daya bakal ganti saka ijo dadi abang, lan ngisi daya bakal diwiwiti. Lampu pangisi daya bakal tetep sumunar kanthi ajeg sajrone ngisi daya. Siji lampu pangisi daya abang nuduhake kondisi sing diisi ing 0–80 % lan sing abang lan ijo nuduhake 80–100 %. 80 % indikasi kasebut ing ndhuwur i nilai kira-kira. Indikasi bisa beda-beda miturut suhu baterei utawa kondisi baterei.
  4. Nalika ngisi daya rampung, lampu pangisi daya abang lan ijo bakal ganti dadi siji lampu ijo.
    Sawise ngisi daya, copot kartrij baterei saka pangisi daya nalika nyurung pancing. Banjur copot pangisi daya.

CATETAN: Yen pancing ora mbukak kanthi lancar, resiki bledug ing sekitar bagean sing dipasang.
► Fig.2: 1. Pancing

CATETAN: Wektu pangisian daya beda-beda miturut suhu (10°C (50°F)–40°C (104°F)) ing kartrij baterei diisi lan kondisi kartrij baterei, kayata kartrij baterei sing anyar utawa durung digunakake kanggo dangu.

Voltage Jumlah sel Kartrid baterei Li-ion Kapasitas (Ah) miturut IEC61960 Wektu Pengisian Daya (Menit)
57.6 V VOLTCRAFT VC 7060BT Digital Multimeters - sembly 64 VVOLTCRAFT VC 7060BT Digital Multimeters - sembly (maks.) 32 BL6440 4.0 120

CATETAN: Pangisi daya baterei kanggo ngisi kartrid baterei Makita. Aja digunakake kanggo tujuan liyane utawa kanggo baterei manufaktur liyane.
CATETAN: Yen lampu pangisi daya sumunar warna abang, pangisian daya bisa uga ora diwiwiti amarga kondisi kartrij baterei kaya ing ngisor iki:
— Kartrid baterei saka piranti sing lagi wae dioperasikake utawa kartrij baterei sing wis suwe ditinggal ing papan sing kena sinar srengenge langsung.
- Kartrid baterei sing wis suwe ditinggal ing panggonan sing kena hawa adhem.
CATETAN: Nalika kartrij baterei panas banget, pangisi daya ora diwiwiti nganti suhu kartrij baterei tekan tingkat sing bisa diisi daya.
CATETAN: Yen lampu pangisi daya kelip-kelip gantian kanthi werna ijo lan abang, ngisi daya ora bisa. Terminal ing pangisi daya utawa kartrij baterei macet karo bledug utawa kartrij baterei wis entek utawa rusak.

Makita Eropa NV
Jan-Baptist Vinkstraat 2,
3070 Kortenberg, Belgia
885921A928
Makita Corporation
3-11-8, Sumiyoshi-cho,
Anjo, Aichi 446-8502 Jepang
www.kita.com

 

 

Waca Liyane babagan Manual iki & Download PDF:

Dokumen / Sumber Daya

pangisi daya baterei makita DC64WA [pdf] Instruksi Manual
DC64WA, Pangisi daya baterei, Pangisi daya baterei DC64WA
pangisi daya baterei makita DC64WA [pdf] Instruksi Manual
DC64WA, Battery Charger, DC64WA Battery Charger, Charger
pangisi daya baterei makita DC64WA [pdf] Instruksi Manual
DC64WA Battery Charger, DC64WA, DC64WA Charger, Battery Charger, Charger

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *