iHip SoundPods-Logo

iHip SoundPods-Logo2

SoundPods™
MANUAL MANUAL

MACA INSTRUCTIONS sadurunge
PENGGUNAAN SoundPods™
TETAP KANGGO REFERENSI MUNG NYAWANG
iHip SoundPods-lambangiHip SoundPods-1

Pambuka:

  1.  Tombol Multi-Fungsi
  2. Indikator LED Earbud
  3. Kontrol Volume & Trek
  4. Tombol Ngisi daya
  5.  Indikator Dock Pengisian Daya LED

Informasi penting

  • Kaloro earbud bakal kanthi otomatis dipasangake nalika diuripake. Yen Kasil dipasangake, salah siji saka rong kuping bakal sumunar abang lan biru, dene liyane bakal sumunar biru alon-alon.
  • Earbud bakal mati yen ora nyambung menyang piranti apa wae sajrone 5 menit.

iHip SoundPods-2

Masangake kuping

  1. Uripake Bluetooth ing piranti sampeyan.
  2. Pencet dawa tombol multi-fungsi sajrone 3 detik kanggo ngaktifake SoundPods. Nalika Indikator LED Earbud sumunar abang lan biru, wis siyap dipasangake.
  3. Pilih "SoundPods' ing dhaptar sampeyan kanggo nyambung.
  4. Nalika Indikator LED Earbud alon-alon sumunar biru, padha kasil dipasangake.

Panggunaan Bluetooth:

1 . Nggawe telpon: Pesthekake earbuds wis nyambung karo ponsel sampeyan. Sawise disambungake, sampeyan bisa nelpon. Nalika nelpon, loro kuping bakal bisa digunakake.

  • Kanggo njawab telpon (, pencet tombol earbud Multi-fungsi sepisan.
  • Kanggo mungkasi telpon, pencet tombol earbud Multifungsi sapisan.
  • Kanggo nolak telpon, penet dawa tombol earbud Multi-fungsi.
  • Sampeyan bisa nelpon nomer pungkasan kanthi mencet cepet tombol Earbud Multi-fungsi kaping pindho.

2. Ngrungokake musik: Priksa manawa earbud wis disambungake karo ponsel sampeyan.

  • Kanggo pante / nerusake musik, pencet tombol multi-fungsi earbud sapisan.
  • Kanggo muter trek sabanjure, pencet tombol volume earbud +".
  • Kanggo muter trek sadurunge, pencet tombol volume earbud – ”.
  • Kanggo nambah volume, penet dawa tombol volume earbud "+".
  • Kanggo nyuda volume, penet dawa tombol volume '-”.

3. Mateni Pencet dawa tombol Multifungsi earbud sajrone 5 detik kanggo mateni earbud. Indikator LED Earbud bakal sumunar abang 3 kaping nuduhake yen earbud wis dipateni.
Earbud bakal mati yen ora nyambung menyang piranti apa wae sajrone 5 menit.

iHip SoundPods-3

Ngisi daya piranti sampeyan

1. Ngisi daya kuping:

  • Bakal ana swara muni kanggo Nduduhake earbuds kudu diisi daya.
  • Selehake earbud ing dock pangisi daya banjur pencet tombol pangisi daya kanggo miwiti ngisi daya.
  • Indikator LED earbud bakal dadi abang nalika ngisi daya lan bakal mati nalika kebak.

1. Ngisi daya dock:

  • Nalika ngisi daya dock, Indikator LED bakal kelip-kelip abang lan bakal ganti dadi abang padhet nalika kebak.

specifications:

Versi Bluetooth: V5.0 Earbud Kapasitas Baterei: 60mah saben Dock Pengisian Daya Kapasitas Baterei: 400mah Wektu Puter: Nganti 21 jam

fitur:

  • Teknologi Sambungan Otomatis
  • Mikrofon dibangun ing
  • Nganti 21 jam muter lan wektu ngisi daya
  • Sambungake kanthi nirkabel menyang piranti iOS & Android
  • Desain ergonomis kanggo pas nyaman ing kuping

iHip SoundPods-6

waé:

  1. Nangani kanthi ati-ati. Aja uncalan, njagong, utawa simpen SoundPods ing obyek abot. Tetep adoh saka suhu dhuwur lan lingkungan kanthi kelembapan sing dhuwur. Simpen ing lingkungan kanthi suhu antara -10°C – 60°C.
  2. Tetep adoh saka peralatan transmisi frekuensi dhuwur kayata router WIFI sing bisa nyebabake gangguan swara utawa pedhot.
  3. Produk iki kompatibel karo piranti JOS ° lan Android".

Pernyataan FCC:

Peralatan iki wis diuji lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut bagean 15 Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • nambah pamisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing

sirkuit beda karo sing disambungake panrima.

  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Ati-ati: Sembarang owah-owahan utawa modifikasi piranti iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pabrikan bisa mbatalake wewenang sampeyan kanggo ngoperasikake peralatan iki. Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk karo rong kondisi ing ngisor iki: (1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake. Piranti kasebut wis dievaluasi kanggo nyukupi syarat cahya RF umum. Piranti kasebut bisa digunakake ing kahanan cahya portabel tanpa watesan.

© 2020 Zelkos, Inc. Hip minangka merek dagang saka Zeikos, Inc., Pod, (Telpon lan Pad minangka merek dagang Apple Inc. "Jeneng Android*, logo Android, lan merek dagang liyane minangka properti Google LLC. AS lan negara liyane. Produk lan spesifikasi sing digambarake bisa uga rada beda karo sing diwenehake. Kabeh merek dagang lan jeneng dagang liyane yaiku sing nduweni. Amerika Serikat lan paten internasional ditundha. Kabeh Hak Dilindungi. Kanggo umur 12+ munggah. Iki dudu dolanan. Dirancang dening iHip, Diprodhuksi ing China. Tandha tembung lan logo Bluetooth0 minangka merek dagang kadhaptar sing diduweni dening Bluetooth SIG, Inc. lan panggunaan merek kasebut dening 'Hip' ana ing lisensi. Merek dagang lan jeneng dagang liyane yaiku saka sing nduweni.
Garansi winates siji wektu. Kanggo ngaktifake garansi produk, bukak kita webSitus. www.iHip.com & ndhaftar produk iki.

iHip SoundPods-Logo

19 Progress St Edison, NJ 08820 www.1111p.com

iHip SoundPods-4#Pangul iHip SoundPods-5Temokake kita ing Facebook. Kata Kunci: iHip: Hiburan Portabel

Dokumen / Sumber Daya

iHip SoundPods [pdf] Instruksi Manual
iHip, SoundPods, EB2005T

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.