logo pengasinganwww.exileaudio.comExile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPPENANGGUL

SERI SHIFT AMPPENANGGUL
MANUAL PEMILIK
MODEL: S50.4 / S110.5 / S60.1 / S100.1 / S150.

SUGENG RAWUH

Sugeng tuku Exile amppengangkat. Waca manual iki supaya bisa ngerti kanthi lengkap babagan entuk asil sing paling apik saka prodhuk iki lan mesthekake yen kabeh saran babagan cara njaga produk kasebut dituruti.
Matur nuwun kanggo tuku Exile, muga-muga sampeyan seneng ngrungokake produk sampeyan kaya sing kita seneng nggawe.

Ati-ati

peringatan 2 Audio aftermarket amplifier bakal menehi beban tambahan ing sistem pangisi daya kendaraan. Umume kendaraan modern duwe kapasitas sing cukup ing sistem pangisi daya amarga ora kabeh komponen listrik kendaraan bakal diuripake bebarengan.
Priksa rating sekring saka amplifier lan gunakake iki minangka syarat saiki puncak. Umumé, draw saiki terus-terusan bakal dadi katelu saka saiki puncak.

Fitur

Seri Shift amplifier nawakake daya gedhe ing sasis kompak. Iki nggawe instalasi gampang ing papan sing nyenyet tanpa ngorbanake output apa wae. Ngalih amps nggunakke efisiensi Kelas D lan teka dikempalken karo fitur kanggo menehi kontrol pokok liwat audio. Apa sampeyan njelajah ing dalan, dadi lendhut, utawa nunggang ombak Exile Audio, sampeyan wis entuk kekuwatan seri Shift amppangurip.Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 1

  • Ukuran kompak kanthi output daya dhuwur
  • Pengontrol level bass remote kabel
  • Bass ngedongkrak frekuensi lan imbuhan tingkat
  • Saringan low pass lan subsonik sing bisa diatur
  • Efisiensi Dhuwur, digital hemat energi amplifier kanthi desain MOSFET lengkap sing bisa dipercaya

SPESIFIKASI Monoblock

AmpKelas urip
Frekuensi Response:
Total Harmonic Distorsi
Sinyal kanggo Ratio Bising:
Gain Range
Low Pass Crossover Range
Range Crossover Subsonik
Bass Boost 445Hz:
Remote Bass Kontrol
Kelas D
15 - 220Hz

70dB (1W)
0.2 - 5V
40 - 220Hz
OFF - 220Hz
0 nganti + 12dB
Ya

U S60.1

saluran
Ing 1 ohm
Ing 2 ohm
Power/Ground Wire Ukuran:
Ukuran:
1
400wx1
600wx1
4 Pengukur
L: 9.4 in (239 mm)
W: 5.9 in (150 mm)
H: 2.3 in (58mm)

S100.1

saluran
Ing 1 ohm
Ing 2 ohm
Ing 4 ohm
Daya / Lemah
Ukuran Kawat:
Ukuran:
1
1000wx1
650wx1
400wx1
4 Pengukur
L: 14.0 in (354 mm)
W: 5.9 in (150 mm)
H: 2.3 in (58mm)

S150. 1

saluran
Ing 1 ohm
Ing 2 ohm
Ing 4 ohm
Daya / Lemah
Ukuran Kawat:
Ukuran:
1
1500wx1
900wx1
500wx1
4 Pengukur
L: 17.5 in (444 mm)
W: 5.9 in (150 mm)
H: 2.3 in (58mm)

SPESIFIKASI Multichannel

AmpKlasifikasi D
Frekuensi Response:
Total Harmonic Distorsi
Sinyal kanggo Ratio Bising:
Gain Range
Low Pass Crossover Range
Range Crossover Subsonik
Bass Boost @ 45Hz:
Remote Bass Control
kelas D
20 - 20kHz

75dB (1W)
0.2 - 5V
50 - 750Hz
50 - 750Hz
0 nganti + 18dB
NA

S50.4

saluran
Ing 4 ohm
Ing 2 ohm
Ing 4 ohm Bridged
Daya/Ground Wire Ukuran
dimensi
4
70wx4
110wx4
250wx2
4AWG
L: 9.4 in (239 mm)
W: 5.9 in (150 mm)
H: 2.3 in (58mm)

S110.5

saluran
Ing 4 ohm
Ing 2 ohm (Sub CH)
Daya/Ground Wire Ukuran
dimensi
5
100wx4
530wx1
4AWG
L: 15.0 ing (383)
W: 5.9 in (150 mm)
H: 2.3 in (58mm)

FUNGSI KONTROL

S60.1/S100.1/S150.1

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 2

  1.  Juru Bicara
    Sambungake speaker / subwoofer menyang terminal kasebut. Priksa manawa kabel kanggo polaritas sing tepat. Aja nyambungake kabel speaker menyang lemah sasis.
  2.  DAYA +12 V
    Sambungake terminal iki liwat FUSE utawa CIRCUIT BREAKER menyang terminal positif baterei kendaraan utawa terminal positif baterei sistem audio terisolasi.
    warning: Tansah lindungi kabel daya iki kanthi masang sekring utawa pemutus sirkuit kanthi ukuran sing cocog ing jarak 18″ (45cm) saka sambungan terminal baterei.
  3. REMOTE TURN ON (REM)
    Terminal iki diuripake amplifier nalika +12 volt ditrapake kanggo. Sambungake menyang remot turn-on timbal saka head unit utawa sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungake kabel iki langsung menyang pigura kendaraan. Priksa manawa pigura logam wis diudani kabeh cat mudhun menyang logam gundhul. Gunakake jarak sing paling cedhak. Iku tansah apik kanggo ngganti lemah pabrik ing wektu iki karo kabel luwih gedhe witjaksono menyang anyar ampkabel daya lifier utawa luwih gedhe.
    AWAS: Aja nyambungake terminal iki langsung menyang terminal lemah baterei kendaraan utawa titik lemah pabrik liyane.
  5. LIMIT / PROTECT / PWR
    LIMIT LED (S100.1 / S150.1) bakal murup nalika output dipotong utawa amplifier dadi panas banget. Nalika indikator watesan murup, ing amplifier bakal terus utawa ngurangi daya output kanggo nglindhungi subwoofer lan amppengangkat. Mangga mateni volume utawa kelangan mudhun amplifier nalika indikator iki murup terus.
    LED PROTECT abang bakal murup lan bakal sumunar yen ana fault presented kanggo amppengangkat. Mangga pedhot sambungan amplifier lan mutusake masalah fault sadurunge nyambungake maneh amppanguripan
    LED PWR ijo bakal murup nalika amplifier diuripake lan bisa digunakake kanthi bener.Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 3
  6. GAMBAR
    Sambungake remot kontrol kanggo ngontrol Subwoofer ampvolume lifier saka lokasi jog driver, kanggo ease saka imbuhan sak muter.
  7. input
    Jacks input RCA iki dienggo karo unit sumber sing duwe output RCA. Unit sumber kanthi tingkat minimal 200mV dibutuhake kanggo operasi sing tepat. Panggunaan kabel pasangan bengkong sing berkualitas disaranake kanggo nyuda kemungkinan gangguan sing dipancarake menyang sistem.
  8. BASS BOOST / BASS BOOST FREQ
    Iki nyetel tingkat ngedongkrak frekuensi tengah ngedongkrak bass. Bisa diatur saka 0 kanggo 12dB, Nggabungke karo frekuensi ngedongkrak bass (S150.1), sampeyan bisa kanthi akurat cocog ampkinerja lifier kanggo nanggepi woofer.
  9. GAIN
    Kontrol level bakal cocog karo sensitivitas amplifier kanggo sinyal unit sumber voltage. Range operasi minimal 200mV nganti maksimal 5V. Iki dudu kontrol volume!
  10. PDF
    Kontrol iki digunakake kanggo milih frekuensi kurang pass x-liwat sing dikarepake. Frekuensi bisa diatur saka 40Hz nganti 220Hz.
  11. SUBSONIK
    Kontrol iki bisa nyaring frekuensi kurang sing ora dikarepake saka 1 0Hz (OFF) nganti 50Hz. Fungsi iki bakal nambah daya nangani woofers Panjenengan.
  12. BRIDGE IN / BRIDGE OUT
    Jack BRIDGE IN nampa sinyal saka master ampliifier nalika iki ampliifier wis bridged minangka abdi. AJA nggunakake jacks input nalika amplifier makarya minangka abdi. Kabeh fungsi bakal diatur dening master amppanguripan
    Jack BRIDGE OUT ngirim sinyal jembatan menyang liyane, padha Shift-seri ampliifier ing konfigurasi bridging. Kabeh fungsi bakal diatur dening master amppanguripan
  13. KLIP LIMIT Ngalih iki ngontrol watesan klip output on/off. Nalika diuripake, ing amplifier bakal ngontrol tingkat output ing titik klip lan nyuda distorsi. Iki bakal njaga sampeyan amplifier ing distorsi kurang ing sinyal clipped.
  14. Q KONTROL
    Tombol iki nyetel kurva ngedongkrak bass. Nguripake menyang sisih sempit bakal nggawe frekuensi ndongkrak sempit lan cetha, nguripake menyang sudhut bakal ngluwihi sawetara frekuensi ndongkrak.

