Manual Fender MUSTANG Micro Owner

Manual Fender MUSTANG Micro Owner

PURWAKA

Manual iki minangka pandhuan kanggo fitur lan fungsi Mustang Micro – headphone plug-and-play amppanguripan lan antarmuka sing nyambung langsung menyang gitar lan bass kanggo ngirim amp model, model efek, kemampuan Bluetooth lan liya-liyane. Kanthi Fender Mustang sing hebat ampswara sing luwih dhuwur nanging ora luwih gedhe tinimbang kertu, Mustang Micro gampang diluncurake lan nyedhiyakake wektu muter nganti batere nganti enem jam.

Mustang Micro gampang lan intuisi. Sambungake menyang model instrumen sing populer nggunakake colokan input puteran 1/4 ″. Pilih a amp. Pilih setelan parameter efek lan efek. Setel kontrol volume lan nada. Nguripake Bluetooth lan stream musik kanggo muter, utawa praktikake instruksi online kanthi audio lan video sing disinkronake. Mustang Micro ngirim kabeh langsung menyang earbuds, headphone utawa piranti lunak rekaman digital.
Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Produk Utama

Fitur

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Produk Liwatview

 

  • A. ROTATING INPUT PLUG: Colokan standar 1/4 ″ muter nganti 270 derajat kanggo kompatibilitas gampang karo kabeh model gitar sing populer.
  • B. VOLUME MASTER: Kontrol Thumbwheel nyetel instrumen lan level output sakabehe kanggo headphone / earbuds utawa piranti lunak rekaman (kaca 6).
  • C. AMP Tombol / LED: Tombol (- / +) pilih ampluwih urip saka 12 model (kaca 4). Warna LED nuduhake amp model sing digunakake.
  • D. Tombol EQ / LED: Tombol (- / +) nyetel nada (kaca 6); pilihan kalebu setelan rata, loro setelan kanthi luwih peteng lan rong setelan sing luwih cerah. Kontrol EQ wis dikirim-amppanguripan Warna LED nuduhake setelan EQ sing digunakake.
  • E. EFEK BUTANG / LED: Tombol (- / +) pilih efek (utawa kombinasi efek) saka 12 pilihan sing beda (kaca 5). Werna LED nuduhake model efek sing digunakake.
  • F. NGAPAK EFFECTS BUTTONS / LED: Tombol (- / +) ngontrol siji parameter tartamtu efek sing dipilih (kaca 6). Warna LED nuduhake setelan parameter sing digunakake.
  • G. POWER / BLUETOOTH SWITCH / LED: Saklar geser telung posisi nguripake lan mateni Mustang Micro lan ngaktifake Bluetooth (kaca 3, 7). LED nuduhake status daya / Bluetooth / daya.
  • H. OUTPUT HEADPHONE: Jack headphone stereo
  • I. JACK USB-C: Kanggo ngisi daya, ngrekam output lan nganyari firmware (kaca 7-8).
    Manual Fender MUSTANG Micro Owner's - Output headphone & USB JACK

Sambungake karo gitar lan kekuwatan

Nyambungake Mustang Micro ™ menyang gitar sampeyan ora gampang - cukup muter 1/4 ″ INPUT PLUG (A) metu saka unit lan pasang menyang jack input gitar (deleng gambar ing sisih tengen).
Geser POWER SWITCH (G) menyang posisi "ing" tengah (deleng gambar ing sisih tengen ngisor). POWER LED bakal madhangi ijo sajrone 10 detik banjur dipateni, nuduhake yen Mustang Micro urip lan diisi daya (warna LED sing beda nuduhake status pangisian daya sing beda; waca "Ngisi daya", kaca 7). Sampeyan saiki wis siyap milih amp, pilih setelan parameter efek lan efek, atur volume lan EQ, melu Bluetooth yen dikarepake, lan wiwiti muter.
Yen daya aktif nanging ora ana input instrumen sing dideteksi sajrone 15 menit, Mustang Micro kanthi otomatis bakal pindhah menyang "mode turu" sing kurang daya. Pencet tombol apa wae kanggo tangi saka mode turu.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - KONEKTIF TO GITAR LAN POWERING UP

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Ikon Peringatan utawa Ati-atiPÈNGET: Nyambungake Mustang Micro menyang instrumen sampeyan, nyopot utawa ndemek mburi plug piranti bisa nyebabake swara banter. Supaya ora ngrungokake ngrungokake nalika nganggo headphone / tunas kuping, tindakake langkah-langkah kasebut supaya aman operasi piranti sampeyan:

  • Nalika nyambungake / nyopot Mustang Micro, copot headphone / earbuds, priksa manawa piranti dipateni, utawa priksa manawa kontrol VOLUME piranti disetel dadi nol.
  • Uripake piranti kanthi VOLUME disetel dadi nol, banjur atur VOLUME kanthi bertahap supaya bisa nggayuh level ngrungokake sing kepenak. Nalika nganggo headphone / earbuds, sambungake / nyopot Mustang Micro utawa nutul colokane sing kapapar

nalika unit urip lan MASTER VOLUME munggah padha karo masang kabel instrumen menyang live ampluwih urip kanthi volume utawa kanggo nutul mburi kabel instrumen urip sing kapapar.

Milih AN AMPMODEL LIFIER

Mustang Micro duwe 12 macem-macem ampmodel sing luwih dhuwur sing bisa dipilih, kalebu jinis "resik", "crunch", "gain-dhuwur" lan "langsung". Kanggo milih amp model, pencet tombol AMP - / + tombol (C) ing sisih sisih unit. AMP Warna LED nuduhake amp model sing digunakake; LED bakal madhangi sajrone 10 detik banjur dipateni nganti tombol dipencet.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - AMP

Ampjinis, model lan warna LED sing luwih dhuwur yaiku:

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Ampjinis, model lan warna LED sing luwih urip yaiku

Kabeh jeneng produk lan merek dagang non-FMIC sing ditampilake ing pandhuan iki duweke dhewe-dhewe lan digunakake mung kanggo ngenali produk sing nada lan swarane ditliti sajrone pangembangan model swara kanggo produk iki. Panggunaan produk lan merek dagang kasebut ora ateges afiliasi, sesambungan, sponsor, utawa persetujuan antarane FMIC lan karo utawa dening pihak katelu.

PILIH MODEL EFEK

Mustang Micro duwe 12 model efek sing beda kanggo dipilih (kalebu efek gabungan). Kanggo milih efek, gunakake EFEK - / + tombol (E) ing sisih sisih unit. EFEK Warna LED nuduhake model efek sing digunakake; LED bakal madhangi sajrone 10 detik banjur dipateni nganti tombol dipencet.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - EFFECTS
Model efek lan warna LED yaiku:

Manual Pemilik Fender MUSTANG Micro - Efek model lan warna LED yaiku

Kabeh jeneng produk lan merek dagang non-FMIC sing ditampilake ing pandhuan iki duweke dhewe-dhewe lan digunakake mung kanggo ngenali produk sing nada lan swarane ditliti sajrone pangembangan model swara kanggo produk iki. Panggunaan produk lan merek dagang kasebut ora ateges afiliasi, sesambungan, sponsor, utawa persetujuan antarane FMIC lan karo utawa dening pihak katelu.

SETTING EFEK EFEK

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Modifikasi

Kanggo saben model efek Mustang Micro, enem setelan beda saka siji parameter efek tartamtu bisa dipilih nggunakake tombol MODIFY - / + (F) ing sisih sisih unit. Lima iki kalebu setelan gawan tengah, loro setelan alon-alon (- lan -) lan loro setelan sing luwih kuwat (+ lan ++). Modif LED warna nuduhake setelan parameter efek sing digunakake; LED bakal madhangi sajrone 10 detik banjur dipateni nganti tombol dipencet.
Kanggo nggayuh amp-kung mung swara tanpa efek saiki, setelan bypass efek-efek sing MODIFY kasedhiya (-).
Model efek lan parameter sing kena pengaruh kanggo saben model efek ana ing tabel kiwa ngisor. Setelan parameter efek tombol MODIFY lan warna LED ana ing tabel ing ngisor iki:

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - SETTING EFEK MODIFY

SETTING VOLUME MASTER LAN KONTROL EQ

Sawise ampmodel gaya urip lan efek dipilih, volume lan EQ umume gampang diatur. Kanggo level volume sakabèhé, cukup ganti rodha MASTER VOLUME (B) dadi pilihan (gambar ing sisih tengen). Elinga yen MASTER VOLUME ngontrol instrumen lan volume umum mung; campuran antara instrumen lan sumber audio Bluetooth ditemtokake nggunakake kontrol volume ing piranti Bluetooth eksternal.

Kanggo nyetel sakabehe (EQ), limang setelan sing beda bisa dipilih kanthi nggunakake tombol - / + EQ (D) ing sisih sisih unit (gambar ing ngisor iki). Iki kalebu setelan gawan tengah rata, rong setelan kanthi luwih peteng (- lan -) lan rong setelan sing luwih cerah (+ lan ++). Kontrol EQ mengaruhi sinyal sawise ampgaya urip lan efek dipilih. Werna LED EQ nuduhake setelan EQ sing digunakake (tabel ing ngisor iki); LED bakal madhangi sajrone 10 detik banjur dipateni nganti tombol dipencet.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - MASTER VOLUMEManual Pamilik Fender MUSTANG Mikro - SETTING VOLUME MASTER LAN KONTROL EQ

BLUETOOTH

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - BLUETOOTH

Mustang Micro gampang streaming audio Bluetooth, dadi sampeyan bisa muter ing headphone utawa earbuds. Piranti kasebut bisa ditemokake minangka "Mustang Micro" ing telpon pinter lan piranti Bluetooth liyane.

Kanggo ngaktifake mode pasangan Bluetooth, push POWER SWITCH (G) ngiwa, ing endi simbol Bluetooth, banjur tahan ing kana rong detik. Posisi POWER SWITCH Bluetooth dimuat mung kanggo kontak sawetara cepet, lan bakal bali menyang posisi "ON" ing tengah nalika tombol dirilis. Ing mode pasangan, LED POWER SWITCH bakal sumunar biru sajrone rong menit utawa nganti sambungan kasebut digawe.

Nalika sambungan sing sukses, LED bakal dadi biru padat sajrone 10 detik banjur dipateni.
Kanggo nyopot sambungan piranti Bluetooth saka Mustang Micro, tahan POWER SWITCH ing posisi Bluetooth sajrone rong detik banjur lepasake (kaya nalika masangake). Iki bakal mungkasi sambungan Bluetooth lan ngasilake Mustang Micro menyang mode pasangan kanthi LED biru sing sumunar; mode pasangan bakal kadaluwarsa sajrone rong menit yen ora ana sambungan Bluetooth liyane, lan LED biru bakal dipateni. Utawa, nyopot sambungan nggunakake piranti eksternal.

Mustang Micro kanthi otomatis masangake karo piranti Bluetooth sing pungkasan yen piranti kasebut kasedhiya. Elinga yen MASTER VOLUME (B) ngontrol instrumen lan volume umum mung; campuran antara instrumen lan sumber audio Bluetooth ditemtokake nggunakake kontrol volume ing piranti Bluetooth eksternal.

PENGISIAN

Mustang Micro nyedhiyakake operasi daya batere nganti nem jam. Isi ulang Mustang Micro nggunakake jack USB-C (H) ing sisih ngisor unit lan kabel USB sing ana.
POWER SWITCH (G) warna LED nuduhake status daya:

Manual Pemilik Fender MUSTANG Micro - Warna LED POWER SWITCH (G) nuduhake status pangisian daya

RECORDING

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - Ngisi daya port USB

Mustang Micro bisa digunakake minangka piranti input kanggo piranti lunak rekaman digital kanthi nggunakake kabel USB kanggo nyambung jack USB-C (H) ing sisih ngisor unit menyang port USB ing Mac utawa PC pangguna.
Elinga yen Mustang Micro mung bisa digunakake minangka sumber audio USB (sing ora bisa diterusake bali menyang Mustang Micro kanggo ngawasi).
Ora perlu driver eksternal kanggo nyambung menyang komputer Apple. Kanggo pitulung babagan konfigurasi lan nggunakake rekaman USB, bukak “Nyambung Amps ”bagean ing https://support.fender.com.

UPDATE PULANG
Kanggo nindakake nganyari firmware Mustang Micro, tindakake telung langkah iki:

  1. Yen Mustang Micro dipateni, sambungake kabel USB menyang jack USB-C banjur sambungake ujung liyane menyang Mac utawa PC.
  2. Pencet terus AMP Tombol "-" (C).
  3. Nguripake Mustang Micro nalika terus nyekel AMP Tombol "-" suwene telung detik.

Manual Pamilik Fender MUSTANG Micro - AMP Tombol "-"

Inisiatif mode nganyari firmware sing sukses banjur dituduhake dening LED POWER SWITCH putih (G) putih sing solid sajrone 10 detik; LED putih banjur bakal miwiti sumunar kanggo nuduhake nganyari proses.
Yen nganyari firmware rampung, LED POWER SWITCH bakal madhangi ijo padhet kanggo nuduhake nganyari sing sukses; LED bakal madhangi abang padhet kanggo nuduhake nganyari sing gagal. Mustang Micro kanthi otomatis aktif sajrone proses nganyari firmware; yen nganyari wis rampung, copot kabel USB saka Mustang Micro lan urip maneh unit kasebut.

Manual Pemilik Fender MUSTANG Micro - UPDATE FIRMWARE

FAKTOR FAKTOR

Pabrik pabrik Mustang Micro bisa ditindakake supaya bisa ngreset kabeh tombol (AMP, EQ, EFFECTS, MODIFY) menyang pabrik sing asli lan mbusak dhaptar piranti sing dipasangake Bluetooth.
Miwiti mode ngreset pabrik kanthi nguripake Mustang Micro nalika terus nyekel tombol EQ "+" (D) lan EFFECTS "-" (E) sajrone telung detik. LED ing ndhuwur tombol EQ lan EFFECTS bakal madhangi putih sawise pabrik disetel maneh (kaya LED ing ndhuwur AMP lan tombol MODIFY sing ora ditampilake ing ngisor iki).

Manual Pemilik Fender MUSTANG Micro - RESET FAKTOR

SPESIFIKASI

Manual Fender MUSTANG Micro Owner - SPESIFIKASI

ANGKA Bagean
Mustang Micro 2311300000 AS, CAN, EU, AU, JP
2311314000 MEX, CN

PRODUK
INSTRUMEN MUSIK FENDER CORP.
311 LINGKUNG CESSNA
CORONA, CALIF. 92880 USA

AMPLIFICADOR DE AUDIO
IMPORTADO POR: Fender Ventas de México, S. de RL de CV
Calle Huerta # 279, Int. A. Kol. El Naranjo. CP 22785. Ensenada, Baja California, México.
RFC: FVM-140508-CI0
Layanan al Klien: 01 (800) 7887395, 01 (800) 7887396, 01 (800) 7889433

Fender® lan Mustang ™ minangka merek dagang saka FMIC. Merek dagang liyane minangka properti saka pihak sing nduweni.
Hak cipta © 2021 FMIC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Dokumen / Sumber Daya

Fender MUSTANG Micro [pdf] Pedoman Pemilik
MUSTANG Mikro

Cathetan Suku

Nggabungake obrolan

1 Komentar

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.