LOGO iPROKothak adaptor
instruction Manual
Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 WModel No.
WV-QJB500-W
WV-QJB500-S
WV-QJB500-G

pancegahan

  • Aja nggunakake krenjang iki kajaba nganggo kamera sing cocog.
    Gagal ngawasi iki bisa nyebabake nyuda nyebabake kacilakan utawa kacilakan.
  • Hubungi karya instalasi menyang dealer.
    Karya instalasi mbutuhake teknik lan pengalaman. Gagal kanggo mirsani iki bisa nimbulaké geni, kejut listrik, ciloko, utawa karusakan kanggo prodhuk.
    Priksa manawa konsultasi karo bakul.
  • Pasang produk kanthi aman ing tembok utawa langit-langit sesuai karo instruksi instalasi.
    Gagal ngawasi iki bisa uga nyebabake cilaka utawa kacilakan.
  • Aja nggosok pinggiran bagean logam nganggo tangan sampeyan.
    Gagal ngawasi iki bisa uga nyebabake cilaka.

Nalika nggunakake produk iki, uga waca "Pancegahan" sing diterangake ing pandhuan operasi supaya kamera bakal dipasang. 

Pambuka
Gunakake produk iki nalika nindakake kabel ruangan saka kamera jinis kothak kanggo ruangan ruangan utawa braket dipasang ing tembok kayata nggunakake saluran.
Kanggo informasi paling anyar babagan kamera sing didhukung, waca dhukungan websitus
(https://i-pro.com/global/en/surveillance/training_support/support/technical_information<ControlNo.:C0501,C0502>).

specifications

Suhu operasi sekitar: -50 °C nganti +60 °C (-58 °F nganti +140 °F)
Ukuran: 115 mm (W) x 115 mm (H) x 40 mm (D)
(4-17/32 inci (W) x 4-17/32 inci (H) x 1-11/16 inci (D))
Massa: Kira-kira. 430 g (0.95 Ibs)
Rampung: Dasar krenjang: Aluminium die cast
Lampiran piring: Stainless
WV-QJB500-W: i-PRO putih
WV-QJB500-S: Perak
VW-QJB500-G: Werna abu-abu

* Produk iki kasusun saka piring lampiran lan krenjang basa lan lagi rangkep dhewe.

Pancegahan kanggo instalasi

  • Kanggo nyegah ciloko, produk kudu dipasang kanthi aman ing langit-langit utawa tembok miturut Pandhuan Instalasi saka krenjang iki.
  • Priksa manawa mbusak produk iki yen ora digunakake maneh.

Aksesoris standar

Instruksi Operasi (dokumen iki) …….. 1 pc.
Kabel tambahan sing dipasang* ………………………….. 1 pc.
Sekrup segi enam …………………………………. 5 pc.
(M4 × 14 mm {9/16 inci}) (saka, 1 kanggo cadangan)
Sekrup mbenakake kanggo piring lampiran ………… 5 pcs.
(M4 × 10 mm {13/32 inci}) (saka, 1 kanggo cadangan)
Sekrup kanggo mbenakake sauntara …………………… 2 pcs.
(M3 × 3.5 mm {1/8 inci}) (saka, 1 kanggo cadangan)

* Kabel tambahan sing dipasang dilengkapi karo piring lampiran. 

Barang liyane sing dibutuhake (ora kalebu)
Sekrup (M4) ……………………. 4 pc.
Kata

Ancang-ancang

Copot pita mbenakake kabel tambahan (aksesori) sing dipasang ing piring lampiran.
Nalika nginstal krenjang liyane ing prodhuk iki
Ing ngisor iki minangka katrangan babagan carane nginstal WV-QWL500-W (Braket Pemasangan Dinding) ing produk iki minangka mantanample.

  1. Copot kabel tambahan sing dipasang (aksesori) saka piring lampiran. Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 1
  2. Pasang sekrup kanggo mbenakake sauntara (aksesori) menyang krenjang sing bakal diinstal ing produk iki.Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 2 Torsi pengencang sing disaranake: 0.78 N·m {0.58 lbf·ft}
  3. Yen perlu, nginstal piring lampiran kasedhiya karo kamera kanggo WV-QWL500-W dening tindakake pandhuan diterangake ing Pandhuan Operating WV-QWL500-W.

