Manual Pangguna Jam Weker Sunrise

Logo JALL

Jam Alarm Sunrise

JALL ACA-002-B Jam Weker Sunrise
Manual pangguna (EN)

[email dilindhungi]

PÈNGET

Kanggo nyuda resiko geni, Shock Listrik, utawa Cedera kanggo Wong:

  1. Piranti iki mung ditrapake kanggo keperluan rumah tangga, kalebu panggunaan sing padha ing hotel.
  2. Selehake alat iki ing permukaan sing stabil, level lan ora lunyu.
  3. Aja nggunakake alat iki ing lingkungan sing teles (kayata ing jedhing utawa cedhak a
    padusan utawa kolam renang).
  4. Priksa manawa adaptor ora teles.
  5. Aja nganti banyu mili menyang perabotan utawa tumpah banyu menyang perkakas.
  6. Mung gunakake adaptor asli. Aja nggunakake adaptor liyane yen wis rusak.
  7. Piranti iki ora duwe saklar aktif / mateni kanggo medhot alat saka listrik
    sumber, nyopot colokan saka stopkontak.
  8. Aja nggunakake alat iki minangka sarana kanggo nyuda jam turu. Tujuane
    alat iki kanggo mbantu sampeyan tangi kanthi luwih gampang. Sampeyan ora nyuda kebutuhan turu.
  9. Piranti iki nduweni baterei tombol serep internal ing pangkal kanggo ngelingi setelan jam lan weker nalika listrik mati, nanging ora ndhukung batere. Tenaga AC kudu dibutuhake supaya jam lan kabeh fungsi bisa digunakake. Ndhukung input AC 100-240V.

LUMBUNG

  1. Ngresiki alat nganggo gombal empuk.
  2. Aja nggunakake agen pembersih kasar, bantalan utawa pelarut pembersih kayata alkohol, aseton,
    lan liya-liyane, amarga iki bisa ngrusak permukaan piranti.
  3. Yen prabot ora digunakake suwene wektu sing suwe, copot listrik kasebut
    kabel saka stopkontak lan simpen alat ing lingkungan sing aman lan garing, supaya ora remuk, dibanting, utawa bisa rusak.

OVERVIEW

JALL Sunrise Jam Weker Swaraview

[email dilindhungi]

Pandhuan Operasional

Gunakake dhisik - Nyetel wektu:

Sampeyan kudu nyetel wektu nalika plug alat kaping pisanan.

  1. Tahan tombol setelan (ing pojok tengen ngisor) nganti 2 detik kanggo ngetik mode setelan wektu.
  2. Klik tombol +/- (ing pojok kiwa ndhuwur) kanggo milih "Jam". Kanggo example, "6". Klik tombol setelan kanggo konfirmasi.
  3. Klik tombol +/- (ing pojok kiwa ndhuwur) kanggo milih "Menit". Kanggo example, "15". Klik tombol setelan kanggo konfirmasi.
  4. Klik tombol +/- (ing pojok kiwa ndhuwur) kanggo milih "12H utawa 24H". Kanggo example, "24H". Klik tombol setelan kanggo konfirmasi.

Elinga: Yen format wektu 12-H dipilih, lambang AM utawa PM bakal ditampilake.

Tombol Nyetel
Tombol setelan

[email dilindhungi]

Nyetel weker kanggo jam:
  1. Pencet weker 1 kanggo nguripake weker 1. Muga-muga tombol alarm 1 kanggo 2 detik mlebu mode setelan alarm 1.
  2. Pencet tombol +/- kanggo nyetel "Jam". Kanggo example, "6". Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.
  3. Pencet +/- tombol kanggo nyetel "Menit". Kanggo example, "30". Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.
  4. Pencet tombol +/- kanggo nyetel "Nada Dering". Sampeyan bisa milih antarane 7 swara sing wis disetel utawa radio FM minangka swara tangi. Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.
  5. Pencet tombol +/- kanggo nyetel "Volume". Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.
  6. Pencet tombol +/- kanggo nyetel "Padhang". Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.
  7. Pencet tombol +/- kanggo nyetel "Wektu Simulasi Sunrise". Sampeyan bisa nyetel nganti 10 menit. Pencet weker 1 kanggo konfirmasi.

Sampeyan wis nyiyapake weker 1. Cahya sunrise bakal urip mboko sithik saka padhange 10% nganti 100% kanthi 10 menit wiwit jam 6:20. 10 menit mengko, weker bakal muni ing 6:30 AM. Sampeyan bisa entuk ekstra 9 menit wektu turu sawise menet tombol tundha (tundha nganti 5 kaping). Sampeyan bisa mateni weker kanthi mencet tombol weker 1. (Entuk weker 1 minangka mantanample, weker 2 padha.)

Elinga: Nalika jam weker mati, yen ora ana operasi sajrone 15 menit, lampu lan swara bakal dipateni kanthi otomatis.

Alram 1 tombol

Nyetel Mode Cahya Werna:

Sampeyan bisa nyetel mode cahya warna kanthi manual utawa otomatis.

  1. Pencet tombol lampu LED (ing pojok kiwa ndhuwur) kanggo ngetik mode lampu warna manual.
  2. Pencet tombol + / - kanggo nyetel macem-macem warna lampu kanthi manual. Ana 7 warna sing bisa dipilih.
  3. Klik kaping pindho tombol lampu LED kanggo ngetik mode lampu warna otomatis. Iku tegese bakal ngganti warna cahya kanthi otomatis.
  4. Pencet tombol lampu LED maneh kanggo metu saka mode cahya warna-warni.
Tombol Lampu LED
Tombol lampu LED

[email dilindhungi]

Nyetel Radio FM kanggo Jam:
  1. Tahan tombol radio nganti 2 detik, jam bakal mindai kabeh stasiun sing kasedhiya kanthi otomatis lan nyimpen dadi P-01 / P-02 / P-03 lan liya-liyane (nganti 10 saluran). Sampeyan ora prelu nindakake apa-apa nganti rampung prosese.
  2. Sawise rampung, radio jam bakal milih saluran P-01 minangka standar.
  3. Pencet tombol volume “+” / ”-” (cedhak tombol radio) kanggo nyetel volume radio.
  4. Tahan tombol volume “+” / ”-” suwene 2 detik kanggo milih P-02 / P-03 lan saluran liyane.
  5. Pencet tombol radio FM kanggo metu saka mode radio FM.
Tombol Radio FM
Tombol Radio FM

[email dilindhungi]

Nyetel Mode Turu Turu (Mode Sunset Simulasi) kanggo Jam:
  1. Pencet tombol turu kanggo ngetik mode turu.
  2. Tahan tombol turu turu nganti 2 detik kanggo nyetel mode turu.
  3. Pencet tombol + / - kanggo nyetel Timer (nganti 120 menit). Banjur pencet tombol
    tombol turu kanggo konfirmasi.
  4. Pencet tombol + / - kanggo nyetel Padhange. Banjur pencet tombol turu sing turu
    kanggo konfirmasi iku.
  5. Pencet tombol + / - kanggo nyetel swara. Sampeyan bisa milih antarane 3 prasetel
    swara utawa radio FM minangka swara turu sing turu. Banjur pencet tombol sing turu kanggo konfirmasi.
  6. Pencet tombol + / - kanggo nyetel volume. Banjur pencet tombol sing turu kanggo konfirmasi.
  7. Saiki sampeyan ing mode sing turu. Sampeyan isih bisa menet tombol + / - kanggo nyetel padhange banjur pencet tombol volume + / - kanggo nyetel volume ing wektu iki.
  8. Pencet tombol turu maneh kanggo metu saka mode turu.

Elinga: Sawise rampung, lampu alon-alon bakal mati saka level padhange sing wis disetel dadi peteng, lan lampu bakal dipateni ing pungkasan wektu sing wis disetel.

Tombol turu turu
Tombol turu turu

[email dilindhungi]

NEMBAK GETAK

Pérangan iki ngringkes masalah umum sing bisa ditemoni nalika tangi turu. Yen sampeyan ora bisa ngatasi masalah babagan informasi ing ngisor iki, wenehana dihubungi [email dilindhungi] kanggo pitulung luwih lanjut.

P 1: Piranti iki ora bisa digunakake.
  1. Mbok adaptor ora dipasang kanthi bener ing stopkontak. Pasang adaptor kanthi bener ing stopkontak.
  2. Mbok ana kegagalan listrik. Priksa manawa pasokan listrik bisa digunakake kanthi nyambungake piranti liyane.
P 2: Radio ngasilake swara sing retak.
  1. Mbok menawa sinyal siaran ora kuwat, mangga antena kanthi lengkap lan pindhah nganti sampeyan nampa resepsi paling apik.
P 3: Apa aku bisa mateni tampilan wektu kanthi lengkap?
  1. Ya, sampeyan bisa nyetel padhange tampilan wektu, utawa mateni kanthi ngeklik tombol setelan kaping pirang-pirang.
Q 4: Apa jam iki duwe pilihan baterei serep yen ana daya outage?
  1. Jam iki duwe baterei tombol serep internal ing pangkal kanggo ngelingi setelan jam lan weker nalika listrik mati, nanging ora ndhukung batere. Tenaga AC kudu dibutuhake supaya jam lan kabeh fungsi bisa digunakake. Ndhukung input AC 100-240V.

[email dilindhungi]

P 5: Kepiye cara mateni swara alarm yen wis ora aktif?
  1. Sampeyan mung pencet tombol weker sing cocog. Dadi yen sampeyan nyetel "Alarm 1" penet tombol "Alarm 1" ing sisih lan kudu dipateni.
P 6: Apa aku bisa nggawe supaya lampu mung nyala, dudu weker? (Utawa aku bisa nyetel weker supaya mung ana swara, ora ana lampu?)
  1. Sampeyan bisa nyetel volume menyang level paling ngisor nalika nyetel weker. Tegese nalika weker mati, suarane meh ora katon, lan mung lampu sing mateni.
  2. Nalika nyetel weker, sampeyan bisa milih intensitas cahya paling endhek, tegese nalika jam weker mati, meh ora ana lampu.

PS. Pitakon luwih lengkap, hubungi [email dilindhungi] kanggo pitulung.

Logo JALL

DHUKUNGAN PELANGGAN
[email dilindhungi]

 

Manual Pangguna Jam Weker Sunrise - Download [dioptimalake]
Manual Pangguna Jam Weker Sunrise - download

Dokumen / Sumber Daya

Jam Alarm Sunrise [pdf] Manual pangguna
ACA-002-B, Jam Weker Sunrise

Nggabungake obrolan

7 Komentar

  1. Aku dadi pamilik anyar lan jamku ngemot simbol wifi lan aku ora bisa nemokake apa-apa tulung dakcritakake

  2. Pandhuan ora ngandhani babagan cara milih stasiun prasetel kanggo weker. Mung standar kanggo sing pertama, sing ora mung ana ing ngendi dununge. Ora yakin kenapa radio nggawe prasetel kasebut, uga.

    1. Sampeyan milih stasiun whicb sing dikarepake. Banjur pindhah menyang setelan weker. Yen sampeyan milih swara fm, stasiun pungkasan sing digunakake bakal dadi prasetel

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.