TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -LOGO

TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra

TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -PRODUCT

PETUNJUK KESELAMATAN

  • Waca manual kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan ngrakit lan simpen kanggo referensi ing mangsa ngarep.
  • Piranti kasebut dudu dolanan, aja ninggalake bocah lan kewan ing cedhak piranti tanpa dijaga.
  • Aja langsung ndeleng lampu.
  • Piranti kasebut kudu dipasang kanthi bener, yen sampeyan ora yakin babagan pemasangan, hubungi spesialis.
  • Produk kasebut ora cocog kanggo: wanita ngandhut, wong sing nandhang epilepsi, alergi marang cahya lan panas, wong sing nandhang kulit sensitif, penyakit dermatologis, wong sing ciloko utawa bekas luka, lsp.
  • Aja kecemplung banyu.
  • Aja nggunakake kanggo dangu.
  • Aja ngowahi piranti kasebut.

PÈNGET: Piranti kasebut ora minangka pengganti perawatan medis utawa terapeutik.

PRODUCT DESCRIPTIONTL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -1TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -3

LAMPIRAN

Panel iki diwenehake karo ngadeg sing bisa diselehake ing lumahing warata lan ngalangi (meja, etc.) MOUNTING ing ngisor iki pilihan lan ora klebu Panel iki ndhukung kabel lan sekrup soyo tambah. Pasang kabel menyang benang sing dipasang ing sisih ndhuwur panel. Banjur masang kabel menyang carabiner lan pancing. Pancing lan katrol kudu dipasang kanggo njaga bobot sing dibutuhake. Yen sampeyan ora yakin, hubungi profesional. Sampeyan bisa nyetel dhuwur kanthi kabel lan katrol. Kanggo ngedhunake panel, pencet mekanisme ing katrol. Tansah nyekel kabel.

Panganggone

Gunakake piranti kasebut kira-kira 5 – 12 menit, kanthi jarak 15 – 91 cm kaping pindho saben dina. Kira-kira dawa gelombang cahya relatif kanggo jarak:

  • > 110mW/cm2 kanggo jarak 15 cm
  • > 90mW/cm2 kanggo jarak 30 cm
  • > 30mW/cm2 kanggo jarak 91 cm

    TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -4

Panel kasebut bisa disambungake menyang panel liyane sing kompatibel, contone, TL300 TL100 -IN -23224- Infra- LED- panel -inSPORTline -Romanifra -2

Proteksi Lingkungan

Sawise umur prodhuk kadaluwarsa utawa yen bisa ndandani ora ekonomis, mbuwang miturut hukum lokal lan ramah lingkungan ing scrapyard paling cedhak. Kanthi pembuangan sing tepat, sampeyan bakal nglindhungi lingkungan lan sumber alam. Kajaba iku, sampeyan bisa mbantu nglindhungi kesehatan manungsa. Yen sampeyan ora yakin babagan mbuwang sing salah, takon marang panguwasa lokal supaya ora nglanggar hukum utawa sanksi. Baterei aja dilebokake ing sampah omah, nanging pasrahake menyang papan daur ulang.

SYARAT lan Kahanan JAMINAN, JAMINAN JAMINAN

Ketentuan Umum Garansi lan Dhéfinisi Sarat Kabeh Ketentuan Garansi sing kasebut ing ngisor iki nemtokake Jangkoan Garansi lan Prosedur Klaim Garansi. Ketentuan Garansi lan Klaim Garansi diatur miturut Undhang-undhang No. 89/2012 Coll. Civil Code, lan Undhang-undhang No. Sing bakul iku SEVEN SPORT sro karo kantor kadhaptar ing Strakonická street 634/1992c, Prague 1151 2, Company Registration Number: 150, kedhaftar ing Trade Register ing Pengadilan Regional ing Prague, Section C, Insert No.. 00. Miturut legal legal peraturan, iku gumantung apa Buyer punika Pelanggan Akhir utawa ora. "Panuku sing dadi Pelanggan Akhir" utawa mung "Pelanggan Akhir" yaiku entitas hukum sing ora nyimpulake lan nglakokake Kontrak kanggo mbukak utawa ningkatake aktivitas perdagangan utawa bisnis dhewe. "Panuku sing dudu Pelanggan Akhir" yaiku Pengusaha sing tuku Barang utawa nggunakake layanan kanggo tujuan nggunakake Barang utawa layanan kanggo kegiatan bisnise dhewe. Pembeli ngonfirmasi Perjanjian Pembelian Umum lan kahanan bisnis. Ketentuan Garansi lan Klaim Garansi iki minangka bagean integral saka saben Perjanjian Tuku sing digawe ing antarane Penjual lan Pembeli. Kabeh Ketentuan Garansi sah lan naleni kajaba kasebut ing Perjanjian Tuku, ing Amandemen Kontrak iki, utawa ing persetujuan tertulis liyane. Ketentuan Garansi

Periode Warranty
Sing Penjual menehi Warranty 24 wulan kanggo Kualitas Barang, kajaba kasebut ing Certificate of Warranty, Invoice, Bill of Delivery utawa dokumen liyane sing ana gandhengane karo Barang. Periode garansi legal sing diwenehake marang Konsumen ora kena pengaruh. Kanthi Garansi Kualitas Barang, Penjual njamin manawa Barang sing dikirim bakal, kanggo wektu tartamtu, cocog kanggo panggunaan biasa utawa dikontrak, lan Barang kasebut bakal njaga fitur sing biasa utawa dikontrak.

Warranty ora nutupi cacat sing diasilake (yen ditrapake):

  • Kaluputan pangguna, yaiku kerusakan produk sing disebabake dening karya ndandani sing ora cocog, rakitan sing ora pas, ora cukup masang jubin ing pigura, nyepetake pedal lan cranks
  • pangopènan ora bener
  • Kerusakan mekanik
  • Panggunaan rutin (kayata nganggo bagian karet lan plastik, mekanisme obah, sendhi, nyandhang bantalan / blok, rantai, ban, kaset / multi-wheel dll.)
  • Kedadeyan sing ora bisa diendhani, bencana alam
  • Pangaturan sing digawe dening wong sing ora nduweni kualifikasi
  • Pangopènan sing salah, papan sing ora bener, kerusakan sing disebabake suhu sithik utawa dhuwur, banyu, tekanan sing ora cocog, guncangan, owah-owahan disengaja ing desain utawa konstruksi lsp.

Prosedur Klaim Garansi
Panuku wajib mriksa barang sing dikirim dening Penjual langsung sawise njupuk tanggung jawab kanggo Barang lan kerusakan, yaiku langsung sawise dikirim. Panuku kudu mriksa Barang supaya bisa nemokake kabeh cacat sing bisa ditemokake kanthi mriksa kasebut. Nalika nggawe Klaim Garansi, Pembeli diwajibake, ing panyuwunan Penjual, kanggo mbuktekake tuku lan validitas pratelan kasebut kanthi Invoice utawa Bill of Delivery sing kalebu nomer seri produk, utawa pungkasane kanthi dokumen tanpa nomer seri. Yen Panuku ora mbuktekake kesahihan Klaim Garansi kanthi dokumen kasebut, Penjual nduweni hak kanggo nolak Klaim Garansi. Yen Panuku menehi kabar babagan cacat sing ora dilindhungi Garansi (contone, yen Ketentuan Garansi ora ditindakake utawa nalika nglaporake cacat kasebut kanthi ora sengaja, lsp.), Penjual layak njaluk ganti rugi kanggo kabeh biaya njedhul saka ndandani. Biaya kasebut kudu diwilang miturut rega layanan lan biaya transportasi sing sah. Yen Penjual ngerteni (kanthi nguji) manawa produk kasebut ora rusak, Klaim Garansi ora ditampa. Penjual nduweni hak kanggo nuntut ganti rugi kanggo biaya sing disebabake saka Klaim Garansi palsu. Yen Panuku nggawe pratelan babagan Barang sing sah dijamin dening Garansi sing diwenehake dening Penjual, Penjual bakal ndandani cacat sing dilaporake kanthi cara ndandani utawa kanthi ngganti bagean utawa produk sing rusak kanggo sing anyar. Adhedhasar persetujuan Pembeli, Penjual nduweni hak kanggo ngganti Barang sing cacat kanggo Barang sing kompatibel kanthi karakteristik teknis sing padha utawa luwih apik. Penjual nduweni hak kanggo milih wangun Prosedur Klaim Garansi sing diterangake ing paragraf iki. Penjual bakal ngrampungake Klaim Garansi sajrone 30 dina sawise pangiriman Barang sing rusak kajaba wektu sing luwih suwe wis disepakati. Dina nalika Barang sing didandani utawa diijolake dipasrahake marang Sing Tuku dianggep minangka dina penyelesaian Klaim Garansi. Nalika Penjual ora bisa ngrampungake Klaim Garansi sajrone wektu sing disepakati amarga sifat khusus saka cacat Barang, dheweke lan Pembeli bakal nggawe persetujuan babagan solusi alternatif. Yen persetujuan kasebut ora ditindakake, Penjual wajib menehi ganti rugi finansial marang Pembeli kanthi bentuk mbalekaken.

SK

inSPORTline sro
Kantor pusat, garansi & pusat layanan: Električná 6471, Trenčín 911 01, SK

Dokumen / Sumber Daya

insportline TL100 IN 23224 Infra LED panel inSPORTline Romanifra [pdf] Manual pangguna
TL100, IN 23224 Infra LED panel inSPORTline Romanifra, TL100 IN 23224 Infra LED panel inSPORTline Romanifra

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.