FOS-logo

Teknologi FOS Razor Laser Multibeam RGB Laser Moving Head

FOS-teknologi-Razor-Laser-Multibeam-RGB-Laser-Moving-Head-product

Mbukak

Matur nuwun kanggo milih produk kita. Kanggo safety dhewe, waca manual iki sadurunge nginstal piranti. Manual iki nyakup informasi penting babagan instalasi lan aplikasi. Mangga instal lan operate piranti kasebut kanthi pandhuan ing ngisor iki, priksa manawa daya mati sadurunge mbukak lampu utawa ndandani. Kangge, mangga simpen manual iki kanthi becik kanggo kabutuhan ing mangsa ngarep.

Iki digawe saka jinis anyar saka kekuatan suhu dhuwur saka plastik engineering lan cast aluminium casing karo outlook becik. Perlengkapan kasebut dirancang lan diprodhuksi kanthi ketat miturut standar CE, tundhuk karo protokol DMX512 standar internasional. Kasedhiya kanthi kontrol independen lan bisa disambungake kanggo operasi. Lan ditrapake kanggo pagelaran live skala gedhe, teater, studio, klub wengi lan diskotik. 6 modul lampu laser RGB sing nduweni padhang lan stabilitas sing dhuwur. Mangga kasebut kanthi teliti, unpack nalika sampeyan nampa perlengkapan lan mriksa apa rusak sak transportasi.

Pandhuan Aman

PERHATIAN!
Ati-ati karo operasi sampeyan. Kanthi vol mbebayanitage, sampeyan bisa nandhang kejut listrik mbebayani nalika ndemek kabel

Piranti iki wis ninggalake pabrik ing kondisi sampurna. Kanggo njaga kondisi iki lan njamin operasi sing aman, pangguna kudu ngetutake instruksi safety lan cathetan peringatan sing ditulis ing manual pangguna iki.

penting:
Kerusakan sing disebabake dening ora nggatekake manual pangguna iki ora ana garansi. Sing bakul ora bakal tanggung jawab kanggo cacat utawa masalah.

Yen piranti wis kena owah-owahan suhu amarga owah-owahan lingkungan, aja langsung urip. Kondensasi sing muncul bisa ngrusak piranti kasebut. Ninggalake piranti dipateni nganti tekan suhu kamar. Piranti iki ana ing kelas perlindungan I. Mulane, piranti kasebut kudu dibumi. Sambungan listrik kudu ditindakake dening wong sing nduweni kualifikasi. Piranti kasebut mung bisa digunakake kanthi tingkat voltage lan frekuensi. Priksa manawa kasedhiya voltage ora luwih dhuwur tinimbang sing kasebut ing mburi manual iki. Priksa manawa kabel daya ora tau crimped utawa rusak dening sudhut cetha. Yen iki kedadeyan, panggantos kabel kudu ditindakake dening dealer resmi.

Tansah pedhot sambungan listrik, nalika piranti ora digunakake utawa sadurunge ngresiki. Mung nangani kabel listrik kanthi plug. Aja copot colokan kanthi narik kabel listrik.

Sajrone wiwitan wiwitan, sawetara kumelun utawa mambu bisa muncul. Iki minangka proses normal lan ora ateges piranti kasebut rusak, mula kudu dikurangi kanthi bertahap. Mangga aja prodhuksi balok menyang bahan sing gampang kobong. Perlengkapan ora bisa dipasang ing bahan sing gampang diobong, tetep jarak luwih saka 50cm karo tembok kanggo aliran udara sing lancar, mula ora ana papan perlindungan kanggo penggemar lan ventilasi kanggo radiasi panas. Yen kabel fleksibel njaba utawa kabel luminaire iki rusak, kudu diganti sacara eksklusif dening pabrikan utawa agen layanan utawa wong sing nduweni kualifikasi sing padha supaya ora ana bebaya.

Fitur Key

  • Voltage: AC100-240V, 50/60HZ
  • Warna Laser: RGB penuh warna
  • Daya laser: 3W
  • RGB 500mw * 6PCS (R: 100mw G: 200mw B: 200mw) Pola laser: macem-macem pola efek sinar kasar.
  • Y-Axis muter: 240 °
  • Sudut rotasi: 270 °
  • Mode kontrol: Musik / Otomatis / DMX512 (11/26/38CH) Sistem pemindaian: motor stepping
  • Scanning amba saka motor: 25 derajat
  • Dirating daya: <180W
  • Lingkungan kerja: Lamp
  • Ukuran produk: 85 x 16 x 45 cm
  • Ukuran kotak karton (1in1): 92 x 16 x 32 cm
  • NW: 11kgs / GW: 12.6kgs
  • Ukuran kotak karton (2in1): 94.5 x 34 x 33.5 cm
  • NW: 23kgs / GW: 26.5kgs

Pandhuan Operasi

  • Kepala obah kanggo tujuan laser.
  • Aja nguripake piranti yen wis ngalami prabédan suhu sing abot kaya sawise transportasi amarga bisa ngrusak cahya amarga owah-owahan lingkungan. Dadi, priksa manawa piranti bisa digunakake nganti suhu normal.
  • Cahya iki kudu dijauhake saka goyang sing kuat sajrone transportasi utawa gerakan.
  • Aja narik lampu mung nganggo sirah, utawa bisa nyebabake karusakan ing bagean mekanik.
  • Aja mbabarake peralatan ing overheat, Kelembapan utawa lingkungan karo kakehan bledug nalika nginstal. Lan aja nyelehake kabel listrik ing lantai. Utawa bisa nyebabake kejut elektronik kanggo masarakat.
  • Priksa manawa panggonan instalasi ing kondisi safety apik sadurunge nginstal perlengkapan.
  • Priksa manawa kanggo nyelehake chain safety lan mriksa apa ngawut-awut wis ngaco mlaku nalika nginstal perlengkapan.
  • Priksa manawa lensa ing kondisi apik. Disaranake ngganti unit kasebut yen ana kerusakan utawa goresan sing abot.
  • Priksa manawa peralatan kasebut dilakokno dening personel sing nduweni kualifikasi sing ngerti peralatan kasebut sadurunge digunakake.
  • Simpen paket asli yen ana kiriman liyane sing dibutuhake.
  • Aja nyoba ngganti peralatan tanpa instruksi saka pabrikan utawa agensi ndandani sing ditunjuk.
  • Ora ana ing jangkoan babar pisan yen ana malfunctions saka ora tindakake manual pangguna kanggo operate utawa operasi ilegal, kaya short circuit kejut, kejut elektronik, lamp pecah lsp.

Kontrol menu tampilan

Pencet MENU kanggo milih Alamat / DMX / Warna / Manual / Demo / Otomatis / Swara / Suhu / Versi / Jam, banjur pencet ENTER kanggo konfirmasi utawa kanggo ngetik langkah sabanjure. , banjur pencet ENTER kanggo konfirmasi, banjur pencet MENU kanggo metu, utawa ngenteni 10 lan metu kanthi otomatis.

ujar:
Yen ora ana operasi ing tombol apa wae, tampilan bakal mateni kanthi otomatis sajrone 20 detik; yen ora ana sinyal DMX, titik pisanan tampilan bakal urip kanthi statis, yen nganggo sinyal DMX, titik kasebut bakal kerlip

  • Alamat DMX A001
  • Kode Alamat A512
  • Mode Saluran 11CH, 26CH, 38
  • pilihan saluran CH
  • Show Mode SOUND AUTO, pilihan efek
  • Slave Mode MASTER, SLAVE, pilihan mesin utama lan tambahan
  • Black Out YA, NO Mode siyaga
  • Swara State ON, OFF switch swara
  • Sensitivitas swara Swara (mati 0, 100 paling sensitif)
  • Pan Inverse
  • YA, NO level reverse
  • Tilt1 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Tilt2 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Tilt3 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Tilt4 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Tilt5 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Tilt6 Inverse YA, NO vertikal mbalikke
  • Lampu mburi ON, OFF saklar lampu latar
  • Tes Otomatis Tes Otomatis
  • Nomer versi piranti lunak Versi Firmware V104
  • Default YES, NO Mulihake setelan pabrik
  • Reset Sistem YES, NO Reset mesin

Saluran DMX 11 Mode Saluran

CH fungsi Nilai DMX Details
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° posisi
2 Pan Motor

kacepetan

0-255 Saka cepet nganti alon
3 Ngiringake 1-Miring 6

stroke motor

0-255 0 ora ana fungsi 1-255

0°-360° posisi

4 Motor miring

kacepetan

0-255 Saka cepet nganti alon
 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

Didorong dhewe

0-55 Ora ana fungsi
56-80 Efek mandhiri 1 (XY

ora bisa dikendhaleni)

81-105

106-130

131-155

156-180

Efek gerak dhewe 2 (XY ora bisa dikendhaleni)…Efek gerak dhewe 5 (XY ora bisa dikendhaleni)
181-205 Kontrol swara (XY

ora bisa dikendhaleni)

206-230 Efek mandhiri 6 (XY

ora bisa dikendhaleni)

231-255 Kontrol swara (XY

ora bisa dikendhaleni)

6 Didorong dhewe

kacepetan

0-255 kacepetan poto-propelled lan

Sensitivitas swara-aktif

7 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
 

8

 

Strobe

0-9 Ora ana strobo
10-255 Kacepetan strobo saka alon nganti cepet
 

 

 

9

 

 

 

Efek laser

0-15 Ora ana fungsi
16-27 Efek 1
 

......

Saben wektu Nilai DMX tambah 12, bakal ana

efek

232-243 Efek 19
244-255 Efek 20
10 Efek laser 0-255 kacepetan poto-propelled saka cepet
  kacepetan   kanggo alon
 

11

 

Reset

0-249 Ora ana fungsi
250-255 ngreset mesin (nilai tetep kanggo

5 detik)

26 Mode Saluran

CH fungsi Nilai DMX Details
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° posisi
2 Pan Motor

kacepetan

0-255 Saka cepet nganti alon
3 Motor Tilt1 0-255 0°-360° posisi
4 Motor Tilt2 0-255 0°-360° posisi
5 Motor Tilt3 0-255 0°-360° posisi
6 Motor Tilt4 0-255 0°-360° posisi
7 Motor Tilt5 0-255 0°-360° posisi
8 Motor Tilt6 0-255 0°-360° posisi
9 Ngiringake 1-Miring 6

Motor

0-255 0 ora ana fungsi 1-255 0°-360°

posisi

10 Motor miring

kacepetan

0-255 kacepetan saka cepet kanggo alon
 

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

 

Didorong dhewe

0-55 Ora ana fungsi
56-80 Efek mandhiri 1 (XY

ora bisa dikendhaleni)

81-105

106-130

131-155

156-180

Efek gerak dhewe 2 (XY ora bisa dikendhaleni)…Efek gerak dhewe 5 (XY ora bisa dikendhaleni)
181-205 Kontrol swara (XY

ora bisa dikendhaleni)

206-230 Efek mandhiri 6 (XY

ora bisa dikendhaleni)

231-255 Kontrol swara (XY

ora bisa dikendhaleni)

12 Didorong dhewe

kacepetan

0-255 kacepetan poto-propelled lan

Sensitivitas swara-aktif

13 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
14 Strobe 0-9 Ora ana strobo
10-255 Kacepetan strobo saka alon nganti cepet
15 Laser abang 1-6

surem

0-255 0 ora fungsi

1-255 1-100% dimming

16 Laser ijo

1-6 dimming

0-255 0 ora fungsi

1-255 1-100% dimming

17 Laser biru 1-6

surem

0-255 0 ora ana fungsi 1-255 1-100%

surem

 

 

 

 

18

 

 

 

Klompok pisanan saka laser RGB

0-31 Off
32-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
 

 

 

 

19

 

 

 

Klompok kapindho laser RGB

0-31 Off
31-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
 

 

 

 

20

 

 

 

Klompok katelu saka laser RGB

0-31 Off
32-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
 

 

 

 

21

 

 

 

Klompok kaping papat saka laser RGB

0-31 Off
32-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
 

 

 

 

22

 

 

 

Klompok kaping lima saka laser RGB

0-31 Off
32-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
23 Sing kaping nem 0-31 Off
  klompok laser RGB 32-63 Red
64-95 Lampung
96-127 Blue
128-159 Kuning
160-191 Purple
192-223 cyan
224-255 Padhang padhang
 

 

 

 

24

 

 

 

Efek laser

0-15 Ora ana fungsi
16-27 Efek 1
 

......

Saben wektu Nilai DMX punika

tambah 12, bakal ana efek

232-243 Efek 19
244-255 Efek 20
25 Efek laser

kacepetan

0-255 kacepetan poto-propelled saka cepet kanggo

alon

 

26

 

Reset

0-249 Ora ana fungsi
250-255 reset mesin (nilai tetep 5 detik)

38 Mode Saluran

CH fungsi Nilai DMX Details
1 Pan Motor 0-255 0-360 ° posisi
2 Pan Motor

kacepetan

0-255 Saka cepet nganti alon
3 Motor Tilt1 0-255 0-360 ° posisi
4 Motor Tilt2 0-255 0-360 ° posisi
5 Motor Tilt3 0-255 0-360 ° posisi
6 Motor Tilt4 0-255 0-360 ° posisi
7 Motor Tilt5 0-255 0-360 ° posisi
8 Motor Tilt6 0-255 0-360 ° posisi
9 Ngiringake 1-Miring 6

stroke motor

0-255 0 ora fungsi

1-255 0°-360° posisi

10 Ngiringake kacepetan motor 0-255 kacepetan saka cepet kanggo alon
 

 

 

 

11

 

 

 

 

Didorong dhewe

0-55 Ora ana fungsi
56-80 Efek mandhiri 1 (XY

ora bisa dikendhaleni)

81-105

106-130

131-155

156-180

Efek gerak dhewe 2 (XY ora bisa dikendhaleni)…Efek gerak dhewe 5 (XY ora bisa dikendhaleni)
181-205 Kontrol swara (XY ora bisa dikontrol)
206-230 Efek mandhiri 6 (XY
      ora bisa dikendhaleni)
231-255 Kontrol swara (XY ora bisa dikontrol)
12 Didorong dhewe

kacepetan

0-255 kacepetan poto-propelled lan

Sensitivitas swara-aktif

13 Dimmer 0-255 0-100% total dimming
14 Strobe 0-9 Ora ana strobo
10-255 Kacepetan strobo saka alon nganti cepet
15 Laser abang 1-6

surem

0-255 0 ora fungsi

1-255 1-100% dimming

16 Laser ijo 1-6

surem

0-255 0 ora fungsi

1-255 1-100% dimming

17 Laser biru 1-6

surem

0-255 0 ora fungsi

1-255 1-100% dimming

18 Klompok pisanan

saka laser abang

0-255 0-100% dimming
19 Klompok pisanan

saka laser ijo

0-255 0-100% dimming
20 Klompok pisanan

saka laser biru

0-255 0-100% dimming
 

21

kapindho

klompok laser abang

0-255  

0-100% dimming

...... ...... ...... ......
33 Kelompok kaping enem

saka laser abang

0-255 0-100% dimming
34 Kelompok kaping enem

saka laser ijo

0-255 0-100% dimming
35 Kelompok kaping enem

saka laser biru

0-255 0-100% dimming
 

 

 

36

 

 

 

Efek laser

0-15 Ora ana fungsi
16-27 Efek 1
...... Saben wektu Nilai DMX tambah

dening 12, bakal ana efek

232-243 Efek 19
244-255 Efek 20
37 Efek laser

kacepetan

0-255 kacepetan poto-propelled saka cepet kanggo alon
 

38

 

Reset

0-249 Ora ana fungsi
250-255 reset mesin (nilai tetep 5 detik)

Pangopènan lan Reresik

Titik ing ngisor iki kudu digatekake sajrone pemeriksaan:

  1. Kabeh sekrup kanggo nginstal piranti utawa bagean piranti kudu disambungake kanthi rapet lan ora kena korosi.
  2. Mesthine ora ana deformasi ing omah, lensa warna, fiksasi lan papan instalasi (langit-langit, suspensi, trussing).
  3. Bagean sing dipindhah kanthi mekanis kudu ora nuduhake jejak nganggo lan ora kudu muter kanthi ora seimbang.
  4. Kabel sumber daya listrik kudu ora nuduhake karusakan, lemes materi utawa endapan.

Instruksi luwih lanjut gumantung saka panggonan instalasi lan panggunaan kudu dipatuhi dening installer sing trampil lan masalah safety kudu diilangi.

PERHATIAN!
Pedhot saka sumber daya sadurunge miwiti operasi pangopènan.

Kanggo nggawe lampu ing kondisi apik lan ngluwihi umur, kita saranake reresik biasa kanggo lampu.

  1. Ngresiki lensa njero lan njaba saben minggu kanggo ngindhari kelemahane lampu amarga akumulasi bledug.
  2. Ngresiki kipas saben minggu.
  3. A mriksa elektrik rinci dening engineer electrical disetujoni saben telung sasi nggawe manawa kontak sirkuit ing kondisi apik, lan ngalangi kontak miskin sirkuit saka overheating.

Disaranake kerep ngresiki piranti. Mangga gunakake kain sing lembab lan tanpa serat. Aja nggunakake alkohol utawa pelarut. Ora ana bagean sing bisa digunakake ing njero piranti. Waca pandhuan ing "Pandhuan instalasi".

Dokumen / Sumber Daya

Teknologi FOS Razor Laser Multibeam RGB Laser Moving Head [pdf] Manual pangguna
Laser Razor, Multibeam RGB Laser Moving Head, RGB Laser Moving Head, Moving Head, Razor Laser

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.