MANUAL MANUAL

Haylou GT2

Earphone TWS BT
Model: Haylou GT2

Swaraview

Swaraview

Apa sing ana ing Kothak

Eartips * 3 pasang (eartips ukuran medium wis dipasang), earbuds, case charge, kabel pengisian, manual pangguna.

Apa sing ana ing Kothak

Parameter dhasar (earbuds)

Jangkauan operasi: 10m (papan terbuka tanpa alangan)
Kapasitas baterai: 43mAh (earbud tunggal)
Ngisi daya wektu: udakara 2jam
Wektu diajak: udakara 3.5jam
Wektu siyaga: udakara 150jam
Parameter input: 5V 100mA
Jinis batere: li-ion
Versi Bluetooth: v5.0

Parameter Dasar (kasus pengisian daya)

Parameter input: 5V 500mA
Parameter output: 5V 150mA
Ngisi daya wektu: udakara 2jam
Wektu siyaga: udakara 4 wulan
kapasitas batere: 380mAh
Jinis batere: li-ion

Cara nyandhang

Cara nyandhang

Nyetel Mic kanggo tutuk supaya entuk pengalaman nelpon sing luwih apik.

Cara Ngisi daya

Kanggo panggunaan kaping pisanan, coba copot stiker saka kothak cilik banjur tutup earbuds.

Cara Ngisi daya

Power-on

Pilih earbuds saka cilik kanggo nggunakake. Yen earbuds ora ana ing kasus kasebut, tahan MFB nganti 1.5s kanggo urip (LED sumorot putih nganti 1s).

Power-on

Mateni daya

Earbuds pop ing kasus kasebut bisa mateni. Tahan MFB nganti 4.5s kanggo mateni. (LED mencorong abang nganti 2s).

Mateni daya

Mode Stereo

Sambungan otomatis: njupuk rong earbuds saka kasus kasebut, dheweke bakal urip kanthi otomatis lan masangake siji-sijine ing 3s. Nalika LED ing earbud nengen katon putih alon-alon, telusuri Haylou-GT2_R banjur tutul ing ponsel kanggo nyambungake loro earbud menyang ponsel.

Yen earbuds gagal nyambung menyang ponsel, wenehake maneh ing kasus kasebut lan baleni langkah-langkah ing ndhuwur.

Earbuds bakal nyambung maneh kanthi otomatis menyang piranti pungkasan ing cathetan konektivitas, yen ana. (Fakultas Bluetooth kudu diaktifake

Catetan: GT2 wis disetel menyang pabrik sadurunge dikirim.

Mode Stereo

Pasangan manual: daya earbuds banjur tangani kanthi manual. Earbuds bakal dipasang kanthi otomatis nalika LED ing earbud nengen katon putih alon-alon. Ing ponsel, goleki GT2_R banjur tutul kanggo nyambungake loro earbuds menyang ponsel.

Mode Mono

Sambungan Otomatis: njupuk earbud saka kasus kasebut. Earbud bakal diuripake kanthi otomatis lan LED banjur putih cepet alon-alon. Ing ponsel, telusuran Haylou-GT2_R / L banjur tutul kanggo nyambung earbud menyang ponsel.

Earbud bakal nyambung maneh kanthi otomatis menyang piranti pungkasan ing cathetan konektivitas, yen ana. (Fakultas Bluetooth kudu diaktifake).

Catetan: butuh biaya luwih akeh wektu kanggo earbud kiwa kanggo nyambung maneh menyang ponsel.

Pasangan manual: mateni earbuds banjur gunakake kanthi manual ing earbud. Nalika LED ing earbud kedhip putih alon-alon, telusuri Haylou-GT2_R / L banjur tutul ing ponsel kanggo nyambung.

Ngisi Kasus

Ngisi daya kasus kasebut liwat kabel USB. LED bakal cemlorot abang padhet nalika ngisi daya lan nguripake sawise nambah.

Ngisi Kasus

fungsi

fungsi

Pabrik pangopènan saben dinane

Ampun aja siram nganggo kuping. Aja nyandhang nalika udan. Aja ditinggalake ing mesin cuci utawa kahanan ekstrem liyane. Resiki nganggo kain garing sawise dienggo supaya bisa urip luwih dawa.

Caveats

  1. Ngisi daya produk, yen ora digunakake suwene rong minggu.
  2. Gunakake pangisi daya sertifikat.
  3. Aja nganggo earphone kanggo jangka panjang kanggo nglindhungi pangrungon sampeyan.
  4. Aja nganggo earphone ing kahanan apa wae kanthi risiko sing bisa nyebabake amarga nyandhang bisa nyuda pemahaman sampeyan karo wong njaba.

Setelan Pabrik

Yen earphone ora berfungsi kanthi apik, waca langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngreset pabrik: njupuk earbuds saka kasus kasebut. Daya ing earphone banjur tahan MFB ing rong earbuds udakara 15-an (LED bakal kedip-kedip abang lan putih kaping telu). Sawise iku, sijine maneh menyang kasus kasebut. Mbusak rekaman panyambungan ing ponsel sadurunge ngolah pasangan liyane (Kabeh cathetan panyambungan sing ana gandhengane karo earbuds kabeh bakal dicopot).

Audio mung output saka earbud tunggal

Kahanan langka. Mangga pulihake earphone, mbusak rekaman konektivitas ing ponsel sampeyan lan sambungake maneh earphone menyang ponsel sampeyan.

Masalah liyane nalika ngisi daya

LED mencorong putih padhet sajrone 1 menit nalika earbuds ditambah ndhuwur.

Kasus nggawa ora bakal dikenani biaya earbuds, yen batere wis ilang. LED ing kasus nggawa bakal dipateni yen kasus kasebut wis paling ndhuwur. Yen sampeyan ngisi daya maneh, LED ora bakal menehi kabar, sing ora ateges kasus kasebut ora dikenani biaya.

tips

  1. Sadurunge nggunakake headset, waca manual kanthi tliti lan simpen kanggo referensi mbesuk.
  2. Headset kudu diisi daya sadurunge digunakake kaping pisanan
  3. Yen headset ora digunakake luwih saka rong minggu, mangga mbayar ulang kanthi rutin.
  4. Gunakake pangisi daya sing digawe dening pabrikan sing mumpuni.
    5 Yen headset ora bisa ditemokake ing telpon, priksa manawa ana ing mode pasangan; yen nganti suwe ora nyambung, headset bakal metu saka mode pasangan, bukak mode kasebut; kesalahan prosedur fa telpon sampeyan aktif, urip maneh yen ana kesalahan prosedur ing headsetoccurs, urip maneh utawa pulihake.

Alamat: Suite 1303,1305 lan 1306,13 / F, Frasa Proyek 2 Menara Tech Gaosheng, Taman Tech Gaosheng, Jalan No Long Long, Komunitas Zhouxi, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Guangdong, China.

Produsen: Dongguan Liesheng Electronic CO., Ltd.
Web: www.haylou.com
Digawe ing China

Bahan kimia mbebayani lan isine ing item kasebut

Zat Mbebayani

Cathetan: Mangga atur nggunakake wektu kanthi bener amarga pangrungon sampeyan bisa rusak kanthi nggunakake piranti suwene.

Aftersales & Dhukungan

Babar pisan:
12 wulan sawise tuku (tulung jaga resit sampeyan kanthi bener)

Layanan Gratis:
Yen ana cacat kualitas sajrone periode garansi, wenehi kuitansi lan kontak karo distributor kanggo layanan aftersales.

Kasus kasebut utawa kerusakan / cacat sing ora amarga masalah kualitas ora dijamin ing garansi kasebut.

  1. Sembarang cacat utawa kerusakan sing disebabake dening bencana alam, vol normaltage utawa kasunyatan lingkungan liyane.
  2. Sembarang pembongkaran, modifikasi utawa pangowahan sing ora sah.
  3. Kerusakan apa wae sing disebabake dening panggunaan produk sing ora bener kalebu direndhem, korosi, tiba mudhun, nyenyet utawa kena suhu utawa asor sing ora normal.
Periode Warranty

Pitakon babagan Manual sampeyan? Kirim ing komentar!

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.