logo kramer

KRAMER KWC-MUSB panrima kanggo Micro-USB Konektor

KRAMER KWC-MUSB panrima kanggo Micro-USB Konektor

Instructions instalasi 

MODEL:

  • KWC-MUSB panrima kanggo Micro-USB Konektor
  • KWC-LTN panrima kanggo Lightning Connector

KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo anjir 1PARNGET KESELAMATAN
Medhot sambungan unit saka sumber daya sadurunge mbukak lan dilayani

Kanggo informasi paling anyar babagan produk lan dhaptar distributor Kramer, bukak Web situs ngendi nganyari instruksi instalasi iki bisa ditemokake.
Sugeng rawuh pitakon, komentar, lan tanggapan sampeyan.
www.kramerAV.com
info@kramerel.com

Panrima KWC-MUSB kanggo Konektor Micro-USB lan Panrima KWC-LTN kanggo Konektor Lightning

Sugeng tuku panrima pangisi daya nirkabel Kramer KWC-MUSB lan KWC-LTN. Sampeyan bisa nggunakake panrima karo produk Kramer Wireless Charging (KWC).

CATETAN: Panrima iki digunakake kanggo piranti seluler sing ora duwe panrima pangisi daya nirkabel sing dibangun.
Piranti seluler kanthi panrima nirkabel sing dibangun, tundhuk karo standar Qi, bisa diselehake langsung ing papan pangisi daya.

KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo Konektor Micro-USB anjir 2

Nggunakake Charger Nirkabel

Kanggo nggunakake panrima Kramer:

  1. Sambungake piranti seluler sampeyan menyang Panampa KWC-MUSB kanggo Konektor Micro-USB utawa Panrima KWC-LTN kanggo Konektor Lightning, kaya sing dibutuhake.
  2. Selehake piranti seluler kanthi panrima sing dipasang ing tengah ing panggonan pangisi daya (sisih sing bener madhep panggonan pangisi daya, deleng Gambar 3) nganti kebak.

PÈNGET:

  1. Sampeyan mung bisa ngisi siji piranti seluler liwat titik pangisi daya sekaligus.
  2. Nalika ngisi daya piranti seluler, aja nyelehake barang logam utawa magnet ing panrima.
  3. Ngisi daya piranti seluler nggunakake panrima ing sacedhake alat pacu jantung, alat pangrungu, utawa piranti elektronik medis sing padha bisa ngganggu fungsi piranti kasebut.
  4. Priksa manawa panrima digunakake ing lingkungan sing adhem lan duwe ventilasi sing apik lan adoh saka obyek sing gampang kobong lan mbledhos.
  5. Aja nggunakake panrima ing suhu ekstrim utawa asor dhuwur.

specifications

PORT: KWC-MUSB: panrima USB mikro

KWC-LTN: panampi kilat

INDIKATOR LED: ON (biru)
EFISIENSI PENGISIAN: 70%
DAYA PENGISIAN: 5V DC, 700 mA Maks
STANDAR: Qi
PATUHAN PERATURAN KESELAMATAN: CE, FCC
TEMPERATUR OPERASI: 0 ° nganti + 40 ° C (32 ° nganti 104 ° F)
TEMPERATUR PENYIMPANAN: -40 ° nganti + 70 ° C (-40 ° nganti 158 ° F)
Asor: 10% nganti 90%, RHL ora kondensasi
DIMENSI: 3.7cm x 5cm x 0.85cm (17.2 "x 7.2" x 1.7 ") W, D, H
Bobot: Net: 0.012kg (0.03lb) Reged: 0.032kg (0.07lb)
WARNA: KWC-MUSB: biru peteng

KWC-LTN: ijo peteng

Spesifikasi bisa diganti tanpa kabar ing www.kramerav.com

WARANTI

KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo Konektor Micro-USB anjir 3KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo Konektor Micro-USB anjir 4KRAMER KWC-MUSB Receiver kanggo Konektor Micro-USB anjir 5

Dokumen / Sumber Daya

KRAMER KWC-MUSB panrima kanggo Micro-USB Konektor [pdf] Instruksi Manual
KWC-MUSB, KWC-LTN, Panrima kanggo Konektor Micro-USB

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *