Levenhuk Wezzer PLUS LP90
Monitor CO2

user Manual

Wezzer PLUS

bagean tombol

jack plug

  1. skala CO2
  2. maca CO2 saiki (ppm)
  3. Suhu
  4. Tombol SET
  5. asor
  6. Tombol UP
  7. Tombol mudhun
  8. Tombol ALERT
  9. MAKS./MIN. tombol
  10. Tombol lampu latar
  11. Jack DC 3.5mm

Levenhuk Wezzer PLUS LP90 CO2 Monitor

Kit kalebu: monitor CO2, kabel USB, manual pangguna, lan garansi.

Ati-ati! Elinga yen mains voltage ing umume negara Eropa yaiku 220-240V. Yen sampeyan pengin nggunakake piranti ing negara karo voltage standar, elinga nggunakake konverter pancen perlu.

Miwiti
Sambungake kabel daya menyang piranti lan adaptor DC (ora klebu) liwat plug USB lan sambungake menyang sumber daya AC. Data CO2 sing relevan bakal ditampilake sajrone 2.5 menit.

Panel tombol lan setelan piranti
maca CO2

PERHATIAN! Nalika tingkat CO2 ngluwihi 2400 ppm, ing lambang ati-ati lambang wiwit sumunar.

400-600ppm zona ijo

tingkat CO2 udara njaba normal

601-1400ppm zona cyan

tingkat khas kanggo papan sing dikuwasani kanthi pertukaran udara sing apik

1401-1900ppm zona kuning

ventilasi dianjurake

1901-2400ppm zona abang

ventilasi banget dianjurake

2401-5000ppm

digandhengake karo gejala kayata sirah, ngantuk, kurang perhatian, tambah detak jantung, lan mual

> 5000ppm

kekurangan oksigen serius sing bisa nyebabake karusakan otak, koma, lan pati

CO2 lan setelan asor

Pencet terus tombol SET kanggo ngetik setelan. Digit sing arep disetel sumunar. Pencet UP utawa DOWN kanggo ngganti nilai.

Urutan setelan: tingkat tandha CO2 kurang > tingkat tandha CO2 dhuwur > tingkat tandha RH% kurang > tingkat tandha RH% dhuwur. Nalika nilai CO2 utawa asor tekan set tingkat tandha dhuwur utawa kurang, ing or lambang katon lan wiwit sumunar.

Waspada akustik Pencet tombol ALERT kanggo nguripake weker CO2. Pencet maneh tombol kanggo mateni weker swara.

Sajarah

Tekan MAX./MIN. tombol kanggo nampilake MAX. lan MIN. cathetan.

Urutan tampilan: MAX. tingkat CO2 > MIN. Tingkat CO2 > rata-rata nilai CO2 sajrone 15 menit> rata-rata nilai CO2 sajrone 8 jam. Pencet terus MAX./MIN. tombol kanggo mbusak cathetan sajarah.

Suhu

Pencet tombol UP kanggo ngalih ing antarane °C lan °F.

specifications

Range operasi CO2

400-5000ppm

Kelembapan udara, unit pangukuran

% (RH)

Range kelembapan operasi

20… 95%

Suhu, unit pangukuran

° F, ° C

Range suhu operasi

0… +50°C (+32… +122°F)

Layar

werna, kanthi lampu latar LED

Power supply

Adaptor AC/DC 5V 500mA (ora klebu)

kabel USB

1.5m (4.9ft.), kalebu

dimensi

117x76x117mm (4.6x3x4.6in.)

Produsen duwe hak kanggo ngganti macem-macem produk lan spesifikasi tanpa kabar sadurunge.

Perawatan lan perawatan  

  • Tindakake pancegahan sing dibutuhake nalika nggunakake piranti karo bocah-bocah utawa wong liya sing durung maca utawa ora ngerti instruksi kasebut kanthi lengkap.
  • Priksa manawa saluran aliran udara ing mburi piranti ora diblokir utawa ditutupi.
  • Aja nyoba mbongkar piranti dhewe kanthi alasan apa wae. Kanggo ndandani lan ngresiki apa wae, hubungi pusat layanan khusus lokal.
  • Nglindhungi piranti saka impact dadakan lan pasukan mechanical gedhe banget.
  • Simpen piranti ing panggonan sing garing lan adhem adoh saka asam mbebayani lan bahan kimia liyane, adoh saka pemanas, geni mbukak, lan sumber suhu dhuwur liyane.
  • Ngoperasikake piranti mung ing lingkungan sing garing banget lan aja ndemek piranti kanthi teles utawa damp perangan awak.
  • Mung gunakake aksesoris lan suku cadang kanggo piranti iki sing cocog karo spesifikasi teknis.
  • Priksa piranti iki lan kabel lan sambungane kanggo karusakan apa wae sadurunge digunakake.
  • Aja nyoba ngoperasikake piranti sing rusak utawa piranti sing duwe bagean listrik sing rusak! Bagian sing rusak kudu langsung diganti dening agen layanan sing sah.
  • Yen bagean piranti utawa baterei diuntal, langsung golek dhokter.
  • Anak-anak mung kudu nggunakake piranti kasebut ing pengawasan wong diwasa.

Warranty: sakumur urip. Kanggo rincian luwih lengkap, bukak kita web situs: www.levenhuk.com/warranty

Aksesoris reresik Levenhuk asli

bagean asli

Levenhuk Cleaning Pen LP10

njabut bledug

Ngilangi bledug nganggo sikat
Ujung alus diolah nganggo cairan pembersih khusus sing mbusak noda berminyak
Ora ngrusak lapisan optik lensa
Ora ninggalake noda utawa noda

levenhuk.com
Levenhuk Inc. (USA): 928 E 124th Ave. Ste D, Tampa, FL 33612,
USA, +1 813 468-3001, [email dilindhungi]
Optik Levenhuk sro (Eropa): V Chotejně 700/7, 102 00 Praha 102,
Republik Ceko, +420 737-004-919, [email dilindhungi]evenhuk.cz
Levenhuk® minangka merek dagang kadhaptar saka Levenhuk, Inc.
© 2006—2022 Levenhuk, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
202111116

Dokumen / Sumber Daya

Levenhuk LP90 Wezzer PLUS CO2 Monitor [pdf] Manual pangguna
LP90 Wezzer PLUS CO2 Monitor, LP90, Wezzer PLUS CO2 Monitor, LP90 CO2 Monitor

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *