NS-DCDCHH2 Full HD Dual Kamera Dash Cam

Pandhuan USER
Full HD Dual Kamera Dash Cam
NS-DCDCHH2
Sadurunge nggunakake produk anyar, waca pandhuan iki kanggo nyegah karusakan.

Paragraf
Pambuka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 PENTING SAFEGUARDS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 Fitur. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2
Isi paket. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Komponen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
Nginstal dash cam sampeyan. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 Nggunakake dash cam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Format kertu memori MicroSD. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 Mateni lan nguripake kamera dasbor kanthi manual. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 Pangerten rekaman loop. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 Ngrekam video darurat. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 Njupuk foto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 Ngundhuh files menyang komputer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 Pilihan lan setelan menu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 Tampilan ing layar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 Navigasi ing tampilan layar (OSD) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Ngatasi masalah . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .13 Spesifikasi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .14 ​​JAMINAN winates siji taun. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15
Pambuka
Sugeng tuku produk Insignia sing berkualitas tinggi. NS-DCDCHH2 Panjenengan makili negara seni ing desain dash cam lan dirancang kanggo kinerja dipercaya lan tanpa alangan.
SAFEGUAR Penting
· Tansah maca instruksi safety lan Pandhuan pangguna online kanthi ati-ati. · Aja nyelehake utawa ngidini pengaruh kuat menyang dash cam, utawa pasang ing lokasi sing kena getaran abot. · Aja mbongkar utawa ngowahi dash cam kanthi cara apa wae. Mbongkar utawa modifikasi ora mung bisa ngilangi garansi,
nanging uga bisa nyebabake karusakan. · Aja nggunakake utawa nyimpen dash cam ing damp panggonan. Cairan sing mlebu dash cam sampeyan bisa nyebabake karusakan utawa nyebabake kobongan
utawa kejut listrik. · Aja operate ing kahanan panas banget. Yen kendharaan sampeyan diparkir ing iklim sing panas, adhemake kendaraan sampeyan
sadurunge nggunakake dash cam.
fitur
· Resolusi 1080p ing kamera ngarep lan mburi · Lensa sudhut amba 148 derajat · Tampilan LCD 2.0″ · Sensor G-force kanthi otomatis wiwit ngrekam ing impact · Mikropon sing dibangun kanggo njupuk audio · Rekaman loop nimpa foo paling tuwatage lan nyegah sampeyan kehabisan panyimpenan · Panglihatan wengi sing luwih apik · Kertu MicroSD sing bisa ditambahi nganti 256 GB (kertu ora kalebu)

2

www.insigniaprodrod.com

Isi paket
· Full HD Dual Camera Dash Cam · Kabel USB (11.8 ft. (3.6 m)) · Adaptor daya kendaraan · Mounting bracket with suction cup · Quick Setup Guide
komponen
Bali

NS-DCDCHH2 Sisih

Top

ngarep

# ITEM 1 Layar 2 Indikator LED

3 Lensa mburi

4 Mikropon

5

(tombol daya/set)

6 (munggah) tombol 7 (mudhun) tombol

DESCRIPTION
Layar 2.0-inch
· Cahya biru padhet nalika sampeyan nguripake dash cam. · Kedhip abang nalika ngrekam video.
Kamera HD
Nangkep audio nalika diuripake.
· Pencet kanggo nguripake dash cam kanthi manual. Pencet terus rong detik kanggo mateni dash cam. Cathetan: Dashcam bakal urip kanthi otomatis nalika miwiti kendaraan.
· Nalika dash cam sampeyan ora ngrekam, penet kanggo pindhah menyang layar Setelan Sistem.
· Ing mode ngrekam, penet kanggo miwiti ngrekam darurat.?
· Ing mode menu, penet kanggo mindhah munggah. · Nalika dash cam sampeyan lagi ngrekam utawa ora ngrekam, penet
kanggo ngetik mode kamera, banjur penet maneh kanggo njupuk foto. · Ing dhaptar lagu, penet kanggo mindhah munggah. · Ing mode puter maneh, penet kanggo mbusak video utawa foto.
· Nalika dash cam lagi ngrekam, penet kanggo bisu audio. · Ing mode menu, penet kanggo mindhah mudhun. · Ing mode puter maneh, penet kanggo milih puter maneh file. · Nalika dash cam sampeyan ora ngrekam, penet kanggo mbukak dhaptar
ing files ing kertu memori. · Ing mode puter maneh, penet kanggo view video utawa foto sadurunge.

www.insigniaprodrod.com

3

# ITEM 8 Tombol OK
9 Slot kertu MicroSD
10 Soket USB mikro 11 Pasang cup suction 12 Bukaan ventilasi 13 Lensa ngarep 14 Speaker

DESCRIPTION
· Ing mode kamera langsung, penet kanggo miwiti utawa mungkasi ngrekam. · Ing mode puter maneh, penet kanggo miwiti utawa mungkasi puter maneh. · Ing mode puter maneh, penet q kanggo mbukak dhaptar files ing Panjenengan
kertu memori. Pilih a file kanggo muter maneh, banjur pencet OK kanggo miwiti muter maneh. · Ing layar Formatting, penet kanggo miwiti ngowahi format kertu microSD. · Ing mode menu, penet kanggo konfirmasi pilihan. · Ing mode video darurat, penet kanggo metu. · Ing layar Mulihake Setelan Default, penet kanggo mulihake kabeh setelan menyang setelan pabrik.
Pasang kertu MicroSD (8 GB kanggo 256 GB) (ora klebu) ing slot iki kanggo nyimpen video files lan foto. Sampeyan kudu masang kertu format kanggo ngrekam utawa muter maneh. Waca Format kertu memori MicroSD ing kaca 5.
Sambungake kabel USB mikro menyang jack iki kanggo daya dash cam utawa kanggo ngundhuh files menyang komputer.
Pasang dash cam menyang gunung iki.
Ayo hawa menyang dash cam supaya tetep adhem. Aja ngalangi.
Kamera HD
Muter swara saka dash cam.

Nginstal dash cam sampeyan
Cathetan: Gunakake kertu kanthi memori 8 GB nganti 256 GB. Disaranake nggunakake kertu kanthi kapasitas memori paling dhuwur sing kasedhiya. Kapasitas memori sing luwih dhuwur ngidini sampeyan ngrekam luwih akeh. 1 Lebokake kertu memori MicroSD (kapasitas memori 8 GB nganti 256 GB) (ora klebu) ing slot kertu MicroSD.

2 Resik lan garing sak tenane area kaca ngarep ing ngendi sampeyan pengin masang dashcam.
3 Lebokake lan geser braket pemasangan ing cangkir nyedhot menyang slot pemasangan ing sisih ndhuwur dash cam.
4 Copot film protèktif saka braket sing dipasang lan lensa dash cam.
5 Posisi cangkir nyedhot ing tengah kaca ngarep, ngisor mburi view pangilon, banjur pindhah saklar krenjang soyo tambah searah jarum jam nganti sampeyan krungu klik.

4

www.insigniaprodrod.com

NS-DCDCHH2
6 Sambungake kabel USB sing kasedhiya menyang jack USB ing dash cam, banjur pasang kabel saka dash cam, ing pinggir njaba kaca ngarep, lan menyang soket daya kendaraan 12V.

12V 180W
7 Tancepake kabel menyang adaptor daya kendaraan, banjur pasang adaptor menyang soket daya lan uripake kendaraan sampeyan. Dash cam diwiwiti kanthi otomatis.
8 Puter braket pemasangan kanggo nyetel viewing sudut sing dibutuhake. 9 Tindakake pituduh ing layar kanggo nyiyapake dash cam. Priksa manawa sampeyan ngowahi format kertu memori sajrone persiyapan. Yen
kertu ora format, bisa uga ora ngrekam utawa muter maneh. Waca Format kertu memori MicroSD ing kaca 5. Nalika sampeyan ngaktifake dash cam sapisanan, sampeyan bakal dijaluk ngetik informasi persiyapan dhasar, kayata Basa, Taun, Sasi, Dina. Waca Opsi lan setelan Menu ing kaca 6. Dashcam sampeyan nggunakake informasi iki nalika nggawe file jeneng lan nalika nampilake wektu Stamps. Startups sakteruse langsung menyang layar video.
Nggunakake dash cam sampeyan
Format kertu memori MicroSD
Sampeyan kudu ngowahi format kertu memori sadurunge bisa digunakake ing dash cam. Yen kertu ora diformat, dash cam sampeyan ora bisa ngrekam utawa nyimpen.
Cathetan: Nalika sapisanan sampeyan nglebokake kertu SD anyar menyang dash cam, layar bakal njaluk sampeyan salah siji saka pesen kesalahan ing ngisor iki yen ana masalah karo kertu: · ERROR KARTU Ganti kertu SD – nuduhake yen kertu anyar wis ora kasedhiya kanggo dash cam (kertu bisa uga ora kompatibel utawa
rusak). Copot kertu SD lan ngganti karo liyane. Mung kertu SD antarane 8 lan 256 GB kudu digunakake. utawa · FORMAT ERROR KARTU Kertu ing Kamera – nuduhake yen format ing kertu anyar ora kompatibel karo dash cam. Gunakake
alat Format kanggo ngowahi format kertu. Iki bakal mbusak kabeh informasi ing dash cam, mula simpen files pisanan.
1 Pesthekake yen dash cam wis diuripake lan ora ing mode ngrekam. 2 Pencet tombol (daya/set). Tampilan ing layar mbukak. 3 Pencet tombol (munggah) utawa (mudhun) kanggo milih Format, banjur penet tombol OK,
AWAS: Yen sampeyan ngowahi format kertu memori, kabeh data ing kertu bakal dibusak. Priksa manawa sampeyan nggawe serep kabeh rekaman sing pengin disimpen. Waca Ngundhuh files menyang komputer ing kaca 6.
Mateni lan uripake dash cam kanthi manual
Dash cam bakal urip kanthi otomatis nalika kendaraan diuripake. Sampeyan bisa mateni kamera dash kanthi manual, banjur urip maneh.
· Pencet terus tombol (daya/set) kanggo mateni dash cam. Pencet maneh tombol iki kanggo nguripake maneh.
Ngerteni rekaman loop
Nalika kertu memori MicroSD kebak, dash cam sampeyan terus-terusan nimpa foo paling tuwatage direkam. Kanggo nglindhungi klip video tartamtu supaya ora ditimpa, penet tombol (daya/set). Lambang (rekaman darurat) katon ing layar. Sampeyan uga bisa nglindhungi files ing layar puter maneh ing mode puter maneh video.

www.insigniaprodrod.com

5

Ngrekam video darurat
Rekaman darurat diwiwiti kanthi otomatis nalika G-Sensor ndhaptar pengaruh. Rekaman darurat digawe dilindhungi (dikunci) files sing ora ditindhes dening terus ngrekam daur ulang. Kajaba iku, kanggo mesthekake yen foo pentingtage ora ilang ing saubengé kedadean, klip video sing cedhak bakal dikunci yen kedadeyan kasebut kedadeyan sajrone 30 detik saka wiwitan utawa pungkasan klip. Sampeyan bisa miwiti lan mungkasi video darurat kanthi manual.
· Nalika dash cam diuripake, penet tombol OK kanggo miwiti ngrekam. Pencet maneh tombol iki kanggo mungkasi ngrekam.
Motret
· Pencet tombol (munggah) kanggo mlebu mode kamera. Pencet tombol utawa lambang kamera kanggo njupuk foto.
Ngunduh files menyang komputer
Sampeyan bisa ngirim files saka dash cam menyang komputer. 1 Copot kertu memori MicroSD saka dash cam banjur lebokake menyang maca kertu ing komputer. Kenangan
kertu katon minangka piranti hard disk seluler ing dhaftar Panjenengan files. 2 Ngundhuh files menyang komputer menyang direktori sing bisa gampang ditemokake. 3 Ing komputer, klik-tengen piranti, banjur pilih Eject saka dhaptar pilihan sing katon. 4 Copot kertu banjur lebokake maneh ing dash cam.
Cathetan: Sampeyan uga bisa nyambungake kabel USB saka dash cam langsung menyang komputer lan ngakses kertu MicroSD files.

Pilihan lan setelan menu

MENU Set Menu

OPTION Resolusi

Tampilan layar

Rekaman gelembung

Persiyapan mikropon Exposure Infrared lamp Stamp persiyapan
Setelan Wektu Basa
Setelan ID driver

GAMPANG
Milih resolusi kamera. Sampeyan bisa milih: · 1080p Ngarep / 1080p Mburi · 1080p Ngarep / 720p Mburi · 720p Ngarep / 720p Mburi
Nyetel apa sing ditampilake ing layar. Sampeyan bisa milih: · Ngarep kanggo nampilake video ing njaba kendharaan. · Mburi kanggo nampilake video ing njero kendaraan sampeyan. · PIP (picture-in-picture) kanggo nampilake video ngarep kanthi jendhela cilik sing nuduhake video mburi.
PIP minangka setelan gawan.
Nyetel wektu nalika daur ulang rekaman rampung. Sampeyan bisa milih 1 menit, 3 menit, utawa 5 menit. Nalika kertu memori kebak, dash cam mbusak rekaman paling tuwa kanggo nggawe papan kanggo rekaman anyar. Dash cam sampeyan ora mbusak rekaman darurat kanthi otomatis. Sampeyan kudu mbusak rekaman kasebut kanthi manual.
Ngaktifake utawa Pateni mikropon.
Nyetel imbangan putih miturut cahya sing kasedhiya. Sampeyan bisa milih setelan antarane 2.0 lan +2.0. Setelan gawan yaiku +0.
Madhangi gambar ing lingkungan sing peteng, kayata ing wayah wengi utawa kahanan sing kurang cahya. Sampeyan bisa milih On, Off, utawa Auto.
Nguripake tanggal lan wektu stamp On utawa Off. Yen sampeyan milih Aktif, tanggal lan wektu katon ing sisih ngisor layar. Sampeyan uga bisa nguripake fitur input lan ngetik informasi identifikasi, kayata jeneng, julukan, utawa merek lan model kendaraan.
Nyetel basa OSD. Sampeyan bisa milih Inggris, Français, utawa Español.
Nyetel tanggal lan wektu saiki. Gunakake tombol lan kanggo milih nomer, banjur pencet tombol OK kanggo ngunci pilihan sampeyan lan pindhah menyang kolom nomer sabanjure. Yen wis rampung, pencet tombol OK kanggo nyimpen entri sampeyan. Tanggal lan wektu iku bagéan saka file jeneng kanggo saben rekaman.
Ngidini sampeyan ngetik nomer plat kendaraan. Gunakake tombol lan kanggo milih nomer, banjur pencet tombol OK kanggo ngunci pilihan sampeyan lan pindhah menyang kolom nomer sabanjure. Yen wis rampung, pencet tombol OK kanggo nyimpen entri sampeyan. Informasi iki disimpen minangka bagéan saka wektu Stamp.

6

www.insigniaprodrod.com

MENU
Set Menu (Lanjutan)

OPTION Tombol bip
LCD mati otomatis
Setelan volume
WDR
Kertu Memori Format Frekuensi

Feature

Setelan Default Info Versi Driver weker lemes
Ngelingake lampu
Gerakan gerakan

Sensitivitas sensor G

NS-DCDCHH2
GAMPANG
Saben sampeyan menet tombol, bip muni. Sampeyan bisa nguripake bip On utawa Off.
Nyetel jumlah wektu sadurunge screen saver urip. Sampeyan bisa milih 1 menit, 3 menit, utawa Mati.
Nyetel volume puter maneh bip lan speaker. Sampeyan bisa milih BISU, Sedheng, Sedheng, utawa Dhuwur.
(Wide Dynamic Range) Ngatur cahya kamera kanthi otomatis. Sampeyan bisa milih On utawa Off.
Frekuensi sumber cahya. Sampeyan bisa milih 50Hz utawa 60Hz.
Format kertu memori. Pencet tombol OK kanggo miwiti format. AWAS: Yen sampeyan ngowahi format kertu memori, kabeh data ing kertu bakal dibusak. Priksa manawa sampeyan nggawe serep kabeh rekaman sing pengin disimpen. Waca Ngundhuh files menyang komputer ing kaca 6.
Reset kabeh setelan dash cam menyang standar pabrik. Pencet tombol OK kanggo ngreset.
Nampilake versi piranti lunak sistem.
Nampilake lambang lan bip sapisan kanggo ngelingake sampeyan ngaso. Sampeyan bisa milih 1h, 2h, 4h, utawa Off. Yen sampeyan ora mandheg ngaso, weker dibaleni saben 30 menit.
Yen dash cam sampeyan ndeteksi kahanan cahya surem nalika sampeyan nguripake kendaraan sampeyan, nampilake lambang kanggo ngelingake sampeyan nguripake lampu ngarep. Sampeyan bisa milih On utawa Off.
Nalika Motion detect diuripake, dash cam sampeyan kanthi otomatis wiwit ngrekam nalika ndeteksi gerakan ing 10 ft. (3 m), kayata wong mlaku. Yen ora ana gerakan tambahan sing dideteksi sajrone 10 detik, rekaman bakal mandheg. Loro kamera ndhukung deteksi gerakan. Sampeyan bisa milih On utawa Off.
Nalika G-Sensor ndeteksi impact, kanthi otomatis miwiti ngrekam darurat kanggo nyimpen gambar sing direkam ing kunci. file. Darurat file ora bisa ditimpa dening rekaman daur ulang. Pilihan sensitivitas G-sensor ngijini sampeyan nyetel sensitivitas G-sensor. Sampeyan bisa milih Dhuwur, Sedheng, utawa Kurang.

www.insigniaprodrod.com

7

Tampilan ing layar
Layar ngrekam video

#

IKON

NAME

DESCRIPTION

1

Ngrekam lagi mlaku Lampu nalika dash cam sampeyan ngrekam.

03: 00 2

Wektu rekaman

3

1080P

resolusi

1080P

4

Wektu video loop

3

5

Status rekaman swara

Nuduhake suwene dash cam sampeyan wis ngrekam. Nuduhake resolusi video. Nuduhake jumlah menit kanggo ngrekam daur ulang. Nuduhake apa fitur rekaman swara urip utawa mati.

6

Deteksi gerak

Cahya nalika fitur deteksi gerakan urip.

7

IR ing

Lampu nalika IR lamp lagi digunakake.

8

Rekaman darurat Pencet kanggo miwiti ngrekam darurat.

9

Photo

Pencet kanggo ngetik mode kamera.

10

Ngrekam swara

Pencet kanggo nggawe bisu audio utawa kanggo miwiti ngrekam swara.

11

Mungkasi rekaman

12 2019/03/03 Time 00:00:00

Nalika ngrekam, penet kanggo mungkasi ngrekam. Nampilake tanggal lan wektu saiki.

8

www.insigniaprodrod.com

Layar video darurat

NS-DCDCHH2

#

IKON

NAME

DESCRIPTION

1

Rekaman darurat Lampu nalika dash cam sampeyan njupuk rekaman darurat.

2

Video darurat

Nuduhake wektu rekaman sing wis liwati.

bar kemajuan

www.insigniaprodrod.com

9

Layar puter maneh

#

IKON

NAME

1

Ikon puter maneh

2

00:01 Wektu puter maneh

3

03: 00 File wektu

4

2-4

Cacahing kaca

5

bali

6

Busak

7

pilih file

8

Muter banjur ngaso

DESCRIPTION Lampu nalika dash cam lagi diputer a file.
Nuduhake jumlah wektu a file wis diputer. Nuduhake total file wektu. Nuduhake jumlah kaca puter maneh saiki lan total. Pencet kanggo pindhah menyang kaca puter maneh sadurunge.
Pencet kanggo mbusak sing saiki dipilih file.
Pencet kanggo milih video sabanjure file.
Pencet lambang (muter) kanggo miwiti puter maneh video. Lambang diganti dadi lambang (ngaso). Pencet lambang kanggo ngaso puter maneh.

10

www.insigniaprodrod.com

NS-DCDCHH2

#

IKON

NAME

00:30:00 1

Sisa memori

2

Setelan

3

kamera

4

Muter banjur ngaso

5

Miwiti ngrekam

DESCRIPTION Nuduhake jumlah wektu ngrekam sing isih ana ing kertu memori.
Pencet kanggo mbukak menu Setelan.
Pencet kanggo ngetik mode kamera.
Pencet lambang (muter) kanggo miwiti puter maneh video. Lambang diganti dadi lambang (ngaso). Pencet lambang kanggo ngaso puter maneh. Pencet kanggo miwiti ngrekam video.

www.insigniaprodrod.com

11

Ikon menu

1080P F/1080P R

mikropon

#

IKON

NAME

1

Setelan sistem

DESCRIPTION Pencet kanggo mbukak menu Setelan.

2

Setelan fungsi

Pencet kanggo mbukak menu Fungsi.

3 MENU SET Jeneng menu

Nuduhake jeneng menu saiki.

4

1 / 5

Kaca menu

Nuduhake jumlah kaca menu saiki lan total.

5

Bukak dhaptar setelan Nalika sawetara setelan kasedhiya, penet kanggo ndeleng setelan.

6

Fungsi ngalih

Nalika setelan kanggo pilihan urip lan mati, penet kanggo ngalih

setelan.

#

IKON

NAME

1

Ora dipilih

2

Kapilih

DESCRIPTION
Nuduhake yen setelan ora dipilih. Tutul lambang kanggo milih setelan.
Nuduhake yen setelan lagi dipilih. Yen sampeyan milih setelan sing beda, lambang iki diganti dadi lambang "ora dipilih".

12

www.insigniaprodrod.com

Mbusak saiki file?

NS-DCDCHH2

#

IKON

NAME

1

bali

2

OK

DESCRIPTION Pencet kanggo bali menyang layar sadurunge.
Pencet kanggo konfirmasi pilihan sampeyan.

Navigasi ing tampilan layar (OSD)
1 Pesthekake yen dash cam wis diuripake lan ora ing mode ngrekam. 2 Pencet tombol (daya/set). Layar Set Menu mbukak. 3 Pencet tombol (munggah) utawa (mudhun) kanggo milih opsi. 4 Yen opsi duwe sawetara setelan, penet tombol kanggo ndeleng setelan sing kasedhiya. 5 Pencet tombol (munggah) utawa (mudhun) kanggo milih setelan, banjur pencet tombol OK kanggo konfirmasi pilihan sampeyan. 6 Kanggo bali menyang menu sadurunge, penet tombol (daya/set).
Ngatasi masalah

MASALAH Dash camku ora bisa urip.
Dash camku katon macet utawa "digantung". Wektune ora pas.
Gambar lan videoku kabur. Kualitas video kurang apik.

SOLUSI
· Priksa manawa kendaraan sampeyan diuripake. Sawetara kendharaan ora nyambungake soket listrik yen kendaraan dipateni.
· Priksa manawa soket daya kendaraan sampeyan resik lan ora karat.
· Pesthekake yen kabel USB wis disambungake kanthi aman menyang dash cam lan adaptor daya.
· Pesthekake yen adaptor daya wis dipasang kanthi kuat ing soket daya kendaraan lan LED status urip.
· Priksa manawa kertu memori wis diformat. Yen kertu ora format, kertu ora bisa ngrekam utawa nyimpen. Waca Format kertu memori MicroSD ing kaca 5.
· Pencet terus tombol (daya/set) kanggo mateni dash cam, banjur penet terus tombol maneh kanggo nguripake maneh.
· Copot kabel USB, banjur pasang maneh.
· Dash cam sampeyan bisa ngelingi wektu pitung dina ing suhu kamar. Yen sampeyan wis nggunakake dash cam kanggo wektu lengkap, sampeyan bisa uga kudu ngreset wektu. Nalika dash cam sampeyan ora ngrekam, penet tombol (daya/set) kanggo mbukak menu, banjur pilih opsi persiyapan Wektu. Kanggo informasi luwih lengkap, deleng Persiyapan wektu ing kaca 6.
· Ngresiki lensa nganggo kain lensa.
· Priksa manawa sampeyan nyetel dash cam menyang resolusi 1080p. Resolusi sing luwih dhuwur ndadekake gambar luwih cetha, luwih cetha, luwih jelas, lan luwih rinci.

www.insigniaprodrod.com

13

MASALAH Aku ora pengin sawetara video timpa.
Braket pemasangan ora bakal dipasang kanthi kuat ing kaca ngarep.
Video ora duwe swara utawa aku ora pengin video duwe swara. Aku ora bisa nransfer video utawa foto menyang komputer.

SOLUSI
· Ing mode ngrekam, penet kanggo ngaktifake mode video darurat kanthi manual. Files sing direkam ing mode iki dilindhungi lan ora ditimpa.
· Nyalin rekaman menyang komputer.
· Priksa manawa kaca kasebut ora reged utawa teles. · Priksa manawa sampeyan mbusak film protèktif ing mburi
dipasangake kurung.
· Nguripake pilihan Volume Set ing layar Menu Set On utawa Off.
· Disaranake sampeyan nyopot kertu memori lan lebokake menyang maca kertu ing komputer.
· Yen sampeyan nggunakake kabel USB, priksa manawa sampeyan nggunakake kabel sing kasedhiya. Sawetara kabel USB mung kanggo ngisi daya lan ora bisa ditransfer files.

specifications

Spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.

Ukuran (H × W × D)

2 × 3.7 × 1.2 ing. (5.2 × 9.5 × 3.1 cm)
Pangukuran kasebut ora kalebu braket pemasangan utawa cangkir nyedhot.

bobot

2.6 oz (75 g)

Suhu

Suhu operasi: -4° ~ 149° F (-20° ~ 65° C) Suhu panyimpenan: -22° ~ 176° F (-30° ~ 80° C)

resolusi

720p (1280 × 720) 1080p (1920 × 1080)

Tingkat pigura

30 fps

Format gambar

Foto: JPG Rekaman: MOV

tampilan

2.0-ing. LCD

Sudut lensa

Ngarep: 148° Mburi: 110°

Kapasitas kertu microSD

8 GB ~ 256 GB

Basa OSD

Inggris, Spanyol, lan Prancis

14

www.insigniaprodrod.com

NS-DCDCHH2
JAMINAN winates setaun
Definisi:
Distributor * produk bermerek Insignia njamin sampeyan, pembeli asli produk merek Insignia ("Produk") iki, yen Produk kasebut ora kena cacat ing pabrikan asli materi utawa pakaryan kasebut sajrone wektu ( 1) taun wiwit tanggal tuku Produk ("Periode Jaminan"). Kanggo aplikasi garansi iki ditrapake, Produk sampeyan kudu dituku ing Amerika Serikat utawa Kanada saka toko ritel merek Best Buy utawa online ing www.bestbuy.com utawa www.bestbuy.ca lan dikemas nganggo pernyataan garansi iki.
Suwene apa jangkoane?
Periode Garansi luwih suwene 1 taun (365 dina) wiwit tanggal tuku Produk. Tanggal tuku sampeyan dicithak ing kuitansi sing sampeyan tampa karo Produk.
Apa jaminan babar pisan iki?
Sajrone Periode Garansi, yen Pabrik asli saka materi utawa pakaryan saka Produk ditemtokake bakal rusak dening pusat ndandani utawa personel toko Insignia sing sah, Insignia bakal (kanthi pilihan): (1) ndandani Produk nganggo anyar utawa bagean sing dibangun maneh; utawa (2) ngganti Produk tanpa biaya karo produk utawa bagean sing padha utawa anyar. Produk lan komponen sing diganti miturut garansi iki dadi properti saka Insignia lan ora bali menyang sampeyan. Yen layanan Produk utawa bagean dibutuhake sawise Periode Garansi kadaluwarsa, sampeyan kudu mbayar kabeh biaya tenaga kerja lan bagean. Garansi iki tahan anggere duwe Produk Insignia sajrone Periode Garansi. Jangkoan garansi bakal rampung yen sampeyan adol utawa ngirim Produk.
Kepiye entuk layanan garansi?
Yen sampeyan tuku Produk ing lokasi toko ritel Best Buy utawa saka Best Buy online websitus (www.bestbuy.com utawa www.bestbuy.ca), wenehi resi asli lan Produk menyang toko Best Buy. Priksa manawa sampeyan nyelehake Produk ing kemasan utawa kemasan asline sing nyedhiyakake proteksi sing padha karo kemasan asli. Kanggo entuk layanan garansi, ing Amerika Serikat lan Kanada, hubungi 1-877-467-4289. Agen telpon bisa uga diagnosa lan mbenerake masalah liwat telpon.
Endi jaminan babar pisan?
Garansi iki mung ditrapake ing Amerika Serikat lan Kanada ing toko ritel merek Best Buy utawa websitus kanggo pembeli asli produk ing negara sing tuku asli.
Apa babar pisan ora dijamin?
Garansi iki ora kalebu: · Instruksi / pendhidhikan pelanggan · Instalasi · Nyetel setelan · Kerusakan kosmetik · Rusak amarga cuaca, kilat, lan tumindak Gusti Allah liyane, kayata lonjakan daya · Rusak sing ora disengaja · Penyalahgunaan · Penyalahgunaan · Kelalaian · Tujuan komersial / nggunakake, kalebu nanging ora winates kanggo nggunakake ing panggonan bisnis utawa ing wilayah komunal saka macem-macem omah condominium utawa apartemen Komplek, utawa digunakake ing panggonan liyane saka omah pribadi. · Modifikasi bagean saka Product, kalebu antena · Tampilan panel rusak dening statis (ora obah) gambar Applied kanggo dangu (burn-in). · Rusak amarga operasi utawa pangopènan sing salah · Sambungan menyang vol sing salahtage utawa sumber daya · Nyoba ndandani dening sapa wae sing ora diwenehi wewenang dening Insignia kanggo nglayani Produk · Produk sing didol "kaya" utawa "kanthi cacat" · Konsumsi, kalebu nanging ora winates ing baterei (yaiku AA, AAA, C lsp.) · Produk sing digunakake pabrik nomer seri wis diowahi utawa dibusak · Mundhut utawa nyolong prodhuk iki utawa bagéan saka prodhuk iki · Panel tampilan sing ngemot nganti telung (3) piksel gagal (titik sing peteng utawa salah dipadhangi) diklompokaké ing area luwih cilik saka siji sepuluh (1/10) saka ukuran tampilan utawa nganti limang (5) piksel gagal ing saindhenging tampilan. (Tampilan adhedhasar piksel bisa ngemot jumlah piksel winates sing bisa uga ora bisa digunakake kanthi normal.) · Gagal utawa Karusakan sing disebabake kontak apa wae kalebu nanging ora winates ing cairan, gel utawa pasta.
GANTI GANTI KANGGO KANGGO ING JAMINAN INI KANGGO ORA EKSKLUSIF ANDA KANGGO GAMPANG GARANSI. INSIGNIA ORA KANGGO KANGGO KERANA INGSIDEN UTAWA KONSEKTENSI KANGGO PECAH APA OLEH JAMINAN KANGGO PRODUK IKI, KANGGO APIK, APA APA Boten Watesan, Ilang DATA, KANGGO PRODUK, GOLONG BISNIS UTAWA KEUNTUNGAN. PRODUK INSIGNIA TANPA JAMINAN EXPRESS LAIN KANGGO PRODUK, KABEH GOLEKSI LAN JAMINAN KANGGO GAMPANG PRODUK, KANGGO APIK APIK APIK APIK ING JAMINAN KANGGO KANGGO GAMPANG GOLEKSI, ATUR INGKAP ATAS DAN TANPA JAMINAN, APA APA ORA DITETAPI, APLIKASI Sawise JAMINAN JAMINAN. Sawetara negara, provinsi lan pengadilan ora ngidini watesan babagan pirang-pirang jaminan sing ditrapake, mula watesan ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan. JAMINAN INI NGALAMI HAK-HAK ASLI, lan sampeyan uga duwe hak liyane, sing beda-beda saka negara, utawa provinsi kanggo PROVINSI. Hubungi Insignia: 1-877-467-4289 www.insigniaproducts.com INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi. * Disebar dening Buy Buy Best, LLC 7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA © 2020 Buy Best. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

www.insigniaprodrod.com

15

Kanggo pitakon produk, hubungi kami informasi ing ngisor iki: 1-877-467-4289 www.insigniaproducts.com INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi. Disebar dening Buy Buy Best, LLC 7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA © 2020 Buy Best. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

V2 BAHASA INGGRIS 20-0355

Dokumen / Sumber Daya

INSIGNIA NS-DCDCHH2 Full HD Dual Camera Dash Cam [pdf] Pandhuan pangguna
NS-DCDCHH2, Full HD Dual Kamera Dash Cam

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.