logo omahENERGY STAR RATED DEHUMIDIFIER

hOmeLabs Dehumidifier22, 35 lan 50 Pint * Kapasitas Models
HME020030N
HME020006N
HME020031N
HME020391N

Matur nuwun kanggo tuku piranti kualitas kita. Pesthekake maca sakabehe manual pangguna iki kanthi teliti sadurunge nggunakake produk. Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan produk iki,
monggo nelpon 1-800-898-3002.
Sadurunge nggunakake pisanan:
Kanggo nyegah karusakan internal, penting banget supaya unit pendinginan (kaya iki) jejeg sajrone lelungan. Monggo ditinggalake ngadeg ing njaba kothak kanggo Wengi 24 sadurunge dipasang.
Yen produk kasebut gagal utawa pelanggan percaya yen cacat, pelanggan kudu ngubungi Layanan Pelanggan lan njaga produk sing rusak, ngenteni instruksi luwih lanjut. Produk sing rusak kudu ditandhani kanthi cetha utawa disimpen ing ngendi ora bisa digunakake maneh kanthi ora sengaja. Gagal nahan produk kasebut bisa ngalangi kemampuan hOme™ kanggo mbenerake masalah sing sah lan bisa uga mbatesi sepira manawa hOme™ bisa menehi recourse.
Sugeng
nalika nggawa peralatan anyar!
Aja lali ndhaptar produk sampeyan ing homelabs.com/reg kanggo nganyari, kupon, lan informasi liyane sing relevan.
Sanajan wis dihargai, registrasi produk ora dibutuhake kanggo ngaktifake babar pisan.

Penting Petunjuk Penting

hOmeLabs Dehumidifier - lambangWARTA PENTING kanggo nggunakake pisanan

TULUNG DICATHET:
Dehumidifier iki standar kanggo MODE TERUS, mateni panggunaan KIRI / KANAN tombol. Kanggo nggunakake maneh tombol, konfirmasi MODE TERUS dipateni.

hOmeLabs Dehumidifier - tombol

SIMPAN INSTRUCTIONS IKI / ONLY kanggo omah
Kanggo nyegah ciloko kanggo pangguna utawa wong liya lan karusakan properti, pandhuan ing ngisor iki kudu ditindakake nalika nggunakake dehumidifier. Operasi sing salah amarga ora nggatekake instruksi bisa nyebabake cilaka utawa karusakan.

  1. Aja ngluwihi rating stopkontak utawa piranti sing nyambung.
  2. Aja operate utawa mateni dehumidifier kanthi nyolok utawa nyopot plug piranti. Gunakake panel kontrol tinimbang.
  3. Aja nggunakake yen kabel listrik wis rusak utawa rusak.
  4. Aja ngowahi dawa kabel daya utawa nuduhake stopkontak karo liyane
  5. Aja ndemek plug kanthi udan
  6. Aja nginstal dehumidifier ing lokasi sing bisa kena gas sing bisa kobong.
  7. Aja nyelehake dehumidifier ing cedhak sumber panas.
  8. Pedhot daya yen swara aneh, mambu, utawa asap teka saka dehumidifier.
  9. Sampeyan kudu ora nyoba kanggo njupuk loro utawa ndandani dehumidifier dening
  10. Priksa manawa dipateni lan copot dehumidifier sadurunge diresiki.
  11. Aja nggunakake dehumidifier ing cedhak gas sing gampang kobong utawa bahan bakar, kayata bensin, benzena, thinner, lsp.
  12. Aja ngombe utawa nggunakake banyu sing dibuang saka dehumidifier.
  13. Aja njupuk ember banyu nalika dehumidifier lagi
  14. Aja nggunakake dehumidifier ing papan cilik.
  15. Aja nyelehake dehumidifier ing panggonan sing bisa kecipratan banyu.
  16. Selehake dehumidifier ing tingkat, bagean kuwat saka
  17. Aja nutupi bukaan intake utawa exhaust dehumidifier nganggo kain utawa andhuk.
  18. Aja ngresiki piranti nganggo bahan kimia utawa pelarut organik, contone, Etil asetat,
  19. Piranti iki ora dimaksudake kanggo panggonan sing cedhak karo kebakar utawa gampang kobong
  20. Care kudu dijupuk nalika nggunakake dehumidifier ing kamar karo wong ing ngisor iki: bayi, bocah, lan wong tuwa.
  21. Kanggo wong sing sensitif asor, aja nyetel tingkat asor banget ing
  22. Aja nglebokake driji utawa barang manca liyane menyang panggangan utawa bukaan. Ati-ati khusus kanggo ngelingake bocah-bocah babagan iki
  23. Aja nyelehake barang abot ing kabel daya lan priksa manawa kabel kasebut ora
  24. Aja menek utawa lungguh ing
  25. Tansah masang saringan kanthi aman. Priksa manawa kanggo ngresiki saringan sapisan
  26. Yen banyu mlebu dehumidifier, mateni dehumidifier lan copot daya, hubungi Layanan Pelanggan supaya ora ana bebaya.
  27. Aja nyelehake vas kembang utawa wadhah banyu liyane ing ndhuwur

INFORMASI LISTRIK

hOmeLabs Dehumidifier - ELEKTRIK

  • Papan jeneng hOme™ dumunung ing panel mburi dehumidifier lan ngemot data listrik lan teknis liyane khusus kanggo dehumidifier iki.
  • Priksa manawa dehumidifier wis dibukak kanthi bener. Kanggo nyilikake bebaya kejut lan geni, dhasar sing penting penting. Kabel listrik iki dilengkapi colokan grounding telung prong kanggo nglindhungi bebaya kejut.
  • Dehumidifier sampeyan kudu digunakake ing soket tembok sing grounded kanthi bener. Yen soket tembok sampeyan ora digarap kanthi bener utawa dilindhungi dening sekring wektu tundha utawa pemutus sirkuit, duwe tukang listrik sing mumpuni kanggo nginstal soket sing tepat.
  • Nyingkiri bebaya geni utawa kejut listrik. Aja nggunakake kabel extension utawa plug adaptor. Aja copot sembarang prong saka / kabel daya.

Ati-ati

  • Dehumidifier iki mung bisa digunakake dening bocah-bocah umur 8 taun utawa luwih lan wong sing kurang kemampuan fisik, sensori utawa mental utawa kurang pengalaman lan kawruh kanthi pengawasan utawa instruksi babagan panggunaan dehumidifier. Reresik lan pangopènan pangguna ora bakal ditindakake bocah tanpa pengawasan.
  • Yen kabel sumber rusak, iku kudu diganti dening personel qualified. Hubungi Layanan Pelanggan supaya ora ana bebaya.
  • Sadurunge ngresiki utawa pangopènan liyane, dehumidifier kudu dicopot saka sumber listrik.
  • Aja nginstal dehumidifier ing lokasi sing bisa kena gas sing bisa kobong.
  • Yen gas sing bisa kobong akumulasi ing sekitar dehumidifier, bisa nyebabake geni.
  • Yen dehumidifier dibuwang nalika digunakake, mateni dehumidifier lan langsung copot saka sumber daya utama. Priksa dehumidifier kanthi visual kanggo mesthekake yen ora ana karusakan. Yen sampeyan curiga dehumidifier wis rusak, hubungi Layanan Pelanggan kanggo ndandani utawa ngganti.
  • Sajrone badai, daya kudu dipateni supaya ora ngrusak dehumidifier amarga bledhek.
  • Aja mbukak kabel ing ngisor karpet. Aja nutupi tali nganggo karpet, pelari, utawa tutup sing padha. Aja rute kabel ing ngisor Furnitur utawa Perkakas. Atur kabel kasebut adoh saka area lalu lintas lan ora bakal kesandung.
  • Kanggo nyuda resiko geni utawa kejut listrik, aja nggunakake dehumidifier iki karo piranti kontrol kacepetan solid-state.
  • Dehumidifier bakal dipasang sesuai karo peraturan kabel nasional.
  • Hubungi Layanan Pelanggan kanggo ndandani utawa njaga dehumidifier iki.

Keterangan Bagian

KENANGAN

Maca

hOmeLabs Dehumidifier - Katrangan

ACCESSORIES
(diselehake ing ember dehumidifier)

hOmeLabs Dehumidifier - AKSESORI

operasi

PANEMPATAN

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi1

  • Unit iki bisa uga diiringake utawa diselehake ing ngisor nalika dikirim. Kanggo mesthekake yen piranti iki bisa digunakake kanthi bener, priksa manawa unit iki jejeg paling sethithik 24 jam sadurunge digunakake.
  • Dehumidifier iki dirancang kanggo operate karo lingkungan kerja antarane 41°F (5°C) lan 90°F (32°C). liyane Casters (Dipasang ing papat titik ing ngisor dehumidifier)
  • Aja meksa casters kanggo mindhah liwat karpet, utawa mindhah dehumidifier karo banyu ing ember. (Dehumidifier bisa tiba lan tumpah banyu.)

FUNGSI SMART

  • Otomatis mati
    Nalika ember kebak lan / utawa setelan asor wis tekan, dehumidifier bakal mati kanthi otomatis.
  • Daya-on Tundha
    Kanggo ngindhari karusakan ing dehumidifier, dehumidifier ora bakal miwiti operasi sawise siklus lengkap nganti sawise telung (3) menit. Operasi bakal diwiwiti kanthi otomatis sawise telung (3) menit.
  • Lampu Indikator Lengkap Ember
    Indikator Full sumunar nalika ember wis siyap dikosongake.
  • Defrost otomatis
    Nalika Frost mbangun munggah ing kumparan evaporator, kompresor bakal siklus mati lan penggemar bakal terus mlaku nganti Frost ilang.
  • Otomatis Wiwiti maneh
    Yen dehumidifier dipateni kanthi ora sengaja amarga daya dipotong, dehumidifier bakal diwiwiti maneh karo setelan fungsi sadurunge kanthi otomatis nalika daya urip maneh.

CATETAN:
Kabeh ilustrasi ing manual mung kanggo panjelasan. Dehumidifier sampeyan bisa uga rada beda. Wangun nyata bakal menang. Desain lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar sadurunge kanggo perbaikan produk. Hubungi Layanan Pelanggan kanggo rincian.
PANEL CONTROL

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi2

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi4Tombol PUMP (Mung ditrapake kanggo HME020391N)
Pencet kanggo ngaktifake operasi pompa.
Catetan: Sadurunge miwiti pompa, priksa manawa selang saluran pompa dipasang, selang saluran sing terus-terusan dicopot lan tutup plastik saka stopkontak selang saluran sing terus-terusan diganti kanthi kenceng. Nalika ember kebak, pompa wiwit kerja. Waca kaca sabanjure kanggo mbusak banyu sing diklumpukake.
Catetan: Perlu wektu sadurunge banyu dipompa ing wiwitan.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi8Tombol COMFORT
Pencet tombol iki kanggo nguripake / mateni fungsi comfort. Ing model iki, asor ora bisa diatur kanthi manual nanging bakal disetel menyang tingkat nyaman sing disaranake adhedhasar suhu sekitar. Tingkat bakal dikontrol kaya ing tabel ing ngisor iki:

Amben Suhu <65 ˚F 65 -77˚F > 77˚F
Relatif asor 55% 50% 45%

Catetan: Pencet hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19or hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol, mode COMFORT bakal dibatalake, lan tingkat asor bisa diatur.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi10Tombol FILTER
Fitur panyaring mriksa minangka pangeling kanggo ngresiki Filter Udara kanggo operasi sing luwih efisien. Lampu Filter (lampu filter resik) bakal sumunar sawise 250 jam operasi. Kanggo ngreset sawise ngresiki panyaring, pencet tombol panyaring lan lampu bakal mati.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi12tombol TERUS
Pencet kanggo ngaktifake operasi dehumidifying terus-terusan. Piranti bakal bisa terus-terusan lan ora bakal mandheg kajaba ember wis kebak. Ing mode terus-terusan, lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19or hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol dikunci.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi5tombol TURBO
Ngontrol kacepetan penggemar. Pencet kanggo milih kacepetan penggemar Dhuwur utawa Normal. Setel kontrol penggemar menyang Dhuwur kanggo mbusak kelembapan maksimal. Nalika asor wis suda lan operasi sepi disenengi, nyetel kontrol penggemar kanggo Normal.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi9Tombol TIMER
Penet kanggo nyetel otomatis urip utawa mati otomatis (0 – 24 jam) bebarengan karo hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol. Timer mung mlaku siji siklus, mula elinga nyetel timer sadurunge nggunakake wektu sabanjure.

  • Sawise masang piranti, penet tombol WAKTU tombol, indikator TIMER OFF bakal murup, tegese setelan Timer mati otomatis diaktifake.
    Gunakake hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol kanggo nyetel nilai wektu sampeyan pengin mateni piranti. Setelan otomatis mati siji-mati wis rampung.
  • Pencet WAKTU tombol maneh, indikator TIMER ON bakal murup, tegese setelan otomatis ing timer diaktifake. Gunakake hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol kanggo nyetel nilai wektu sampeyan pengin nguripake piranti ing wektu sabanjuré. Setelan otomatis mati siji-mati wis rampung.
  • Kanggo ngganti setelan timer, baleni operasi ing ndhuwur.
  • Pencet utawa terus hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol kanggo ngganti wektu Otomatis kanthi tambahan 0.5 jam, nganti 10 jam, banjur ing tambahan 1 jam nganti 24 jam. Kontrol bakal ngetung wektu sing isih ana nganti wiwitan.
  • Wektu sing dipilih bakal ndaftar ing 5 detik lan sistem bakal otomatis bali kanggo nampilake setelan asor sadurunge.
  • Kanggo mbatalake timer, setel nilai timer dadi 0.0.
    Indikator timer sing cocog bakal mati, tegese wektu dibatalake. Cara liya kanggo mbatalake timer yaiku miwiti maneh piranti, wektu siji-mati uga bakal dadi
    ora sah
  • Nalika ember kebak, layar nampilake kode kesalahan "P2", piranti banjur mati kanthi otomatis. Timer otomatis aktif/mati otomatis bakal dibatalake.

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi22tampilan LED
Nuduhake tingkat asor % saka 35% nganti 85% utawa wektu wiwitan/mandheg otomatis (0~24) nalika nyetel, banjur nuduhake tingkat kelembapan kamar sing nyata (± 5% akurasi) ing kisaran 30% RH (Kelembaban Relatif). ) nganti 90% RH (Asor relatif).
Kode Kesalahan:
AS - Kesalahan sensor kelembapan
ES - Kesalahan sensor suhu
Kode Proteksi:
P2 - Ember kebak utawa ember ora ana ing posisi sing bener.
Kosongake ember lan ganti ing posisi sing bener.
Eb - Bucket dibusak utawa ora ing posisi sing bener.
Ganti ember ing posisi sing bener. (Mung ditrapake kanggo unit kanthi fitur pompa.)
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi24Tombol POWER
Pencet kanggo ngaktifake lan mateni dehumidifier.
hOmeLabs Dehumidifier - Operasi23Tombol KIRI / TEngen
CATETAN: Nalika dehumidifier pisanan diuripake, iku bakal pindhah ing mode Continuous minangka standar. Iki bakal mateni panggunaan tombol KIRI/KANAN. Pesthekake mateni mode Terus-terusan kanggo mulihake fungsi ing tombol kasebut.
Tombol Kontrol Setel Kelembapan

  • Tingkat asor bisa disetel ing kisaran 35% RH (Asor Relatif) nganti 85% RH (Asor Relatif) kanthi tambahan 5%.
  • Kanggo udhara sing luwih garing, pencet hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19tombol lan nyetel menyang Nilai persen luwih murah (%).
    Kanggo damper air, pencet ing hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol lan nyetel nilai persen luwih (%).

