Hatco-logo

Hatco GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers

Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-produk

PÈNGET
Aja operate peralatan iki kajaba sampeyan wis maca lan ngerti isi manual iki! Gagal ngetutake instruksi sing ana ing manual iki bisa nyebabake ciloko serius utawa pati. Manual iki ngemot informasi safety penting babagan pangopènan, panggunaan, lan operasi prodhuk iki. Yen sampeyan ora bisa ngerti isi manual iki, tulung menyang perhatian supervisor sampeyan. Simpen manual iki ing panggonan sing aman kanggo referensi ing mangsa ngarep. Inggris = p 2.

INFORMASI PENTING OWNER

Rekam nomer model, nomer seri, voltage, lan tanggal tuku unit ing spasi ing ngisor iki (label spesifikasi sing ana ing ngarep unit). Mangga duwe informasi iki kasedhiya nalika nelpon Hatco kanggo bantuan layanan.

  • model Ora. __________________________________________
  • Serial No ________________________________________
  • Voltage __________________________________________
  • Tanggal Tuku __________________________________

Register unit sampeyan!
Ngrampungake registrasi babar pisan online bakal nyegah wektu tundha entuk jangkoan babar pisan. Akses Hatco websitus ing www.hatcocorp.com, pilih menu tarik-mudhun Dhukungan, lan klik ing "Babar pisan".

Jam Bisnis:
7:00 nganti 5:00 Senin–Jumuah, Wektu Tengah (CT) (Jam Panas: Juni nganti September— AM7:00 nganti 5:00 Senin–Kamis AM7:00 nganti 4:00 ana).

24-Jam 7-Day Parts lan Bantuan Service kasedhiya ing Amerika Serikat lan Kanada kanthi nelpon 800-558-0607. Informasi tambahan bisa ditemokake kanthi ngunjungi kita websitus ing www.kangkrik.com.

PURWAKA

Lampu Tampilan Hatco Glo-Rite® minangka jalur cahya sing awet lan efektif sing cocog kanggo nyiyapake panganan, nyekel lan area tampilan. Lampu kasebut digawe saka omah aluminium sing diekstrusi kanthi reflektor anil sing padhang kanggo padhange maksimal lan fitur lampu pijar sing tahan pecah. Saben unit dilengkapi kanggo soyo tambah lan electrical hook-up bebarengan karo Power I / O (on / mati) ngalih kanggo kontrol operator.

Lampu Tampilan Hatco minangka produk riset ekstensif lan tes lapangan. Bahan sing digunakake dipilih kanggo daya tahan maksimal, penampilan sing menarik, lan kinerja sing paling optimal. Saben unit dipriksa lan dites sak tenane sadurunge dikirim. Manual iki nyedhiyakake instalasi, safety, lan instruksi operasi kanggo Lampu Tampilan. Hatco nyaranake supaya kabeh instruksi instalasi, operasi, lan safety sing katon ing manual iki diwaca sadurunge instalasi utawa operasi unit.

Informasi safety sing katon ing manual iki diidentifikasi dening panel tembung sinyal ing ngisor iki:

  • PÈNGET nuduhake kahanan sing mbebayani, yen ora bisa dihindari, bisa nyebabake mati utawa cilaka serius.
  • Ati-ati nuduhake kahanan sing mbebayani, yen ora bisa dihindari, bisa uga ngalami ciloko cilik utawa moderat.
  • Kabar digunakake kanggo ngatasi praktik sing ora ana gandhengane karo cilaka pribadi.

INFORMASI KESIMPULAN penting

Waca informasi safety penting ing ngisor iki sadurunge nggunakake peralatan iki kanggo ngindhari ciloko serius utawa pati lan supaya ora ngrusak peralatan utawa properti.

PÈNGET

BAHAYA KESEMPATAN ELEKTRIK:

  • Unit kasebut kudu dipasang dening tukang listrik sing mumpuni. Instalasi kudu tundhuk karo kabeh kode listrik lokal. Instalasi dening personel sing ora nduweni kualifikasi bakal mbatalake garansi unit lan bisa nyebabake kejut listrik utawa kobong, uga ngrusak unit lan/utawa lingkungane.
  • Hubungi kontraktor listrik sing dilisensi kanggo instalasi listrik sing cocog karo kode listrik lokal lan Kode Listrik Nasional (NEC).
  • Pateni daya ing saklar pemutus sambungan / pemutus sirkuit lan ngidini unit adhem sadurunge nindakake reresik, pangaturan, utawa pangopènan.
  • AJA klelep utawa jenuh karo banyu. Unit kasebut ora anti banyu. Aja operate yen unit wis submerged utawa kebak banyu.
  • Aja ngresiki unit nalika ana energi utawa panas.
  • Unit kasebut ora tahan cuaca. Temokake unit ing njero ruangan sing suhu udara sekitar minimal 70°F (21°C).
  • Aja ngresiki uap utawa nggunakake banyu sing berlebihan ing unit kasebut.
  • Unit iki dudu konstruksi "jet-proof". Aja nggunakake semprotan jet-resik kanggo ngresiki unit iki.
  • Unit iki kudu dilayani mung dening personel sing nduweni kualifikasi. Layanan dening personel sing ora nduweni kualifikasi bisa nyebabake kejut listrik utawa kobong.
  • Gunakake mung Parts Panggantos Hatco Asli nalika layanan dibutuhake. Gagal nggunakake Parts Panggantos Hatco Asli bakal mbatalake kabeh jaminan lan bisa nyebabake operator peralatan kasebut kena vol listrik sing mbebayani.tage, nyebabake kejut listrik utawa kobong. Parts Panggantos Hatco Asli ditemtokake kanggo operate kanthi aman ing lingkungan sing digunakake. Sawetara bagean panggantos aftermarket utawa umum ora duwe karakteristik sing ngidini supaya bisa digunakake kanthi aman ing peralatan Hatco.

BUNGA BANGSA:

  • Temokake unit ing jarak sing bener saka tembok lan bahan sing gampang kobong. Yen jarak aman ora dijaga, owah-owahan warna utawa pembakaran bisa kedadeyan.
  • Priksa manawa produk panganan wis digawe panas nganti temperatur sing cocog kanggo pangan-aman sadurunge dilebokake ing unit kasebut. Gagal anget produk panganan kanthi bener bisa nyebabake risiko kesehatan sing serius. Unit iki mung kanggo nahan produk panganan sing wis digawe panas.
  • Priksa manawa kabeh operator wis diwenehi pitunjuk babagan panggunaan unit sing aman lan tepat.
  • Unit iki ora dimaksudake kanggo digunakake dening bocah utawa wong kanthi kabisan fisik, sensori, utawa mental sing suda. Mesthekake pengawasan sing tepat kanggo bocah-bocah lan tetep adoh saka unit kasebut.

PÈNGET

  • BAHAN EKSPLOSI: Aja nyimpen utawa nggunakake bensin utawa uap utawa cairan sing gampang kobong liyane ing sacedhake piranti kasebut utawa liyane.
  • Priksa manawa kabeh operator wis diwenehi pitunjuk babagan panggunaan unit sing aman lan tepat.
  • Unit iki ora dimaksudake kanggo digunakake dening bocah utawa wong kanthi kabisan fisik, sensori, utawa mental sing suda. Mesthekake pengawasan sing tepat kanggo bocah-bocah lan tetep adoh saka unit kasebut.
  • Gunakake mung bolam lampu sing cocog utawa ngluwihi standar National Sanitation Foundation (NSF) lan dirancang khusus kanggo wilayah sing nyekel panganan. Bohlam sing rusak sing ora dilapisi khusus bisa nyebabake ciloko lan/utawa kontaminasi panganan.
  • Unit iki ora duwe bagean "user-serviceable". Yen layanan dibutuhake ing unit iki, hubungi Agen Layanan Hatco resmi utawa hubungi Departemen Layanan Hatco ing 800-558-0607 utawa 414-671-6350.

Ati-ati
Minyak manufaktur standar lan disetujoni bisa ngrokok nganti 30 menit sajrone wiwitan wiwitan. Iki minangka kondisi sementara. Ngoperasikake unit tanpa produk pangan nganti kumelun ilang.

Kabar
Gunakake pembersih lan kain sing ora abrasif mung. Pembersih lan kain abrasif bisa ngeruk mburi unit, ngrusak tampilan lan nggawe rentan kanggo akumulasi lemah.

DESKRIPSI MODEL

Kabeh Model
Hatco Glo-Ray® Buffet Warmers becik kanggo nahan panganan panas ing baris prasmanan utawa area porsi sementara. Model GRBW kasedhiya ing macem-macem jembar saka 25-1/8″ nganti 73-1/8″ (638 nganti 1857 mm). unsur pemanasan logam-sheathed ngarahake panas saka ndhuwur nalika ing ngisor basis digawe panas thermostatically-kontrol konduktor panas saka 80°–180°F (27°–82°C).

Fitur standar kalebu permukaan ndhuwur baja tahan karat, pelindung sneeze plastik sing kuat, lampu layar pijar sing tahan pecah, lan kabel lan plug set 6′ (1829 mm).
Fitur opsional sing kasedhiya kalebu panel sisih plastik, pager ngarep plastik, wadhah tandha, 9-3/8″ (238 mm) utawa 14″ (356 mm) pelindung sneeze, alas sing dilapisi keras, kontrol panas overhead (GRBW-24 liwat Mung model GRBW-60), Werna desainer, lan bolam lampu tampilan halogen. Pan Rails lan sikil luwes 4″ (102 mm) kasedhiya minangka aksesoris.

CATETAN: Deleng bagean OPSI lan AKSESORI kanggo informasi tambahan.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-1

DESIGNASI MODELHatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-2

SPESIFIKASI

Konfigurasi Plug
Unit diwenehake saka pabrik kanthi kabel listrik lan plug dipasang. Plug diwenehake miturut aplikasi.

PÈNGET
BAHAYA KEJUTAN ELEKTRIK: Plug unit menyang wadhah listrik grounded bener saka vol sing benertage, ukuran, lan konfigurasi plug. Yen plug lan wadhah ora cocog, hubungi tukang listrik qualified kanggo nemtokake lan nginstal vol sing tepattage lan ukuran wadhah listrik.

  • CATETAN: Label spesifikasi dumunung ing sisih ndhuwur mburi unit. Waca label kanggo nomer serial lan verifikasi informasi electrical unit.
  • CATETAN: Wadah ora diwenehake dening Hatco.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-3
Grafik Rating Listrik — GRBW-24–GRBW-36
model Voltage watt Amps plug konfigurasi Shipping bobot
GRBW-24 100 934 9.3 NEma 5-15P 48 lbs. (22 kg)
120 970 8.1 NEma 5-15P 48 lbs. (22 kg)
120 / 208 970 4.2 NEma L14-20P 48 lbs. (22 kg)
120 / 240 970 4.2 NEma L14-20P 48 lbs. (22 kg)
220 920 4.2 CEE 7/7 Schuko 48 lbs. (22 kg)
240

220–230 (M.E.)

1000

920-1006

4.2

4.2-4.4

BS-1363

CEE 7/7 Schuko

48 lbs. (22 kg)

48 lbs. (22 kg)

230–240 (M.E.) 918-1000 4.0-4.2 BS-1363 48 lbs. (22 kg)
GRBW-30 100 1194 11.9 NEma 5-15P 52 lbs. (24 kg)
120 1230 10.3 NEma 5-15P 52 lbs. (24 kg)
120 / 208 1230 5.5 NEma L14-20P 52 lbs. (24 kg)
120 / 240 1230 5.5 NEma L14-20P 52 lbs. (24 kg)
220 1172 5.3 CEE 7/7 Schuko 52 lbs. (24 kg)
240 1270 5.3 BS-1363 52 lbs. (24 kg)
220–230 (M.E.) 1172-1281 5.3-5.6 CEE 7/7 Schuko 52 lbs. (24 kg)
230–240 (M.E.) 1166-1270 5.1-5.3 BS-1363 52 lbs. (24 kg)
GRBW-36 100 1476 14.8 NEma 5-15P 58 lbs. (26 kg)
120 1530 12.8 NEma 5-15P* 58 lbs. (26 kg)
120 / 208 1530 6.7 NEma L14-20P 58 lbs. (26 kg)
120 / 240 1530 6.7 NEma L14-20P 58 lbs. (26 kg)
220 1454 6.6 CEE 7/7 Schuko 58 lbs. (26 kg)
240 1578 6.6 BS-1363 58 lbs. (26 kg)
220–230 (M.E.) 1454-1589 6.6-6.9 CEE 7/7 Schuko 58 lbs. (26 kg)
230–240 (M.E.) 1449-1578 6.3-6.6 BS-1363 58 lbs. (26 kg)
GRBW-42 120 1730 14.4 NEma 5-15P* 68 lbs. (31 kg)
120 / 208 1730 7.9 NEma L14-20P 68 lbs. (31 kg)
120 / 240 1730 7.9 NEma L14-20P 68 lbs. (31 kg)
220 1648 7.5 CEE 7/7 Schuko 68 lbs. (31 kg)
240 1782 7.4 BS-1363 68 lbs. (31 kg)
220–230 (M.E.) 1648-1801 7.5-7.8 CEE 7/7 Schuko 68 lbs. (31 kg)
230–240 (M.E.) 1636-1782 7.1-7.4 BS-1363 68 lbs. (31 kg)
GRBW-48 120 2040 17.0 NEma 5-20P† 74 lbs. (34 kg)
120 / 208 2040 9.2 NEma L14-20P 74 lbs. (34 kg)
120 / 240 2040 9.2 NEma L14-20P 74 lbs. (34 kg)
220 1940 8.8 CEE 7/7 Schuko 74 lbs. (34 kg)
240 2040 8.5 BS-1363 74 lbs. (34 kg)
220–230 (M.E.) 1940-2120 8.8-9.2 CEE 7/7 Schuko 74 lbs. (34 kg)
230–240 (M.E.) 1875-2040 8.1-8.5 BS-1363 74 lbs. (34 kg)

Wilayah sing dilindhungi ngemot informasi listrik mung kanggo model Internasional.

  • NEma 5-20P kanggo Kanada.
  • Ora kasedhiya ing Kanada.
Grafik Rating Listrik — GRBW-42–GRBW-72
model Voltage watt Amps plug konfigurasi Shipping bobot
GRBW-54 120 / 208 2290 10.4 NEma L14-20P 81 lbs. (37 kg)
120 / 240 2290 10.4 NEma L14-20P 81 lbs. (37 kg)
220 2182 9.9 CEE 7/7 Schuko 81 lbs. (37 kg)
240 2360 9.8 BS-1363 81 lbs. (37 kg)
220–230 (M.E.) 2182-2385 9.9-10.4 CEE 7/7 Schuko 81 lbs. (37 kg)
230–240 (M.E.) 2167-2360 9.4-9.8 BS-1363 81 lbs. (37 kg)
GRBW-60 120 / 208 2600 11.7 NEma L14-20P 90 lbs. (41 kg)
120 / 240 2600 11.7 NEma L14-20P 90 lbs. (41 kg)
220 2474 11.2 CEE 7/7 Schuko 90 lbs. (41 kg)
240 2680 11.2 BS-1363 90 lbs. (41 kg)
220–230 (M.E.) 2474-2704 11.2-11.8 CEE 7/7 Schuko 90 lbs. (41 kg)
230–240 (M.E.) 2470-2680 10.7-11.2 BS-1363 90 lbs. (41 kg)
GRBW-66 120 / 208 2860 13.0 NEma L14-20P 96 lbs. (44 kg)
120 / 240 2860 13.0 NEma L14-20P 96 lbs. (44 kg)
220 2726 12.4 CEE 7/7 Schuko 96 lbs. (44 kg)
240 2948 12.3 BS-1363 96 lbs. (44 kg)
220–230 (M.E.) 2726-2978 12.4-12.9 CEE 7/7 Schuko 96 lbs. (44 kg)
230–240 (M.E.) 2707-2948 11.8-12.3 BS-1363 96 lbs. (44 kg)
GRBW-72 120 / 208 3125 14.4 NEma L14-20P 107 lbs. (49 kg)
120 / 240 3125 14.4 NEma L14-20P 107 lbs. (49 kg)
220 2983 13.6 CEE 7/7 Schuko 107 lbs. (49 kg)
240 3113 13.0 BS-1363 107 lbs. (49 kg)
220–230 (M.E.) 2983-3260 13.6-14.2 CEE 7/7 Schuko 107 lbs. (49 kg)
230–240 (M.E.) 2859-3113 12.4-13.0 BS-1363 107 lbs. (49 kg)

Wilayah sing dilindhungi ngemot informasi listrik mung kanggo model Internasional.

dimensi
model Jembar (A) Ambane (B) Dhuwur (C) Ambane (D) Jejer Jembar (E) Jejer Ambane (F)
GRBW-24 ‡ 25-1 / 8 ″ (638 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 22-5 / 8 ″ (575 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-30 ‡ 31-1 / 8 ″ (791 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 28-5 / 8 ″ (727 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-36 ‡ 37-1 / 8 ″ (943 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 17-3 / 4 ″ (451 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 34-5 / 8 ″ (879 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-42 43-1 / 8 ″ (1095 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 40-5 / 8 ″ (1032 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-48 49-1 / 8 ″ (1248 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 46-5 / 8 ″ (1184 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-54 55-1 / 8 ″ (1400 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 52-5 / 8 ″ (1337 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-60 61-1 / 8 ″ (1553 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 58-5 / 8 ″ (1489 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-66 67-1 / 8 ″ (1705 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 64-5 / 8 ″ (1641 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)
GRBW-72 73-1 / 8 ″ (1857 mm) 22-1 / 2 ″ (572 mm) 20-3 / 4 ″ (527 mm) 19-1 / 2 ″ (495 mm) 70-5 / 8 ″ (1794 mm) 17-15 / 16 ″ (456 mm)

Unit standar dilengkapi 1" (25 mm) kaki, nambah 3" (76 mm) kanggo Dhuwur (C) nalika dilengkapi 4" (102 mm) sikil.

CATETAN: Ambane (B) kanggo unit sing dilengkapi karo sneeze guard standar 7-1/2” (191 mm).Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-4

INSTALASI

Umum
Glo-Ray® Buffet Warmers dikirim kanthi akeh komponen sing wis dirakit. Ati-ati kudu ditindakake nalika mbongkar karton pengiriman supaya ora ngrusak unit lan komponen sing ditutup.

PÈNGET

  • BAHAYA KEJUTAN ELEKTRIK: unit ora tahan cuaca. Temokake unit ing jero ruangan sing suhu udara sekitar minimal 70 ° F (21 ° C).
  • BAHAYA KEBAKARAN: Goleki unit minimal 1″ (25 mm) saka tembok lan bahan sing gampang kobong. Yen jarak aman ora dijaga, owah-owahan warna utawa pembakaran bisa kedadeyan.

Ati-ati

  • Temokake unit ing dhuwur counter sing tepat ing wilayah sing trep kanggo digunakake. Lokasi kudu rata kanggo nyegah unit utawa isine tiba kanthi ora sengaja lan cukup kuwat kanggo ndhukung bobot unit lan isi.
  • Yayasan Sanitasi Nasional (NSF) mbutuhake unit luwih saka 36 ″ (914 mm) kanthi jembar utawa bobote luwih saka 80 lbs. (36 kg) bisa disegel utawa diunggahake ing ndhuwur permukaan instalasi. Yen unit ora bisa disegel ing titik panggunaan, sikil 4″ (102 mm) kalebu kanggo ngidini akses reresik sing tepat ing ngisor unit.
  • Unit transportasi mung ing posisi tegak. Gagal nglakoni bisa nyebabake karusakan ing unit utawa ciloko pribadi.

Kabar
Aja nyeret utawa geser unit nalika mindhah utawa nginstal. Kasebut kanthi teliti, angkat unit kanggo nyegah sikil karet saka nyuwek.

  1. Copot unit saka kothak.
    CATETAN: Kanggo nyegah wektu tundha entuk jangkoan garansi, ngrampungake registrasi garansi online. Deleng bagean INFORMASI OWNER PENTING kanggo rincian.
  2. Copot tape lan kemasan protèktif saka kabeh permukaan unit.
  3. Pasang sneeze guards. Deleng prosedur "Nginstal Sneeze Guard" ing bagean iki.
  4. Selehake unit ing panggonan sing dikarepake. Wong loro dibutuhake kanggo langkah iki.
    • Temokake unit ing area sing suhu udara sekitar konstan lan minimal 70 ° F (21 ° C). ngindhari wilayah sing bisa kena obah utawa arus udhara sing aktif (yaiku, cedhak penggemar knalpot / hood, lawang njaba, lan saluran AC).
    • priksa manawa unit ing dhuwur counter tepat ing wilayah trep kanggo nggunakake.
    • priksa manawa countertop tingkat lan cukup kuwat kanggo ndhukung bobot saka unit lan produk pangan.

CATETAN: Deleng bagean OPSI lan AKSESORI kanggo informasi instalasi tambahan.

Nginstal Sneeze Guard
kabeh model dikirim nganggo sneeze guard. Gunakake prosedur ing ngisor iki kanggo nginstal sneeze guards ing unit.

  1. klumpukne saben meneng weld liwat ndhuwur njaga wahing lan liwat motong support. Selehake mur tutup menyang saben sekrup las ing ngisor trim dhukungan.
  2. Angkat perakitan sneeze guard lan kasebut kanthi teliti, geser saben ngawut-awut weld sing anteng ditempelake ing njaga wahing menyang T-slot.
  3. nyelarasake saben mburi sneeze guard karo ujung unit banjur kencengake kacang tutup kanggo ngamanake sneeze guard ing posisine. Aja ngencengi tutup kacang.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-5

Umum
Gunakake tata cara ing ngisor iki kanggo operate Glo-Ray Buffet Warmers.

PÈNGET
Waca kabeh pesen safety ing bagean INFORMASI KESELAMATAN PENTING sadurunge nggunakake peralatan iki.

  1. Tancepake unit menyang wadhah listrik sing wis grounded saka vol sing benertage, ukuran lan konfigurasi plug. Deleng bagean SPESIFIKASI kanggo rincian.
  2. pindhah saklar daya ON / OFF (I / O) menyang posisi ON (I).
    • Elemen pemanas kemul dhasar lan unsur pemanasan nduwur sirah bakal menehi energi.
    • Lampu tampilan bakal urip.
      CATETAN: Yen unit dilengkapi kontrol panas ndhuwur opsional, banjur kontrol panas ndhuwur bakal ngontrol unsur panas overhead. Saklar daya ON / OFF (I / O) bakal ngontrol unsur pemanas kemul dhasar lan lampu tampilan mung.
  3. Nguripake kontrol panas dhasar menyang setelan sing dikarepake antarane LOW lan HIGH. Kisaran suhu dhasar kira-kira saka 80°–180°F (27°–82°C).
  4. Puterake kontrol panas ndhuwur opsional (yen dilengkapi) menyang setelan sing dikarepake.

Mati

  1. pindhah saklar daya ON / OFF (I / O) menyang posisi OFF (O). kabeh unsur dadi panas lan lampu tampilan bakal mati.
  2. Yen unit dilengkapi kontrol panas ndhuwur opsional, nguripake kontrol panas ndhuwur menyang posisi OFF. Elemen pemanas nduwur sirah bakal mati.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-6 Kontrol nduwur sirah kanggo model GRBW-XXHatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-7 Kontrol dhasar kanggo model GRBW-XX

Kapasitas Pan maksimum

  • GRBW-24 ……………………………………………..1 Pan Ukuran Penuh
  • GRBW-30 lan -36 ………………………………… 2 Panci Ukuran Penuh
  • GRBW-42 lan -48 ………………………………… 3 Panci Ukuran Penuh
  • GRBW-54 lan -60 ………………………………… 4 Panci Ukuran Penuh
  • GRBW-66 lan -72 ………………………………… 5 Panci Ukuran Penuh

MAINTENANCE

Umum
Hatco Glo-Ray Buffet Warmers dirancang kanggo daya tahan lan kinerja maksimal, kanthi pangopènan minimal.

PÈNGET

BAHAYA KESHOCK ELEKTRIK:

  • Pateni saklar daya, copot kabel daya lan ngidini unit dadi adhem sadurunge nindakake pangopènan utawa reresik.
  • AJA klelep utawa jenuh karo banyu. unit ora anti banyu. Aja operate yen unit wis submerged utawa kebak banyu.
  • Aja ngresiki uap utawa nggunakake banyu sing berlebihan ing unit kasebut.
  • Unit iki dudu konstruksi "jet-proof". Aja nggunakake semprotan jet-resik kanggo ngresiki unit iki.
  • Aja ngresiki unit nalika ana energi utawa panas.

Unit iki ora duwe bagean "user-serviceable". Yen layanan dibutuhake ing unit iki, hubungi Agen Layanan Hatco resmi utawa hubungi Departemen Layanan Hatco ing 800-558-0607 utawa 414-671-6350; fax 800-690-2966; utawa fax internasional 414-671-3976.

Cleaning
Kanggo ngreksa Rampung saka unit uga njaga kinerja, dianjurake supaya unit di resiki saben dina.

Kabar

  • Submerging utawa saturating unit karo banyu bakal ngrusak unit lan roso sepi babar pisan produk.
  • Aja nyeret utawa geser unit nalika obah utawa nginstal. Angkat unit kasebut kanthi ati-ati supaya sikil karet ora nyuwek.
  • Kata—Aja nganggo handuk kertas utawa pembersih kaca kanggo ngresiki permukaan plastik kayata sneeze guard lan lawang flip-up. Handuk kertas lan pembersih kaca bisa ngeruk materi kasebut. Ngilangke lumahing plastik nggunakake alus, resik, lan damp kain.
  1. Pateni unit, copot kabel daya, lan ngidini unit dadi adhem.
  2. Ngilangke kabeh lumahing njaba lan interior nggunakake iklanamp kain. resik non-abrasive bisa digunakake kanggo reregetan angel. Wilayah sing angel digayuh kudu diresiki nggunakake sikat cilik lan sabun sing lembut.
  3. Ngresiki sneeze guards plastik, panel sisih, lan pager ngarep nggunakake solusi banyu sabun entheng lan iklan.amp, kain alus. CATATAN: AJA nggunakake handuk kertas utawa pembersih kaca.

Ngganti Lampu Lampu Tampilan

PÈNGET
mung nggunakake bolam lampu sing cocog utawa ngluwihi standar National Sanitation Foundation (NSF) lan dirancang khusus kanggo wilayah panyimpenan pangan. Bohlam sing rusak sing ora ditutupi khusus bisa nyebabake ciloko lan/utawa kontaminasi panganan.

Lampu tampilan yaiku bolam lampu pijar sing madhangi wilayah sing dadi panas. Saben bohlam duwe lapisan khusus kanggo nglindhungi ciloko lan kontaminasi panganan yen rusak.

  1. Pateni unit, copot kabel daya, lan ngidini unit dadi adhem.
  2. Copot bohlam saka unit lan ganti nganggo lampu pijar anyar sing dilapisi khusus.

CATETAN:

  • Bola lampu sing tahan pecah Hatco cocog karo standar NSF kanggo area panyimpenan lan tampilan panganan. Kanggo aplikasi 120 V, gunakake Hatco P/N 02.30.081.00. Kanggo 220, 240, 220–230, lan 230–240 V, gunakake Hatco P/N 02.30.082.00.
  • Bohlam halogen tahan pecah kasedhiya kanggo ngganti lampu pijar standar. Bohlam halogen duwe lapisan khusus kanggo nglindhungi ciloko lan kontaminasi panganan yen rusak. Kanggo aplikasi 120 V, gunakake Hatco P/N 02.30.081.00. Kanggo aplikasi 220, 240, 220–230, lan 230–240 V nggunakake Hatco P/N 02.30.082.00.

PÈNGET

BAHAYA KESHOCK ELEKTRIK:
nggunakake mung Genuine Hatco Replacement Parts nalika layanan dibutuhake. Gagal nggunakake Parts Panggantos Hatco Asli bakal mbatalake kabeh jaminan lan bisa nyebabake operator peralatan kasebut kena vol listrik sing mbebayani.tage, nyebabake kejut listrik utawa kobong. Parts Panggantos Hatco Asli ditemtokake kanggo operate kanthi aman ing lingkungan sing digunakake. Sawetara bagean panggantos aftermarket utawa umum ora duwe karakteristik sing ngidini supaya bisa digunakake kanthi aman ing peralatan Hatco.

PANDUAN TROUBLESHOOTING

PÈNGET

  • Unit iki kudu dilayani mung dening personel sing terlatih lan mumpuni. Layanan dening personel sing ora nduweni kualifikasi bisa nyebabake kejut listrik utawa kobong.
  • BAHAYA KESHOCK ELEKTRIK: Pateni saklar daya, copot kabel daya, lan ngidini unit dadi adhem sadurunge nindakake pangopènan utawa reresik.

Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-14

PILIHAN lan AKSESORI

Enclosure ngarep lan Panel sisih
Siji pager ngarep plastik lan rong panel sisih plastik kasedhiya minangka pilihan kanggo kabeh model GRBW. Gunakake prosedur ing ngisor iki kanggo nginstal pager ngarep lan panel sisih.