S50.4

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 4

  1. Juru Bicara
    Sambungake speaker / subwoofer menyang terminal kasebut. Priksa manawa kabel kanggo polaritas sing tepat. Aja nyambungake kabel speaker menyang lemah sasis.
  2.  DAYA +12 V
    Sambungake terminal iki liwat FUSE utawa CIRCUIT BREAKER menyang terminal positif baterei kendaraan utawa terminal positif baterei sistem audio terisolasi.
    warning: Tansah lindungi kabel daya iki kanthi masang sekring utawa pemutus sirkuit kanthi ukuran sing cocog ing jarak 18″ (45cm) saka sambungan terminal baterei.
  3. REMOTE TURN ON (REM)
    Terminal iki diuripake amplifier nalika +12 volt ditrapake kanggo. Sambungake menyang remot turn-on timbal saka head unit utawa sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungake kabel iki langsung menyang pigura kendaraan. Priksa manawa pigura logam wis diudani kabeh cat mudhun menyang logam gundhul. Gunakake jarak sing paling cedhak. Iku tansah apik kanggo ngganti lemah pabrik ing wektu iki karo kabel luwih gedhe witjaksono menyang anyar ampkabel daya lifier utawa luwih gedhe.
    AWAS: Aja nyambungake terminal iki langsung menyang terminal lemah baterei kendaraan utawa titik lemah pabrik liyane.
  5. input
    Jacks input RCA iki dienggo karo unit sumber sing duwe output RCA. Unit sumber kanthi tingkat minimal 200mV dibutuhake kanggo operasi sing tepat. Panggunaan kabel pasangan bengkong sing berkualitas disaranake kanggo nyuda kemungkinan gangguan sing dipancarake menyang sistem.
  6. INPUT PILIH
    Tombol iki milih mode input 2ch utawa 4ch. Nalika dipencet ing, ing amplifier dianggo ing 2CH input, mode, CH-B input bakal podo karo CH-A, CH-B input Jack bakal goblok. Nalika dipencet metu, ing amplifier bakal bisa digunakake ing mode input 4CH.
  7. GAIN
    Kontrol level bakal cocog karo sensitivitas amplifier kanggo sinyal unit sumber voltage. Range operasi minimal 200mV nganti maksimal 5V. Iki dudu kontrol volume!Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 5
  8. LPF/FUL/HPF SELECTOR & FREQUENCY ADJUST KNOB
    Ngalih lan tombol iki ngontrol Low Pass Filter, High Pass, lan fungsi Full pass. Nalika disetel kanggo LPF, The amplifier bakal ngilangi frekuensi dhuwur lan kudu digunakake kanggo nyopir subwoofer. Nalika disetel kanggo HPF, The amplifier bakal ngilangi frekuensi sing sithik lan kudu digunakake kanggo nyopir speaker utawa tweeter jarak lengkap. Nalika disetel kanggo FULL, sawetara lengkap saka frekuensi maleh lan outputted menyang speaker. Ing tembung liyane, saringan "OFF".
  9. PROTEKSI / PWR
    LED PROTECT abang bakal murup lan bakal sumunar yen ana fault presented kanggo amppengangkat. Mangga pedhot sambungan amplifier lan mutusake masalah fault sadurunge nyambungake maneh amppanguripan
    LED PWR ijo bakal murup nalika amplifier diuripake lan bisa digunakake kanthi bener.
  10. TINGKAT INPUT
    The amplifier nduweni input diferensial sensitivitas input dual sing bakal nampa sinyal tingkat Dhuwur (Output Speaker) utawa tingkat Low (RCA) saka unit sumber stereo mobil. Nalika ngalih menyang PRE IN, Sinyal bisa dikirim menyang amplifier nggunakake output RCA tingkat rendah ing unit sumber. Nalika ngalih menyang SPK IN, Sinyal Tingkat Dhuwur bisa mbukak saka output speaker unit sumber menyang input RCA stereo ing panel mburi. amplifier nggunakake speaker kanggo adaptor RCA (ora klebu).
  11. OTOMATIS ON
    Kanggo mode ngaktifake / mateni otomatis, ana telung pilihan: DC Offset / Rem / Audio.
    REM: Nalika otomatis diuripake kanggo REM, mangga sambungake terminal REM unit menyang terminal remot unit sumber nganggo kabel 18AWG. Iki minangka mode sing disenengi.
    Offset DC: Yen unit sumber OEM ora duwe output sinyal REM, sampeyan bisa milih DC Offset (Sauntara, Input pilih ngalih menyang mode SPK IN), DC Offset bisa nguripake / mateni amplifier kanthi ndeteksi 6V DC Offset saka terminal unit sumber OEM.
    AUDIO: Mode audio bisa ON / OFF amplifier kanthi ndeteksi sinyal audio saka unit sumber. Wigati: Yen volume banget Low, The amp bisa uga gagal kanggo nguripake. Priksa manawa volume unit sumber wis disetel kanthi bener.

S110.5

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 6

  1. Juru Bicara
    Sambungake speaker / subwoofer menyang terminal kasebut. Priksa manawa kabel kanggo polaritas sing tepat. Aja nyambungake kabel speaker menyang lemah sasis.
  2. DAYA +12 V
    Sambungake terminal iki liwat FUSE utawa CIRCUIT BREAKER menyang terminal positif baterei kendaraan utawa terminal positif baterei sistem audio terisolasi.
    warning: Tansah lindungi kabel daya iki kanthi masang sekring utawa pemutus sirkuit kanthi ukuran sing cocog ing jarak 18″ (45cm) saka sambungan terminal baterei.
  3. REMOTE TURN ON (REM)
    Terminal iki diuripake amplifier nalika +12 volt ditrapake kanggo. Sambungake menyang remot turn-on timbal saka head unit utawa sumber sinyal.
  4. GND
    Sambungake kabel iki langsung menyang pigura kendaraan. Priksa manawa pigura logam wis diudani kabeh cat mudhun menyang logam gundhul. Gunakake jarak sing paling cedhak. Iku tansah apik kanggo ngganti lemah pabrik ing wektu iki karo kabel luwih gedhe witjaksono menyang anyar ampkabel daya lifier utawa luwih gedhe.
    AWAS: Aja nyambungake terminal iki langsung menyang terminal lemah baterei kendaraan utawa titik lemah pabrik liyane.
  5. input
    Jacks input RCA iki dienggo karo unit sumber sing duwe output RCA. Unit sumber kanthi tingkat minimal 200mV dibutuhake kanggo operasi sing tepat. Panggunaan kabel pasangan bengkong sing berkualitas disaranake kanggo nyuda kemungkinan gangguan sing dipancarake menyang sistem.
  6. TINGKAT INPUT
    The amplifier nduweni input diferensial sensitivitas input dual sing bakal nampa sinyal tingkat Dhuwur (Output Speaker) utawa tingkat Low (RCA) saka unit sumber stereo mobil. Nalika ngalih menyang PRE IN, Sinyal bisa dikirim menyang amplifier nggunakake output RCA tingkat rendah ing unit sumber. Nalika ngalih menyang SPK IN, Sinyal Tingkat Dhuwur bisa mbukak saka output speaker unit sumber menyang input RCA stereo ing panel mburi. amplifier nggunakake speaker kanggo adaptor RCA (ora klebu).
  7. OTOMATIS ON
    Kanggo mode ngaktifake / mateni otomatis, ana telung pilihan: DC Offset / Rem / Audio.
    REM: Nalika otomatis diuripake kanggo REM, mangga sambungake terminal REM unit menyang terminal remot unit sumber nganggo kabel 18AWG. Iki minangka mode sing disenengi.
    DC Offset: Yen unit sumber OEM ora duwe output sinyal REM, sampeyan bisa milih DC Offset (Sauntara, Input pilih ngalih menyang mode SPK IN), DC Offset bisa nguripake / mateni. amplifier kanthi ndeteksi 6V DC Offset saka terminal unit sumber OEM.
    AUDIO: Mode audio bisa ON / OFF amplifier kanthi ndeteksi sinyal audio saka unit sumber. Wigati: Yen volume banget Low, The amp bisa uga gagal kanggo nguripake. Priksa manawa volume unit sumber wis disetel kanthi bener.Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 7
  8. GAIN
    Kontrol level bakal cocog karo sensitivitas amplifier kanggo sinyal unit sumber voltage. Range operasi minimal 200mV nganti maksimal 5V. Iki dudu kontrol volume!
  9. HPF
    Kontrol iki digunakake kanggo nyetel frekuensi silang HPF kanggo ngarep ampsaluran liifier. Frekuensi bisa diatur antarane OFF lan 200Hz.
  10. PROTEKSI / PWR
    LED PROTECT abang bakal murup lan bakal sumunar yen ana fault presented kanggo amppengangkat. Mangga pedhot sambungan amplifier lan mutusake masalah fault sadurunge nyambungake maneh amppanguripan
    LED PWR ijo bakal murup nalika amplifier diuripake lan bisa digunakake kanthi bener.
  11. GAMBAR
    Sambungake remot kontrol kanggo ngontrol Subwoofer ampvolume lifier saka lokasi jog driver, kanggo ease saka imbuhan sak muter.
  12. SUBSONIK
    Kontrol iki bisa nyaring frekuensi kurang sing ora dikarepake saka 1 0Hz (OFF) nganti 50Hz. Fungsi iki bakal nambah daya nangani woofers Panjenengan.
  13. PDF
    Kontrol iki digunakake kanggo milih frekuensi kurang pass x-liwat sing dikarepake. Frekuensi bisa diatur saka 40Hz nganti 220Hz.
  14. BASS BOOST
    Ngalih iki nyetel tingkat ngedongkrak frekuensi tengah ngedongkrak bass. Bisa diatur saka 0 nganti 6dB dadi 12dB.

DIAGRAM WIRING

MONYET AMPWIRING LIFIER (ONE WOOFER LOAD)

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - MONO AMPLIFIER

MONYET AMPWIRING LIFIER (TWO WOOFER LOAD)

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - Gambar 8

DUAL AMPMODE JEMBATAN LIFIER

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - MONO AMPLIFIER 1

 Ati-ati
peringatan 2Nalika nyambungake loro ampliifiers sampeyan kudu nggunakake model padha amppangurip.
Mangga priksa manawa terminal speaker negatif saka loro amplifiers disambungake dening kabel gauge padha karo terminal positif digunakake.
Aja nyambungake kabel sinyal menyang jacks RCA input nalika disambungake minangka unit budak.
Kabeh fungsi bakal dipatèni ing abdi ampliifier nalika bridged. Iku bakal diatur dening master amppanguripan

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - WIRING DIAGRAMSExile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIERS - MODE SALURAN

 

logo pengasingan

Exile Audio Lake Oswego, UTAWA USA
www.exileaudio.com

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPLIFIER - GambarDirancang lan direkayasa ing AS.
Digawe ing China

WARANTI LIMITED
Exile njamin produk iki bebas saka cacat ing materi lan workmanship ing panggunaan normal kanggo periode setahun saka tanggal tuku asli nalika dituku saka Dealer Exile Sah. Yen produk wis labeled B Simpenan / Dianyaraké lan dituku saka Dealer Exile sah, wis dijamin kanggo 90 dina saka tanggal tuku, preduli saka panggonan instalasi. Yen layanan perlu ing garansi iki kanggo alesan apa wae amarga cacat manufaktur utawa malfunction sak periode babar pisan, Exile bakal ngganti utawa ndandani (ing sawijining discretion) barang risak karo dagangan padha tanpa biaya. Ganti garansi ing barang dagangan B-Stock bisa uga ana goresan lan cacat kosmetik. Produk sing ora diterusake bisa diganti karo produk sing padha karo saiki. Garansi iki mung ditrapake kanggo panuku asli lan ora ditrapake kanggo pamilik produk sawise panuku asli. Sembarang jaminan sing ditrapake diwatesi sajrone wektu garansi ekspres kaya sing disedhiyakake ing kene wiwit tanggal tuku asli ing toko, lan ora ana jaminan, manawa nyata utawa diwenehake, bakal ditrapake kanggo produk iki. Sawetara negara ora ngidini watesan babagan jaminan sing diwenehake, mula pengecualian kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Garansi iki menehi hak legal tartamtu; nanging, sampeyan bisa uga duwe hak liyane sing beda-beda saka negara kanggo negara. Garansi iki mung berlaku ing AS, kanggo jaminan ing njaba AS takon karo distributor internasional sing cocog.
©2021 Exile Audio. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh logo minangka Merek Dagang utawa Merek Dagang Kadhaptar saka Exile Audio.

Dokumen / Sumber Daya

Exile Audio S50.4 SHIFT SERIES AMPPENANGGUL [pdf] Pedoman Pemilik
SERI SHIFT AMPLIFIERS, S50.4, S110.5, S60.1, S100.1, S150.1, AMPPENANGGUL

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *