Logo HoneywellHEPA Air Purifier
Manual Pemilik
HPA 030 SERIES

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier

Yen sampeyan duwe pitakon babagan operasi prodhuk iki, hubungi kita bebas pulsa ing 1-800-477-0457, utawa bukak websitus ing: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us

Ikon peringatan INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Waca lan SIMPAN PETUNJUK KESELAMATAN IKI sakdurunge nggunakake PURIFIER UDARA INI

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan dhasar kudu mesthi ditindakake kanggo nyuda risiko kobongan, kejut listrik, lan cilaka kanggo wong, kalebu ing ngisor iki:

  1. Waca kabeh instruksi sadurunge ngoperasikake pembersih udara.
  2. Selehake pembersih udara sing ora gampang dibalik dening wong ing omah.
  3. ALWAYS turn the air purifier controls to the off position and unplug from the wall outlet when not in use.
  4. Kanggo medhot panyaring hawa, pesthekake yen unit wis dipateni banjur cekel plug lan tarik saka stopkontak. NATE narik kabel.
  5. AJA nggunakake produk apa wae sing ana kabel utawa plug sing rusak, produk apa wae sing ora bisa digunakake, utawa produk apa wae sing ilang utawa rusak kanthi cara apa wae. Tansah kabel adoh saka lumahing digawe panas.
  6. AJA nggunakake pembersih udara ing njaba ruangan.
  7. AJA nggunakake pembersih udara kajaba wis dirakit kanthi lengkap.
  8. Aja nganggo kabel listrik ing ngisor karpet, lan AJA nutupi karpet. Atur kabel kasebut supaya ora mbebayani.
  9. AJA gunakake pembersih udara sing ana gas utawa uap sing bisa kobong.
  10. Aja nyedhiyakake pembersih udara kanggo udan, utawa gunakake ing cedhak banyu, ing jedhing, area umbah-umbah, utawa damp lokasi.
  11. Pembersih udara WAJIB digunakake ing posisi tegak.
  12. Aja ngidini obyek manca mlebu ventilasi utawa bukaan knalpot amarga bisa nyebabake kejut listrik utawa ngrusak pembersih udara. AJA mblokir stopkontak utawa intake udara.
  13. Locate air purifier near the outlet and DO NOT use with an extension cord or power strip.
  14. This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). To reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit only one way in a polarized outlet. If the plug does not fit fully in the outlet, reverse the plug. If it still does not fit, contact a qualified electrician. do not attempt to defeat this safety feature.
  15. A loose fit between the AC outlet (receptacle) and plug may cause overheating and a distortion of the plug. Contact a qualified electrician to replace the loose or worn outlets.
  16. AJA njagong, ngadeg, utawa nyelehake barang abot ing pembersih udara.
  17. TANPA pedhot sumber daya sadurunge servis.
  18. Aja nganti tekan bocah lan ingon-ingon.
  19. Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.
  20. SAVE INSTRUKSI INI.

Kanggo informasi kepatuhan FCC, waca kaca pungkasan manual iki.

Ikon peringatan PÈNGET: Kanggo Nyuda Resiko Kebakaran utawa Kejut Listrik, AJA Gunakake Pemurni Udara Iki Kanthi Piranti Kontrol Kacepetan Solid-State.

KANGGO NGerteni PURIFIER UDARA

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- AIR PURIFIER

CARA PURIFIER UDARA Panjenengan

Pembersih udara model iki nggabungake 2-stage sistem reresik kanggo bantuan ngresiki online sing liwat Filter ing unit (Fig. 1).Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- AIR PURIFIER WORKS
Stage 1: Koleksi Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon Odor Reducing Pre-Filter Pre-Filter
Stage 2: Koleksi Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 2 Certified HEPA Filter captures the Filter following microscopic airborne allergens and particles: dust, pollen, pet dander, dust mite debris, and smoke, as small as 0.3 microns from the air that passes through the filter.

miwiti

  • Pilih lokasi tenan, tingkat, lan flat.
  • Nalika ngoperasikake, volume udara sing akeh ditarik menyang pembersih udara. Wilayah saubengé kudu diresiki lan/utawa kerep divakum kanggo nyegah bledug lan rereged liyane. Iki uga bisa mbantu ndawakake umur saringan. Yen unit diselehake ing karpet werna padhang, karpet cilik utawa karpet kudu digunakake ing ngisor kanggo nyegah pewarnaan. Iki penting banget ing omah kanthi kontaminasi saka udud, perapian, utawa ing ngendi lilin diobong.
  • Priksa manawa ngarep unit madhep adoh saka tembok utawa perabot sing paling cedhak.
  • Priksa manawa ora ana gril sing diblokir.

INSTALLING CERTIFIED HEPA FILTERS AND ODOR-REDUCING PRE-FILTER

The Certified HEPA Filters and Odor Reducing Pre-Filter are supplied with your air purifier. They are wrapped to ensure purity and are labeled to help identify the proper replacement filter. (Type Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 2 Certified HEPA Filter; Filter
Koleksi Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon Odor Reducing Pre-Filter) Pre-Filter

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- HEPA FILTERS

  • Turn off and unplug the air purifier. While pressing the notch at the top of the rear grille, pull the grille towards you and remove it (See Fig. 2). Gently push along the edge of the filter frame and pull forward. If replacing used filters, you may pull the red tabs to remove the filter. Repeat for the second filter.
  • Remove protective wrap from the filters, including the pre-filter.
  • Place the Certified HEPA Filters back into the air purifier housing with the Fig. 2 red tabs accessible for removal.
  • Secure the Odor Reducing Pre-Filter under the tabs on the rear grille.
  • Re-install the rear grille by inserting the lower tab into the tab slot at the bottom of the air purifier. Push the top of the grille into place until you hear an audible “click.”

OPERASI

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- OPERATION

Efisiensi energi model bersertifikat ENERGY STAR iki diukur adhedhasar rasio antarane CADR model kanggo Asap lan energi listrik sing dikonsumsi, utawa CADR / Watt.

  • Ensure the air purifier is plugged into a working electrical outlet.
  • Pencet tombol daya (Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 3 ) once. The unit will start at high speed (Fig. 3).
  • Press the power button again to select a different cleaning level. An LED will illuminate to indicate which cleaning level you have selected. (III = High, II = Medium, I = Low)

Pembersih udara portabel luwih efektif ing kamar sing kabeh lawang lan jendhela ditutup. Disaranake sampeyan mbukak pembersih udara nalika sampeyan ana ing omah kanggo mbantu ngresiki hawa.

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Fig 3

ELECTRONIC FILTER Mriksa pangeling

This model air purifier has an electronic filter check to remind you when to check and replace the Certified HEPA Filters and Pre-Filter based on the air purifier’s hours of use. A red LED will illuminate when it is time to check/replace the filters.
Will illuminate when it is time to replace the Certified HEPA Filters or Odor Reducing Pre-Filter
When the Certified HEPA Filters or Pre-Filter need to be replaced, the light will remain on until it is RESET. You may unplug the air purifier without interrupting the filter check.
You should periodically check the filters. Depending on operating conditions, the Certified HEPA Filters should be replaced every 12 months and pre-filter every 3 months.Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Fig 4

REPLACE WITH CERTIFIED HEPA FILTER G and ODOR Filter REDUCING PRE-FILTER A Pre-Filter

These cleaning intervals are intended as guidelines only.
The performance of any filter media is dependent upon the concentration of particles going through the system. High concentrations of particles such as dust, pet dander, and smoke will reduce the useful performance of the filter.

CATETAN: Ora ana saringan sing bisa dicuci. AJA kacemplungaken ing banyu.
PÈNGET: Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.
Kanggo RESET Priksa Filter Elektronik:
When the Check Filter LED remains on and solid, it is time to replace the Odor Reducing Pre-Filter and reset the filter monitor. With the unit powered ON, press the FILTER RESET button below the Check Filter LED and hold for approximately 2 seconds until the light turns off (Fig. 4).

When the LED illuminates and is flashing, it is time to replace the Certified HEPA Filters and reset the filter monitor. With the unit powered ON, press the FILTER RESET button and hold for approximately 2 seconds until the light turns OFF (Fig. 4).

Manual (utawa Awal) Reset Priksa Filter Elektronik
Depending on your individual usage (environment and hours used), you may need to replace the filters more or less frequently. Each time you replace your filters, you should reset the filter monitor. You may manually reset the filter monitor for the pre-filter or the HEPA filter or both. If you change the pre-filter or Certified HEPA Filter before the Check Filter LED is illuminated, it is possible to reset the filter monitor. You must first manually illuminate the Check Filter LED. Follow these steps:

  1. Kanthi unit ON, penet tombol FILTER RESET kanggo 5 detik kanggo madhangi LED ing mode "padhet".
  2. To reset filter monitor for Pre-Filter: press and hold the FILTER RESET button for 2 seconds until LED changes to flashing mode.
  3. TAP FILTER RESET button to shut LED off. The Pre-Filter monitor is now set to “clean status”.
  4. To reset filter monitor for HEPA Filter: LED must be in “flashing mode”. Follow Step 1 above, then the TAP FILTER RESET button again to illuminate the LED in “flashing mode”.
  5. Press and hold the FILTER RESET button for 2 seconds until LED shuts off. The HEPA Filter monitor is now set to “clean status”.
  6. To reset filter monitor for both Pre-Filter and HEPA Filter: Follow Steps 1, 2, and 5 above.

GANTI FILTER HEPA CERTIFIED

For optimum performance, it is recommended you replace the Type Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 2Certified HEPA Filters every 12 months.
Use only Certified Honeywell Replacement Filters.
Remove and dispose of used filters. Avoid breathing dust when changing filters.
Please note this purifier takes 2 Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 2Certified HEPA Filters.
Waca PITUDUH INSTALASI ing kaca 4 saka manual iki.
See the ACCESSORIES AND REPLACEMENT FILTERS section on page 6 of this manual to find out where to get filters.
There are stickers inside your air purifier near the filter cavity that note the Filter Type needed for your model.
PÈNGET: Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.

REPLACING THE ODOR-REDUCING PRE-FILTER

The Odor Reducing Pre-Filter not only helps reduce odors but also helps capture large airborne particles that enter the grille. This pre-filter should be replaced every 3 months, as it will become covered with particles and fibers that will reduce filtration performance. Avoid breathing dust when changing filters.
Use the specially designed Type Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- IconPre-Filter Odor Reducing Pre-Filter. Use only Genuine Honeywell Replacement Filters.
Waca PITUDUH INSTALASI ing kaca 4 saka manual iki.
To purchase additional Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- IconPre-Filter Pre-Filters, see the Accessories and Replacement Filters section below.
PÈNGET: Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.

Ngresiki lan nyimpen

We recommend that you clean the air purifier at least once every 3 months and before extended storage. Use an only a dry cloth to wipe the external surfaces of the air purifier.
Aja nggunakake banyu, lilin, polish, utawa solusi kimia.
Yen Pembersih Udara ora bakal digunakake luwih saka 30 dina, disaranake sampeyan:

  • Remove the Certified HEPA Filters and the Odor Reducing Pre-Filter from the unit.
  • Selehake saben saringan ing kantong plastik kedap udara sing kapisah kanggo njaga kesegaran.

AKSESORIS lan panggantos Filter

You may purchase Honeywell replacement Certified HEPA Filter Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 2lan Honeywell Odor Reducing Pre-Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon Pre-Filter ing toko sing sampeyan tuku pembersih udara utawa, pesen langsung saka www.HoneywellPluggedIn.com. To ensure stated product performance, use only Genuine Honeywell Replacement Filters. You have the option to use the Honeywell Household Gas & Odor Reducing Pre-Filter Pre-Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Icon 4instead of the Odor Reducing Pre-Filter Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- IconPre-Filter. It is also available at many retailers and on www.HoneywellPluggedIn.com.
If you have any questions, please call 1-800-477-0457 or go to www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us.

PITAKONAN PALING SERING

Pembersih Udara saya wiwit rame lan output udhara kurang. ana apa?
Filter-filter bisa uga reged. Jumlah partikel sing dhuwur bisa ngalangi pori-pori ing saringan lan nyegah udhara ora bisa liwat. Ganti saringan.
Suwene aku kudu mbukak Pembersih Udara?
Umumé, unit bakal paling efektif nalika lawang lan jendhela ditutup. Disaranake sampeyan mbukak pembersih udara nalika sampeyan ana ing omah kanggo mbantu ngresiki hawa. Yen dikarepake utawa kondisi njamin, sampeyan bisa mbukak pembersih udara 24 jam saben dina.
Apa aku bisa ngumbah saringan apa wae ing Pemurni Udara?
Ora. Ngumbah saringan apa wae bakal ngrusak.

HUBUNGAN KONSUMEN

We are kene kanggo bantuan. Nelpon kita bebas pulsa ing: 1-800-477-0457
Utawa ngunjungi kita websitus ing: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us
Sampeyan kudu nemtokake nomer model.
CATETAN: Yen sampeyan nemu MASALAH, HUBUNGI CONSUMER RELATIONS pisanan utawa ndeleng JAMINAN Panjenengan. AJA Mbalik menyang TEMPAT TUKU ASLI. AJA NYOBA Mbukak Omah MOTOR Dhewe, mengkono bisa roso babar pisan JAMINAN Panjenengan lan nimbulaké karusakan kanggo AIR PURIFIER UTAWA ciloko pribadi.

JAMINAN LIMITED 5 TAHUN

Sampeyan luwih dhisik kudu maca kabeh instruksi sadurunge nyoba nggunakake produk iki.

A. This 5-year limited warranty applies to repair or replacement of products found to be defective in material or workmanship. This warranty does not apply to damage resulting from commercial, abusive, unreasonable use or supplemental damage. Defects that are the result of normal wear and tear will not be considered manufacturing defects under this warranty. KAZ IS NOT LIABLE FOR INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES OF ANY NATURE, ANY IMPLIED WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ON THIS PRODUCT IS LIMITED IN DURATION TO THE DURATION OF THIS WARRANTY. Some jurisdictions do not allow the exclusion or limitation of incidental or consequential damages or limitations on how long an implied warranty lasts, so the above limitations or exclusions may not apply to you. This warranty gives you specific legal rights, and you also may have other rights which vary from jurisdiction to jurisdiction. This warranty applies only to the original purchaser of this product from the original date of purchase.

B. Miturut pilihan, Kaz bakal ndandani utawa ngganti produk iki yen dianggep kurang materi utawa pakaryan.
C. Garansi iki ora nutupi karusakan amarga ana upaya sing ora sah kanggo ndandani utawa panggunaan apa wae sing ora sesuai karo pandhuan.
D. This warranty does not cover the HEPA Filters or Pre-Filters except for material or workmanship defects. Please go to www.HoneywellPluggedIn.com/warrantyregistration kanggo ndhaftar produk lan nampa nganyari informasi produk lan tawaran promosi anyar.

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier-helen

© 2021 Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Kaz USA, Inc., perusahaan Helen saka Troy
400 Donald Lynch Blvd., Suite 300, Marlborough, MA 01752
Honeywell minangka merek dagang saka Honeywell International Inc., digunakake ing lisensi dening Helen saka Troy Limited.
Disebar ing Kanada dening: Kaz Canada, Inc., Helen saka Troy Company
6700 Century Avenue, Suite 210, Mississauga, Ontario L5N 6A4
Hubungi kita ing 1-800-477-0457 utawa www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us, in Canada www.HoneywellPluggedIn.ca
Jeneng lan tandha ENERGY STAR minangka merek dagang kadhaptar sing diduweni dening EPA AS.
Digawe ing China

Kanggo daur ulang sing tanggung jawab, bukak:
Daur-ulang Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- Symbol BANGSA
www.RecycleNation.com

A007018R0
080221

Departemen Kreatif
Spesifikasi Karya Seni

Brand:
Kategori:
model:
Bagian Karya Seni #:
Die Line Part #:
Subject: Region:
Ukuran Flat:
Ukuran dilipun:
Ukuran:
Material:
Cacah Kaca:
Revisi:
tanggal:
Tanggal Release:
Tanggal rilis maneh:
Honeywell
Air Purifiers
H PA030 Series
A007018R0 NA
Manual Pemilik
US
IN: Wllx H8
ING: W5.5 x H8
1 / 1
70 # Teks Matte
16
3
02AUG21
16AUG21

Werna:
Saluran (Aja nyithak)
Werna Titik
Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier- ColorsPandhuan Khusus:

Kebutuhan Kualitas Kriya lan Kualitas
Proses Klarifikasi Karya Seni Printing:
Ketemu Eng-QS-06&02
Helen of Troy
Layanan Kreatif
Marlborough, MA 01752, AS
+ 1 508 490 7000

Dokumen / Sumber Daya

Honeywell HPA030 Series HPA030B Hepa Air Purifier [pdf] Pedoman Pemilik
HPA030 Series, HPA030B, Hepa Air Purifier

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.