INSIGNIA - logo

Pandhuan INSTALASI
Tembok Tembok Posisi Tetep
kanggo TV 19–39 in.
NS-HTVMFABINSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TVSadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan.

Informasi lan spesifikasi keamanan

AWAS:
KEAMANAN PENTING PETUNJUK – SAVE INSTRUCTIONS IKI - Waca MANUAL sakdurunge nggunakake

Bobot TV maksimal: 35 lbs. (15.8 kg)
Ukuran layar: diagonal 19 nganti 39 inci
Ukuran sakabèhé (H × W): 8.66 × 10.04 in. (22.0 × 25.5 cm)
Bobot dipasang ing tembok: 2.2 lb (1 kg)
We are kene kanggo sampeyan www.insigniaprodrod.com
Kanggo layanan pelanggan, hubungi: 877-467-4289 (pasar AS/Kanada)

AWAS: Aja nggunakake prodhuk iki kanggo maksud apa wae sing ora ditemtokake kanthi jelas dening Insignia. Instalasi sing ora bener bisa nyebabake karusakan properti utawa cilaka pribadi. Yen sampeyan ora ngerti pituduh iki utawa duwe mamang bab safety saka instalasi, hubungi Customer Service utawa nelpon contractor qualified. Insignia ora tanggung jawab kanggo karusakan utawa ciloko sing disebabake dening instalasi utawa panggunaan sing salah.
AWAS: Aja ngluwihi bobot maksimum sing dituduhake. Sistem soyo tambah iki dimaksudaké kanggo nggunakake mung karo bobot maksimum dituduhake. Gunakake karo produk sing luwih abot tinimbang bobot maksimal sing dituduhake bisa nyebabake ambruk gunung lan aksesoris, nyebabake ciloko.
Bobot TV sampeyan ora kudu ngluwihi 35 lbs. (15.8 kg). Tembok kudu bisa nyengkuyung bobot TV lan tembok dipasang kaping lima.
Produk iki ngemot barang-barang cilik sing bisa mbebayani yen ditelan. Barang-barang kasebut adoh saka bocah cilik!INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 9

Piranti sing dibutuhake

Sampeyan mbutuhake alat ing ngisor iki kanggo nglumpukake tembok TV anyar:

Isi paket

Priksa manawa sampeyan duwe kabeh piranti keras sing dibutuhake kanggo nggabungake tembok TV anyar:INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount untuk TV - Isi Paket

Kantong Hardware TV

Label hardware Qty
02 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 8Sekrup M4 × 12 mm 4
03 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 7Sekrup M6 × 12 mm 4
04 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 6Sekrup M8 × 20 mm 4
05 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 5Sekrup M6 × 35 mm 4
06 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 4Sekrup M6 × 35 mm 4
07 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - simbolMesin cuci M4 4
08 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - simbolMesin cuci M6 / M8 4
09 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 3Spacers 4
10 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - simbolMesin cuci bolt 2
11 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 15/16 in × 2 3/4 in. lag bolt 2

Kit Instalasi Beton CMK1 (ora kalebu)
Hubungi layanan pelanggan ing 1-800-359-5520 supaya bagean tambahan kasebut dikirim langsung menyang sampeyan.

C1 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 1
5/16 in × 2 3/4 in. lag bolt
2
C2 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - simbolMesin cuci bolt 2
C3 INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - simbol 2
Jangkar beton
2

Pandhuan instalasi

LANGKAH 1 - Nemtokake apa TV sampeyan duwe punggung flat utawa punggung sing ora teratur utawa alangan

  1.  Selehake layar TV kanthi tliti ing bantalan sing resik lan resik kanggo nglindhungi layar saka kerusakan lan goresan.
  2. Yen TV wis dipasang ing ndhuwur ndhuwur meja, copot wadhah kasebut. Deleng dokumentasi sing diwenehake karo TV kanggo njaluk instruksi.
  3. Sedhot kreteg TV (01), kanthi orientasi vertikal, ing sisih mburi TV sampeyan.
  4. Align bolongan sekrup ing krenjang TV kanthi bolongan sekrup sing dipasang ing TV sampeyan.
  5.  Temtokake jinis punggung TV sing bisa diduweni:

Flatback: Kurung kasebut dipasang ing sisih mburi TV lan aja ngalangi jacks. Sampeyan ora butuh spacer nalika dipasang ing tembok.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - braket TV 2Alangan bali: Kurung mblokir siji utawa luwih jack ing sisih mburi TV sampeyan. Sampeyan mbutuhake spacer nalika dipasang ing tembok.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - braket TV 1

Bentuk mburi sing ora teratur: Ana celah ing antarane krenjang lan bagean mburi TV sampeyan. Sampeyan mbutuhake spacer nalika dipasang ing tembok.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - braket TV

Copot kurung TV (01).
LANGKAH 2 - Pilih sekrup, mesin cuci, lan spacer
1 Pilih piranti keras kanggo TV (sekrup, mesin cuci, lan spacer). A nomer winates saka TV teka karo soyo tambah hardware klebu. (Yen ana ngawut-awut sing teka karo TV, padha meh tansah ing bolongan ing mburi TV.) Yen sampeyan ora ngerti dawa bener saka sekrup soyo tambah TV mbutuhake, nyoba macem-macem ukuran dening tangan threading. ngawut-awut. Pilih salah siji saka jinis sekrup ing ngisor iki:
Kanggo TV kanthi mburi sing rata:
Sekrup M4 X 12mm (02)
Sekrup M6 X 12mm (03)
Sekrup M8 X 20mm (04)
Kanggo TV kanthi mburi sing ora teratur / alangan:
Sekrup M4 X 35mm (05)
Sekrup M6 X 35mm (06)
Pilih salah siji mesin cuci M4 (07) utawa mesin cuci M6/M8 (08) kanggo jinis sekrup sing cocog.
Kanggo mburi TV sing ora teratur utawa obstructed, gunakake spacer (09)
AWAS: Kanggo ngindhari kerusakan pribadi lan karusakan properti, priksa manawa ana utas sing cukup kanggo ngamanake krenjang ing TV sampeyan. Yen sampeyan nemoni perlawanan, langsung mandheg lan hubungi layanan pelanggan. Gunakake kombinasi sekrup lan spacer paling cedhak kanggo nampung TV sampeyan. Nggunakake hardware sing dawa banget bisa uga ngrusak TV sampeyan. Nanging, nggunakake sekrup sing cendhak banget bisa nyebabake TV sampeyan tiba saka gunung.

2 Copot sekrup saka bolongan ing mburi TV sampeyan.
3 Kanggo TV mburi sing rata, bukak "LANGKAH 3 - Pilihan 1: Masang hardware sing dipasang ing TV kanthi punggung flat" ing kaca 7.
INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 6ORKanggo mburi ora duwe aturan baku utawa obstructed, pindhah menyang "LANGKAH 3 - Pilihan: Masang hardware soyo tambah kanggo TV karo mburi ora duwe aturan baku utawa obstructed" ing kaca8.
LANGKAH 3 - Pilihan 1: Masang perangkat keras sing dipasang ing TV kanthi mburi sing rata

  1.  Align krenjang TV kiwa lan tengen (01) nganggo bolongan sekrup ing sisih mburi TV. Priksa manawa kurung tingkat.
  2.  Pasang mesin cuci (07 utawa 08), lan sekrup (02, 03, utawa 04) menyang bolongan ing mburi TV.
  3. Kencengi sekrup nganti dipasang ing krenjang TV. Aja kakehan ngencengi.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV - hardware pemasangan

LANGKAH 3 - Pilihan 2: Masang perangkat keras sing dipasang ing TV kanthi punggung sing ora teratur utawa alangi

  1.  Selehake spacer (09) ing bolongan sekrup ing sisih mburi TV.
  2. Align krenjang TV kiwa lan tengen (01) nganggo bolongan sekrup ing sisih mburi TV. Priksa manawa kurung tingkat.
  3.  Cuci mesin (07 utawa 08) ing bolongan krenjang TV. Pasang sekrup (05 utawa 06) liwat mesin cuci, krenjang TV, lan spacer.
  4.  Kencengi sekrup nganti dipasang ing krenjang TV. Aja kakehan ngencengi.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 5

LANGKAH 4 - Temtokake lokasi sing dipasang ing tembok
Catetan:
• Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara kanggo ngebor bolongan, bukak sing golek dhuwur online ing: http://mf1.bestbuy.selectionassistant.com/index.php/heightfinder
• TV sampeyan kudu cukup dhuwur supaya mripatmu rata ing tengah layar. Biasane umume 40 nganti 60 ing lemah.
Pusat TV sampeyan bakal diimbangi .80 inci luwih murah tinimbang tengah piring tembok (10). Sadurunge ngebor bolongan ing tembok:

  1. Ukur jarak saka sisih ngisor TV menyang titik tengah ing antarane bolongan sing dipasang ndhuwur lan ngisor ing sisih mburi TV. Iki pangukuran a.
  2. Ukur jarak saka lantai menyang papan sing sampeyan pengin dhasar TV diselehake ing tembok. Elinga yen sisih ngisor TV kudu dilebokake ing ndhuwur perabotan (kayata pusat hiburan utawa stand TV). TV uga ing ndhuwur barang sing diselehake ing ndhuwur perabotan (kayata pamuter Blu-ray utawa kothak kabel). Pangukuran iki b.
  3. Tambah + b. Ukuran total yaiku dhuwur sing sampeyan pengin tengah tembok ing tembok.
  4. Gunakake potlot kanggo menehi tandha ing titik iki ing tembok.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 4

LANGKAH 5 - Pilihan 1: Nginstal ing tembok kancing kayu *
Catetan: Sembarang drywall sing nutupi tembok ora kudu ngluwihi 5/8 inci (16 mm).

  1.  Goleki kandang jaran. Verifikasi tengah kandang jaran karo sing golek kancing pinggiran.
  2.  Align tengah template plate wall (R) ing dhuwur (a + b) sing sampeyan wis ditemtokake ing langkah sadurunge, priksa manawa wis level, banjur selehake ing tembok.
  3.  Bor loro bolongan pilot liwat template nganti jerone 3 in (75 mm) nggunakake bit bor diameter 7/32 (5.5 mm), banjur copot cithakan kasebut.
  4.  Selarasake piring tembok (10) nganggo bolongan pilot, lebokake bolt lag (12) liwat mesin cuci bolt lag (11), banjur liwat bolongan ing piring tembok. Kencengi las lagt nganti kaku ing tembok.

AWAS:

  •  Gunakake mung rong bolongan tengah kanggo masang piring tembok. Aja nggunakake bolongan sisih slotted.
  • Instal ing tengah kancing. Aja nginstal ing drywall dhewe.
  • AJA ngencengi baut lag (12).

* Ukuran kandang kayu minimal: umume 2 x 4 in (51 x 102 mm) nominal 11/2 x 31/2 ing (38 x 89 mm).
* Jarak horisontal minimal antarane pengikat ora bisa kurang saka 16 inci (406 mm).
Selarasake tengah cithakan kanthi tandha dhuwur (a+b) sing digawe ing langkah 4.

LANGKAH 5 – Opsi 2: Nginstal ing beton padhet utawa tembok blok beton (mbutuhake Kit Instalasi Beton CMK1)
AWAS: Kanggo nyegah karusakan property utawa bundhas pribadi, tau pengeboran menyang mortir antarane pamblokiran. Pasang piring tembok langsung menyang permukaan beton.

  1. Align tengah template plate wall (R) ing dhuwur (a + b) sing sampeyan wis ditemtokake ing langkah sadurunge, priksa manawa wis level, banjur selehake ing tembok.
  2. Bor loro bolongan pilot liwat template nganti jerone 3 in (75 mm) nggunakake 3/8 in. (10 mm) diameter bor bor masonry, banjur copot cithakan kasebut.
  3.  Lebokake jangkar tembok beton (C3) menyang bolongan pilot lan gunakake palu kanggo mesthekake jangkar kasebut dipasang ing permukaan beton.
  4.  Selaras piring tembok (10) nganggo jangkar, lebokake bolt lag (C1) liwat mesin cuci bolt lag (C2), banjur liwat bolongan ing piring tembok. Kencengi las lagt nganti kaku ing tembok.

AWAS:

  • Gunakake mung rong bolongan tengah kanggo masang piring tembok. Aja nggunakake bolongan sisih slotted.
  •  AJA ngencengi baut lag (C1).

Selarasake tengah cithakan kanthi tandha dhuwur (a+b) sing digawe ing langkah 4.INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 2

* Kekandelan beton padhet minimal: 8 in (203mm)
* Ukuran blok beton minimal: 8 x 8 x 16 in (203 x 203 x 406 mm).
* Jarak horisontal minimal antarane pengikat ora bisa kurang saka 16 inci (406 mm).
LANGKAH 6 - Masang TV ing piring tembok

  1.  Yen sekrup pengunci (S) nutupi bolongan ngisor krenjang TV (01), copot nganti bolongane bening.
  2. Nahan TV kanthi sisih ndhuwur layar miring menyang tembok, geser kedudukan ndhuwur kurung TV sisih tengen lan kiwa (01) ing ndhuwur lambe tembok (10).
  3.  Push ing sisih ngisor TV menyang tembok nganti mekanisme kait dipasang ing papane.

INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inci Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding 1

Ngamanake TV ing piring tembok
Kencengi sekrup pengunci (S) nganggo obeng Phillips nganti ngubungi piring tembok (10).INSIGNIA NS HTVMFAB 19 39 Inch Posisi Tetap Pemasangan Dinding untuk TV - piring dinding

Kanggo nyopot TV saka piring tembok, copot sekrup pengunci, banjur tarik sisih ngisor saka tembok lan angkat majelis saka krenjang tembok.

JAMINAN winates setaun

Definisi:
Distributor * produk bermerek Insignia njamin sampeyan, pembeli asli produk merek Insignia ("Produk") iki, yen Produk kasebut ora kena cacat ing pabrikan asli materi utawa pakaryan kasebut sajrone wektu ( 1) taun wiwit tanggal tuku Produk ("Periode Jaminan").
Kanggo aplikasi garansi iki ditrapake, Produk sampeyan kudu dituku ing Amerika Serikat utawa Kanada saka toko ritel merek Best Buy utawa online ing www.bestbuy.com or  w.bestbuy.ca lan dikemas nganggo pernyataan garansi iki.
Suwene apa jangkoane?
Periode Garansi luwih suwene 1 taun (365 dina) wiwit tanggal tuku Produk. Tanggal tuku sampeyan dicithak ing kuitansi sing sampeyan tampa karo Produk.
Apa jaminan babar pisan iki?
Sajrone Periode Garansi, yen Pabrik asli saka materi utawa pakaryan saka Produk ditemtokake bakal rusak dening pusat ndandani utawa personel toko Insignia sing sah, Insignia bakal (kanthi pilihan): (1) ndandani Produk nganggo anyar utawa bagean sing dibangun maneh; utawa (2) ngganti Produk tanpa biaya karo produk utawa bagean sing padha utawa anyar. Produk lan komponen sing diganti miturut garansi iki dadi properti saka Insignia lan ora bali menyang sampeyan. Yen layanan Produk utawa bagean dibutuhake sawise Periode Garansi kadaluwarsa, sampeyan kudu mbayar kabeh biaya tenaga kerja lan bagean. Garansi iki tahan anggere duwe Produk Insignia sajrone Periode Garansi. Jangkoan garansi bakal rampung yen sampeyan adol utawa ngirim Produk.
Kepiye entuk layanan garansi?
Yen sampeyan tuku Produk ing lokasi toko ritel Best Buy utawa saka Best Buy online websitus (www.bestbuy.com or www.karsan.ca), wenehi resi asli lan Produk menyang toko Best Buy. Priksa manawa sampeyan nyelehake Produk ing kemasan utawa kemasan asline sing nyedhiyakake proteksi sing padha karo kemasan asli.
Kanggo entuk layanan garansi, ing Amerika Serikat lan Kanada, hubungi 1-877-467-4289. Agen nelpon bisa uga diagnosa lan mbenerake masalah liwat telpon.
Endi jaminan babar pisan?
Garansi iki mung ditrapake ing Amerika Serikat lan Kanada ing toko ritel merek Best Buy utawa websitus kanggo panuku produk asli ing kabupaten sing tuku asli.

Apa babar pisan ora dijamin?

Garansi iki ora kalebu:

  •  Rusak / rusak panganan amarga lemari es utawa lemari es
  •  Pandhuan / pendhidhikan pelanggan
  • instalasi
  •  Nyetel pangaturan
  • Kerusakan kosmetik
  •  Kerusakan amarga cuaca, petir, lan tumindak liyane saka Gusti Allah, kayata gelombang listrik
  •  Kerusakan sengaja
  • Nyalahake
  • Abuse
  • Ngalahake
  •  Tujuan / panggunaan komersial, kalebu nanging ora diwatesi digunakake ing papan bisnis utawa ing wilayah umum ing kondom utawa apartemen sing akeh, utawa digunakake ing papan liyane dudu omah pribadi.
  •  Modifikasi bagean Produk, kalebu antena
  •  Panel tampilan rusak dening gambar statis (ora obah) sing ditrapake suwene dawa (burn-in).
  • Rusak amarga operasi utawa pangopènan sing salah
  • Sambungan karo vol sing salahtage utawa pasokan listrik
  • Nyoba didandani dening wong sing ora sah dening Insignia kanggo layanan Produk
  • Produk sing didol "kaya" utawa "kanthi kabeh kesalahan"
  •  Consumables, kalebu nanging ora diwatesi kanggo batere (kayata AA, AAA, C, lsp)
  • Produk, ing endi nomer serial sing ditrapake pabrik, wis diowahi utawa dicopot
  • Kerugian utawa Maling produk iki utawa bagean produk
  • Panel tampilan ngemot nganti telung (3) kegagalan piksel (titik sing peteng utawa ora madhangi) diklompokake ing area sing luwih cilik saka sepersepuluh (1/10) ukuran tampilan utawa nganti limang (5) kegagalan piksel sajrone tampilan . (Tampilan adhedhasar piksel bisa uga ngemot sawetara piksel winates sing bisa uga ora normal digunakake.)
  • Gagal utawa karusakan sing disebabake dening kontak kalebu, nanging ora diwatesi karo cairan, gel, utawa pasta.

PANGGANTIAN REPAIR kaya sing diwenehake ing JAMINAN INI yaiku REMEDY EKSKLUSIF kanggo nglanggar jaminan. INSIGNIA ORA TANGGUNG JAWAB ATAS KERUSAKAN INCIDENTAL UTAWA KONSEQUENTAL ANGGAP NANGGALKE JAMINAN TERSEBUT UTAWA TERSIRAT ING PRODUK INI, KANGGO, NANGING ORA WATAS, DATA ILANG, KEHILANGAN PENGGUNAAN PRODUK, KEHILANGAN BISNIS, UTAWA ILANG. PRODUK INSIGNIA ora menehi JAMINAN TATA LAIN babagan PRODUK, KABEH JAMINAN NYATA lan TERSIRAT kanggo PRODUK, kalebu, nanging ora diwatesi, JAMINAN lan KETENTUAN DAGANG lan KESESUAIAN KANGGO PARTICULAR. JAMINAN JAMINAN sing kasebut ing ndhuwur lan ora ana JAMINAN, SING TERJADI UTAWA TERSRAT, bakal ditrapake sawise periode JAMINAN. Sawetara negara, provinsi, lan yurisdiksi ora ngidini watesan babagan suwene JAMINAN sing diwenehake, mula watesan ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. JAMINAN IKI MENEREH HAK HUKUM KHUSUS, lan sampeyan uga duwe hak liyane, sing beda-beda saka NEGARA NEGARA UTAWA PROVINSI menyang PROVINSI.
Hubungi Insignia:
Kanggo layanan pelanggan, hubungi 1-877-467-4289
www.insigniaprodrod.com
INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi.
Disebar dening Buy Buy Best, LLC
© 2020 Best Buy.
Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.INSIGNIA - logo

Nomer Bagéan: 6907-302035
www.insigniaprodrod.com
1-877-467-4289 (AS lan Kanada)
01-800-926-3000 (Meksiko)
INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi.
Disebar dening Buy Buy Best, LLC
7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA
© 2020 Tuku Paling Apik. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Dokumen / Sumber Daya

INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 Inci Posisi Tetap Wall Mount kanggo TV [pdf] Panduan Instalasi
NS-HTVMFAB, 19 39 Inci, Dudukan Tembok Posisi Tetap kanggo TV

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.