Honeywell - logoHPA020 Series Hepa Air Purifier
Manual Pemilik

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier

Yen sampeyan duwe pitakon babagan operasi produk iki, hubungi kita bebas pulsa ing
1-800-477-0457, utawa ngunjungi kita websitus ing:
www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Waca lan SIMPAN PETUNJUK KESELAMATAN IKI sakdurunge nggunakake PURIFIER UDARA INI

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan dhasar kudu mesthi ditindakake kanggo nyuda risiko kobongan, kejut listrik, lan cilaka kanggo wong, kalebu ing ngisor iki:

  1. Waca kabeh instruksi sadurunge ngoperasikake pembersih udara.
  2. Selehake pembersih udara sing ora gampang dibalik dening wong ing omah.
  3. Tansah nguripake kontrol pembersih udara menyang OFF posisi lan copot saka stopkontak tembok nalika ora dienggo.
  4. Kanggo medhot purifier udara, pesthekake yen unit daya OFF banjur nyekel plug lan narik saka stopkontak tembok. NATE narik ari.
  5. OJO gunakake produk apa wae sing ana kabel utawa plug sing rusak, produk apa wae sing ora bisa digunakake, utawa produk sing ilang utawa rusak kanthi cara apa wae. Tansah kabel adoh saka lumahing digawe panas.
  6. OJO nggunakake pembersih udara ing njaba ruangan.
  7. OJO gunakake pembersih udara kajaba wis dirakit kanthi lengkap.
  8. OJO mbukak kabel daya ing karpet, lan OJO tutup nganggo karpet uncalan. Atur kabel kasebut supaya ora mbebayani.
  9. OJO gunakake pembersih udara sing ana gas utawa uap sing bisa diobong.
  10. OJO mbabarake pembersih udara kanggo udan, utawa nggunakake cedhak banyu, ing jedhing, area umbah-umbah, utawa liyane damp lokasi.
  11. Pembersih udara kudu digunakake ing posisi jejeg.
  12. OJO allow foreign objects to enter ventilation or exhaust opening as this may cause electric shock or damage to the air purifier. DO NOT block air outlets or intakes.
  13. Locate the air purifier near the outlet and OJO use it with an extension cord or power strip.
  14. This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). To reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit only one way in a polarized outlet. If the plug does not fit fully in the outlet, reverse the plug. If it still does not fit, contact a qualified electrician. DO NOT nyoba ngalahake fitur keamanan iki.
  15. Pas sing longgar ing antarane stopkontak (wadhah) lan plug bisa nyebabake overheating lan distorsi plug. Hubungi tukang listrik sing mumpuni kanggo ngganti stopkontak sing kenthel utawa aus.
  16. OJO sit, stand, or place heavy objects on the air purifier.
  17. Tansah copot sumber daya sadurunge servis.
  18. Aja nganti tekan bocah lan ingon-ingon.
  19. Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.

SAVE INSTRUKSI INI.

For FCC compliance information, please see the last page of this manual.
WARNING: To Reduce The Risk of Fire or Electric Shock, DO NOT Use This Air Purifier With Any Solid-State Speed Control Device.

KANGGO NGerteni PURIFIER UDARA

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - AIR PURIFIER

CARA PURIFIER UDARA Panjenengan

Pembersih udara model iki nggabungake 2-stage sistem reresik kanggo ngresiki udhara sing liwat Filter ing unit

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - Stage Cleaning System(Gambar 1).

Stage 1: Koleksi Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon Pre-Filter Mambu Ngurangi Pre-Filter
Stage 2: Tipe Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 2Certified HEPA Filter that captures the following microscopic airborne allergens and particles:
dust, pollen, pet dander, dust mite debris and smokes as small as 0.3 microns or larger from the air that passes through the filter.

miwiti

  • Pilih lokasi tenan, tingkat, lan flat.
  • When operating, large volumes of air are drawn toward the air purifier. Surrounding areas should be cleaned and/or vacuumed frequently to prevent the build-up of dust and other contaminants. This may also help prolong the life of the filter. If the unit is placed on a light-colored carpet, a small mat or rug should be used underneath to prevent staining. This is especially important in homes with contamination from smoking, fireplaces, or where candles are burned.
  • Priksa manawa ngarep unit madhep adoh saka tembok utawa perabot sing paling cedhak.
  • Priksa manawa ora ana gril sing diblokir.

NGINSTAL FILTER HEPA CERTIFIED lan PRE-FILTER nyuda bau

The Certified HEPA Filter and Odor Reducing Pre-Filter are supplied within your air purifier. New air purifiers have their filters wrapped to ensure purity and are labeled to help identify the proper replacement filter (Type Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 2Filter lan Tipe HEPA sing disertifikasi Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - iconPre-Filter Odor Reducing Pre-Filter).

  • Before using your new air purifier you must remove the wrappers covering the filters and pre-filter. Make sure the air purifier is OFF and unplugged.
  • Turn the air purifier upside down on a flat surface. The filter is visible from the bottom of the unit (Gambar 2).
    Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - HEPA FILTERS
  • Remove the Certified HEPA Filter by grasping the filter from the finger notches. There are small molded tabs that secure the filter in place and prevent it from slipping out of the unit. Pull away from tabs and up to remove. When removing a used filter that is not wrapped in plastic, pull the red tab to remove.
  • Remove the protective plastic wrap from the HEPA Filter and Pre-Filter.
  • Install the Pre-Filter first by sliding it in behind the front grille of the air purifier and securing it in the molded slots.
  • Install the Certified HEPA Filter by sliding it in the opening on the bottom of the air purifier. Ensure that the red tab is accessible for easy removal.

PÈNGET: Filter-filter bisa mbebayani yen dicerna. Aja ambegan bledug nalika ngganti saringan.

OPERASI

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 3 Produk iki entuk label ENERGY STAR kanthi netepi pedoman efisiensi energi sing ketat sing disetel dening EPA AS. Pembersih udara kamar wis nuduhake potensial kanggo ningkatake kualitas udara lan menehi keuntungan kesehatan. EPA ora nyetujui klaim pabrikan babagan tingkat produk tartamtu bakal ngasilake hawa njero ruangan sing luwih sehat.

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - OPERATION

  • Priksa manawa pembersih udara disambungake menyang stopkontak listrik sing bisa digunakake
  • Puter Tombol Daya menyang setelan sing dikarepake (O = Off, III = Dhuwur, II = Sedheng, I = Low)

Portable air purifiers are more effective in rooms where all the doors and windows are closed. It is recommended that you run your air purifier while you are at home to help clean the air.

Efisiensi energi model bersertifikat ENERGY STAR iki diukur adhedhasar rasio antarane CADR model kanggo Asap lan energi listrik sing dikonsumsi, utawa CADR / Watt.

ELECTRONIC FILTER CHECK REMINDER

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - FILTER CHECK REMINDER

This model has an electronic filter check to remind you when to check and replace your filters based on the air purifier’s hours of use. A red LED will illuminate when it is time to check/replace your filters.
When the HEPA Filter or Pre-Filter needs to be replaced, the light will remain on until it is RESET. You may unplug the air purifier without interrupting the filter check.
You should periodically check the filters depending on operating conditions, the HEPA Filter should be replaced every 12 months and the pre-filter every 3 months.

REPLACE WITH CERTIFIED HEPA FILTER Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 2and ODOR REDUCING PRE-FILTER Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - iconPra-Saringan
To RESET the Electronic Filter Check:

When the filter check light remains on and solid, it is time to replace the Odor Reducing Pre-Filter and reset the filter monitor. With the unit powered ON,  press the FILTER RESET button next to the Check Filter LED and hold for approximately 2 seconds until the light turns off (Gambar 4).
When the LED illuminates and is flashing, it is time to replace the HEPA filter and reset the filter monitor. With the unit powered ON, press the FILTER RESET button and hold for approximately 2 seconds until the light turns OFF (Gambar 4).

Manual (or Early) Reset of Electronic Filter Check
Depending on your individual usage (environment and hours used), you may need to replace the filters more or less frequently. Each time you replace your filters, you should reset the filter monitor. You may manually reset the filter monitor for the Pre-Filter or the HEPA Filter, or both. If you change the Pre-Filter or HEPA Filter before the Check Filter LED is illuminated, it is possible to reset the filter monitor. You must first manually illuminate the Check Filter LED. Follow these steps:

  1. With the unit powered ON, press the FILTER RESET button for 5 seconds to illuminate the LED in “solid” mode.
  2. To reset filter monitor for Pra-Saringan: press and hold FILTER RESET button for 2 seconds until LED changes to flashing mode.
  3. TAP FILTER RESET button to shut LED off. The pre-filter monitor is now set to “clean status”.
  4. To reset filter monitor for Filter HEPA: LED must be in “flashing mode”. Follow Step 1 above, then TAP FILTER RESET button again to illuminate the LED in “flashing mode”.
  5. Press and hold FILTER RESET button for 2 seconds until LED shuts off. The HEPA Filter monitor is now set to “clean status”.
  6. To reset filter monitor for both Pre-Filter and HEPA Filter: Follow Steps 1, 2, and 5 above.

Ngresiki lan nyimpen

Disaranake sampeyan ngresiki pembersih udara paling sethithik sapisan saben 3 wulan lan sadurunge panyimpenan lengkap. Gunakake mung kain garing kanggo ngusap permukaan njaba pembersih udara.
Aja nggunakake banyu, lilin, polish, utawa solusi kimia.

Yen Pembersih Udara ora bakal digunakake luwih saka 30 dina, disaranake sampeyan:

  • Remove the HEPA Filter and the Odor Reducing Pre-Filter from the unit.
  • Place each filter in separate airtight plastic bags to preserve freshness.
  • Avoid breathing dust when changing filters.

AKSESORI lan GANTI FILTER

You may purchase Honeywell Replacement Certified HEPA Filter Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 2and Honeywell Odor Reducing Pre-Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - iconPre-Filter at the store where you purchased your air purifier or, order directly from www.HoneywellPluggedIn.com. Use only Genuine Honeywell Replacement Filters. You have the option to use the Honeywell Household Gas & Odor Reducing Pre-Filter Pre-Filter Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon+ instead of the Odor Reducing A Pre-Filter Pre-Filter. It is also available at many etailers and on www.HoneywellPluggedIn.com. 

If you have any questions, please call 1-800-477-0457, or visit our websitus ing: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us.

PITAKONAN PALING SERING

Pembersih Udara saya wiwit rame lan output udhara kurang. ana apa?
Filter-filter bisa uga reged. Jumlah partikel sing dhuwur bisa ngalangi pori-pori ing saringan lan nyegah udhara ora bisa liwat. Ganti saringan.
Suwene aku kudu mbukak Pembersih Udara?
The unit will be most effective when doors and windows are closed. It is recommended that you run your air purifier while you are at home to help clean the air. If desired or conditions warrant, you may run your air purifier 24 hours a day.
Apa aku bisa ngumbah saringan apa wae ing Pemurni Udara?
No. Washing any of the filters will ruin them.
When should I replace my filters?
You should periodically check the filters depending on operating conditions, the HEPA Filter should be replaced every 12 months and the pre-filter every 3 months.

HUBUNGAN KONSUMEN

Kita kene kanggo mbantu. Hubungi kita gratis ing: 1-800-477-0457
Utawa ngunjungi kita websitus ing: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us
Sampeyan kudu nemtokake nomer model.

NOTE: IF YOU EXPERIENCE A PROBLEM, PLEASE CONTACT CONSUMER RELATIONS FIRST OR SEE YOUR WARRANTY. DO NOT RETURN TO THE ORIGINAL PLACE OF PURCHASE. DO NOT ATTEMPT TO OPEN THE MOTOR HOUSING YOURSELF, DOING SO MAY VOID YOUR WARRANTY AND CAUSE DAMAGE TO THE AIR PURIFIER OR PERSONAL INJURY.

JAMINAN Watesan 5 taun

Sampeyan luwih dhisik kudu maca kabeh instruksi sadurunge nyoba nggunakake produk iki.

A. This 5-year limited warranty applies to repair or replacement of products found to be defective in material or workmanship. This warranty does not apply to damage resulting from commercial, abusive, unreasonable use, or supplemental damage. Defects that are the result of normal wear and tear will not be considered manufacturing defects under this warranty. KAZ IS NOT LIABLE FOR INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES OF ANY  NATURE, ANY IMPLIED WARRANTY OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ON THIS PRODUCT IS  LIMITED IN DURATION TO THE DURATION OF THIS WARRANTY. Sawetara yuridiksi ora ngidini pengecualian utawa watesan saka kerusakan insiden utawa konsekuensi utawa watesan suwene babar pisan diwenehake, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Garansi iki menehi hak legal tartamtu, lan sampeyan uga duwe hak liyane sing beda-beda gumantung saka yurisdiksi. Garansi iki ditrapake mung kanggo pembeli asli produk iki wiwit tanggal tuku asli.
B. Yen dipilih, Kaz bakal ndandani utawa ngganti produk iki yen dianggep kurang materi utawa pakaryan.
C. Garansi iki ora nutupi karusakan amarga ana upaya sing ora sah kanggo ndandani utawa panggunaan apa wae sing ora sesuai karo pandhuan.
D. This warranty does not cover the HEPA Filters or Pre-Filters except for material or workmanship defects.

Mangga menyang www.HoneywellPluggedIn.com/warrantyregistration to register your product and receive product information updates and new promotional
Nawakake.

FCC COMPLIANCE / CUMPLIMIENTO DE LA FCC

CATETAN: Piranti kasebut wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake, nggunakake, lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi TV radio sing berpengalaman kanggo njaluk bantuan.

Peringatan: Pangowahan utawa modifikasi kanggo unit iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 4

© 2021 Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.
Kaz USA, Inc., perusahaan Helen saka Troy
400 Donald Lynch Blvd., Suite 300, Marlborough, MA 01752
Honeywell minangka merek dagang saka Honeywell International Inc., digunakake ing lisensi dening Helen saka Troy Limited.
Distributed in Canada by: Kaz Canada, Inc., a Helen of Troy Company
6700 Century Avenue, Suite 210, Mississauga, Ontario L5N 6A46
Hubungi kita ing 1-800-477-0457 utawa www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us
Jeneng lan tandha ENERGY STAR® minangka merek dagang kadhaptar sing diduweni dening EPA AS.
Digawe ing China
For Responsible recycling, please visit
Daur-ulang Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 5 BANGSA
www.RecycleNation.conn 

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - icon 6

Brand: Honeywell
Kategori: Air Purifiers

Model: HPA020 Series
Bagian Karya Seni #: A007022R0
Die Line Part #: NA

Subyek: Manual Pemilik
Region: US
Ukuran Flat: IN: W11x H8
Ukuran dilipun: ING: W5.5 x H8
Ukuran: 1 / 1
Material: 70 # Teks Matte
Cacah Kaca: 16
Revisi: 3
tanggal: 16AUG21
Tanggal Release: 19AUG21
Tanggal rilis maneh:

Werna:
Saluran (Aja nyithak)
Werna Titik

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier - Colors

Instruksi khusus:

Kebutuhan Kualitas Kriya lan Proses Klarifikasi Kualitas Pencetakan Karya Seni: Temokake Eng-QS-06 & 02

Helen of Troy
Layanan Kreatif
Marlborough, MA 01752, AS
+ 1 508 490 7000

Dokumen / Sumber Daya

Honeywell HPA020 Series Hepa Air Purifier [pdf] Pedoman Pemilik
HPA020 Series Hepa Air Purifier, HPA020, Series Hepa Air Purifier

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.