eufy T8220 Video Doorbell 1080p Baterei-Powered Instruction Manual
eufy T8220 Video Doorbell 1080p Baterei-Powered

Apa sing klebu

Kanggo Instalasi Lonceng Video 

  • Video Doorbell 1080p (Daya Baterai) Model: T8222
    Video Doorbell
  • Pemasangan Bracket
    Pemasangan Bracket
  • Kertu Posisi Bolongan Meneng
    Kertu Posisi Bolongan Meneng
  • 15 ° Mounting Wedge (Opsional)
    Pemasangan Wedge
  • Kabel Pangisi daya USB
    Kabel Pangisi daya USB
  • Paket Sekrup (sekrup Spare lan jangkar kalebu)
    Paket Sekrup
  • Pin Detas Bel Bel
    Pin Detas Bel Bel
  • Quick Start Guide
    Quick Start Guide

Kanggo Instalasi Wi-Fi Bel Chime

  • Model: Bel Pintu Wi-Fi
    ID FCC: 2AOKB-T8020 IC: 23451-T8020
    Wi-Fi Bel Lonceng
  • Plug Daya
    Plug Daya

Ora Anate: Colokan listrik bisa beda-beda ing macem-macem wilayah.

PRODUK LiwatVIEW

Lonceng Video (Daya Baterai) 

ngarep view:

Produk liwatview

  1. Motion Sensor
  2. mikropon
  3. Lensa Kamera
  4. Lingkungan Cahaya Sensor
  5. LED Status
  6. Tombol Lonceng
  7. speaker

mburi View: 

Produk liwatview

  1. Port Pengisian USB Mikro
  2. Tombol SYNC / RESET
  3. Mekanisme Detaching
operasi Carane
Daya ing Pencet banjur culake tombol SYNC.
Tambah bell ing Wi-Fi Bellbell Chime Pencet terus tombol SYNC nganti krungu swara bip
Mateni bel lawang Pencet cepet SYNC kaping 5 ing 3 detik.
Reset bel lawang Pencet terus tombol SYNC sajrone 10 detik.

CARA SISTEM NGAPAK

Cara Kerja Sistem

Sistem bel video kalebu 2 bagean:

  • Lonceng video ing lawang sampeyan
  • Wi-Fi Bel Lonceng Wi-Fi ing omah sampeyan

Lonceng video ndeteksi gerakan ing teras lan ngidini sampeyan mangsuli lawang kapan lan ing endi wae. Wi-Fi Doorbell Chime nyimpen klip video ing kertu microSD (pangguna diwenehake) lan makarya dadi lime digital ing njero ruangan. Yen ana wong sing muni bel, wong-wong ing omah bakal dikabari.

Bel lawang ndeteksi gerakan

LANGKAH 1 POWERING ING WI-FI DOORBELL CHIME

Sambungake HomeBase 2 menyang Internet 

  1. Ndandani konektor daya menyang Wi-Fi Bellbell Chime.
    1. Selehake konektor daya liwat Wi-Fi Doorbell Chime ing arah sing dituduhake panah.
    2. Selarasake slot konektor listrik sing wis diangkat kanthi kedudukan ing pangkal lonceng.
    3. Puter searah jarum jam kanggo ngunci konektor daya ing panggonane.
      Sambungake HomeBase 2 menyang Internet
  2. Tambahake antena Wi-Fi Doorbell Chime.
    Antena Wi-Fi Doorbell Chime
  3. Pasang Wi-Fi Doorbell Chime menyang sumber daya AC ing lokasi sing dikarepake. Indikator LED dadi ijo padhet nalika lonceng lawang wis siyap persiyapan

LANGKAH 2 NGAPAK SISTEM

Download App lan Siapke Sistem

Download app eufy Security saka App Store (piranti iOS) utawa Google Play (piranti Android).

Ngundhuh App
Ikon toko Apple
Ikon nyimpen Google play

Ndhaptar akun Keamanan eufy lan tindakake pandhuan ing layar kanggo ngrampungake persiyapan.

Tutul Tambah Piranti banjur tambahake piranti ing ngisor iki:

  1. Tambah Wii-Fi Doorbell Chime.
  2. Tambah bel.

Tambah Piranti

LANGKAH 3 NGISI PINTU

Lonceng lawang duwe level batere 80% kanggo transportasi sing aman. Isi kanthi lengkap sadurunge masang bel lawang ing ngarep lawang.

Ngisi bel lawang

Catetan: Umur batere beda-beda gumantung saka panggunaan. Ing kasus sing umum, lonceng kudu nganti 15 acara saben dina lan saben rekaman rata-rata 20 detik. Ing skenario iki, umur batere bel bisa nganti 4 wulan.

LANGKAH 4 NEMUKAN SPOT MUNGGU

Temokake Titik sing Dipasang

Jupuk Lonceng Video menyang lawang ngarep lan priksa sing nyata view ing aplikasi Keamanan eufy sekaligus. Temokake posisi sing bisa dipikolehi view.

Coba pikirake faktor ing ngisor iki: 

  1. Priksa manawa sampeyan bisa nggunakake maneh bolongan lan jangkar sing ana ing tembok utawa bingkai lawang.
  2. Yen sampeyan pengin nyelehake bel lawang ing tembok sisih, priksa manawa tembok ora katon ing lapangan view. Yen ora, lampu IR bakal dibayangke lan sesanti wengi bakal kabur.
  3. Yen sampeyan ngebur bolongan sing dipasang kaping pisanan, paling dhuwur sing dipasang yaiku 48 ″ / 1.2m saka lemah.
  4. Gunakake irisan sing dipasang 15 ° minangka braket sing dipasang tambahan yen sampeyan pengin ndeleng luwih akeh ing sisih tartamtu.

