LeuchtenDirectt-LOGO

LeuchtenDirectt 997414 Tabel Fan

LeuchtenDirectt-997414-Table-Fan-PRODUCT-IMAGE

LeuchtenDirectt-997414-Table-Fan-01LeuchtenDirectt-997414-Table-Fan-02

data Technical

Daya 5W
Vol inputtage Saiki 5V 2000mA
Kapasitas Batere 2000mAh
Wektu pangisi daya baterei ca. 2h
Urip baterei 2-7h
Kabel pengisian Tipe-C Kabel USB/1m

  1. Mung nggunakake kabel terlampir kanggo ngisi daya produk. Aja nggunakake desktop / laptop utawa adaptor ing ngisor 5V-2000mA kanggo ngisi daya produk.
  2. Gunakake produk mung ing lingkungan garing. Aja nyedhiyakake srengenge utawa aja nggunakake ing suhu dhuwur. Disaranake nyelehake produk kasebut menyang utawa cedhak karo sumber geni supaya ora ana risiko geni lan bledosan.
  3. Produk iki dudu dolanan bocah. Anak ing umur enem taun mung kudu nggunakake produk iki ing pengawasan wong diwasa.
  4. Aja mbongkar utawa ngowahi produk dhewe.
  5. Sadurunge mbuwang produk:
    1. Pateni sumber daya.
    2. Copot tutup ngisor.
    3. Copot baterei lan mbuwang kanthi aman.
      Baterei kudu ora dibuwang karo sampah rumah tangga.
      Mulane, mangga nggawa baterei menyang titik koleksi umum ing kutha utawa kotamadya.

Mangga ngisi daya sadurunge nggunakake produk. Lampu indikator abang nalika ngisi daya lan mati nalika kebak. Aja ngisi daya produk luwih saka 8 jam.

Sumber cahya saka luminaire iki mung kudu diganti dening pabrikan, teknisi layanan sing ditugasake dening pabrikan utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha.

Dokumen / Sumber Daya

LeuchtenDirectt 997414 Tabel Fan [pdf] Instruksi
997414, Tabel Fan, 997414 Tabel Fan

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.