LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Electric-Spinning-logo

POLISI LANTAI 15262-6 Tanpa kabel Listrik Spinning Microfiber Flat Mop

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-produk

INSTRUOIONS KESELAMATAN PENTING

Waca lan tindakake kabeh PÈNGET lan instruksi sadurunge nggunakake PRODUK IKI. Ciloko BISA AKIBAT GUNA sing ora bener. SIMPAN INSTRUOIONS IKI.

PÈNGET

  • Aja nglebokake Floor Police™ Motorized Mop ing banyu utawa diselehake ing banyu sing mlaku kanggo nyegah kejut listrik utawa karusakan produk. Gunakake banyu lan / utawa solusi reresik mung menyang bantalan pembersih.
  • Bagian sing obah bisa nyebabake ciloko. Pateni Floor Police™ Motorized Mop sadurunge masang, nyopot, utawa nglebokake banyu lan/utawa solusi reresik menyang bantalan pembersih.
  • Pateni Floor Police™ Motorized Mop sadurunge nempelake gagang menyang pangkalan pel.
  • Priksa manawa gagang wis dirakit kanthi lengkap lan dipasang kanthi aman ing dasar pel sadurunge digunakake.
  • Copot pangisi daya sadurunge nggunakake.
  • Ngisi daya mung nggunakake pangisi daya sing diwenehake karo Floor Police™ Motorized Mop.
  • Aja ngisi tanpa dijaga. Ngisi daya kanthi cepet utawa luwih cepet bisa ngrusak baterei sing bisa diisi ulang, utawa nyebabake geni utawa ciloko. Copot lan aja nganggo Floor Police™ Motorized Mop yen sampeyan ndeleng utawa mambu asap, utawa yen baterei mundhak utawa panas banget.
  • Aja ninggalake Floor Police rM Motorized Mop unattended nalika ing.
  • Kanggo nggunakake njero ruangan wae.

Fitur Mop

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-1

Pengisian Mop

CATETAN: Ngisi daya kanggo 90 menit sadurunge nggunakake pisanan.

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-2

  1. Kanggo ngisi daya pel, pasang adaptor AC menyang stopkontak listrik standar AS. Bukak tab ing Port Pengisian Daya sing ana ing Base Mop Pasang adaptor menyang Port Pengisian Daya
  2. Lampu abang ing Base Mop nuduhake yen mop ana ing mode pangisi daya.
  3. Ngidini pel ngisi daya nganti 90 menit. Lampu Indikator Ngisi Daya Abang bakal mati yen pel wis diisi daya.

Carane Nglumpukake Mop

Sadurunge ngrakit, priksa manawa sampeyan duwe kabeh bagean sing kadhaptar ing
kaca sadurunge
penting: Pole Top lan Pole Tengah duwe threading ireng internal padha nang nangani genggeman. Kutub Ngisor bakal nuduhake benang biru ing njero.

  1. Screw Pole Top karo gagang menyang Pole Tengah tightly karo nyekeli Pole Tengah. Nangkep Kutub Ndhuwur ing sadhuwure Grip Handle, putar Kutub Ndhuwur searah jarum jam, nyambung nganti krungu KLIK antarane 3-5 kaping
  2. Pasang Kutub Ngisor menyang Kutub Tengah kanthi nyekel Gagang Grip Kutub Ngisor lan putar Kutub Tengah searah jarum jam, ngowahi nganti krungu klik kaping 3-5

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-3

Saiki sampeyan bisa meneng bagean Top, Tengah lan Ngisor Pole nglumpuk menyang Base Mop dening nyekeli lan ngowahi clockwise menyang Base Mop. Base Mop saiki wis dikunci lan siap digunakake.

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-4

Carane Operate Mop

  1.  The Light Green Microfiber Pads wis diterapake kanggo nggunakake. Kanggo aplikasi bantalan liyane, nguripake Base Mop. Selehake Pad Reusable Reusable sing dipengini (bantalan scrubbing kanggo proyek reresik angel, bantalan microfiber kanggo reresik tema lan bantalan polishing kanggo mencorong jubin) b centering saben pad liwat wilayah velcro ing ngisor Mop Base Pencet kanggo ngamanake menyang panggonan Sampeyan bisa saiki semprotan saben pad karo banyu utawa solusi reresik favorit
  2. Aktifake unit kanthi mencet tombol On / Off sing ana ing Base Mop. Aja tekanan, kakehan tekanan bakal alon motor. Sampeyan saiki wis siyap kanggo ngresiki utawa polishing lantai.
  3. Yen wis rampung, pencet tombol ON / OFF maneh kanggo mateni pel.
  4. Kanggo ngadeg gagang pel munggah, mung push menyang Base Mop kanggo ngunci menyang posisi

LANTAI-POLISI-15262-6-Tanpa kabel-Elektrik-Spinning-5

Pandhuan ngresiki

  1. Kanggo ngresiki Pad Mop sing bisa digunakake maneh, mung uncalan ing mesin cuci kanthi siklus sing lembut. Gunakake banyu anget lan deterjen biasa. Sampeyan uga bisa nambah pamutih biasa utawa werna aman yen pengin. AJA nggunakake pelembut kain. Sampeyan bisa garing bantalan ing dryer ing siklus kurang utawa mung online garing.
  2. Simpen pel ing panggonan garing sing adhem kanggo njamin umur pel.

Batesan LIABILITAS

Tanggung jawab diwatesi kanggo rega tuku produk iki. TeleBrands Corporation ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan insidental utawa konsekuensial utawa garansi sing diwenehake babagan produk iki. Sawetara negara ora ngidini pengecualian utawa watesan kerusakan insidental utawa konsekuensial, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

Dokumen / Sumber Daya

POLISI LANTAI 15262-6 Tanpa kabel Listrik Spinning Microfiber Flat Mop [pdf] Instruksi Manual
15262-6 Cordless Electric Spinning Microfiber Flat Mop, 15262-6, Cordless Electric Spinning Microfiber Flat Mop

Nggabungake obrolan

1 Komentar

  1. Love this mop it is so easy to use and does a great job, one problem though we lost the AC Adapter and cannot charge the battery. We also lost the instructions and cannot find another AC Adapter.

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *