INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port Pangisi Daya Tembok

KONTEN PAKEJAK

  • Pangisi daya daya
  • Pandhuan persiyapan cepet

Fitur

  • 112-watt total output to charge three devices at once
  • 100-watt total output with dual USB-C ports Power Delivery quickly charges your devices
  • 12-watt standard USB-A port charges your device at the same time · Foldable plug easily ts in a pocket or purse
  • Rated for international use with a power input of 100­240 V Before using your new product, please read these instructions to prevent any damage.

Kompatibel

  • Bisa digunakake karo laptop, tablet, smartphone, konsol genggam, lan piranti USB-C liyane
  • USB-C ports: nganti 100 W
  • USB-A port: nganti 12 W

NGANGGO CHARGER Panjenengan

  1. Sambungake kabel USB-C menyang pangisi daya, banjur pasang menyang piranti sing pengin diisi daya.
  2. Tarik bilah plug sing bisa dilipat lan pasang pangisi daya menyang stopkontak standar.

INFORMASI SAFETI

MACA KABEH INSTRUKSI sadurunge digunakake

  • PRODUK IKI ORA BENERTAGE CONVERTER. Use this charger only if the power outlet voltage ana ing jangkoan volume piranti sampeyantage. Nggunakake pangisi daya iki karo piranti sing ora kompatibel lan stopkontak bisa nyebabake risiko geni, kejut listrik, ciloko wong, utawa karusakan ing piranti.
  • Tansah masang pangisi daya menyang plug piranti dhisik, banjur lebokake adaptor menyang stopkontak.
  • Aja nyedhiyakake pangisi daya ing suhu dhuwur utawa lingkungan sing lembab.
  • Aja nyelehake produk menyang geni utawa nyelehake ing cairan.
  • Aja ngilangi produk kasebut.
  • Ngindhari guncangan njaba.
  • Prodhuk bakal rada panas nalika ngisi daya lan ngeculake. Iki normal.
  • Aja operate pangisi daya karo tangan teles.
  • Tetep metu saka anak.
  • Mung nggunakake njero ruangan.
  • Piranti perlindungan kelas II.

SPESIFIKASI

Input: ~100-240 V, 50/60 Hz, 3.0 A
Output:
Siji USB-C port: 100 W, 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/5 A
Two USB-C ports: 30 W+65 W or 45 W+45 W (dynamic adjustment)
Port USB: 12 W (5 V/2.4 A)
Ukuran: 3.4 × 2.3 × 1.2 in. (86.5 × 59.5 × 30.8 mm)
bobot: 8.4 ,238oz. (XNUMX g) (mung pangisi daya)

bewara LEGAL

Ati-ati FCC
Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
Pratelan FCC
This equipment has been tested and found to comply with the limits for a class B digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules.
Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio.
Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan kasebut ora kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan radio utawa radio sing mbebayani
resepsi televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni lan mateni peralatan, pangguna dianjurake kanggo nyoba mbenerake gangguan kanthi siji utawa luwih.
langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC.
Operasi tundhuk karo rong kondisi ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan apa wae.
ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Pratelan ICES
CAN ICES-003 (B) / NMB-003 (B)

JAMINAN winates setaun
Dolan maring www.insigniaprodrod.com gamblang.

KONTAK INSIGNIA:
Kanggo layanan pelanggan, telpon 1-877-467-4289 (AS lan Kanada)
www.insigniaprodrod.com

INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi
Disebar dening Buy Buy Best, LLC 7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA
© 2022 Tuku Paling Apik. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

 

Dokumen / Sumber Daya

INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-Port Pangisi Daya Tembok [pdf] Pandhuan pangguna
NS-PW3X1A1C2W22, 3-Port Wall Charger, Wall Charger, NS-PW3X1A1C2W22, Charger

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.