Govee - logouser Manual
Model: H5101
Thermo-Hygrometer Cerdas

Ing Mancanegara

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - mirit

Tingkat Kenyamanan 

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - lambang Asor kurang saka 30%.
Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - lambang Asor antara 30% - 60% nalika suhu 20 ° C - 26 ° C.
Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - lambang Asor luwih saka 60%.

Ikon sing gegandhengan karo Bluetooth
Tampilan: Bluetooth disambungake.
Ora ditampilake: Bluetooth ora nyambung.
°F 1°C Ngalih
Tutul kanggo ngalih unit suhu menyang °F 1°C ing layar LCD.

Apa Sampeyan

Smart Thermo-hygrometer 1
Sel Tombol CR2450 (Built-in) 1
Stand (Dibangun ing) 1
3M Pelekat 1
user Manual 1
Kertu Layanan 1

specifications

akurasi Suhu: ±0.54°F/±0.3°C, Kelembapan: ±3%
Temp Operasional -20 ° C - 60 ° C (-4 ° F - 140 ° F)
Asor Operating 0% - 99%
Bluetooth-aktif Jarak 80m / 262ft (Ora ana alangan)

Nginstal Piranti Sampeyan

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - sheet

  1. Tarik sheet isolasi batere;
  2. Instal piranti.
    a. Ngadeg ing meja:
    Bukak tutup mburi banjur jupuk ngadeg;
    Lebokake wadhah ing alur banjur pasang piranti ing desktop.
    Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - desktopb. Tempel ing tembok:
    Tancepake ing tembok nganggo adesif 3M.
    Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - adhesive

Ngundhuh Aplikasi Govee Home

Download aplikasi Gove Home saka App Store (piranti i0S) utawa Google Play (piranti Android).

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - app

Nyambung menyang Bluetooth

  1. Nguripake Bluetooth ing telpon lan cedhak karo thermo-hygrometer (Layanan Lokasi / GPS kudu diuripake kanggo pangguna Android).
  2. Bukak Gove Home, tutul lambang "+" ing pojok tengen ndhuwur, banjur pilih "H5101".
  3. Tindakake pandhuan ing app kanggo ngrampungake sambungan.
  4. Iku nuduhake lambang Bluetooth-disambungake ing layar LCD sawise sambungan sukses.
  5. Priksa langkah-langkah ing ndhuwur lan coba maneh yen sambungan gagal.

Nggunakake Thermo-Hygrometer karo Gove Home

°F/°C Ngalih Ngalih unit suhu antarane °F lan °C.
Ekspor Data Ekspor cathetan suhu lan kelembapan sejarah menyang format CSV sawise ngisi kothak layang.
Aplikasi Notifikasi Push nyurung pesen tandha yen suhu / asor ngluwihi jangkoan prasetel.
Kalibrasi Kalibrasi suhu lan kelembapan maca.
Data Clear Clear lokal lan Cloud data nyimpen.

Ngatasi masalah

  1. Ora bisa nyambung menyang Bluetooth.
    a. Priksa manawa Bluetooth ing telpon wis diaktifake.
    b. Sambungake menyang thermo-hygrometer ing aplikasi Govee Home tinimbang dhaptar Bluetooth ing telpon sampeyan.
    c. Jaga jarak antarane telpon lan piranti kurang saka 80m/262ft.
    d. Tansah telpon supaya cedhak karo piranti sabisa.
    e. Priksa manawa pangguna piranti Android nguripake Lokasi lan pangguna iOS milih "Setelan - Govee Home - Lokasi - Tansah" ing telpon.
  2. Data ing app ora dianyari.
    a. Priksa manawa piranti wis nyambung menyang aplikasi Gove Home.
    b. Priksa manawa pangguna piranti Android nguripake Lokasi lan pangguna iOS milih "Setelan - Govee Home - Lokasi - Tansah" ing telpon.
  3. Ora bisa ngekspor data ing app. Mangga mlebu lan mlebu menyang akun sadurunge ngekspor data.

Warning

  1. Piranti kasebut kudu bisa digunakake ing lingkungan kanthi suhu udakara -20 ° C nganti 60 ° C lan asor saka 0% nganti 99%.
  2. Tulung batere yen ora nggunakake piranti suwene suwe.
  3. Nyegah ngeculake piranti saka papan sing dhuwur.
  4. Aja ngilangi piranti kanthi agresif.
  5. Aja nyelehake piranti ing banyu.

customer Service

lambang Garansi: Warranty Winates 12 Wulan
lambang Dhukungan: Dhukungan Teknis Seumur Hidup
lambang email: [email dilindhungi]
lambang Official WebSitus: www.govee.com

lambang Govee
lambang @govee_official
lambang @govee.officia
lambang @Dewahoya
lambang @ Govee.smarthome

Informasi Kepatuhan

Pernyataan Kepatuhan UE:
Shenzhen Intellirocks Tech Co. Ltd. kanthi iki nyatakake yen piranti iki tundhuk karo syarat penting lan pranata liyane sing relevan saka Directive 2014/53/EU. Salinan Pranyatan Kesesuaian EU kasedhiya online ing www.govee.com/

Alamat kontak EU:

simbol
BellaCocool GmbH (E-mail: [email dilindhungi])
PettenkoferstraRe 18, 10247 Berlin, Jerman

Pernyataan Kepatuhan Inggris:

Shenzhen Intellirocks Tech. Co., Ltd. kanthi iki nyatakake yen piranti iki tundhuk karo syarat penting lan pranata liyane sing relevan saka Peraturan Peralatan Radio 2017
Salinan Pranyatan Kesesuaian Inggris kasedhiya online ing www.govee.com/

Bluetooth®
frekuensi 2.4 GHz
Daya Maksimal <10dBm

danger
Pembuangan sing ramah lingkungan Peralatan listrik lawas ora kudu dibuwang bebarengan karo sisa sampah, nanging kudu dibuwang kanthi kapisah. Pembuangan ing titik kumpul komunal liwat wong pribadi gratis. Pamilik piranti lawas tanggung jawab kanggo nggawa peralatan kasebut menyang titik pengumpulan kasebut utawa menyang titik koleksi sing padha. Kanthi gaweyan pribadi sing sithik iki, sampeyan nyumbang kanggo daur ulang bahan mentah sing terkenal lan perawatan bahan beracun.

Pratelan FCC

Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:
(1) Piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan (2) Piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi sing ora dikarepake.

warning: Owah-owahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut. CATETAN: Peralatan iki wis diuji lan ditemokake tundhuk karo watesan kanggo piranti digital Kelas B, miturut Part 15 Aturan FCC.

Watesan kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah. Piranti kasebut ngasilake panggunaan lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan bakal kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Reorientasi utawa relokasi antena sing nampa.
  2. Tambah pemisahan antarane peralatan lan panrima.
  3. Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima.
  4. Hubungi dealer utawa teknisi radio/P/ sing berpengalaman kanggo bantuan.

Pratelan Ekspos Radiasi FCC

Piranti kasebut tundhuk karo watesan cahya radiasi FCC sing ditemtokake kanggo lingkungan sing ora dikontrol. Peralatan iki kudu diinstal lan dioperasikake kanthi jarak minimal 20cm ing antarane radiator & awak sampeyan.

Pernyataan IC

Piranti iki tundhuk karo standar RSS sing dibebasake lisensi Industry Canada. Operasi tundhuk karo rong kahanan ing ngisor iki: (1) piranti iki ora bisa nyebabake gangguan, lan (2) piranti iki kudu nampa gangguan apa wae, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake. Appareil saiki sing cocog karo CNR d'Industrie Canada ditrapake kanggo radio appareils sing dibebasake saka lisensi. Eksploitasi minangka autorise aux deux kahanan sing cocog karo: (1) appareil nedoit pas produire de brouillage, lan (2) l'utilisateur de l'appareil doit acceptor tout brouillage radioelectrique subi, merne brouillage sing rentan kanggo kompromi le fonctionnement.

Pratelan IC RF

Nalika nggunakake produk, njaga jarak 20cm saka awak kanggo mesthekake tundhuk karo syarat cahya RF. Lors de ('utilization du produit, maintenez une distance de 20 cm du corps afin de vous conformer aux exigences en matiere d'exposition RF.

Pihak sing tanggung jawab:

Jeneng: GOVEE MOMENTS (US) TRADING LIMITED
Alamat: 13013 WESTERN AVE STE 5 BLUE ISLAND IL 60406-2448
email: [email dilindhungi]
Informasi kontak: https://www.govee.com/support

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer - lambang ngarep
Mung Gunakake Indoor

AWAS:
RISIKO EKSPLOSI Yen BATERI GANTI DENJEN JENIS BENER. KANGGO BATERI YANG DIGUNAKAN miturut instruksi.
Tandha lan logo tembung Bluetooth minangka merek dagang terdaftar sing diduweni dening Bluetooth SIG, Inc. lan panggunaan merek kasebut dening Shenzhen Intellirocks Tech. Co., Ltd. duwe lisensi.
Govee minangka merek dagang saka Shenzhen Intellirocks Tech Co., Ltd.
Hak Cipta ©2021 Shenzhen Intellirocks Tech Co., Ltd. Kabeh Hak Dilindungi.

qr codeAplikasi Ngarep Govee
Kanggo FAQ lan informasi luwih lengkap, bukak: www.govee.com

Dokumen / Sumber Daya

Govee H5101 Smart Thermo Hygrometer [pdf] Manual pangguna
H5101, Smart Thermo Hygrometer, H5101 Smart Thermo Hygrometer, Thermo Hygrometer, Hygrometer
Govee H5101 Smart Thermo-Hygrometer [pdf] Manual pangguna
H5101A, 2AQA6-H5101A, 2AQA6H5101A, H5101 Smart Thermo-Hygrometer, H5101, Smart Thermo-Hygrometer

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.