Tombol Kontrol Timer Set

  • Pencet kanggo miwiti fitur wiwitan otomatis lan mandeg otomatis, bebarengan karo hOmeLabs Dehumidifier - Operasi19lan hOmeLabs Dehumidifier - Operasi20tombol.

Lampu Indikator

  • ON ………………… Timer ON lampu
  • MATI ……………. Timer lampu OFF
  • KEPENUH …………….. Tangki banyu wis kebak lan kudu dikosongake
  • DEFROST ……… Piranti ing mode Defrost

Catetan: Yen ana salah siji saka malfungsi ing ndhuwur, mateni dehumidifier, lan priksa manawa ana alangan. Wiwiti maneh dehumidifier, yen malfungsi isih ana, mateni dehumidifier lan copot kabel listrik. Hubungi Layanan Pelanggan kanggo ndandani lan / utawa ngganti.
Mbusak banyu sing diklumpukake

  1. Gunakake ember
    Yen ember wis kebak, copot ember lan kosongna.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi25
  2. Nguras terus-terusan
    Banyu bisa kanthi otomatis dikosongake menyang saluran lantai kanthi masang dehumidifier menyang selang banyu kanthi ujung benang wadon. (CATETAN: Ing sawetara model, ujung benang wadon ora kalebu)
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi26Catetan: Aja nggunakake draining terus-terusan nalika suhu ruangan padha karo utawa kurang saka 32 ° F (0 ° C), yen banyu bakal beku, nyebabake selang banyu kanggo mblokir munggah lan dehumidifier bisa rusak.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi29Catetan:
    Priksa manawa sambungan wis kenceng lan ora ana bocor.
    • Mimpin selang banyu menyang lantai utawa fasilitas got sing cocog, fasilitas pembuangan kudu luwih murah tinimbang outlet saluran dehumidifier.
    • Priksa manawa mbukak selang banyu miring mudhun supaya banyune mili kanthi lancar.
    • Nalika fitur saluran terus ora digunakake, copot selang saluran saka stopkontak lan ngganti tutup plastik stopkontak selang saluran terus tightly.
  3. Pump draining (Mung ditrapake kanggo HME020391N)
    • Copot selang saluran terus saka unit.
    Ganti tutup plastik stopkontak selang saluran sing terus-terusan.
    • Pasang selang saluran pompa (Diameter njaba: 1/4"; dawa: 16.4 ft) menyang stopkontak selang saluran pompa. Ambane insert ngirim ora kurang saka 0.59 inci.
    Pimpin selang saluran menyang saluran lantai utawa fasilitas saluran sing cocog.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi30Catetan:

    Priksa manawa sambungan wis kenceng lan ora ana bocor.
    Yen selang pompa tiba nalika njabut ember, sampeyan kudu nginstal omah pompa menyang unit sadurunge ngganti ember menyang unit.
    • Ketinggian pompa maksimal yaiku 16.4 ft.
    hOmeLabs Dehumidifier - Operasi32Catetan: Aja nggunakake pompa nalika suhu ruangan padha karo utawa kurang saka 32 ° F (0 ° C), yen ora, banyu bakal beku, nyebabake selang banyu macet lan dehumidifier bisa rusak.

Perawatan & Reresik

CARE lan reresik saka DEHUMIDIFIER
PÈNGET: Pateni dehumidifier lan copot colokan saka stopkontak sadurunge diresiki.
Ngresiki dehumidifier karo banyu lan deterjen entheng.
Aja nggunakake pemutih utawa abrasive.

hOmeLabs Dehumidifier - Operasi35

  1. Ngresiki Grille lan Case
    • Aja cipratan banyu langsung menyang unit utama. Mengkono bisa nyebabake kejut listrik, nyebabake insulasi rusak, utawa bisa nyebabake karat.
    • Kisi-kisi intake lan outlet udara gampang kotor. Gunakake lampiran vakum utawa sikat kanggo ngresiki.
  2. Resiki ember
    Resik ember nganggo banyu lan deterjen entheng saben rong minggu.
  3. Ngresiki saringan udara
    Ngresiki saringan nganggo banyu sing bisa diombe paling sethithik saben 30 dina.
  4. Nyimpen dehumidifier
    Simpen dehumidifier nalika ora digunakake kanggo dangu.
    • Sawise mateni dehumidifier, ngenteni sedina nganti kabeh banyu ing njero dehumidifier mili menyang ember, banjur kosongake ember.
    • Resik dehumidifier utama, ember, lan saringan udara.
    • Bungkus ari lan bungkus nganggo band.
    • Tutup dehumidifier nganggo kantong plastik.
    • Simpen dehumidifier mujur ing panggonan sing garing lan ana ventilasi sing apik.

Ngatasi masalah

Sadurunge hubungi layanan customer, reviewIng dhaptar iki bisa ngirit wektu. Dhaptar iki kalebu kedadeyan sing paling umum sing dudu asil karya utawa bahan sing rusak ing dehumidifier iki.

MASALAH

Sebab / SOLUSI

Dehumidifier ora diwiwiti
  • Priksa manawa plug dehumidifier wis dilebokake kanthi lengkap menyang stopkontak. – Priksa kothak sekring omah / pemutus sirkuit.
  • Dehumidifier wis tekan level saiki utawa ember wis kebak.
  • Ember ora ana ing posisi sing tepat.
Dehumidifier ora garing udhara kaya kudune
  • Priksa manawa cukup wektu kanggo mbusak kelembapan.
  • Priksa manawa ora ana tirai, tirai, utawa perabot sing ngalangi ngarep utawa mburi dehumidifier.
  • Tingkat kelembapan bisa uga ora disetel cukup sithik.
  • Priksa manawa kabeh lawang, jendhela, lan bukaan liyane ditutup kanthi aman. – Suhu kamar sithik banget, ngisor 41°F (5°C).
  • Ing kamar ana pemanas minyak tanah utawa sing menehi uap banyu.
Dehumidifier nggawe swara banter nalika operasi
  • Filter udara wis clog.
  • Dehumidifier diiringake tinimbang tegak kaya sing dikarepake. - Lumahing lantai ora rata.
Frost katon ing kumparan
  • Iki normal. Dehumidifier nduweni fitur defrost otomatis.
Banyu ing lantai
  • Dehumidifier diselehake ing lantai sing ora rata.
  • Selang menyang konektor utawa sambungan selang bisa uga longgar.
  • Niyat nggunakake ember kanggo nglumpukake banyu, nanging colokan saluran mburi dicopot.
Banyu ora mudhun saka selang
  • Selang sing dawane luwih saka 5 kaki bisa uga ora saluran kanthi bener. Dianjurake kanggo njaga selang minangka cendhak kanggo draining sing tepat. Selang kudu diselehake luwih murah tinimbang ngisor dehumidifier, lan tetep rata lan lancar tanpa kinks.
Indikator pompa kedip-kedip. (Mung ditrapake kanggo HME020391N)
  • Filter iku reged. Deleng bagean Reresik lan Pangopènan kanggo ngresiki saringan. – Selang saluran pompa ora dipasang ing mburi dehumidifier.
  • Ember ora ana ing posisi sing bener. Selehake ember kanthi bener.
  • Selang pompa mudhun. Pasang maneh selang pompa. Yen kesalahan mbaleni, nelpon layanan pelanggan.

Hubungi Layanan Pelanggan yen dehumidifier ora normal utawa ora bisa digunakake, lan solusi ing ndhuwur ora migunani.

Warranty

hOme™ nawakake garansi winates siji taun ("periode garansi") kanggo kabeh produk sing dituku anyar lan ora digunakake saka hOme Technologies, LLC utawa pengecer resmi, kanthi bukti asli tuku lan yen ana cacat, kabeh utawa akeh, minangka asil saka Pabrik risak, bagean utawa workmanship sak periode babar pisan. Garansi ora ditrapake yen karusakan disebabake dening faktor liyane, kalebu tanpa watesan: (a) nyandhang normal; (b) penyalahgunaan, mishandling, kacilakan, utawa gagal kanggo tindakake pandhuan operasi; (c) paparan cairan utawa infiltrasi partikel asing; (d) servis utawa modifikasi produk saliyane dening hOme™; (e) panggunaan komersial utawa non-kluwarga.
Garansi hOme™ nyakup kabeh biaya sing ana gandhengane karo mulihake produk sing wis kabukten rusak liwat ndandani utawa ngganti bagean sing rusak lan tenaga kerja sing dibutuhake supaya cocog karo spesifikasi asline. Produk pengganti bisa uga diwenehake tinimbang ndandani produk sing rusak. Kewajiban eksklusif hOme™ miturut jaminan iki diwatesi kanggo ndandani utawa ngganti.
Kuitansi sing nuduhake tanggal tuku dibutuhake kanggo klaim apa wae, mula disimpen kabeh papan ing papan sing aman. Disaranake sampeyan ndhaptar produk ing websitus, homelabs.com/reg. Sanajan wis dihargai, registrasi produk ora dibutuhake kanggo ngaktifake babar pisan lan registrasi produk ora ngilangi prelu tuku asli.
Garansi kasebut dadi batal yen upaya ndandani ditindakake dening pihak katelu sing ora sah lan / utawa yen alat ganti, liyane saka sing diwenehake dening hOme ™, digunakake.
Sampeyan uga bisa ngatur layanan sawise garansi kadaluwarsa kanthi biaya tambahan.
Iki minangka syarat umum kanggo layanan garansi, nanging kita tetep nggusah supaya para pelanggan supaya bisa nyedhaki masalah apa wae, tanpa preduli karo syarat babar pisan. Yen sampeyan duwe masalah karo produk hOme ™, hubungi kami ing 1-800-898-3002, lan kita bakal nyoba supaya bisa ngrampungake.
Garansi iki menehi hak legal tartamtu, lan sampeyan bisa uga duwe hak legal liyane sing beda-beda gumantung saka saben negara, negara menyang negara, utawa provinsi menyang provinsi. Pelanggan bisa negesake hak kasebut miturut kebijaksanaan dhewe.

Warning

Manual iki bakal digunakake karo kabeh item kanthi nomer model
HME020030N
HME020006N
HME020031N
HME020391N
PÈNGET: Jauhake kabeh kanthong plastik saka bocah-bocah.
Produsen, distributor, importir, lan bakul ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing disebabake dening panggunaan, panyimpenan, perawatan, utawa gagal ngetutake bebaya sing ana gandhengane karo produk iki.

Contact Us

Email-Ikon.pngObrolan karo kita PanggilTAYAK US SONY CFI-1002A PS5 PlayStation-- Telpon--EMAIL US
homelabs.com/bantu 1- (800) -898-3002 [email dilindhungi]

logo omahKanggo Gunakake Kluwarga Mung
1-800-898-3002
[email dilindhungi]
homelabs.com/bantu
© 2020 hOmeLabs, LLC
37 Wétan 18 Dalan, Lantai 7
New York, NY 10003
Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang, hOme™
Dicetak ing China.

Dokumen / Sumber Daya

hOmeLabs Dehumidifier [pdf] Manual pangguna
homeLabs, Energy Star, Rated, Dehumidifier, HME020030N, HME020006N, HME020031N, HME020391N

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.