Dokumen

GOLDAIR-LOGO

GOLDAIR 2400W 11 FIN OIL FREE COLUMN HEATER

GOLDAIR-2400W-11-FIN-OIL-FREE-COLUMN-HEATER-PRODUCT

Pedoman Perawatan lan Keselamatan Umum

KESELAMATAN SING PENTING BAGI KAMI. PESTIHAKE SAMUE NINGGALKE PETUNJUK LAN PÈNGET ING PANDUAN IKI

AWAS: Supaya ora ana bebaya amarga ngreset potongan panas sing ora disengaja, alat iki ora kudu diwenehake liwat piranti switching eksternal, kayata timer, utawa disambungake menyang sirkuit sing kanthi aktif diuripake lan dipateni sarana.

  • Piranti iki ora ditrapake kanggo digunakake dening wong (kalebu bocah) kanthi kurang kemampuan fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba yen diawasi utawa diwenehi pandhuan babagan panggunaan alat kasebut dening wong sing tanggung jawab tumrap keamanane .
  • Bocah-bocah kudu diawasi supaya ora main karo alat kasebut.
  • Yen kabel pasokan rusak, kudu diganti karo pabrikan, agen layanane utawa wong sing padha mumpuni supaya ora ana bebaya.

PÈNGET: Sampeyan ora kudu nutupi piranti iki. Panutup piranti iki menehi risiko geni lan bakal ngaktifake sekring safety; mateni unit kanthi permanen.
PÈNGET: Aja nggunakake piranti iki ing kamar cilik nalika lagi dikuwasani dening wong sing ora bisa metu saka kamar dhewe, kajaba pengawasan pancet diwenehake.
PÈNGET: Kanggo nyuda resiko geni, tetepake tekstil, gorden, utawa bahan sing gampang kobong ing jarak minimal 1 meter saka stopkontak udara.

  • Gunakake mung voltage kasebut ing label rating alat.
  • Pemanas kudu ora langsung ana ing ngisor soket tembok.
  • Jaga kabeh obyek paling ora 1 meter saka sisih ngarep, sisih lan mburi alat.
  • Piranti iki mung ditrapake kanggo keperluan rumah tangga lan ora kanggo keperluan komersial utawa industri.
  • Mung nggunakake njero ruangan.
  • Gunakake alat iki mung kaya sing diterangake ing manual iki. Panggunaan liyane ora disaranake dening pabrikan lan bisa uga nyebabake geni, kejut listrik utawa cilaka.
  • Aja nggunakake piranti yen wis tiba utawa rusak.
  • Penyebab umum saka kakehan panas yaiku celengan bledug utawa fluff ing alat kasebut. Priksa manawa celengan kasebut dicopot kanthi rutin kanthi nyopot alat lan pembersihan vakum pembuangan udara lan panggangan.
  • Aja nggunakake alat kanggo garing pakean.
  • Tansah copot alat nalika ora digunakake.
  • Yen prabot wis dibongkar, priksa manawa karusakan transportasi lan priksa manawa kabeh bagean wis dikirim. Yen bagean ilang utawa alat wis rusak, hubungi Tim Layanan Pelanggan.
  • Aja nggunakake yen ana tandha-tandha karusakan ing piranti kasebut.
  • Aja sambungake alat menyang pasokan utomo nganti dipasang lan diatur kabeh.
  • Priksa manawa tangan wis garing sadurunge nangani plug utawa unit utama.
  • Priksa manawa piranti ana ing permukaan sing rata, stabil lan tahan panas.
  • Aja beroperasi nganggo kabel sing digulung amarga kemungkinan panas mbentuk, sing cukup kanggo mbebayani.
  • Nindakake mriksa rutin kabel suplai supaya ora ana kerusakan sing nyata
  • Aja operate piranti iki nganggo kabel rusak, plug utawa sawise piranti malfunctions utawa wis dropped utawa rusak ing sembarang cara. Njupuk menyang wong electrical qualified kanggo ujian, layanan electrical utawa ndandani.
  • Aja corak, kink utawa bungkus tali ing alat, amarga iki bisa nyebabake insulasi dadi lemes lan pisah. Tansah priksa manawa kabeh kabel wis dicopot saka area panyimpenan kabel lan dicopot sadurunge digunakake.
  • Disaranake piranti iki dipasang langsung menyang soket tembok. Papan daya ora dirating kanggo nyuplai daya menyang wat dhuwurtagperalatan e.
  • Kabel ekstensi sing wis ditemtokake kanthi bener lan ora rusak bisa digunakake karo piranti iki yen digunakake kanthi aman.
  • Aja nyopot colokan saka soket listrik nganti prabot mati.
  • Aja nyopot plug saka soket listrik kanthi narik kabel; tansah grip plug.
  • Aja nyelehake tali ing karpet utawa nutupi karpet utawa prabotan. Atur kabel supaya ora kesandhung.
  • Aja nyelehake piranti ing sprei utawa ing karpet sing kandel & dawa sing bukaan bisa diblokir.
  • Pateni banjur gunakake gagang sing diwenehake nalika obah
  • Aja nyelehake alat cedhak karo sumber panas sing sumringah.
  • Aja nyisipake utawa ora ngidini obyek asing mlebu ing ventilasi utawa pembukaan knalpot, amarga iki bisa nyebabake kejutan listrik, geni utawa kerusakan alat kasebut.
  • Aja lungguh ing prabot.
  • Aja nggunakake produk pembersih kasar ing alat iki. Resik nganggo iklanamp kain (ora udan) dibilas nganggo banyu sabun panas wae. Tansah copot plug saka pasokan utama sadurunge diresiki.
  • Aja operasi ing wilayah sing digunakake utawa disimpen bensin, cat utawa cairan sing gampang ngobong liyane.
  • Aja nggunakake alat iki ing lingkungan, yen adus, shower, utawa kolam renang utawa cairan liyane.
  • Piranti kasebut aja dicelupake ing cairan.
  • Ora ana bagean sing bisa dilayani pangguna sing diinstal ing unit kasebut.
  • Aja nyelehake unit kasebut ing lemari klambi utawa ruangan liyane sing ditutup amarga bisa nyebabake bahaya kebakaran.
  • Unit iki ora kudu digunakake ing utawa ing sekitar lokasi sing disimpen panganan, karya seni utawa barang-barang ilmiah, lsp.
  • Yen prabot ora aktif, utawa ora bisa digunakake kanthi bener, hubungi papan sing dituku utawa Tim Layanan Pelanggan.

Majelis

PÈNGET: Pemanas ora kudu digunakake tanpa kastor dipasang.

Sadurunge nggunakake pemanas, sikil (disedhiyakake kanthi kapisah ing karton kanthi sekrup), kudu dipasang ing unit kasebut.

GOLDAIR-2400W-11-FREE OIL-FIN-COLUM-HEATER-Gbr-1

Kasebut kanthi teliti, nguripake Badan Utama ing permukaan sing ora gores lan stabil. Ati-ati kanggo nyegah karusakan ing finish kosmetik utawa permukaan lantai sampeyan.

Sadurunge piranti bisa digunakake, sikil kudu ngaco kaya ing ngisor iki:

  1.  Copot piranti saka kemasan.
  2.  Copot kemasan transportasi.
  3.  Priksa manawa piranti ora nuduhake tandha-tandha karusakan.
  4.  Selehake castors ing ndhuwur dhasar pemanas ing baris karo bolongan.
  5.  Ngamanake sikil kanthi kuat nggunakake sekrup sing diwenehake.

PÈNGET: Ngoperasikake pemanas ing posisi tegak normal mung kanthi sikil dipasang ing sisih ngisor. Posisi liyane bisa nggawe kahanan sing mbebayani.

Ngoperasikake Perkakas Panjenengan

Tansah milih lokasi sing aman kanggo piranti, mbudidaya pancegahan safety sing digarisake. Priksa manawa kabeh kemasan wis dicopot saka unit sadurunge digunakake. Piranti iki ora mbutuhake instalasi, kudu digunakake mung minangka piranti portabel.

  • PÈNGET: Jaga kabeh obyek paling ora 1 meter saka sisih ngarep, sisih lan mburi alat.
  • PÈNGET: Supaya ora overheating utawa risiko geni, ora nutupi mesin ingkang ndamel benter.
  • PÈNGET: Aja ninggalake piranti iki tanpa dijaga nalika digunakake.
  • PÈNGET: Aja nggunakake piranti iki karo programmer, sistem remot kontrol, timer kapisah utawa piranti liyane sing nguripake piranti kanthi otomatis.
  • Catetan: Nalika piranti diuripake sapisanan, piranti bisa ngetokake ambune utawa asap. Bau utawa asap iki minangka kedadeyan normal sing disebabake dening pemanasan awal unsur pemanasan internal lan ora kudu kedadeyan maneh.

SWITCH CONTROL HEAT
Posisi ngalih kontrol yaiku:

GOLDAIR-2400W-11-FREE OIL-FIN-COLUM-HEATER-Gbr-2

  1. Panas sedheng
  2. Panas banget

Kanggo ekonomi sing luwih gedhe, gunakake setelan Kalor Dhuwur lan banjur pindhah menyang setelan Kalor Sedheng.

Kontrol THERMOSTATIC

  1.  Puter kenop termostat searah jarum jam nganti tekan posisi maksimal.
  2.  Nalika kamar tekan suhu sing nyaman kanggo sampeyan, alon-alon nguripake tombol anti-clockwise nganti mesin ingkang ndamel benter mung dipateni (sampeyan bakal krungu klik).
  3.  Pemanas saiki bakal urip lan mateni kanggo njaga tingkat kenyamanan sing wis disetel.
  4.  Wigati posisi setelan iki kanggo nggunakake ing mangsa ngarep.

Kanggo mateni pemanas, priksa manawa saklar loro ing posisi OFF.

PERANGKAT KESELAMATAN 

Piranti iki nduweni telung piranti proteksi:

  • Tilt Switch - iki bakal mateni piranti kanthi otomatis yen piranti ora ana ing posisi operasi sing bener.
  • Link Thermal Resettable - iki bakal kanthi otomatis medhot kabel listrik menyang suhu kanthi suhu panas sing wis disetel sadurunge. Sawise adhem, bakal pulih lan urip maneh. Yen kedadeyan kasebut, selidiki apa sing nyebabake piranti dadi panas banget.
  • Fuse Thermal - iki nyopot alat permanen yen kakehan. (Ora bisa dibalekake maneh).

AWAS: Piranti kasebut ngasilake panas nalika digunakake. Pancegahan kudu ditindakake kanggo nyegah risiko kobong, kobong, kobongan utawa karusakan liyane kanggo wong.

NGurus lan ngresiki

  • Pemanas mbutuhake reresik kanthi rutin kanggo njamin operasi tanpa alangan:
  • Copot pemanas saka sumber utama sadurunge diresiki.
  • Priksa manawa pemanas wis diidini adhem kabeh sadurunge diresiki.
  • Penyebab umum saka kakehan panas yaiku celengan bledug utawa fluff ing alat kasebut. Priksa manawa celengan kasebut dicopot kanthi rutin kanthi nyopot alat lan pembersihan vakum pembuangan udara lan panggangan.
  • Gunakake iklanamp kain (ora teles) kanggo ngusap bagian njaba pemanas kanggo ngilangi bledug lan rereget.
  • Aja nggunakake solusi kayata bensin, lancip utawa agen polesan.
  • Priksa manawa pemanas wis garing sadurunge plug maneh menyang sumber utama.
  • Aja nyoba ngilangi alat kasebut.
  • Ora ana bagean sing bisa dilayani pangguna. Kanggo layanan utawa ndandani, hubungi teknisi layanan listrik sing sah

BUKTI Tuku
Kanggo nampa garansi tetep kuitansi minangka bukti tuku.

GOLDAIR-2400W-11-FREE OIL-FIN-COLUM-HEATER-Gbr-3

Dokumen / Sumber Daya

GOLDAIR 2400W 11 FIN OIL FREE COLUMN HEATER [pdf] Pandhuan pangguna
OIL FREE, 2400W, COLUMN HEATER, HEATER

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.