FLEX UnderCover Hard Fold Cove- logo

Pandhuan Instal Miwiti Cepet

Instal Dhaptar Priksa Bagian

A: Tutup fleksibel lempitan
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Flex hard lempitan
B: Rel sisih dipasang, kiwa lan tengen (wis dirakit)
FLEX UnderCover Hard Folding Cover - Pemasangan sisih
C: Tas hardware & tabung Saluran (2)
FLEX UnderCover Hard Folding Cover -Bahu perangkat keras

Piranti sing Dibutuhake:
Kunci utawa soket 1/2 "FLEX UnderCover Cover Fold Hard -Tools Needed

Catetan: Flex dirancang saka truk sing ora duwe sprei plastik, sawetara tramping suntingan bisa uga dibutuhake supaya tutupane bisa dipasang kanthi bener.

Pasang Ril Mounting Sisih

Pasang rel sisih loro menyang kasur truk. Ril kiwa lan tengen, lan wis dipasang sadurunge kanggo kenyamanan sampeyan. Cathetan: Waca Pandhuan Spesifikasi Model kanggo instruksi sing luwih spesifik babagan clamping rel menyang trek.
FLEX UnderCover Hard Fold Cover -Attach Side Mounting Rails Aja kakehan clamp patemon.
Clamps kudu dipriksa sacara periodik kanggo nyenyet.

Instal Cover

Geser loro bolt pemasangan ngarep menyang trek ing sisih ngisor tutup Fne tonneau, siji ing saben sisih. Selehake tonneau Flex menyang rel sing dipasang kanthi panel paling cilik menyang taksi truk lan tutup sisih ngarep sing nutupi kepala (ranjang ngarep amben).
FLEX UnderCover Hard Fold Cover -Install Cove

Bukak Tutup lan Setel

Bukak tutup kanthi tliti. Bukak panel saben lan pasang supaya centered sisih menyang sisih lan ngarep kanggo mburi ing amben truk. Coba rakitan mburi paling mburi kanggo operasi sing lancar amarga iki minangka indikator paling apik tutup sing dipanggonke kanthi bener. Pesthekake latches ing loro-lorone kasebut dipasang ing rel sing dipasang ing tutup. Cathetan: Yen truk sampeyan dilengkapi pelindung tailgate, sampeyan bisa uga kudu mundhakake mburi sisih mburi soyo tambah sisih mburi supaya latike bisa digunakake kanthi bener.
FLEX UnderCover Cover Fold Hard - Tutup Tutup lan Setel

Gulung Tutup nganti Masang

Sawise tutup wis ditemokake kanthi bener, gulungake tutup menyang posisi sing mbukak. Tarik kabel pelepas ing saben telung panel kasebut kanggo ngeculake saka rol sisih. Ati-ati gulung alon-alon supaya posisi tutup ora diganggu. Cathetan: Sampeyan bisa sementara nutupi tutup menyang taksi kanggo masang hardware sing dipasang.
FLEX UnderCover Hard Fold Cover -Fold Cover nganti Masang

Pasang Tabung Tutup / Saluran

Sawise ing posisi sing kebak, pasang clain retainer ngarepamp, mesin cuci rata, mesin cuci kunci lan tombol bintang ing sisih ngarep dipasang ing sangisore tutup lan tangan dikencengi. Pesthekake retainer ngarep clamp yaiku klamping rol sisih kanthi bener. Coba tutup maneh kanggo operasi sing tepat, nyetel sing dibutuhake, banjur kencengi tombol lintang. Pasang tabung saluran menyang perlengkapan ing sisih ngarep rel amben lan pasang tabung kanggo ngalihake banyu saka amben truk. Iki bisa ditindakake kanthi nyelehake tabung ing mburine amben, liwat bolongan sing ana ing amben, utawa kanthi ngebor bolongan 5/8 "ing massal.

FLEX UnderCover Cover Fold Hard - 6 Pasang Tutup

Kanggo Layanan Pelanggan, Hubungi langsung UnderCover | (866) 900-8800 | www.undercoverinfo.com

FLEX UnderCover Cover Lipat Hard ---

Dokumen / Sumber Daya

FLEX UnderCover Hard Folding Cover [pdf] Pandhuan pangguna
FX5100QS, Cover Lipat Hard UnderCover

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.