HUNTER-logo

HUNTER Klein 19440 Lampu Pendant

HUNTER-Klein-19440-Light-Pendant-product

liwatview

HUNTER-Klein-19440-Light-Pendant-fig-1

INSTRUKSI INSTALASI

PÈNGET 

  • Kanggo ngindhari kejut listrik, sadurunge masang lampu, copot daya kanthi mateni pemutus sirkuit menyang kothak stopkontak sing ana gandhengane karo lokasi switch tembok.
  • Lampu sing dipasang kudu diiseni. Yen kawat lemah kanggo situs instalasi ora ana, coba STOP instalasi banjur konsultasi karo listrik sing mumpuni.
  • Kabeh kabel kudu sesuai karo kode listrik nasional lan lokal ANSI / NFPA 70. Yen sampeyan durung ngerti kabel utawa ora mangu-mangu, konsultasi karo listrik sing mumpuni.

MACA LAN SIMPEN INSTRUKSI INI
Pandhuan iki diwenehake kanggo keamanan sampeyan. Penting banget supaya diwaca kanthi tliti lan rampung sadurunge miwiti masang lampu.

Iki minangka alat sing dibutuhake kanggo ngrampungake instalasi

HUNTER-Klein-19440-Light-Pendant-fig-3

PREPARING INSTALASI

Nambani piranti kasebut kanthi lembut! Reresik reguler bakal nyuda kabutuhan kanggo ngresiki jero. Kanggo reresik biasa, mateni lampu lan ngilangke piranti nganggo katun utawa kain microfiber sing resik tanpa serat. Aja nyemprotake pembersih langsung menyang peralatan. Kasebut kanthi teliti, mbusak kabeh isi saka karton. Mateni daya ing mbobol sirkuit lan mbusak piranti lawas saka langit-langit, kalebu krenjang soyo tambah lawas. Copot perakitan krenjang soyo tambah anyar saka tas. Siji mburi kirim Utas (H) kudu ditempelake ing krenjang soyo tambah (A) karo nut hex (G) ing panggonan. Pucuk liyane kudu disambungake menyang daur ulang kanopi (E). Copot ring loop kanopi (F) saka loop kanopi (E). Gumantung ing panggonan seko saka kothak prapatan posisi kirim Utas (H) bisa uga kudu diatur kanggo ngidini kanopi dadi flush karo langit-langit. Temtokake iki kanthi ngangkat braket pemasangan (A) menyang kothak prapatan lan pasang kanopi (D) ing ndhuwur kanopi kanopi (E), supaya padhang karo langit-langit. Nyetel posisi kirim Utas (H) ing krenjang soyo tambah (A) supaya kanopi (D) nutupi paling ora setengah saka Utas njaba ing daur ulang kanopi (E) nalika disambungake kanthi aman menyang kirim Utas (H). Utas kiriman (H) bisa diatur dening loosening hex nut (G) kanggo ngidini gerakan Utas kirim (H) ing soyo tambah krenjang (A). Sawise posisi becik saka kirim Utas (H) ditemtokake, kenceng munggah nut hex (G) menyang kirim Utas (H) mung ngisor krenjang mounting (A) kanggo ngamanake kirim Utas ing panggonan.

NGUMPULI SETURING

Ana 4 rod 12-inch (I), lan 1 rod 6-inch (J) klebu kanggo saben peralatan. Nemtokake jumlah rod sing dibutuhake kanggo dhuwur gantung sing tepat. Kanggo ndawakake piranti, nambah rod tambahan. Kanggo nyepetake piranti, potong kabel kanthi dawa sing dikarepake. Ninggalake paling sethithik 8 nganti 10 inci kawat saliyane dawa sing dikarepake lan geser keluwihan rod saka kabel kanggo dibuwang. Elinga yen sampeyan kudu nggunakake paling sethithik siji rod kanggo nyumerepi peralatan. Utas kabel liwat rod lan tarik kabel nganti tegang sadurunge nyambungake rod bebarengan. Screw rod menyang kirim Utas (K) ing fixture. Tarik kabel fixture liwat ring loop kanopi (F), ndhuwur kanopi (D), lan loop kanopi (E). Screw rod ndhuwur kanggo daur ulang kanopi (E). Duwe helper ndhukung bobot peralatan lan masang krenjang soyo tambah (A) menyang kothak prapatan kanthi aman tightening sekrup soyo tambah (B).

HUNTER-Klein-19440-Light-Pendant-fig-2

NYAMBUNG WIRES 
Pasang kabel perlengkapan menyang kabel sumber daya saka kothak prapatan. Sambungake ireng menyang ireng (Urip); putih nganti putih (grounded); grounding kanggo grounding (ijo utawa tembaga). Puterake ujung pasangan kabel bebarengan. Banjur, twist ing konektor kabel. Priksa manawa kabeh twists ing arah sing padha. Geser kabel ground ing sekitar sekrup grounding (C) lan kenceng. Yen ora ana kabel lemah (ijo utawa tembaga) saka kothak prapatan, hubungi tukang listrik sing mumpuni

Ngrampungake INSTALASI

Selehake kanopi (D) flush menyang langit-langit lan geser ring loop kanopi (F) munggah ing ngisor kanopi. Sekrup ring loop kanopi (F) menyang loop kanopi (E) kanggo ngamanake kanopi (D) kanthi bener. Pasang tutup kaca (M) kanthi ati-ati ing soket (L), banjur pasang tutup soket (N) lan kencengi kaca kanthi cincin soket (O). Pasang bohlam lampu (ora klebu) sesuai karo spesifikasi perlengkapan. Aja ngluwihi wat sing disaranaketage. Instalasi sampeyan saiki wis rampung. Nguripake daya lan nyoba piranti kasebut.

TIYU ngresiki

Nambani perlengkapan kanthi lembut! Reresik kanthi rutin bakal nyuda kebutuhan kanggo ngresiki jero. Kanggo reresik kanthi rutin, pateni lampu lan usap perlengkapan nganggo katun utawa mikrofiber tanpa serat sing resik. Aja nyemprotake pembersih langsung menyang peralatan.

Kabar
Kanggo nggunakake rod 12in dhewe, sampeyan kudu nyopot postingan saka rod 6in lan nginstal ing salah siji ujung rod 12in.

Tip Hunter Hunter 
Kabel twist utawa tape rampung bebarengan supaya luwih gampang kanggo ngliwati downrod. Utas kiriman uga bisa dibusak kanggo akses kabel luwih gampang

Dokumen / Sumber Daya

HUNTER Klein 19440 Lampu Pendant [pdf] Instruksi Manual
Klein 19440, Klein, 19440, Lampu Pendant

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *