Pandhuan Pangguna LAMAX Dots2 Earbuds

Pandhuan Pangguna LAMAX Dots2 Earbuds

Controls

LAMAX Dots2 Earbuds - Kontrol

Nguripake

Earphone aktif kanthi otomatis yen dicopot saka stasiun daya. Kanggo urip kanthi manual, penet terus tombol multifungsi sajrone 3 detik. Sampeyan kudu kanthi manual ngaktifake loro earphone kanthi kapisah. Nalika urip, swara banjur keprungu banjur LED putih katon murup.

Pateni

Earphone dipateni kanthi otomatis nalika dilebokake ing stasiun daya. Kanggo mateni kanthi manual, tahan tombol multifungsi ing salah siji saka earphone suwene 3 detik. Yen dipateni, kabar sing bisa dirungokake banjur LED murup abang.

Ngetokake

  1. Copot earphone saka stasiun pengisian daya. Earphone bakal otomatis nyambung siji lan sijine lan kabar sing keprungu bakal muni. Earphone kiwa iku sing utama, lan siyap dipasangake kanthi ganti lampu LED putih lan abang kanthi cepet.
  2. Nguripake Bluetooth ing piranti lan goleki LAMAX Dots2 ing dhaptar piranti Bluetooth sing kasedhiya. Sawise pasangan sing sukses, sampeyan bakal krungu kabar sing bisa dirungokake.

Kanggo masalah pasangan, copot earphone saka dhaptar piranti sing dipasangake ing telpon. Pateni earphone kanthi manual banjur tahan tombol multifungsi sajrone 5 detik nganti kaloro earphone kedip-kedip ganti abang lan putih, banjur lebokake menyang stasiun pengisian daya lan pasang kaya sing dijelasake ing 1.

Ngisi daya

Kanggo ngisi daya stasiun daya, sambungake kabel menyang port USB-C ing sisih mburi lan mburi kabel menyang catu daya USB kanthi voltase maksimal 5V. Nalika ngisi daya, LEDS bakal nyuda kanthi bertahap miturut status pangisian daya. Yen wis kebak, kabeh 4 LED bakal murup.

Sampeyan uga bisa ngisi daya stasiun pangisi daya nganggo pangisi daya nirkabel sing kompatibel karo Qi.

Kanggo ngisi daya earphone, lebokake menyang stasiun daya sing diisi daya. LED ing earphone katon abang nalika ngisi daya lan ngowahi nalika wis diisi daya.

paramèter

LAMAX Dots2 Earbuds - Parameter

Tundhuk kesalahan print.

Versi paling anyar saka pandhuan pangguna bisa didownload ing kene:
https://www.lamax-electronics.com/downloads/lamax-dots2/manual

LAMAX Dots2 Earbuds - QR Code

LAMAX Dots2 Earbuds - Sertifikasi

File Downloads

User Guide
Dots2 Earbuds
Download [optimized]
Download

References

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.