HMC-500 Massage Chair

HoMEDiCS - logo

BRAND IN MASSAGE
instruction Manual 

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair -

HMC-500MASSAGECHAIR
INFORMASI MANUAL LAN GARANSI INSTRUKSI
JAMINAN winates rong taun
HMC-500 

INSTRUKSI KESELAMATAN PENTING

Nalika NGGUNAKAN PRODUK LISTRIK, PRAKSI KESELAMATAN DASAR KUDU DITUTUS, KANGGO IKI IKI:
MACA KABEH INSTRUKSI sadurunge digunakake
DANGER-TO REDUCE THE RISK OF ELECTRIC SHOCK:

  • Tansah cabut alat iki saka stopkontak sawise nggunakake lan sadurunge diresiki.
  • Aja nggunakake pin utawa pengikat logam liyane nganggo alat iki.

PÈNGET -TO REDUCE THE RISK OF BURNS, FIRE, ELECTRIC SHOCK, OR INJURY TO PERSONS:

  • An app iance should NEVER be left unattended when plugged in. Unplug from outlet when not in use, and before putting on or taking off parts or attachments.
  • ORA dienggo bocah.
  • Pengawasan sing cedhak perlu nalika alat iki digunakake dening, kanggo, utawa cedhak bocah, invalida, utawa wong cacat.
  • Gunakake alat iki mung kanggo panggunaan sing dituju kaya sing diterangake ing manual iki. AJA nggunakake lampiran sing ora disaranake dening HoMedics; khusus, lampiran apa wae sing ora diwenehake karo unit kasebut.
  • Aja ngoperasikake alat iki yen duwe kabel utawa colokan sing rusak, yen ora mlaku kanthi bener, yen dicopot utawa rusak, utawa ditibakake ing banyu. Baliake alat menyang HoMedics Service Center kanggo mriksa lan didandani.
  • Use heated surfaces carefully. May cause serious burns. DO NOT use on sensitive skin areas or in the presence of poor circulation. The unattended use of heat by children or incapacitated persons may be dangerous.
  • Jaga kabel kasebut saka permukaan sing digawe panas.
  • Aja nate nyelehake utawa masang obyek menyang bukaan apa wae.
  • DO NOT use this massager in close proximity to loose clothing, jewelry
  • AJA operate ing endi produk aerosol (semprotan) digunakake utawa ing endi oksigen diterbitake.
  • AJA operate ing sangisore kemul utawa bantal. Pemanasan sing berlebihan bisa kedadeyan lan nyebabake geni, kejut listrik, utawa cilaka kanggo wong.
  • AJA nggawa alat iki nganggo kabel suplai utawa gunakake kabel minangka gagang.
  • Kanggo nyopot, puter kabeh kontrol menyang posisi "mateni", banjur copot plug saka stopkontak.
  • AJA nggunakake njobo.
  • Aja ngoperasikake piranti kanthi batesan hawa sing diblokir. Supaya bukaan udara bebas lint, rambut lan sapanunggalane.

SAVE INSTRUKSI INI
Ati-ati - PUNYEN BACA KABEH INSTRUKSI kanthi tliti sadurunge digunakake.

  • Produk iki ora kanggo nggunakake medis. Tujuane mung kanggo nyedhiyakake pijet mewah.
  • Hubungi dhokter sadurunge nggunakake produk iki, yen
    - Sampeyan meteng
    - Sampeyan duwe alat pacu jantung
    - Sampeyan duwe kuatir babagan kesehatan
  • Ora dianjurake kanggo diabetis.
  • Aja nate ninggalake alat kasebut tanpa dijaga, luwih-luwih yen ana bocah sing ana.
  • AJA nggunakake produk iki luwih saka 30 menit sekaligus.
  • Panganggone ekstensif bisa nyebabake produk dadi panas banget lan umur luwih cekak. Yen kedadeyan kasebut, terusake panggunaan lan ngidini unit adhem sadurunge operasi.
  • NATE aja nggunakake produk iki langsung ing wilayah sing abuh utawa radang utawa jeblugan kulit.
  • AJA nggunakake produk iki minangka sulih kanggo perhatian medis.
  • Aja nggunakake produk iki ing amben.
  • Produk iki ORA kudu digunakake dening wong sing nandhang penyakit fisik sing bakal matesi kapasitas pangguna kanggo ngontrol utawa sing duwe kekurangan sensorik ing bagian ngisor awak.
  • Aja nggunakake produk iki nganggo mobil.
  • Piranti iki mung digunakake kanggo keperluan rumah tangga.

MAINTENANCE

kanggo nyimpen
Place massage chair in its box or in a safe, dry, cool place. Avoid contact with sharp edges or pointed objects which might cut or puncture the fabric surface. To avoid breakage, do not wrap the power cord around the unit. Do not hang the unit by the hand control cord.

KANGGO BERSIH Cabut unit lan adhem sadurunge diresiki. Mung diresiki nganggo alus, rada damp bolu Aja nganti banyu utawa cairan liyane bisa kontak karo unit kasebut.

  • AJA kecemplung cairan apa wae kanggo diresiki.
  • NEVER use abrasive cleaners, brushes, gasoline, kerosene, glass /furniture polish or paint thinner to clean.
  • DO NOT attempt to repair the HMC-500. There are no user-serviceable parts. For service, call the consumer relations telephone number listed in the warranty section.

KONTEN

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 6

KULIT

  1. Connect the plug into an outlet .
    HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 1
  2. Nguripake saklar.
    HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 2

CARA MENGGUNAKAN

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 3

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 4

Fitur

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair - fig 5

JAMINAN winates rong taun
HoMedics sells its products with the intent that they are free of defects in manufacture and workmanship for a period of two years from the date of original purchase, except as noted below. HaMedics warrants that its products will be free of defects in material and workmanship under normal use and service. This warranty extends only to consumers and does not extend to Retailers.

HoMedics products have the following warranty: The HoMedics’s HMC-500 has a one year in-home service warranty and a two years parts warranty. HoMedics customer service will not issue Return Material Authorizations (RMAs) for products. HoMedics products will be either repaired by the consumer or by an in-home technician. Heeled ics will not issue Retum Material Authorizations (RMAs) for buyer’s remorse.

Service And Technical Support
Consumers may contact Cozzia’s customer service department at 1-877-977-0656 between 9:00 am and 5:00 pm PST, Monday through Friday or email us at Servicetkozziausa.com utawa ngunjungi kita web at www.cozziausa.com for warranty or service issues.
Konsumen kudu menehi nomer seri unit lan bukti tanggal tuku (resi sales) nalika ngubungi departemen layanan Cozzia babagan ndandani.
A Genie customer service representative will attend to most consumer inquiries, but in some cases a technical service specialist will provide advanced support.
Non-warranty repair is provided on a ‘per incident’ basis. Guzzle customer service will verify that the unit has failed and provide instructions for repairing a unit. All applicable repairs, parts, shipping, handling, local tax and a ‘per incident’ fee will be charged for non-warranty repairs and support calls.
Proof of purchase (original receipt) is required for all warranty repairs or service.
Far more information regarding our product line in the USA, please visit: wvm.homedics.com. For Canada, please visit: vvw.homedics-ca.

FOR SERVICE IN USA:
email: [email dilindhungi]
Monday-Friday 9leam-5;0E1pm
PST 1177.977.0656
HoMedics is a registered trademark of HoMedics, LLC. 0 2017 HoMedics, U.C. All rights reserved. HMC-500

Peringatan FCC:
This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, Pursuant to part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide   easonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user  s encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures:

  • Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  • Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  • Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  • Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Ati-ati: Sembarang owah-owahan utawa modifikasi piranti iki sing ora disetujoni kanthi jelas dening pabrikan bisa ngilangi wewenang sampeyan kanggo ngoperasikake peralatan iki.
Piranti iki tundhuk karo bagean 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1)Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.
This equipment complies with FCC radiation exposure limits set forth for an uncontrolled environment. This equipment should be installed and operated with minimum  istance 20cm between the radiator and your body.
Use is uncontrolled by the environment

HoMEDiCS - logo

BRAND IN MASSAGE

Dokumen / Sumber Daya

HoMEDiCS HMC-500 Massage Chair [pdf] Instruksi Manual
BK150, YMX-BK150, YMXBK150, HMC-500 Massage Chair, HMC-500, Massage Chair

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.