Petunjuk Lampu String Surya LED Kmart 120

 

Instructions:

  1. Nglumpukake panel surya kaya sing ditampilake ing gambar.
    nutup piranti
    • Panel A-Surya
      nutup telpon
    • Plat B-Base
      nutup piranti
    • C- Silinder Plastik
    • D-Plike Spike
  2. Pasang bagean B ing sisih mburi panel surya A, banjur pasang C ing B lan D menyang C kanthi pencet kanthi kuat.
  3. Nguripake unit kasebut. Sampeyan mung kudu nindakake iki, amarga panel surya bakal ngaktifake lan mateni lampu kanthi otomatis. Banjur sampeyan bisa milih fungsi sing digunakake kanthi ngalih Mode.
  4. Selehake kabeh unit ing posisi sing cerah. Sinar srengenge langsung bakal ngasilake asil sing paling apik.

Keterangan:

120 Lampu String Surya LED
Panel Surya: 2V / 70mA
1pc Baterai Ni-Cd Isi Ulang 1.2V, 400mAH
12 Fungsi Lampu Putih

Kata:

  • Ngisi batere paling ora 8 jam sadurunge digunakake pisanan.
  • Panel cahya surya WAJIB diselehake ing papan sing padhang kanggo
    suryo srengenge maksimal. Apa wae sing nutupi panel bakal mengaruhi padhang lan durasi cahya
  • Pasang tombol ing posisi "MATI" nalika ora digunakake.
  • Gunakake iklanamp kain kanggo ngresiki nalika ana lebu lan / utawa kotoran ing sisih ndhuwur panel surya.

PÈNGET:
KANGGO DESORASI ANJI. Iki dudu dolanan. Aja ngidini bocah muter karo jinis cahya sing entheng.

 

Dokumen / Sumber Daya

Kmart 120 LED Solar String Lampu [pdf] Instruksi
120 Lampu String Surya LED, 42038382

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.