LLURIA-LOGO

LLURIA CN4.8 Water Resist LED Strip

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-PRODUCT

Panganggone

  • Strip LED fleksibel kanthi kualitas cahya sing apik.
  • Becik kanggo instalasi cilik utawa hiasan.
  • Kanggo nggunakake njero ruangan lan ruangan.

Efisiensi energi

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-1

data Technical

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-2

3 MacAdam langkah

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-3

CDL

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-4

dimensi

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-5

Diagram sirkuit

Ngormati dawa maksimum supaya irungnya voltage lan variasi ing intensitas cahya.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-6

Bagean kabel

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-7LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-8

Jarak LED - Profile

Jarak minimal sing kudu ditinggalake ing ujung, loro-lorone, antarane strip LED lan profile.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-9

Rincian perakitan

Aja bend de Strip LED kanggo ngganti menyang radius cetha utawa amba, Cut kanggo tandha Cut lan las bagean kabel kanggo nggawe giliran.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-10

Sakumur urip 

Wektu urip LED kita yaiku 50.000h ing suhu sekitar 23ºC lan dilengkapi sistem pembuangan panas. Siklus mati dianjurake kanggo ngluwihi umur LED.

Warnings 

  • Kanggo mesthekake urip LED, dijaluk diselehake ing permukaan sing ngilangi panas sing digawe.
  • Ati-ati nalika nangani kabel supaya ora ngrusak welds.
  • Voltage mundhak bisa nimbulaké karusakan.
  • Yen diffuser digunakake karo pro dissipatingfile, bisa uga ana variasi ing suhu warna.

Dokumen / Sumber Daya

LLURIA CN4.8 Water Resist LED Strip [pdf] Pandhuan pangguna
CN4.8, Strip LED Tahan Air, Strip LED Tahan Air CN4.8, Strip LED CN4.8, Strip LED

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *