Logo Honeywell

H-class - logo

Pilihan HD Peel & Present

Honeywell OPT78-2627 Opsi Mundur Internal Didukung Kelas H - detamextengen dening pelanggan kita.

Honeywell OPT78-2613-04 H-Class Pilihan Transfer Thermal

Swaraview

Dokumen iki nerangake isi, instalasi, lan panggunaan pilihan Heavy Duty Peel and Present kanggo printer H-Class. Sawise verifikasi isi kit lan alat sing dibutuhake, tututi langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nginstal lan wiwiti nggunakake pilihan kasebut. A prosedur pangopènan uga klebu, supaya tetep dokumentasi iki kanggo referensi mangsa.

Warning Ati-ati
Kanggo safety lan supaya peralatan ora rusak, tansah mateni daya lan copot kabel daya printer sadurunge miwiti instalasi iki lan nalika nindakake layanan.

Isi saka Heavy Duty Peel lan Opsi Saiki

Kit iki ngemot item ing ngisor iki:
• Heavy Duty Peel lan Majelis Saiki

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Kupas Tugas Berat lan SaikiPiranti sing dibutuhake
Kanggo nginstal pilihan iki, sampeyan butuh obeng standar.

Langkah 1: Nyiyapake Printer

A) Pateni 'Pateni' Ngalih Daya lan copot kabel daya saka Wadah AC.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Nyiyapake Printer

B) Pencet mudhun ing Nyekel, banjur narik maju kanggo mbusak Pintu.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Pilihan Saiki - LawangC) Ngunggahake Tutup Akses lan mbusak media saka printer.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Tutup Akses

D) Mbusak thumbscrew lan Piring luh. (Utawa, yen dilengkapi Plat Arc, Sensor Saiki, utawa Pemotong, copot piranti kasebut.)

Langkah 2: Nginstal Peel Tugas Heavy lan Majelis Saiki

A) Pencet Latch lan mbukak Peel lan Saiki Majelis

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Majelis Saiki

B) Kasebut kanthi teliti, pencet Peel lan Saiki Majelis menyang Konektor Plate Ngarep.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Peel lan Saiki

C) Ngencengi Meneng Screw kanggo ngamanake Peel lan Saiki Majelis menyang printer.

Langkah 3: Nggunakake Pilihan
Sajrone operasi, label bakal dikupas saka materi sing didhukung lan disebarake "on-demand" - yaiku, printing sabanjure bakal kedadeyan mung sawise label sing dicithak sadurunge dibusak saka printer. Minangka pangeling, "REMOVE LABEL" bakal ditampilake kanggo njaluk sampeyan nalika label ngenteni dibusak.

Miwiti nggunakake opsi kaya ing ngisor iki:

A) load media (pirsani Manual Operator kanggo rincian). Ngluwihi 20 inci (50 cm) saka media saka printer.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Media

B) Copot label saka bagean media iki, mung ninggalake Bahan Backing. Crease pinggiran anjog iki Bahan Backing.
C)
Rute ing Bahan Panyengkuyung ing ngisor iki Bantuan Roller lan Internal Rewinder.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Pilihan Saiki - Backing

D) Bungkus ing Bahan Panyengkuyung ing arah counterclockwise watara ing Hub Rewinder lan masang pinggiran anjog creased menyang salah siji Slot sawijining. Lebokake Media Gesek (Item 6) menyang Slot liwat pojok anjog creased saka Nggawe serep Material lan watara Hub Rewinder.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Bahan Backing

E) Nutup Peel lan Saiki Majelis. Nutup Tutup Akses, tancepake kabel daya menyang Wadhah AC, lan nguripake 'Aktifake' Ngalih Daya.

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Pilihan Saiki - Peel lan Saiki Majelis

F) Mesthekake yen READY ditampilake ing Panel Ngarep banjur pencet tombol Tombol FEED lan nerusake miturut pengamatan sampeyan:

  • If Mbusak LABEL ditampilake ing Panel ngarep, iki ngrampungake instalasi; utawa,
  • If Mbusak LABEL ora ditampilake ing Panel Ngarep, nerusake menyang langkah 4: "Konfigurasi Printer."

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Panel Ngarep

Cathetan:

  1. Operasi Sensor Saiki ing pilihan iki uga bisa dikontrol dening printah piranti lunak host, mula priksa manawa program label sampeyan wis dikonfigurasi kanthi bener kanggo digunakake nalika ngirim format label menyang printer.
  2. Yen opsi iki dibusak kanthi daya ditrapake, printer bakal tumindak kaya-kaya ana label sing nunggu dibusak; kanggo mulihake operasi normal, siklus daya kanggo printer.

Langkah 4: Konfigurasi Printer

Nalika pilihan Heavy Duty Peel and Present minangka piranti plug-and-play, langkah iki bisa uga perlu yen konfigurasi standar printer wis diganti. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngatur printer:

Catetan: Ing prosedur ing ngisor iki, goleki Manual Operator kanggo instruksi panel ngarep sing rinci.

A) Pencet MENU Tombol ing panel ngarep printer.
B) nggunakake DOWN Tombol, gulung menyang PILIHAN PRINTER banjur pencet Tombol tengen.
C) nggunakake DOWN Tombol, gulung menyang SENSOR saiki banjur pencet Tombol ENTER.
D) nggunakake DOWN Tombol, gulung menyang MODE banjur pencet Tombol ENTER.
E) nggunakake DOWN Tombol, gulung menyang AUTO banjur pencet ENTER Kunci
F) Pencet MUTU Key banjur, ing NGALAMI Owah-owahan? pituduh, pilih YES kanggo ngrampungake instalasi.
G) Nguripake Ngalih Daya 'Mati' lan 'ing' kanggo ngreset printer lan ngrampungake konfigurasi.

Catetan: Yen printer gagal misahake label saka materi backing, lan Rewinder Internal ora muter, bisa uga kudu diaktifake. Nggunakake prosedur ing ndhuwur minangka pandhuan, penet tombol MENU Tombol, gulung menyang PILIHAN PRINTER, banjur menyang REWINDER, Lan pilih AUTO Banjur pencet tombol MUTU tombol lan simpen pangowahan nalika dijaluk.

Njaga Heavy Duty Peel & Present Assembly

Kanggo mesthekake operasi tanpa masalah, Heavy Duty Peel and Present Assembly kudu diresiki sawise saben 100,000 inci (254,000 cm) panggunaan media. Interval iki gumantung ing adhesive label, ing ngendi adhesive "gummy" mbutuhake reresik luwih kerep. (Kanggo gampang nglacak panggunaan label, bukak SYSTEM SETTINGS → MEDIA COUNTERS ing sistem menu printer.)

Ngresiki perakitan kaya ing ngisor iki:

  1. Pateni 'Pateni' Ngalih Daya lan copot kabel daya saka Wadhah AC. Angkat Tutup Akses lan copot media saka printer.
  2. Copot Peel & Present Assembly saka printer.
  3. Nggunakake udara sing dikompres utawa sikat alus, ngresiki sensor ing majelis.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - SensorCatetan: Kanggo ngresiki celengan sing abot, isopropil alkohol bisa digunakake - yen ditrapake kanthi teliti nggunakake swab katun, banjur diijini garing sadurunge nyambungake maneh pilihan menyang printer.
  4. Pencet Latch kanggo mbukak Peel and Present Assembly. Banjur mbusak C-Klip sing ngamanake Ndhuwur Roller Shaft menyang Tutup Ngarep.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Tutup Ngarep
  5. Copot Upper Roller Shaft lan Rollers gadhah.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Pilihan Saiki - Rollers
  6. Nggunakake Kapas Swab dampened karo alkohol, ngilangke kabeh roller lan Ndhuwur Roller Shaft lumahing resik. Pay manungsa waé khusus kanggo ridges ing Penggulung kanggo mesthekake yen padha resik.
    Catetan: Kanggo ngresiki celengan abot saka Rollers lan Shafts ing langkah ing ngisor iki, WD-40 utawa liyane non-ngrusak adhesive remover bisa diganti kanggo isopropyl alkohol - kasedhiya remover adhesive iki kasebut kanthi teliti, Applied nggunakake swab katun.
  7. Geser Penggulung bali menyang Poros Roller ndhuwur, nyeleh komponen menyang Cover ngarep, lan instal maneh C-Klip.
  8. push lan Angkat loro-lorone Tabs sing aman ing Majelis Roller ngisor menyang Cover ngarep (minangka ditampilake) banjur, nalika tetep utuh, kasebut kanthi teliti, mbusak kabeh Majelis Roller ngisor.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki - Tab
  9. Njupuk cathetan saka individu roller posisi - padha kudu reinstalled ing urutan padha - banjur, kasebut kanthi teliti, mbusak Penggulung saka Poros Roller Ngisor.Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Pilihan Saiki - Shaf Roller Ngisor
  10. Nggunakake Kapas Swab dampened karo alkohol, ngilangke kabeh roller lan Poros Roller Ngisor lumahing resik. Pay manungsa waé khusus kanggo ridges ing Penggulung kanggo mesthekake yen padha resik.
  11. Geser Rollers, ing urutan asline, menyang Poros Roller Ngisor lan instal maneh ing Tutup ngarep, mesthekake yen Tabs padha lungguh kanthi bener. Instal maneh Peel and Present Assembly menyang printer kanggo ngrampungake prosedur reresik.

Dokumen / Sumber Daya

Honeywell H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki [pdf] Instruksi
H-4310, H-Class, HD Peel lan Opsi Saiki, H-4310 H-Class HD Peel lan Opsi Saiki

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.