INGSIGUG NS-PA3UVG USB to VGA Adapter User Guide
INGSIGUG NS-PA3UVG USB to VGA Adapter

KONTEN PAKEJAK

  • USB 3.0 kanggo Adaptor VGA
  • Pandhuan persiyapan cepet

Fitur

  • Cara sing gampang kanggo nyambungake komputer menyang tampilan VGA
  • Mirror utawa ngluwihi layar menyang monitor kapindho kanggo presentasi lan multitasking sing luwih apik
  • Ndhukung resolusi nganti 2048 × 1152 ing 60 Hz kanggo video berkualitas tinggi
  • Instalasi driver online ngidini persiyapan gampang

KEPERAWATAN SYSTEM

  • Komputer kanthi port USB 3.0 utawa 2.0 sing kasedhiya
  • Windows 10
  • macOS X 10.12 utawa luwih anyar
  • CPU: Intel Core i3 Dual inti 2.8 GHz;
    RAM: 2 GB utawa luwih dhuwur

NGinstal DRIVER

Windows 10
Nginstal driver Windows 10 kanthi otomatis

  1. Priksa manawa komputer sampeyan wis nyambung menyang internet.
  2. Nggunakake kabel VGA (ora kasedhiya), sambungake monitor menyang port VGA ing adaptor VGA, banjur uripake monitor.
  3. Pasang adaptor menyang port USB 3.0 ing komputer. Driver nginstal kanthi otomatis.
    NGinstal DRIVERYen driver ora diinstal kanthi otomatis, deleng "Nginstal driver Windows kanthi manual".

Windows
Instal driver Windows kanthi manual

  1. menyang www.insigniaprodrod.com.
  2. Telusuri NS-PA3UVG, banjur pilih tab Dhukungan & Unduh.
  3. Ing Drivers, Firmware & Software klik Files kanggo ndownload driver.
  4. Bukak folder .zip sing diunduh, banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo nginstal driver.
  5. Mac OS
    Yen driver ora diinstal kanthi otomatis, tindakake pandhuan ing ngisor iki.
    Nginstal driver macOS kanthi manual
    Copot adaptor USB menyang VGA lan priksa manawa wis instal driver sadurunge
    nginstal versi driver anyar.
    1 Menyang www.insigniaprodrod.com.
    2 Telusuri NS-PA3UVG, banjur tambahake Overview bagean.
    3 Ing Manual & Guides, klik link ing bagean Firmware, Drivers & Software (ZIP).
    4 Kanggo mbukak driver kanggo Mac, klik Insignia-xx-xx...dmg.
    5 Pilih versi driver sing tepat (contone 10.15-1x-xxx.pkg) banjur klik kanggo nginstal video USB
    driver tampilan.
  6. Tututi pandhuan kanggo nginstal driver piranti.
    1. A. Ketik sandhi, banjur klik Instal Piranti Lunak. Ekstensi Sistem Dianyari mbukak.
    2. B. Klik Baleni meneh. Mac sampeyan diwiwiti maneh.
    3. C. Sawise Mac diwiwiti maneh, sambungake adaptor menyang Mac. NOTIFIKASI PERANGKAT TAMPILAN USB katon. Klik Ngidini.
      Catetan: macOS mbutuhake persetujuan pangguna sadurunge mbukak ekstensi pihak katelu anyar. Sarujuk pesen otentikasi nalika katon ing langkah-langkah ing ngisor iki utawa kanthi pindhah menyang Preferensi Sistem> Keamanan & Privasi.
    4. D. Jendhela Piranti Tampilan USB katon. Klik Aktifake USB Tampilan Driver. Kothak Ekstensi Sistem Diblokir katon.
    5. E. Klik Bukak Preferensi Keamanan. Kothak Keamanan & Privasi katon.
    6. F. Klik Ngidini. Pesen Rekaman Layar katon.
    7. G. Klik Bukak Preferensi Sistem. Kothak Keamanan & Privasi mbukak.
    8. H. Klik APLIKASI DJTVirualDisplayAgent kanggo ngrekam isi layar.
      Catetan: Yen sampeyan ora ndeleng layar pop-up Keamanan & Privasi ing ndhuwur nalika instalasi driver pisanan, pindhah menyang Preferensi Sistem> Keamanan & Keamanan> Rekaman Layar kanggo mesthekake yen driver iki wis diinstal.

TROUBLESHOOTING

Komputerku ora ndeteksi adaptor

  • Priksa manawa kabeh kabel disambungake kanthi aman lan bener.
  • Priksa manawa kabel ora rusak.
  • Coba sambungake menyang port USB liyane.
  • Priksa manawa driver wis diinstal (yen dibutuhake).

Driver ora diinstal ing sistemku

  • Priksa manawa adaptor lan kabel jaringan ora rusak.
  • Kanggo mriksa instalasi piranti, bukak
    Windows: Control Panel> Device Manager> Display Adapters. Goleki senar kaya Insignia USB3.0 Display Adapter.
    Mac: Klik lambang Apple (Ikon Apple), banjur klik Babagan Mac Iki> Laporan Sistem> Hardware - USB.
    Goleki senar kaya Insignia USB3.0 Tampilan Adaptor Station.
  • Tutup sementara firewall lan piranti lunak antivirus yen ngindhari instalasi driver.
  • Priksa manawa sistem sampeyan kompatibel karo driver. Deleng Syarat Sistem kanggo informasi lengkap.

Tampilanku ora bakal ngluwihi utawa nggambarake tampilan komputerku.

  • Ganti setelan tampilan ing komputer.

Tampilanku ora nuduhake apa-apa.

  • Copot lan pasang maneh adaptor tampilan

bewara LEGAL

Informasi FCC

Piranti iki tundhuk karo Bagian 15B Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) piranti iki ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 saka
Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo menehi pangayoman sing cukup marang gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Peralatan iki ngasilake, nggunakake, lan bisa mancarake energi frekuensi radio lan, yen ora dipasang lan digunakake miturut pandhuane, bisa nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan ora bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan iki nyebabake gangguan sing mbebayani kanggo panrima radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni lan nguripake peralatan kasebut, pangguna dianjurake kanggo nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan

Pangowahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
ICES-003
Aparat digital Kelas B iki tundhuk karo ICES-003 Kanada;
Pendhudhuk California
PÈNGET: Kanker lan karusakan reproduksi -
www.p65warnings.ca.gov

JAMINAN winates setaun

Dolan maring www.insigniaprodrod.com gamblang.

KONTAK INSIGNIA:

Kanggo layanan pelanggan, nelpon 877-467-4289
(AS lan Kanada)
www.insigniaprodrod.com

INSIGNIA minangka merek dagang Best Buy lan perusahaan afiliasi.
Disebar dening Buy Buy Best, LLC
7601 Penn Ave South, Richfield, MN 55423 USA
© 2022 Tuku Paling Apik. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Logo

Dokumen / Sumber Daya

INGSIGUG NS-PA3UVG USB to VGA Adapter [pdf] Pandhuan pangguna
NS-PA3UVG, NS-PA3UVG-C, USB kanggo Adaptor VGA, USB, Adaptor VGA

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *