Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruksi Manual

SAFEGUAR Penting

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan safety dhasar kudu tansah tindakaken, kalebu ing ngisor iki, Waca kabeh instruksi lan tetep ing panggonan kang aman kanggo referensi mangsa.

  1. Ati-ati banget kudu digunakake nalika mindhah prabot sing ngemot minyak panas utawa cairan panas liyane.
  2. Aja ndemek permukaan sing panas. Gunakake gagang utawa tombol.
  3. Pengawasan sing cedhak perlu nalika alat digunakake dening bocah utawa cedhak.
  4. Kanggo nglindhungi saka kejut listrik, aja nyelehake bagean saka oven listrik ing banyu utawa cairan liyane.
  5. Aja nganti kabel dipasang ing pojok meja utawa meja, utawa ndemek permukaan sing panas.
  6. Aja ngoperasikake piranti nganggo kabel utawa plug sing rusak utawa sawise piranti kasebut gagal, utawa rusak kanthi cara apa wae, bali piranti menyang Pusat Layanan Sah sing paling cedhak kanggo mriksa utawa ndandani.
  7. Panganggone lampiran aksesoris sing ora disaranake dening pabrikan alat bisa nyebabake bebaya utawa cilaka.
  8. Simpen paling sethithik patang inci spasi ing kabeh sisih / mburi oven kanggo ngidini sirkulasi udara sing cukup.
  9. Copot saka stopkontak nalika ora digunakake, utawa sadurunge ngresiki. Ninggalake adhem sadurunge ngresiki.
  10. Kanggo medhot sambungan, nguripake kontrol menyang STOP, banjur copot plug piranti. Tansah nyekeli awak plug, aja nyoba nyopot plug kanthi narik kabel.
  11. Aja nutupi TRAY utawa bagean saka oven nganggo foil logam. Iki bisa nyebabake overheating oven.
  12. Aja ngresiki nganggo bantalan sikat logam. Potongan bisa ngilangi bantalan lan nutul bagean listrik, sing bisa nyebabake kejutan listrik.
  13. Panganan utawa piranti logam sing gedhe banget ora kudu dilebokake ing oven listrik amarga bisa nyebabake geni utawa kejut listrik.
  14. Geni bisa kedadeyan yen oven ditutupi utawa ndemek bahan sing gampang kobong, kalebu gorden, gorden, tembok, lan liya-liyane, nalika digunakake. Aja nyimpen barang apa wae ing oven sajrone operasi.
  15. Ati-ati banget kudu dijupuk nalika nggunakake wadhah sing digawe saka logam utawa kaca.
  16. Aja nyelehake bahan ing ngisor iki ing oven: karton, plastik, kertas, utawa liya-liyane.
  17. Aja nyimpen bahan, kajaba aksesoris sing disaranake pabrikan, ing oven iki nalika ora digunakake.
  18. Tansah nyandhang kompor, terisolasi oven nalika masang utawa nyopot barang saka oven sing panas.
  19. Piranti iki nduweni lawang kaca sing aman lan aman. Kaca kasebut luwih kuwat tinimbang kaca biasa lan luwih tahan kanggo pecah. Kaca tempered bisa pecah, nanging potongan-potongan kasebut ora duwe ujung sing cetha. Aja scratching lumahing lawang utawa nicking sudhut.
  20. Aja nggunakake njobo lan ora nggunakake piranti kanggo nggunakake liyane saka dimaksudaké.
  21. Piranti iki mung kanggo panggunaan RUMAH.
  22. Suhu lawang utawa permukaan njaba bisa uga luwih dhuwur nalika piranti digunakake.
  23. Suhu permukaan sing bisa diakses bisa uga dhuwur nalika piranti digunakake.
  24. Aja ngaso peralatan masak utawa baking piring ing lawang kaca.
  25. Piranti iki ora ditrapake kanggo digunakake dening wong (kalebu bocah-bocah) kanthi kemampuan fisik, sensorik utawa mental sing suda utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba yen wis diwenehi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan alat kasebut dening wong sing tanggung jawab tumrap keamanane.
  26. Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo alat kasebut.
  27. Bobot maksimal sing diselehake ing Baki / Rak Kawat panganan ora kudu ngluwihi 3.0kg. CATETAN: Coba nyebarake panganan kanthi rata ing dawane rak.
  28. Yen kabel sumber rusak, kudu diganti dening pabrikan, agen layanan utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha supaya ora ana bebaya.
  29. PÈNGET: Lumahing, saliyane lumahing fungsional, bisa ngalami suhu dhuwur. Amarga suhu dirasakake kanthi beda dening wong sing beda-beda, piranti iki kudu digunakake kanthi ati-ati.
  30. Piranti ora dimaksudake kanggo dioperasikake nganggo timer otomatis utawa sistem remot kontrol kapisah.
  31. Aja nyelehake utawa cedhak kompor gas panas utawa listrik, utawa ing oven sing digawe panas.

Ati-ati: lumahing piranti panas sawise nggunakake. Tansah nganggo protèktif, sarung tangan open terisolasi nalika metu Ching open panas utawa piring panas lan pangan, utawa nalika nesting utawa njabut rak, panci utawa baking piring.

Sadurunge Gunakake Oven Listrik

Sadurunge nggunakake oven listrik konveksi sapisanan, priksa manawa:

  1. Copot unit kanthi lengkap.
  2. Copot kabeh rak lan panci. Wisuh rak lan panci ing banyu sabun panas utawa ing mesin cuci piring.
  3. Garing kabeh aksesoris lan ngumpulake maneh ing oven. Tancepake oven menyang stopkontak listrik sing cocog lan sampeyan siyap nggunakake Oven Listrik sing anyar.
  4. Sawise ngrakit maneh oven, disaranake sampeyan mbukak ing suhu MAX kira-kira 15 menit ing papan sing berventilasi apik kanggo ngilangi sisa lenga manufaktur, sawetara emisi asap iku normal.

PRODUK LiwatVIEW

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Product Swaraview

Mangga kenal karo fungsi lan aksesoris oven ing ngisor iki sadurunge nggunakake pisanan:

  • Rak kawat: Kanggo toasting, baking, lan masak umum ing piring kaserol lan wajan standar.
  • Baki Panganan: Kanggo digunakake ing panggangan lan panggang daging, unggas, iwak, lan macem-macem panganan liyane.
  • Rotisserie Fork: Gunakake kanggo manggang macem-macem daging lan unggas.
  • Nangani Tray Panganan: Ngidini sampeyan njupuk Baki Pangan lan rak Kawat.
  • Pegangan Rotisserie: Ngidini sampeyan kanggo Pick munggah rotisserie muntahake.
  • Tombol termostat: pilih suhu sing dikarepake saka kurang 90°C – 250°C (Sedheng kamar)
  • Tombol Timer: nguripake kontrol ngiwa (counter - clockwise) lan open bakal tetep ON nganti mati kanthi manual. Kanggo ngaktifake timer, belok nengen (searah jarum jam) kanggo interval menit - 60 menit. Lonceng bakal muni ing pungkasan wektu sing wis diprogram.
  • Fungsi tombol: Ana rong tombol fungsi ngidini pilihan saka salah siji utawa loro-lorone, ndhuwur lan ngisor panas unsur panas lan; pilihan saka penggemar konveksi lan fungsi motor rotisserie.
  • Lampu indikator (daya): iki dipadhangi saben oven diuripake.

Tombol fungsi 1; kalebu setelan kanggo OFF, unsur Ndhuwur ing, Ndhuwur lan unsur Lower lan unsur Lower ing.

Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Kenop fungsi

Tombol fungsi 2; kalebu setelan kanggo OFF, fungsi Rotisserie ing, fungsi Rotisserie lan penggemar Konveksi lan penggemar Konveksi ing.

Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Kenop fungsi

tombol termostat; kalebu setelan kanggo OFF lan kontrol variabel kanggo suhu oven saka 90 kanggo 250 derajatC.

Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - kenop termostat

tombol TIMER; Ngontrol oven kanthi durasi. Kalebu setelan kanggo "on" ngidini operasi terus-terusan, OFF lan kontrol variabel nganti 60 menit.

Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - kenop TIMER

PÈNGET: Sadurunge operasi, priksa manawa oven dumunung ing permukaan sing rata lan stabil lan cetha saka barang njaba kalebu tembok / lemari. Oven kudu diselehake supaya bisa ngresiki ing saubengé amarga permukaan njaba bisa dadi panas nalika digunakake.

PETUNJUK OPERASI

  1. FUNCTION
    Fungsi iki cocog kanggo masak roti, pizza, lan unggas umume.
    operasi
    1. Selehake panganan sing arep dimasak ing rak Kawat / tray panganan. Lebokake rak / tray menyang pandhuan dhukungan tengah oven.
    2. Nguripake tombol Fungsi menyang Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Kenop fungsi
    3. Setel kenop Thermostat menyang suhu sing dikarepake.
    4. Setel tombol Timer menyang wektu masak sing dipengini.
    5. Kanggo mriksa utawa ngilangi panganan, gunakake gagang kanggo nulungi panganan sing ana ing njaba.
    6. Nalika toasting rampung, lonceng bakal muni 5JNFS LOPC bakal bali menyang mati posisi otomatis. Mbukak lawang rampung lan mbusak pangan langsung utawa panas isih ing open bakal terus kanggo roti panggang lan garing metu roti panggang Panjenengan.
      AWAS: Panganan sing wis masak, rak logam, lan lawang bisa dadi panas banget, nangani kanthi ati-ati.
  2. FUNCTION Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Kenop fungsi
    Fungsi iki becik kanggo masak swiwi pitik, sikil pitik lan daging liyane.
    operasi
    1. Selehake panganan sing arep dimasak ing rak Kawat / tray panganan. Lebokake rak / tray menyang pandhuan dhukungan tengah oven.
    2. Nguripake tombol Fungsi menyang Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Kenop fungsi
    3. Setel kenop Thermostat menyang suhu sing dikarepake.
    4. Setel tombol Timer menyang wektu masak sing dipengini.
    5. Kanggo mriksa utawa ngilangi panganan, gunakake gagang kanggo nulungi panganan sing ana ing njaba.
    6. Nalika toasting rampung, lonceng bakal muni 5JNFS LOPC bakal bali menyang mati posisi otomatis. Mbukak lawang rampung lan mbusak pangan langsung utawa panas isih ing open bakal terus kanggo roti panggang lan garing metu roti panggang Panjenengan.
      AWAS: Panganan sing wis masak, rak logam, lan lawang bisa dadi panas banget, nangani kanthi ati-ati.
  3.  FUNCTION Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Fungsi
    Fungsi iki becik kanggo masak kabeh pitik lan unggas umume. Cathetan: Kabeh wektu panggang adhedhasar daging ing suhu kulkas. Daging beku bisa uga luwih suwe. Mulane, nggunakake termometer daging dianjurake banget. Rotisserie garpu nggunakake nglebokake ujung runcing saka muntahake liwat garpu, nggawe manawa titik garpu ngadhepi arah sing padha karo ujung runcing idu, geser menyang kothak spit lan aman karo thubscrew. Nyelehake panganan sing bakal dimasak kanthi ngidoni kanthi langsung ngidoni ing tengah panganan. Selehake benteng kapindho menyang mburi liyane panggang utawa unggas. Priksa manawa panganan wis dibuwang ing idu. Lebokake ujung idu sing runcing menyang soket drive, sing ana ing sisih tengen tembok oven. Priksa manawa ujung kothak spit dumunung ing support spit, dumunung ing sisih kiwa tembok oven.
    operasi

(1) Selehake panganan sing arep dimasak ing garpu rotisserie. Lebokake garpu menyang dhukungan spit saka oven.
(2) Puter tombol Fungsi menyang Kensington TO8709E-SA Manual Instruksi Oven Listrik - Fungsi
(3) Setel kenop Thermostat menyang suhu sing dikarepake.
(4) Setel kenop Timer menyang wektu masak sing dikarepake.
(5) Kanggo mriksa utawa mbusak panganan, gunakake gagang kanggo mbantu panganan sisih mlebu lan metu.
(6) Nalika manggang roti rampung, lonceng bakal muni tombol Timer bakal bali menyang posisi mati kanthi otomatis. Bukak lawang kanthi lengkap lan copot panganan nganggo gagang.
AWAS: Panganan sing dimasak, garpu logam, lan lawang bisa dadi panas banget, ditangani kanthi ati-ati. Aja ninggalake oven tanpa pengawasan.

INSTRUKSI Ngresiki

AWAS: Kanggo nglindhungi kejut listrik, ORA MEMBUAT OVEN IN AIR UTAWA CAIRAN LAIN. Oven roti panggang sampeyan kudu diresiki kanthi rutin kanggo performa sing paling apik lan umur dawa. Reresik kanthi rutin uga bakal nyuda resiko bahaya kebakaran.
Langkah 1. Copot plug saka stopkontak listrik. Allow kanggo kelangan.
Langkah 2. Copot Rak dipindhah, Tray dening narik metu saka open. Resik nganggo damp, kain sabun. Priksa manawa mung nggunakake banyu sabun sing entheng.
Langkah 3. Kanggo ngresiki njero oven, ngilangke tembok oven, ngisor oven, lan lawang kaca nganggo iklanamp, kain sabun.
Baleni nganggo kain sing garing lan resik.
Langkah 4. Ngilangke njaba saka open karo iklanamp kain.
AWAS: AJA NGANGGO PEMBERSIH ABRASI UTAWA PADS SCOURING METAL. Priksa manawa mung nggunakake banyu sing lembut lan sabun. Pembersih abrasif, sikat gosok lan pembersih kimia bakal ngrusak lapisan ing unit iki. Potongan bisa ngilangi lan ndemek bagean listrik sing nyebabake risiko kejut listrik.
Langkah 5. Allow piranti kanggo kelangan lan garing rampung sadurunge nyimpen. Yen nyimpen oven kanggo wektu sing suwe, priksa manawa oven kasebut resik lan bebas saka partikel panganan. Simpen oven ing panggonan sing garing kayata ing meja utawa meja utawa rak lemari. Saliyane reresik sing disaranake, ora perlu pangopènan pangguna luwih lanjut. Sembarang layanan liyane kudu ditindakake dening perwakilan layanan sing sah.

LUMBUNG

Copot unit, ngidini adhem, lan ngresiki sadurunge disimpen. Simpen Oven Listrik ing kothak ing panggonan sing resik lan garing. Aja nyimpen piranti nalika panas utawa isih kepasang. Aja mbungkus kabel kanthi kenceng ing piranti kasebut. Aja menehi tekanan ing kabel sing mlebu ing unit, amarga bisa nyebabake kabel kasebut pecah lan putus.

SPESIFIKASI:

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - SPESIFIKASI

Kensington TO8709E-SA Electric Oven Instruction Manual - Kensington Logo

WARANTI
Kita bangga bisa ngasilake macem-macem peralatan omah sing berkualitas sing dilengkapi fitur lan bisa dipercaya. Kita yakin banget karo produk kita, kita gawe serep karo garansi 3 taun.
Saiki sampeyan uga bisa santai ngerti yen sampeyan wis dijamin.

Saluran Bantuan Pelanggan NZ: 0800 422 274
Produk iki dijamin karo garansi 3 taun nalika diiringi bukti tuku.

Dokumen / Sumber Daya

Kensington TO8709E-SA Oven Listrik [pdf] Instruksi Manual
TO8709E-SA Oven Listrik, TO8709E-SA, Oven Listrik

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.