Nalika nggunakake saluran

  • Copot tutup kanggo wadon utawa thread kanggo saluran nggunakake kunci hex 5 mm lan masang saluran.
    Utas wadon kanggo saluran kasebut tundhuk karo ANSI NPSM (ulir pipa paralel) 3/4 utawa ISO 228-1 (ulir pipa paralel) G3/4.

Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 3

instalasi

Langkah 1: Proses lumahing instalasi.
(Bolongan sekrup (4 panggonan)/ Lubang akses kabel (1 panggonan))
Nalika langsung nginstal produk iki, proses lumahing instalasi.
Catetan:

  • Nemtokake diameter bolongan sekrup lan ambane sesuai karo spesifikasi sekrup utawa jangkar (x4) (M4: didol sacara lokal).
  • Nalika kabel nggunakake saluran, iku ora perlu kanggo proses bolongan akses kabel ing lumahing instalasi. Nggawe bolongan sekrup mbenakake supaya bolongan akses kabel (kanggo saluran) saka krenjang basa disusun ing arah saluran.

Gumantung ing kondisi langit-langit utawa lumahing tembok, ing ngisor iki limang pola posisi meneng kasedhiya kanggo fiksasi krenjang basa. Gunakake mung bolongan saka pola padha (A - E) kanggo soyo tambah.

Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 4

vertikal horisontal
A 83.5 mm {3-9/32 inci} (82.5 mm {3-1/4 inci}) 46 mm {1-13/16 inci} (47.6 mm {1-7/8 inci})
B 46 mm {1-13/16 inci} (47.6 mm {1-7/8 inci}) 83.5 mm {3-9/32 inci} (82.5 mm {3-1/4 inci})
C* 83.5 mm {3-9/32 inci} (83.3 mm {3-9/32 inci}) -
D* - 83.5 mm {3-9/32 inci} (83.3 mm {3-9/32 inci})
E 63 mm (2-15/32 inci) 63 mm (2-15/32 inci)

* Nalika dipasang ing kothak prapatan siji-geng, ndandani nganggo rong sekrup mbenakake (M4: didol sacara lokal) nggunakake bolongan saka pola C utawa D.

Langkah 2: Ndandani krenjang dhasar ing lumahing instalasi utawa ing kothak prapatan.
Pass kabel liwat krenjang basa banjur ndandani krenjang basa ing lumahing instalasi utawa ing kothak prapatan (local procured) karo mbenakake ngawut-awut (M4: lokal procured).
Nalika nginstal krenjang dhasar ing lumahing instalasi
Catetan:

  • Nalika nginstal produk iki ing njobo, dadi manawa kanggo aplikasi waterproofing kanggo bolongan akses kabel lan bolongan kanggo mbenakake meneng.

Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 5Ilustrasi sing ditampilake ing sisih kiwa yaiku mantanample nalika nginstal ing tembok nggunakake kombinasi bolongan meneng mbenakake sing 83.5mm {3-9 / 32inches} × 46mm {1-13 / 16inches}.

■ Nalika soyo tambah krenjang basa kanggo kothak prapatan
Pilih bolongan ing krenjang basa supaya padha cocog karo bolongan meneng saka kothak prapatan.
Catetan:

  • Nalika nggunakake kothak prapatan loro-geng, disaranake kothak-kothak kasebut disusun bebarengan kaya sing dituduhake ing ilustrasi ing ngisor iki. (Sambungan kabel bisa digunakake ing sisih kothak kosong bakal luwih gampang.)

Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 6

Langkah 3: Ndandani piring lampiran.
Ndandani piring lampiran kanthi papat sekrup mbenakake kanggo piring lampiran (M4: aksesoris).
Torsi pengencang sing disaranake: 1.37 N·m {1.01 lbf ft}

Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 7

Catetan:

  • Nalika kabel nggunakake saluran, ngrampungake karya sambungan ing sisih krenjang basa sadurunge mbenakake piring lampiran.
  • Nalika masang produk iki ing tembok, ndandani piring lampiran kanthi tandha "TOP⇧" madhep munggah.
  • Nalika nginstal produk iki ing langit-langit, ndandani piring lampiran supaya tandha "TOP⇧" madhep menyang arah sing dituju kamera.

Langkah 4: Pasang kamera utawa krenjang liyane ing prodhuk iki.
■ Nalika nginstal kamera
Ing ngisor iki minangka katrangan babagan carane nginstal WV-U1542L (jinis kothak njaba) ing tembok nggunakake produk iki minangka mantanample. Prosedur instalasi padha kanggo kamera liyane.

  1. Nyumerepi kamera kanthi nggandhengake kabel tambahan sing dipasang ing produk iki ing pancing ing mburi dhasar gunung kamera kaya sing ditampilake ing ilustrasi ing sisih tengen.
  2. Sambungake kabel kanthi nuruti instruksi ing Pandhuan Instalasi kamera.
  3. Ndandani sauntara dhasar kamera kanthi nggandhengake sekrup kanggo mbenakake sauntara ing produk iki.Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 8Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 9
  4. Ndandani kamera ing prodhuk iki nganggo papat sekrup segi enam (M4: aksesoris) nggunakake kunci hex 3 mm (dituku sacara lokal).
    Torsi pengencang sing disaranake: 1.37 N·m {1.01 lbf ft}
    Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 10

■ Nalika soyo tambah krenjang liyane
Ing ngisor iki minangka katrangan babagan carane nginstal WV-QWL500-W (Braket Pemasangan Dinding) ing produk iki minangka mantanample.

  1. Pass kabel liwat WV-QWL500-W lan ndandani kanggo sementara dening hooking sekrup kanggo mbenakake sauntara menyang produk iki.Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 11
  2. Ndandani WV-QWL500-W ing produk iki kanthi papat sekrup segi enam (M4: aksesoris) nggunakake kunci hex 3 mm (didol sacara lokal).
    Torsi pengencang sing disaranake: 1.37 N·m {1.01 lbf ft}Kothak Adaptor iPRO WVQJB500 W - Gbr 12
  3. Instal kamera kanthi tindakake Pandhuan Operasi WV-QWL500-W.
  • Sadurunge nyoba nyambung utawa nginstal produk iki, waca instruksi kasebut kanthi tliti lan simpen manual iki kanggo digunakake mbesuk.
  • Tampilan eksternal lan bagean liyane sing ditampilake ing manual iki bisa beda karo produk nyata ing ruang lingkup sing ora bakal ngganggu panggunaan normal amarga perbaikan produk.

i-PRO Co., Ltd.. ora tanggung jawab kanggo ciloko utawa karusakan properti amarga gagal amarga instalasi utawa operasi sing ora cocog karo dokumentasi iki.

Ati-ati: Kabar:
• Sadurunge nyoba nyambungake utawa ngoperasikake produk iki, waca instruksi kasebut kanthi teliti. • Prodhuk iki ora cocok kanggo digunakake ing lokasi ngendi anak kamungkinan kanggo saiki.
• Aja nginstal prodhuk iki ing lokasi ngendi wong biasa bisa gampang
tekan iku.
• Kanggo informasi bab ngawut-awut lan krenjang dibutuhake kanggo instalasi, waca bagean cocog saka document iki.

Kanggo AS lan Kanada:
i-PRO Americas Inc.
Kanggo Eropa lan negara liyane:
i-PRO EMEA BV
https://www.i-pro.com/
© i-PRO Co., Ltd. 2022
iPRO WVQJB500 W Adaptor Box - Kode BARNs0520-1042
Dicetak ing China

Dokumen / Sumber Daya

Kothak adaptor i-PRO WV-QJB500-W [pdf] Instruksi Manual
WV-QJB500-W, Kothak Adaptor, Kothak Adaptor WV-QJB500-W, Kothak

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *