IDO ID207 Smart Watch User Manual
IDO ID207 Smart Watch

Produk liwatview

Produk liwatview
IDO ID207 Smart Watch User Manual

Operasi tombol fisik

Pencet cekak

  1. Kanggo bali.
  2. Kanggo tangi layar nalika dipateni.

Long pencet

  1. Kanggo nguripake jam.
  2. Kanggo Ss nalika ngisi daya kanggo ngreset app. (Data ora bakal dibusak)

Nguripake / mateni

Nguripake

Nalika arloji mati, kanthi otomatis nguripake daya.
Nguripake
Nguripake

Catetan: Isi daya jam kanggo ngaktifake sadurunge digunakake pisanan. kudu digunakake kanggo ngisi daya.

Pencet dawa tombol kanggo nguripake jam tangan.

Pateni

Kanggo mateni jam tangan: pindhah menyang Setelan -> Menu mateni.
Pateni

Ngundhuh lan masangake app

  1. Ngundhuh app
    Ngundhuh lan nginstal aplikasi "VeryFit" ing App Store, Google Play utawa kanthi mindhai kode QR ing ngisor iki.
    Play Store Google
    Ikon Kode QR
    app Store
    Ikon Kode QR
  2. Ngetokake
    Aktifake aplikasi VeryFit -> Aktifake sambungan Bluetooth ing telpon -> Telusuri ing app kanggo piranti sing bakal dipasangake (utawa pindai kode QR ing piranti) -> Rampung naleni ing app (utawa ing piranti).

Operasi layar

Gesek munggah / mudhun

  1. Kanggo ngalih liwat menu.
  2. Kanggo view teks dawa / rincian.

Gesek ngiwa / nengen

  1. Tog * liwat menu.

Tutul layar

  1. Kanggo ngetik menu.
  2. Kanggo operate miturut pituduh.
    Tutul layar

Tutul terus layar

  1. Kanggo ngalih ing antarane jam tangan.

fitur

ID207 nduweni fitur kayata tahan banyu 5ATM, umur baterei sing dawa banget, kontrol tutul layar wutuh, latensi sithik, 14 mode latihan lan macem-macem jam tangan awan. Ndhukung ngawasi detak jantung lan deteksi stres sedina muput, deteksi oksigen getih lan ngawasi turu, lan sapiturute. Kanggo instruksi operasi lan FAQ babagan fitur kasebut, bukak app lan pindhah menyang bagean "Pandhuan pangguna".

Perawatan lan perawatan

Telung saran kanggo panggunaan lan pangopènan:

1. Tansah produk resik;
2. Tansah produk garing;
3. Aja nyandhang prodhuk banget nyenyet;
* Aja nggunakake pembersih rumah tangga nalika ngresiki produk. Gunakake pembersih tanpa sabun.
* Kanggo noda wangkal, dianjurake kanggo mbusak kanthi scrubbing nganggo alkohol. Anti banyu: Ora cocok kanggo nyilem, nglangi ing segara, utawa ing sauna. Cocog kanggo digunakake ing kolam renang, pancuran (banyu adhem) lan cethek.

Pandhuan Aman

  • Aja nyelehake produk lan aksesoris ing suhu sing ekstrem, yen ora bisa nyebabake bebaya kayata gagal produk, geni utawa bledosan.
  • Nglindhungi prodhuk saka impact kuwat utawa jolts, supaya ora ngrusak prodhuk lan aksesoris, saéngga ngindhari gagal produk.
  • Aja mbongkar utawa ngowahi produk lan aksesoris dhewe. Hubungi kita kanggo layanan sawise-sales nalika produk gagal.

Pindai kode QR kanggo informasi fungsi liyane
Ikon Kode QR

4.SM.ID207XX000 V1.0
Nomer iki mung kanggo panggunaan interval
Ikon Kode QR

 

Dokumen / Sumber Daya

IDO ID207 Smart Watch [pdf] Manual pangguna
419, 2AHFT419, ID207, Smart Watch

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.