  1. masang loro kurung enclosure lan kurung loro-panel menyang ngisor unit.
    • Copot sikil papat utawa sikil saka saben pojok unit.
    • Screw sikil utawa sikil liwat kurung cocok lan menyang basa. Loro kurung pager kudu dipasang ing ngarep unit. Kurung loro-panel kudu dipasang ing mburi unit.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-8 CATETAN: Kurung enclosure ndhukung pager ngarep lan panel sisih. Panel krenjang mung ndhukung panel sisih.
  2. Pasang pager ngarep.
    • Geser ngawut-awut las menyang T-slot. Selehake sekrup weld menyang posisi kira-kira kanggo nyelarasake karo bolongan ing pager ngarep.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-9
    • Posisi ngisor kurung ngarep menyang rong kurung kurung.
    • nyelarasake ngawut-awut weld karo bolongan ing ndhuwur pager ngarep lan motong support. Aman nggunakake kacang tutup sing kasedhiya. Aja ngencengi tutup kacang.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-10
  3. Pasang panel sisih. Kanggo nginstal saben panel sisih:
    • Copot sekrup ing ndhuwur saben post support.
    • Posisi panel sisih ing krenjang panel lan krenjang enclosure. priksa manawa panel sisih lenggah ing ngisor pager ngarep.
    • masang krenjang ndhuwur menyang ndhuwur kiriman support nggunakake ngawut-awut sadurunge dibusak.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-11

Panel sisih
Loro panel sisih plastik kasedhiya minangka pilihan kanggo kabeh model GRBW. Gunakake prosedur ing ngisor iki kanggo nginstal saben panel sisih.

  1. masang kurung papat panel ing ngisor unit.
    • Copot sikil papat utawa sikil saka saben pojok unit
    • Screw sikil utawa sikil liwat krenjang cocok lan menyang basa.
      CATETAN: Kurung papat panel kudu dipasang ing lokasi lan orientasi sing tepat. Deleng ilustrasi kanggo informasi instalasi krenjang sing tepat.
  2. Posisi panel sisih ing kurung panel.
  3. masang loro krenjang ndhuwur kanggo ndhuwur saben sisih unit nggunakake ngawut-awut diwenehake.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-12

Kontrol Panas Overhead
Kontrol panas nduwur sirah opsional kasedhiya kanggo model GRBW-24 liwat GRBW-60. Kontrol tanpa wates iki ngidini operator nyetel output panas nduwur sirah kanthi manual saka wat lengkaptage mudhun menyang tingkat sing dikarepake.

4″ (102 mm) Sikil sing bisa diatur
Sikil luwes 4" (102 mm) kasedhiya minangka aksesoris. Sikil luwes 4" (102 mm) dadi standar ing model GRBW-42 utawa luwih gedhe. Pasang sikil kanthi screwing menyang ngisor unit nganti tangan nyenyet. Aja kenceng banget.

Pan Rel
Pan Rails kasedhiya aksesoris kanggo kabeh model GRBW lan kasedhiya ing 2, 3, 4, utawa 5 ukuran pan.

Lumahing Hardcoated
lumahing basa ditutupi hard pilihan kasedhiya kanggo kabeh model GRBW ing panggonan lumahing stainless steel standar.

Pengawal Sneeze
ukuran njaga wahing tambahan kasedhiya kanggo kabeh model GRBW. Rong ukuran tambahan yaiku 9-3/8″ (238 mm) lan 14″ (356 mm).

Pemegang tandha
Wadah tandha tampilan kasedhiya minangka aksesoris kanggo kabeh model GRBW. Gunakake prosedur ing ngisor iki kanggo nginstal wadhah tandha.

  1. Copot rong sekrup saka saben sisih unit. Sekrup dumunung ing sisih ngarep lan ing sisih unit.
  2. kempal bolongan nduwèni tandha karo bolongan meneng ing sisih unit.
  3. Instal wadhah tandha menyang unit nggunakake sekrup asli.Hatco-GRBW-Series-GLO-RAY-Buffet-Warmers-fig-13

Tampilan Sign Holder perakitan

WARANTI LIMITED

GARANSI PRODUK

Hatco njamin produk sing diprodhuksi ("Produk") bebas saka cacat ing bahan lan pengerjaan, ing panggunaan lan layanan normal, kanggo periode siji (1) taun wiwit tanggal tuku nalika dipasang lan dijaga sesuai karo instruksi ditulis Hatco utawa 18 sasi saka tanggal pangiriman saka Hatco. Panuku kudu netepake tanggal tuku Produk kanthi ndhaptar Produk karo Hatco utawa kanthi cara liya sing marem kanggo Hatco kanthi kawicaksanan tunggal.

Hatco njamin komponen Product ing ngisor iki bebas saka cacat ing bahan lan workmanship saka tanggal tuku (tundhuk kahanan ing ndhuwur) kanggo periode (s) wektu lan ing kahanan ing ngisor iki:

  • Siji (1) Taun Parts lan Tenaga Kerja PLUS Siji (1) Tambahan Taun Parts-Mung Garansi:
    • Elemen Conveyor Toaster (dilapisi logam)
    • Elemen Warmer Laci (dilapisi logam)
    • Drawer Warmer Drawer Rollers lan Slides
    • Elemen Pemanas Strip (dilapisi logam)
    • Tampilan Elemen Anget (pemanasan udara dilapisi logam)
    • Holding Cabinet Elements (pemanasan udara dilapisi logam)
    • Elemen Sumur Dipanaskan - Seri HW lan HWB (dilapisi logam)
  • Rong (2) Taun Parts lan Garansi Tenaga Kerja:
    • Range Induksi
    • Warmers induksi
  • Siji (1) Taun Parts lan Tenaga Kerja PLUS Sekawan (4) Taun Garansi Part-Mung:
    3CS lan FR Tank
    Siji (1) Taun Parts lan Tenaga Kerja PLUS Sangang (9) Taun Garansi Part-Mung ing:
    • Tank Pemanas Booster Listrik
    • Gas Booster Heater Tank
  • Sangang puluh (90) Day Parts-Mung Garansi:
    Penggantian Parts

JAMINAN MUNG KANGGO KANGGO EXCLUSIVE LAN NGANGGO JAMINAN LAIN, DADIWARAKI ORA DIGUNAKAN, KANGGO APIK APIK APIK APIK APLIKASI KANGGO MERCHANTABILITY UTAWA FITNESS UNTUK INGKAP INGGRIS INGGRIS INTELIKASI PROPERASI.

Tanpa mbatesi umume sing kasebut ing ndhuwur, JAMINAN KAYA ORA NUTUP: Bola lampu pijar sing dilapisi, lampu neon, panas lamp bolam, bolam lampu halogen dilapisi, panas halogen lamp bolam, bolam xenon, tabung lampu LED, komponen kaca, lan sekring; Gagal produk ing tank booster, penukar panas tabung sirip, utawa peralatan pemanas banyu liyane sing disebabake liming, tumpukan sedimen, serangan kimia, utawa pembekuan; utawa Product nyalahi panggunaan, tampering utawa misapplication, instalasi sing ora bener, utawa aplikasi saka vol sing ora benertage.

Watesan REMEDIS lan karusakan
Tanggung jawab Hatco lan obat eksklusif Pembeli ing ngisor iki bakal diwatesi mung, miturut pilihan Hatco, kanggo ndandani utawa ngganti nggunakake bagean utawa Produk anyar utawa sing dianyari dening Hatco utawa agensi layanan sing sah Hatco (liyane saka lokasi Buyer ing njaba Amerika Serikat, Kanada. , Britania Raya, utawa Australia, ing kasus iki, tanggung jawab Hatco lan obat eksklusif Buyer ing ngisor iki bakal diwatesi mung kanggo ngganti bagean sing ana garansi) babagan tuntutan apa wae sing ditindakake sajrone periode garansi sing ditrapake kasebut ing ndhuwur. Hatco nduweni hak kanggo nampa utawa nolak pratelan kasebut kanthi wutuh utawa sebagean. Ing konteks Warranty Limited iki, "direnovasi" tegese bagean utawa Produk sing wis bali menyang spesifikasi asli dening Hatco utawa agensi layanan sing sah Hatco. Hatco ora bakal nampa mbalekake Produk apa wae tanpa persetujuan tertulis sadurunge saka Hatco, lan kabeh pengembalian sing disetujoni kasebut bakal ditindakake kanthi biaya tunggal.

HATCO ora bakal tanggung jawab, miturut kahanan apa wae, amarga karusakan akibat utawa ora sengaja, kalebu nanging ora diwatesi kanggo biaya tenaga kerja utawa bathi sing ilang amarga panggunaan utawa ora bisa nggunakake produk kasebut utawa saka produk sing digabungake. PRODUK UTAWA BARANG LAIN.

DISTRIBUTOR PARTS RESMI

CALIFORNIA

  • Industrial Electric Commercial Parts & Service, Inc. Huntington Beach 714-379-7100
  • Chapman Appl. Service San Diego 619-298-7106 P & D Appliance Commercial Parts & Service, Inc. S. San Francisco 650-635-1900

NEW YORK

  • Alpro Service Co.
  • Maspeth 718-386-2515
  • Duffy's - AIS
  • Kebo 716-884-7425 3Kawat
  • Plattsburgh 800-634-5005
  • Duffy's - AIS Sauquoit 800-836-1014
  • JB Brady, Inc. Syracuse 315-422-9271

CANADA

ALBERTA

  • Layanan Peralatan Pangan Utama
  • Edmonton 780-438-1690

JAMINAN GRATIS

  • Layanan Peralatan Pangan Utama
  • Vancouver 604-433-4484
  • Layanan Peralatan Pangan Utama
  • Victoria 250-920-4888

Ndhaptar unit sampeyan kanthi online!
Deleng bagean INFORMASI OWNER PENTING kanggo rincian.

Enregistrez votre appareil en ligne!
Lisez la bagean INFORMATIONS PENTING POUR LE PROPRIETAIRE pour plus d'informasi.

Perusahaan HATCO CORP
Kotak Pos 340500 Milwaukee, WI 53234-0500 USA 800-558-0607 414-671-6350 support@hatcocorp.com. www.kangkrik.com.

Dokumen / Sumber Daya

Hatco GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers [pdf] Pedoman Pemilik
GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers, GRBW Series, GLO-RAY Buffet Warmers, Buffet Warmers, GLO-RAY, Warmers
Hatco GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers [pdf] Instruksi Manual
GRBW Series GLO-RAY Buffet Warmers, GRBW Series, GLO-RAY Buffet Warmers, Buffet Warmers, Warmers

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *