Perusahaan KOHLER

Mira Kejujuran
Katup Bar ERD lan Fittings

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings

Pandhuan iki kudu ditinggalake pangguna

Mira Kejujuran Katup Bar ERD lan Fittings 1

Pambuka

Matur nuwun milih siraman Mira. Kanggo ngrasakake potensi kamar mandhi anyar sampeyan, wenehana wektu kanggo maca pandhuan iki, lan priksa manawa gampang digunakake kanggo referensi mbesuk.

Jaminan

Kanggo instalasi domestik, Mira Showers njamin produk iki ora ana cacat bahan utawa pakaryan suwene limang taun wiwit tanggal tuku (perlengkapan shower setaun).

Kanggo instalasi non-domestik, Mira Showers njamin produk iki ora kena kekurangan bahan utawa pakaryan sajrone setaun wiwit tanggal tuku.

Gagal ngetutake instruksi sing diwenehake karo shower bakal ora bisa dijamin.

Kanggo Ketentuan lan Ketentuan waca 'Layanan Pelanggan'.

Panggunaan sing Disaranake

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Panggunaan sing Disaranake

Registrasi Desain

Nomer Registrasi Desain - 005259041-0006-0007

Isi Paket

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Isi Paket

Informasi Safety

PARNGET - Produk iki bisa menehi suhu ngukur yen ora dioperasikake, diinstal utawa dikelola manut karo instruksi, peringatan lan ati-ati sing ana ing pandhuan iki. Fungsi katup campuran termostatik yaiku ngirim banyu kanthi teratur ing suhu sing aman. Selaras karo kabeh mekanisme liyane, mekanisme kasebut ora bisa dianggep fungsional lan ora bisa ngganteni kewaspadaan supervisor yen perlu. Yen wis diinstal, ditugasake, dioperasikake lan dikelola ing rekomendasi pabrikan, risiko kegagalan, yen ora diilangi, dikurangi nganti minimal bisa dicapai. PITUTUR ING ING TUNCI IKI NGISI RISIKO Cedera:

Masang Pancuran

  1. Instalasi padusan kudu ditindakake miturut pandhuan kasebut dening personel sing nduweni kualifikasi lan kompeten. Waca kabeh instruksi sadurunge masang shower.
  2. ORA nginstal kamar mandhi sing bisa nyebabake kahanan beku. Priksa manawa pipa sing bisa dadi beku wis terisolasi kanthi bener.
  3. AJA nindakake modifikasi sing durung ditemtokake, ngebor utawa ngethok bolongan ing kamar mandhi utawa perlengkapan liyane kajaba instruksi dening pandhuan iki. Nalika layanan mung gunakake bagean panggantos Kohler Mira asli.
  4. Yen jedhing dibongkar sajrone instalasi utawa servis, sawise rampung, kudu digawe inspeksi kanggo mesthekake kabeh sambungan sempit lan ora ana bocor.

NGgunakake siraman

  1. Pancuran kudu dioperasikake lan dikelola miturut sarat pandhuan iki. Priksa manawa sampeyan wis ngerti cara ngoperasikake shower sadurunge digunakake, maca kabeh instruksi, lan jaga pandhuan iki kanggo referensi mbesuk.
  2. ORA ngalih padusan yen ana kamungkinan yen banyu ing unit shower utawa peralatan dipasang beku.
  3. Pancuran bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun utawa luwih lan wong sing kurang kapabilitas fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu yen diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan nggunakake alat kanthi aman lan ngerti bebayane melu. Bocah-bocah ora diidini muter padusan.
  4. Sapa wae sing kangelan ngerteni utawa ngoperasikake kontrol jedhing apa wae kudu dirawuhi nalika siraman. Pertimbangan khusus kudu diwenehake kanggo wong enom, wong tuwa, wong sing lara utawa wong sing ora duwe pengalaman nindakake operasi sing bener.
  5. Aja ngidini bocah ngresiki utawa nindakake perawatan pangguna ing unit shower tanpa pengawasan.
  6. Priksa manawa suhu banyu aman sadurunge mlebu kamar mandhi.
  7. Ati-ati nalika ngowahi suhu banyu nalika digunakake, mesthi priksa suhune sadurunge terus adus.
  8. AJA pas karo bentuk kontrol aliran outlet apa wae. Mung Mira sing nyaranake perlengkapan outlet sing kudu digunakake.
  9. AJA ngontrol kontrol suhu kanthi cepet, ngidini 10-15 detik suhu dadi stabil sadurunge digunakake.
  10. Ati-ati nalika ngowahi suhu banyu nalika digunakake, mesthi priksa suhune sadurunge terus adus.
  11. ORA mateni padusan lan urip maneh nalika ngadeg ing aliran banyu.
  12. AJA sambung stopkontak kamar mandhi menyang tunyuk, katup kontrol, handset pemicu, utawa showerhead liyane saka sing wis ditemtokake kanggo digunakake ing shower iki. Mung Kohler Mira sing nyaranake aksesoris sing kudu digunakake.
  13. Showerhead kudu diturunake kanthi rutin. Sembarang sumbatan showerhead utawa selang bisa nyebabake kinerja shower.

Keterangan

Tekanan

  • Tekanan Statis Maks: 10 Bar.
  • Tekanan Maksimum: 5 Bar.
  • Tekanan Min Ditahan: (Pemanas Air Gas): 1.0 Bar (kanggo persediaan kinerja paling optimal kudu padha karo nominal).
  • Tekanan Min Ditahan (Sistem Gravitasi): 0.1 Bar (0.1 bar = 1 Meter saka pangkalan tank adhem nganti outlet handset shower).

Suhu

  • Kontrol suhu sing cedhak diwenehake antara 20 ° C lan 50 ° C.
  • Rentang Kontrol Termostatik optimal: 35 ° C nganti 45 ° C (entuk pasokan adhem 15 ° C, 65 ° C tekanan panas lan padha karo nominal).
  • Suplai Panas sing Disaranake: 60 ° C nganti 65 ° C (Cathetan! Katup campuran bisa digunakake ing suhu nganti 85 ° C kanggo wektu sing cendhak tanpa karusakan. Nanging amarga alasan keamanan, dianjurake supaya suhu banyu panas maksimal diwatesi nganti 65 ° C).
  • Beda sing Disaranake Minimal antarane Pasokan Panas lan Suhu Outlet: 12 ° C kanthi tarif aliran sing dipengini.
  • Suhu pasokan banyu panas minimal: 55 ° C.

Termostatik Mateni

  • Kanggo keamanan lan kenyamanan, termostat bakal mateni katup campuran sajrone 2 Detik yen pasokan salah siji gagal (mung bisa dipikolehi yen suhu campuran paling beda 12 ° C saka suhu pasokan).

sambungan

  • Panas: Kiri - Pipa 15mm, 3/4 "BSP ing katup.
  • Kadhemen: Kanan - 15mm kanggo pipa, 3/4 "BSP ing katup.
  • Outlet: Ing ngisor - 1/2 "BSP Pria selang fleksibel.
    Cathetan! Produk iki ora ngidini inlet sing dibalikke lan bakal ngirim suhu sing ora stabil yen ora pas.

instalasi

Sistem Plumbing Cocog
Panganan gravitasi:
Campuran termostatik kudu diwenehi panganan saka wadhi banyu adhem (biasane dipasang ing ruang loteng) lan silinder banyu panas (biasane dipasang ing lemari airing) menehi tekanan sing padha.
Sistem Pemanas Gas:
Campuran termostatik bisa dipasang nganggo ketel kombinasi.
Sistem Tekanan Ayam Tanpa Jinis:
Campuran termostatik bisa dipasang nganggo sistem banyu panas sing durung digawe, disimpen.
Sistem Air Panas Instan Tekanan Terkenal:
Campuran termostatik bisa dipasang karo sistem jinis iki kanthi tekanan seimbang.
Sistem Pompa:
Campuran termostatik bisa dipasang nganggo pompa inlet (kembar impeller). Pompa kasebut kudu dipasang ing lantai ing jejere silinder banyu panas.

Umum

  1. Instalasi padusan kudu ditindakake miturut pandhuan kasebut dening personel sing nduweni kualifikasi lan kompeten.
  2. Instalasi pipa kudu sesuai karo kabeh peraturan banyu nasional utawa lokal lan kabeh peraturan bangunan sing relevan, utawa peraturan utawa praktik tartamtu sing ditemtokake dening perusahaan penyediaan banyu lokal.
  3. Priksa manawa kabeh tekanan lan suhu cocog karo syarat shower. Deleng 'Spesifikasi'.
  4. Katup isolasi bolongan / non-mbatesi sing lengkap kudu dipasang ing posisi sing gampang diakses jejer karo shower kanggo nggampangake perawatan padusan.
    ORA nggunakake katup nganggo piring mesin cuci (jumper) sing longgar amarga bisa nyebabake tekanan statis sing nambah.
  5. Gunakake pipa tembaga kanggo kabeh pipa.
  6. AJA nggunakake kekuwatan sing gedhe banget kanggo sambungan pipa; tansah menehi dhukungan mekanik nalika nggawe sambungan pipa. Sembarang sendi solder kudu digawe sadurunge nyambungake shower. Pipework kudu didhukung kanthi kaku lan ora nyegah sambungan.
  7. Sikil mati ing pipa kudu tetep minimal.
  8. Posisi unit kamar mandhi ing endi kontrol ing dhuwur sing cocog kanggo pangguna. Posisi showerhead supaya banyu nyemprot jajar karo adus utawa nyebrang bukaan bilik shower. Instalasi ora kena nyebabake selang shower dadi kusut sajrone panggunaan normal utawa ngalangi panggunaan gagang kontrol.
  9. Posisi unit shower lan cincin penahan selang kudu nyediakake jarak udhara minimal 25 mm ing antarane showerhead lan level spillover bath, shower tray utawa basin. Kudu ana jarak minimal 30 mm ing antarane showerhead lan tuas tumpahan toilet, bidet, utawa alat liyane kanthi resiko arus balik Kategori Fluid 5.
    Cathetan! Bakal ana kesempatan nalika cincin penahan selang ora bakal menehi solusi sing cocog kanggo instalasi Kategori Cairan 3, ing kasus kasebut katup priksa dobel kudu dipasang, iki bakal nambah tekanan pasokan sing dibutuhake kanthi 10kPa (0.1 bar). Katup cek kaping pindho dipasang ing pasokan inlet menyang perkakas nyebabake tekanan, sing nyebabake tekanan inlet statis maksimum kanggo alat kasebut lan ora kudu dipasang. Kanggo kategori Cairan 5 katup priksa pindho ora cocog.
    Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Sistem Plumbing Cocog
  10. Mung gunakake sambungan inlet sing disedhiyakake karo produk. AJA nggunakake jinis perlengkapan liyane.
  11. Aja ngencengi koneksi, sekrup, utawa grubscrews amarga bisa kedadeyan kerusakan produk.

Instalasi Kit Ndandani Cepet Bar Valve

Sadurunge nginstal pipa, priksa manawa paling ora ana reresik dhuwur 1260 mm supaya riser lan overhead kaku dipasang ing ndhuwur. Yen nginstal ing area dhuwur sing diwatesi, rel riser sing luwih cekak bisa dipesen minangka suku cadang.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 1Pas karo pandhuan pipa plastik liwat pipa inlet. Tingkatake pandhuan pipa lan pasang menyang tembok supaya tetep ing posisi. Ninggalake pandhuan ing papan lan rampungake tembok.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 2Priksa manawa pipa wis dipasang kanthi bener lan menonjol 25 mm saka permukaan tembok sing wis rampung.
Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 3Tahan krenjang tembok ing posisi banjur tandhani posisi bolongan mbenakake.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 4

Bor bolongan mbenakake nggunakake bor diameter 8 mm.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 5

Pasang colokan tembok.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 6

Pasang sekrup mbenake lan kenceng.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 7

Pasang zaitun lan konektor. Kencengi driji kenceng banjur puter maneh 1/4 nganti 1/2.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 8

Uripake pasokan banyu lan siram pipa kasebut.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 9

Pasang piring sing ndhelik.

Instalasi Bar Valve Fast Fix Kit 10

Nglumpukake klep batang kanthi mesin cuci / penyaring sealing ing saben inlet banjur pasang menyang krenjang tembok.
Cathetan! Sambungan yaiku: Kiri-Panas, Dingin- Tengen.

Nginstal Fittings Pancuran

  1. Pasang ring penahan selang lan clamp krenjang menyang bar tengah, banjur meneng kabeh telung bar bebarengan.
  2. Pas braket tembok menyang lengen riser kanthi sekrup grub ing sisih ndhuwur.
  3. Priksa manawa garis ngisor di-push menyang katup supaya bisa nutup segel. Gagal nglakoni bakal posisi braket tembok kanthi ora bener lan bisa nyebabake bocor saka sakupenge katup.
  4. Tandha bolongan kanggo krenjang mbenakake tembok vertikal. Gunakake Déwan lengen riser minangka pandhuan lan priksa manawa vertikal.
  5. Copot bar sing dipasang banjur ndandani krenjang.
  6. Bor bolongan kanggo krenjang mbenakake tembok. Pas karo colokan tembok lan pasang krenjang ing tembok nggunakake sekrup sing diwenehake.
  7. Pas bar ing unit shower lan pas karo tutup ndhelikake ing lengen riser. Priksa manawa garis ngisor dipasang kanthi bener kaya ing diagram ing ngisor iki.
  8. Pasake lengen riser ing tembok sing ndandani bracket lan kencengi grubscrew kanthi kunci hex 2.5 mm. Pas tutup sing ndhelikake liwat krenjang.
  9. Kencengi grubscrew ing sisih mburi unit shower kanggo ngamanake bar nggunakake kunci heksagonal 1.5 mm. Pas karo colokan.
  10. Pas karo semprotan overhead.
    Cathetan! Pengatur aliran (ora diwenehake) bisa uga dibutuhake kanggo instalasi sistem tekanan dhuwur (ndhuwur 0.5bar).
  11. Pasake selang shower liwat cincin penahan selang banjur sambungake karo unit shower uga showerhead. Sambungake conical kanthi tutup abang utawa label putih menyang showerhead.

Nginstal Fittings Pancuran

Komisi

Setelan Suhu Maksimum
Tindakake prosedur iki kanggo mriksa lan nyetel suhu sadurunge nggunakake shower kaping pisanan. Priksa manawa kabeh pangguna wis kenal karo operasi shower. Pandhuan iki minangka properti saka pamilik omah lan kudu ditinggalake sawise rampung instalasi.

Suhu maksimum padusan wis disetel nganti 46 ° C, nanging bisa uga dibutuhake penyesuaian amarga alasan ing ngisor iki:
• Kanggo ngreset suhu sing kepenak (bisa uga dibutuhake kanggo sistem pipa).
• Cocog karo pilihan shower.

Prosedur ing ngisor iki mbutuhake pasokan banyu panas sing tetep ing suhu minimal 55 ° C.

  1. Nguripake padusan supaya aliran lengkap.
  2. Nguripake nganti panas. Ayo suhu lan aliran stabil.
  3. Kanggo nyetel suhu dadi luwih anget utawa adhem, pilih tombol suhu kanthi ati-ati supaya ora muter hub kasebut.
    Prosedur ing ngisor iki mbutuhake 1Cathetan! Ati-ati aja ngrusak chrome yen alat digunakake kanggo nggunakake.
  4. Kanggo nambah suhu, puterake hub kanthi arah jarum jam, adhem dadi jam. Gawe pangaturan cilik lan sithik suhu dadi luwih sithik sadurunge diatur. Terus nyetel nganti suhu sing dibutuhake dipikolehi.
  5. Copot sekrup mbenakake kanggo ngatasi hub lan pasang maneh hub kaya sing ditampilake. Klip kanggo orientasi ing posisi 3, 6, 9, lan 12 Jam.
    Prosedur ing ngisor iki mbutuhake 2
  6. Pasang meneng sekrup tanpa muter hub.
  7. Pencet tombol suhu supaya bisa ditemokake kanthi bener.
    Prosedur ing ngisor iki mbutuhake 3Cathetan! Panah ing sisih jero gagang kudu nuding mudhun.
  8. Puter tombol suhu dadi adhem lengkap banjur puter maneh dadi panas lan priksa suhu maksimum disetel kanthi bener.

operasi

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Operasi

Operasi Aliran
Gunakake gagang aliran kanggo nguripake / mateni padusan lan pilih salah siji overhead utawa showerhead.
Nyetel Suhu
Gunakake gagang suhu supaya padusan luwih anget utawa adhem.

Pangopènan Panganggo

PARNGET! PUNJULI ING ING ING NGISI KANGGO NGISI RISIKO CEDURI UTAWA KERUSAKAN PRODUK:

1. Aja ngidini bocah ngresiki utawa nindakake pangopènan pangguna ing unit shower tanpa diawasi.
2. Yen padusan ora digunakake suwene suwe, suplai banyu menyang unit shower kudu diisolasi. Yen unit padusan utawa pipa duwe resiko beku sajrone wektu kasebut, wong sing nduweni kualifikasi lan kompeten kudu ngombe banyu kasebut.

Cleaning
Akeh pembersih rumah tangga lan komersial, kalebu tisu pembersih tangan lan permukaan, ngemot abrasive lan bahan kimia sing bisa ngrusak plastik, plating, lan nyetak lan ora bisa digunakake. Rampung iki kudu diresiki nganggo deterjen utawa larutan sabun cuci ringan, banjur diusap garing nganggo gombal empuk.

Penting! Pancuran kudu diturunake kanthi rutin, njaga showerhead supaya tetep resik lan ora ucul saka limescale, manawa shower sampeyan terus menehi kinerja sing paling apik. Peningkatan limecale bisa matesi tingkat aliran lan bisa nyebabake kerusakan kamar mandhi.

Mira Kejujuran Valve Bar Valve and Fittings - Pangopènan pangguna

Gunakake jempol utawa kain empuk kanggo ngilangke limusin saka nozel.

Mrekso Selang
Penting! Selang shower kudu diriksa kanthi periodik amarga kerusakan utawa kerusakan internal, ambruk internal bisa matesi tingkat aliran showerhead lan bisa nyebabake kerusakan kamar mandhi.

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Mrekso Selang

1. Copot selang saka showerhead lan outlet shower.
2. Priksa selang.
3. Ganti yen prelu.

Diagnosis Kesalahan

Yen sampeyan butuh insinyur utawa agen layanan terlatih Mira, waca 'Layanan Pelanggan'.

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Diagnosis Kesalahan

spare Parts

Katup Bar Mira Kejujuran Mira lan Suku Cadang Fittings 1

 

Katup Bar Mira Kejujuran Mira lan Suku Cadang Fittings 2

Cathetan

customer Service

Mira Kejujuran Valve Bar Valve lan Fittings - Layanan Pelanggan

Katup lan Fittings ERD Bar Mira Kejujuran - Layanan Pelanggan 1

© Kohler Mira Limited, April 2018

Mira Kejujuran ERD Bar Valve and Fittings User Manual - PDF sing dioptimalake
Mira Kejujuran ERD Bar Valve and Fittings User Manual - PDF Asli

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.