Dokumen

FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Freestanding Induction Range Cooker Panduan Pengguna
FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Kompor Induksi Berdiri Bebas

Gaya kontemporer kanthi oven kapasitas gedhe, iki minangka pilihan sing cocog kanggo sing seneng masak.

  • Lima zona masak sing bisa dipasangake kanggo mbentuk SmartZones
  • Oven konveksi kanthi kapasitas total 140L, lan sangang fungsi plus Rotisserie
  • Non-tip rak ekstensi lengkap kanggo aman saka pasugatan panas
  • Siklus oven reresik kanthi suhu dhuwur ngrusak sisa panganan supaya gampang diresiki

DIMENSI

Dhuwur 898 - 946mm
Jembar 897mm
Ambane 600mm

FITUR & MANFAAT

MULTI-RAK COOKING
Sistem AeroTech™ kita nyebarake hawa kanthi rata ing kabeh oven supaya piring ing rak ngisor katon sampurna kaya panganan sing dimasak ing rak ndhuwur.

KUALITAS LAN KEKUATAN
Saben rincian wis digawe kanthi teliti. Lawang sing padhet lan imbang kanthi sampurna lan dial seng cast krom nambahake kompor kisaran premium sing luar biasa.

POWER lan kontrol
Kontrol cepet lan langsung saka sing paling dhuwur nganti sing paling panas. Kontrol hob sing wis disetel kanthi apik ngidini sampeyan nggoreng, nggoreng utawa nggoreng saus sing alus nganti sampurna.

Ngresiki Gampang
Kompor sampeyan mung perlu ngusap kanthi cepet supaya katon apik kaya anyar. Siklus oven resik-resik pirolitik ngrusak sisa-sisa panganan ing suhu sing dhuwur banget, ninggalake awu entheng sing gampang dicopot nganggo iklan.amp kain.

DESIGN KOMPLEMENTASI
Kanthi garis sing resik lan kontras nada pelengkap, estetika abadi saka kompor kisaran gaya Kontemporer iki ndhukung desain pawon sing dianggep.

OVEN kapasitas gedhe
Oven kanthi kapasitas total 140L menehi akeh ruang kanggo masak macem-macem masakan bebarengan.

FLEKSIBILITAS MULTI-FUNGSI
Ana prakara apa sing masak, sampeyan duwe panas tengen kanggo match thanks sangang fungsi open plus Rotisserie, kalebu Pastry Bake karo Pizza Mode lan Rapid Proof kanggo nggawe roti.

SPESIFIKASI

aksesoris

  • Rak kawat datar 1
  • Teleskopik Ekstensi Lengkap 2 set (bagean 578744)
  • Rak geser ekstensi lengkap 2 set (bagean 578744)
  • Rak panggangan
  • Strip tendhangan, stainless steel KICKOR 90X1
  • Panggangan 1
  • Rotisserie set 1 set
  • Langsung mudhun rak

kapasitas

  • Posisi rak 6
  • Kapasitas total 140L
  • Kapasitas sing bisa digunakake 120L

Cleaning

  • Enamel grafit tahan asam
  • Elemen panggangan mudhun
  • Permukaan kaca sing gampang resik
  • Pelari rak bukti pirolitik
  • Pirolitik self-clean
  • Lawang oven sing bisa dicopot
  • Lawang oven sing bisa dicopot ing njero
  • Pelari rak sing bisa dicopot

konsumsi

  • Rating energi A

Controls

  • Umpan balik audio
  • Masak otomatis / menit
  • Pre-set otomatis
  • Celsius / Fahrenheit
  • Jam elektronik
  • Tampilan resolusi dhuwur
  • Grafis laser terukir
  • Suhu elektronik sing tepat
  • Mode Sabat
  • Kaca fused hardened
  • Diuripake jam stainless steel
  • Diuripake jam stainless steel
  • Dial stainless steel

Fitur oven

  • Teknologi AeroTech ™
  • Panas sadurunge otomatis
  • Kontrol oven elektronik
  • Teleskop ekstensi lengkap
  • Lampu internal 4 x 25W halogen (2 sisi & 2
  • Mbukak alus / nutup lawang
  • Konveksi sejati
  • Penggemar rongga kembar
  • Laci anget

Fungsi oven 

  • Panggang
  • Panggang kipas
  • Fan dipeksa
  • Panggangan kipas
  • Panggangan
  • Jumlah fungsi 9
  • Pastry Panggang karo mode Pizza
  • Bukti cepet
  • Manggang
  • Rotisserie
  • Konveksi sejati

Kinerja oven 

  • Lawang CoolTouch Quadruple glazed
  • Daya laci pemanasan 202W

Syarat daya

  • Ampjaman 68A
  • Frekuensi pasokan 50Hz

Ukuran produk

  • Ambane 600mm
  • Dhuwuré 898 – 946 mm
  • Jembar 897mm

Fitur Hob

  • Auto nyuda panas
  • Tampilan werna dual
  • Panas sing lembut
  • Setelan panas 9
  • Teknologi masak induksi
  • SmartZone 1
  • Jembatan zona

Kinerja Hob

  • Pusat 2300W
  • Rating zona ngarep kiwa 1600 (1850)W
  • Rating zona mburi kiwa 2100 (3000)W
  • Jumlah zona masak 5
  • PowerBoost
  • PowerBoost kabeh zona nganti 3000W
  • Rating zona ngarep tengen 1600 (1850)W
  • Rating zona mburi tengen 2100 (3000)W

Keslametan

  • Sistem pendinginan canggih
  • Krenjang anti-miring
  • Lawang open oven
  • Sistem pembuangan katalitik
  • Kunci bocah
  • Lawang CoolTouch
  • Teleskop ekstensi lengkap
  • Rak non-tip
  • Sistem deteksi pan
  • Wektu aman
  • Spillage otomatis mati
  • Indikator panas lumahing

Warranty

  • Parts lan pegawe 5 taun
  • SKU 82227

Ukuran produk lan spesifikasi ing kaca iki ditrapake kanggo produk lan model tartamtu. Miturut kabijakan perbaikan sing terus-terusan, dimensi lan spesifikasi iki bisa diganti kapan wae. Sampeyan kudu mriksa Pusat Perawatan Pelanggan Fisher & Paykel kanggo mesthekake yen kaca iki nggambarake model sing kasedhiya saiki. ? Fisher & Paykel Appliances Ltd 2020

lambang DOLANI DENING PENDAMAT
24 Jam 7 Dina Seminggu Dhukungan pelanggan
T 08000 886 605 W www.fisherpaykel.com

Dokumen / Sumber Daya

FISHER PAYKEL OR90SDI6X1 90cm 5 Zona Kompor Induksi Berdiri Bebas [pdf] Pandhuan pangguna
OR90SDI6X1, 90cm 5 Zone Freestanding Induction Range Cooker, OR90SDI6X1 90cm 5 Zone Freestanding Induction Range Cooker, Freestanding Induction Range Cooker, Induction Range Cooker, Freestanding Range Cooker, Range Cooker

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.