logo jbl

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu

Sistem Musik Terpadu

Sistem Musik Terpadu

Verifikasi Isi Kothak

Verifikasi Isi Kothak

 Nemtokake Lokasi Speaker

Setel saklar kontur bass adhedhasar jarak speaker menyang wates sisih kayata tembok lan ing lemari buku utawa lemari. Nalika cedhak karo wates, switch kudu ing posisi -3dB kanggo njaga respon bass tingkat.

Adoh saka wates sisih kayata tembok.

tombol

Cedhak karo wates sisih kayata tembok utawa nalika speaker ana ing lemari lemari buku.

Sambungake Sumber Fisik

Sambungake Sumber Fisik

© 2021 HARMAN International Industries, Incorporated. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. JBL minangka merek dagang saka HARMAN International Industries, Incorporated, sing kadaptar ing Amerika Serikat lan / utawa negara liya.
Fitur, spesifikasi lan tampilan bisa diganti tanpa kabar.

Pasangkan Remote

Pasangkan Remote

Sambungake menyang Jaringan

Kanggo Sambungan Kabel
Sambungake port Ethernet ing mburi menyang port ing router nirkabel nggunakake kabel CAT-5e utawa luwih.

Kanggo Sambungan Langsung Wi-Fi

  1. Ing piranti seluler, download lan bukak Google Home App.
  2. Tindakake pandhuan Google Home kanggo nambah piranti.
  3. Tindakake pituduh kanggo nambah piranti. Cathetan: Disaranake menehi speaker jeneng umum supaya bisa gampang ditemokake kanggo streaming mengko.

CATETAN: Yen jeneng liyane saka L75ms dipilih sajrone langkah iki, tulisake amarga bakal digunakake kanggo nyambung menyang unit nalika streaming utawa nggunakake Bluetooth.

Sambungake menyang Jaringan

Sambungake Sumber liwat Bluetooth

Nyambung menyang Jaringan-1

Spesifikasi Umum

Spesifikasi Umum

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Kanggo kabeh produk

  1. Waca pandhuan iki.
  2. Tindakake pandhuan iki.
  3. Ngrungokake kabeh peringatan.
  4. Tututi kabeh pandhuan.
  5. Mung ngresiki nganggo gombal garing.
  6. Aja mblokir bukaan ventilasi. Instal aparat iki sesuai karo instruksi pabrikan.
  7. Aja nginstal aparat iki ing cedhak sumber panas kayata radiator, register panas, kompor utawa aparat liyane (kalebu amplifiers) sing ngasilake panas.
  8. Aja ngalahake tujuan keamanan colokan jinis polarisasi utawa grounding. Colokan terpolarisasi duwe rong bilah kanthi siji luwih amba tinimbang liyane. Colokan jinis grounding nduweni rong bilah lan plong grounding kaping telu. Bilah amba utawa prong katelu diwenehake kanggo keamanan sampeyan. Yen colokan sing disedhiyakake ora pas karo outlet sampeyan, konsultasi karo listrik kanggo ngganti outlet sing wis lawas.
  9. Lindhungi kabel listrik supaya ora mlaku utawa dicubit, utamane ing colokan, wadhah kenyamanan lan titik sing metu saka aparat.
  10. Gunakake mung lampiran / aksesoris sing ditemtokake dening pabrikan.
  11. Mung gunakake nganggo kreta, wadhah, tripod, krenjang utawa meja sing ditemtokake dening pabrikan utawa didol nganggo aparat. Nalika kranjang digunakake, ati-ati nalika mindhah kombinasi kreta / aparat supaya ora cilaka saka pucuk.
  12. Copot alat iki sajrone badai petir utawa yen ora digunakake suwene suwe.
  13. Hubungi kabeh layanan kanggo personel layanan sing berkualitas. Layanan dibutuhake nalika aparat wis rusak ing
    sembarang cara, kayata nalika kabel daya-supply utawa plug rusak, Cairan wis spilled utawa obyek wis tiba ing apparatus, utawa apparatus wis kapapar udan utawa Kelembapan, ora operate biasane utawa wis dropped.
  14. Kanggo medhot piranti iki saka sumber daya AC rampung, copot plug kabel sumber daya saka wadhah AC.
  15. Colokan utama kabel pasokan listrik bakal tetep bisa dioperasikake.
  16. Aparat iki ditrapake mung digunakake karo pasokan listrik lan / utawa kabel pengisian daya sing diwenehake dening pabrikan.

Pandhuan ing ngisor iki bisa uga ora ditrapake kanggo piranti anti banyu. Deleng manual pangguna piranti utawa pandhuan wiwitan cepet kanggo instruksi sing luwih anti banyu yen ana.

  • Aja nggunakake aparat iki ing cedhak banyu.
  • Aja nyedhiyakake piranti iki kanggo netes utawa cipratan, lan priksa manawa ora ana obyek sing diisi cairan, kayata vas, sing diselehake ing piranti kasebut.

PÈNGET: KANGGO NGRESIKI RISIKO KEBUNGA ATAU GETAK LISTRIK, ORA KANGGO APRARASI INI KANGGO Udan Utawa Kelembapan.

Ati-ati

AWAS FCC lan IC STATEMENT kanggo pangguna (USA lan CANADA ONLY)
Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
BISA ICES-003 (B) / NMB-003 (B)

PANGOCAP SAKA SUPPLIER FCC SDOC
HARMAN International kanthi iki nyatakake yen peralatan iki tundhuk karo FCC Part 15 Subpart B.
Pranyatan kesesuaian bisa dikonsultasi ing bagean dhukungan saka kita Web situs, diakses saka www.jbl.com/specialtyaudio

Pernyataan Interferensi Komisi Komunikasi Federal

Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Ati-ati: Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi cetha dening HARMAN bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.

Kanggo Produk sing Ngirim Energi RF:

  1. INFORMASI FCC lan IC kanggo pangguna
    Piranti iki tundhuk karo Part 15 aturan FCC lan standar RSS sing dibebasake lisensi Industri Kanada. Operasi iku subyek
    kanggo rong kondisi ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nimbulaké gangguan mbebayani; lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan apa wae sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
  2. Pernyataan Paparan Radiasi FCC / IC
    Peralatan iki tundhuk karo watesan paparan radiasi FCC lan ISED sing ditemtokake kanggo lingkungan sing ora dikendhaleni.
    Unit utama peralatan iki kudu dipasang lan dioperasikake kanthi jarak minimal 20cm antarane radiator lan awak.
    Yen peralatan iki kudu tundhuk karo tes paparan FCC/IC SAR (Specific Absorption Rate), peralatan iki dirancang kanggo nyukupi syarat kanggo cahya gelombang radio sing ditetepake dening FCC lan ISED. Persyaratan kasebut nyetel watesan SAR 1.6 W/kg kanthi rata-rata siji gram jaringan. Nilai SAR paling dhuwur sing dilapurake miturut standar iki sajrone sertifikasi produk kanggo digunakake nalika dipakai kanthi bener ing awak utawa ing sirah, tanpa misahake. Kanggo nyukupi pedoman cahya RF lan nyuda paparan energi RF sajrone operasi, peralatan iki kudu dipanggonke paling ora adoh saka awak utawa sirah.

Kanggo peralatan radio beroperasi ing 5150-5850MHz FCC lan IC Ati-ati:
Radar daya dhuwur dialokasikan minangka pangguna utama pita 5.25 nganti 5.35 GHz lan 5.65 nganti 5.85 GHz. Stasiun radar iki bisa nyebabake gangguan lan/utawa ngrusak piranti LE LAN (Lisensi-Exempt Local Area Network). Ora ana kontrol konfigurasi sing diwenehake kanggo peralatan nirkabel iki sing ngidini owah-owahan frekuensi operasi ing njaba wewenang FCC kanggo operasi AS miturut Part 15.407 saka aturan FCC.

Ati-ati IC
Pangguna uga kudu menehi saran supaya:

  1. Piranti kanggo operasi ing pita 5150 - 5250 MHz mung kanggo panggunaan njero ruangan kanggo nyuda potensial gangguan mbebayani kanggo saluran satelit sistem seluler; (ii) gain antena maksimum sing diidinake kanggo piranti ing pita 5250 – 5350 MHz lan 5470 – 5725 MHz kudu tundhuk karo watesan ei rp: lan
  2. Gain antena maksimum sing diidinake kanggo piranti ing pita 5725 - 5825 MHz kudu tundhuk karo watesan eirp sing ditemtokake kanggo operasi point-to-point lan non point-to-point sing cocog.

Gunakake Watesan Perhatian ing Uni Eropa, operasi diwatesi kanggo panggunaan njero ruangan ing pita 5150-5350 MHz.
Pembuangan sing bener saka produk iki (Peralatan Listrik & Elektronik Limbah)
Simbol iki tegese produk ora bakal dibuwang dadi sampah rumah tangga, lan kudu dikirim menyang fasilitas koleksi sing cocog kanggo daur ulang. Pembuangan lan daur ulang sing tepat mbantu nglindhungi sumber daya alam, kesehatan manungsa lan lingkungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pembuangan lan daur ulang produk iki, hubungi kotamadya lokal, layanan pembuangan, utawa toko sing tuku produk iki.

Simbol-1Produk iki tundhuk RoHS.
Produk iki tundhuk karo Arahan 2011/65/EU lan Inggris Watesan Panggunaan Bahan Berbahaya Tertentu ing Peraturan Peralatan Listrik lan Elektronik 2012, lan amandemen babagan watesan panggunaan zat mbebayani tartamtu ing peralatan listrik lan elektronik. .

Mlebu
REACH (Peraturan No 1907/2006) ngrembug babagan produksi lan panggunaan bahan kimia lan dampak potensial kanggo kesehatan manungsa lan lingkungan. Artikel 33(1) Regulasi REACH mbutuhake panyedhiya kanggo ngandhani panampa yen artikel ngemot luwih saka 0.1 % (saben bobot saben artikel) saka zat apa wae ing Daftar Calon Substances of Very High Concern (SVHC) ('calon REACH). daftar'). Produk iki ngandhut zat "timbal" (CAS-No. 7439-92-1) kanthi konsentrasi luwih saka 0.1% saben bobot. Nalika produk iki diluncurake, kajaba zat timbal, ora ana zat liya saka dhaptar calon REACH sing ana ing konsentrasi luwih saka 0.1% saben bobot.
ing produk iki.

Catetan: Tanggal 27 Juni 2018, timbal ditambahake ing dhaptar calon REACH. Gawan timbal ing dhaptar calon REACH ora ateges materi sing ngemot timbal bisa uga duwe risiko langsung utawa nyebabake watesan idin panggunaan.

Kanggo piranti karo jacks headphone

PARNGET / Ati-ati 

Simbol-2
Aja nggunakake headphone kanthi volume dhuwur kanggo wektu sing suwe.

  • Kanggo ngindhari karusakan kuping, gunakake headphone ing tingkat volume sing nyaman lan moderat.
  • Ngurangi volume ing piranti sadurunge masang headphone ing kuping, banjur munggah volume kanthi bertahap nganti sampeyan tekan tingkat ngrungokake nyaman.

Kanggo Produk sing Kalebu Baterei

Pandhuan kanggo Pangguna Ngilangi, Daur Ulang lan Mbuwang Batere Sing Digunakake
Kanggo nyopot batere saka peralatan utawa remot kontrol, mbalikke prosedur sing diterangake ing manual pamilik kanggo masang batere. Kanggo produk sing duwe batere internal sing umure suwene produk, nyopot bisa uga ora bisa ditindakake kanggo pangguna. Ing kasus iki, pusat daur ulang utawa pemulihan nangani pembongkaran produk lan nyopot batere. Yen ana sebab apa wae, kudu ngganti batere kaya ngono, prosedur iki kudu ditindakake dening pusat layanan resmi. Ing Uni Eropa lan lokasi liyane, ora sah mbuwang batere nganggo sampah omah. Kabeh batere kudu dibuwang kanthi cara lingkungan. Hubungi pejabat pengelola sampah lokal kanggo informasi babagan koleksi lingkungan, daur ulang lan pembuangan baterai bekas.

PÈNGET: Bebaya bledosan yen baterei salah diganti. Kanggo nyuda resiko geni, bledosan utawa bocor cairan/gas sing gampang kobong, aja bongkar, remuk, tusukan, kontak njaba sing cendhak, nyedhiyakake suhu ing ndhuwur 60°C (140°F), sinar srengenge utawa kaya, udhara sithik banget. meksa utawa mbuwang ing geni utawa banyu. Ganti mung nganggo baterei sing ditemtokake. Simbol sing nuduhake 'koleksi kapisah' kanggo kabeh baterei lan akumulator yaiku tong sampah roda sing ditampilake ing ngisor iki:

Simbol-3PÈNGET - Kanggo Produk sing Ngandhut Baterei Sel Koin/Tombol
AJA INGEST BATERAI, BAHAYA KOBOR KIMIA. Produk iki ngemot baterei sel koin/tombol. Yen baterei sel koin/tombol ditelan, bisa nyebabake kobong internal sing abot sajrone mung 2 jam lan bisa nyebabake pati. Simpen baterei anyar lan bekas saka bocah-bocah. Yen kompartemen baterei ora nutup kanthi aman, mandheg nggunakake produk kasebut lan adohake saka bocah-bocah. Yen sampeyan mikir baterei bisa ditelan utawa diselehake ing bagean awak, goleki perawatan medis.

Kanggo Kabeh Produk kanthi Operasi Nirkabel:
HARMAN International kanthi iki nyatakake yen peralatan iki tundhuk karo syarat penting lan pranata liyane sing relevan saka Directive 2014/53/EU lan Peraturan Peralatan Radio Inggris 2017. Pranyatan kesesuaian bisa dikonsultasi ing bagean dhukungan saka kita. Web situs, diakses saka www.jbl.com/specialtyaudio.

Produsen: Harman International Industries, Incorporated
Alamat: 8500 Balboa Blvd, Northridge, CA 91329, AMERIKA SERIKAT Perwakilan Eropa: Harman International Industries, Incorporated EMEA Liaison Office, Danzigerkade 16, 1013 AP Amsterdam, Walanda UK alamat bisnis: Ground Floor, Westside 2, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Hertfordshire, HP3 9TD, Inggris

HARMAN International Industries, Incorporated. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. JBL minangka merek dagang saka HARMAN International Industries, Incorporated, kadhaptar ing Amerika Serikat lan/utawa negara liyane. Fitur, spesifikasi lan tampilan bisa diganti tanpa kabar.

www.jbl.com/specialtyaudio
10/27/2021 11:08:50 AM

Harman International Industries, Incorporated
8500 Balboa Blvd, Northridge, CA 91329, Amerika Serikat
Perwakilan Eropa:
Harman International Industries, Incorporated
Kantor Penghubung EMEA, Danzigerkade 16, 1013 AP Amsterdam, Walanda
Alamat Bisnis UK:
Lantai Ground, Westside 2, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Hertfordshire, HP3 9TD, Inggris Raya

Dokumen / Sumber Daya

JBL L75MS Sistem Musik Terpadu [pdf] Pandhuan pangguna
JBLL75MS, APIJBLL75MS, JBLBTRC, APIJBLBTRC, L75MS, Sistem Musik Terpadu

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.