Panggonan pemasangan

Selehake Kertu Posisi Lubang Screw ing tembok kanggo menehi tandha posisi kasebut.

Kartu Positioning

LANGKAH 5 MOUNTING BRACKET

Pasang Lonceng ing Lumahing Kayu

Yen sampeyan masang bel lawang ing permukaan kayu, sampeyan ora perlu ngebor bolongan pilot. Gunakake sekrup sing kasedhiya kanggo ngamanake Bracket Mounting ing tembok.

Screw Hole Positioning Card nuduhake posisi bolongan meneng. Apa sing dibutuhake: Bor Daya, Braket Pemasangan, Wedge Pemasangan 15° (Opsional), Paket Sekrup

Nginstal krenjang
Tanpa Wedge 15 ° Mounting
Nginstal krenjang
Kanthi Mounting Wedge 15 °
Pemasangan Wedge

Pasang Lonceng Video ing Permukaan sing Digawe saka Bahan Keras 

  1. Yen sampeyan masang bel lawang ing permukaan sing digawe saka bahan hard, kayata bata, beton, stucco, bor 2 bolongan liwat Kartu Posisi Lubang Screw kanthi bor 15/64 "(6mm).
  2. Lebokake jangkar sing disedhiyakake, banjur gunakake sekrup dawa sing disedhiyakake kanggo ngamanake Braket Mounting ing tembok.

Apa sing dibutuhake: Bor Daya, Mata Bor 15/64"(6mm), Braket Pemasangan, Baji Pemasangan 15° (Opsional), Paket Sekrup

Tools

Pemasangan Bracket
Pemasangan Bracket

LANGKAH 6 MOUNTING DOORBELL

Pasang Lonceng 

Sejenake bel lawang karo sisih ndhuwur gunung banjur jupuk ngisor ing sisihane.

Pasang Lonceng

Sampeyan kabeh disetel!
Yen sampeyan pengin nyopot bel lawang utawa ngisi maneh, waca bagean ing ngisor iki

LAMPIRAN 1 NAMPANG PINTU PINTU

Copot Lonceng

  1. Gunakake pin detas bel sing kasedhiya yen sampeyan pengin nyopot bel saka Mounting Bracket.
  2. Lebokake lan penet pin detaching menyang bolongan ing sisih ngisor bel lawang banjur angkat kanggo mateni sisih ngisor bel lawang.

Apa sing dibutuhake: Pin Detas Bel Bel

Pin Detas Bel Bel

LAMPIRAN 2 Ngisi Kunci PIN

Ngisi maneh Bel Lonceng 

Ngisi daya bel karo pangisi daya USB universal sing ngasilake output 5V 1A.

Ngisi maneh Bel Lonceng

  • indikasi LED: 
    Pengisian: Solid orange
    Ngisi daya kanthi lengkap: Biru solid
  • Ngisi daya wektu 6 jam saka 0% nganti 100%

Kabar

Pratelan FCC 

 

Piranti iki tundhuk karo Bagian 15 saka Aturan FCC. Operasi tundhuk ing
ing ngisor iki rong kahanan: (1) piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan sing mbebayani, lan (2)
piranti iki kudu nampa gangguan sing ditampa, kalebu gangguan sing bisa uga ditindakake
njalari operasi sing ora dikarepake
Pènget: Owah-owahan utawa modifikasi sing ora disetujoni kanthi jelas dening pihak sing tanggung jawab
kanggo kepatuhan bisa ngilangi wewenang pangguna kanggo ngoperasikake peralatan kasebut.
Cathetan: Piranti iki wis dites lan ditemokake bisa tundhuk karo watesan Kelas
Piranti digital B, miturut Bagian 15 saka Aturan FCC. Watesan kasebut dirancang kanggo
menehi perlindungan sing cukup kanggo gangguan sing mbebayani ing instalasi omah.

Piranti kasebut ngasilake panggunaan lan bisa ngetokake energi frekuensi radio lan, yen ora diinstal lan digunakake miturut instruksi, bisa uga nyebabake gangguan komunikasi ing radio. Nanging, ora ana jaminan manawa gangguan kasebut ora kedadeyan ing instalasi tartamtu. Yen peralatan kasebut nyebabake gangguan ing radio utawa televisi, sing bisa ditemtokake kanthi mateni peralatan, pangguna disaranake nyoba mbenerake gangguan kasebut kanthi salah siji utawa luwih saka langkah-langkah ing ngisor iki: (1) Reorien utawa relokasi antena sing nampa. (2) Nambah pamisahan antarane peralatan lan panrima. (3) Sambungake peralatan menyang stopkontak ing sirkuit sing beda karo sing wis disambungake panrima. (4) Hubungi dealer utawa teknisi radio / TV sing duwe pengalaman kanggo njaluk bantuan.

Pratelan Ekspos Frekuensi Radio FCC 

Piranti kasebut wis dievaluasi kanggo memenuhi syarat cahya RF umum. Piranti kasebut bisa digunakake ing kahanan pajanan tetep / seluler. Jarak pamisahan min yaiku 20cm.
Kabar: Kabel sing dilindhungi
Kabeh sambungan menyang piranti komputasi liyane kudu digawe nganggo kabel terlindung kanggo njaga kepatuhan karo peraturan FCC.
Impor ing ngisor iki minangka pihak sing tanggung jawab:
Jeneng perusahaan: POWER MOBILE LIFE, LLC
Alamat: 400 108th Ave NE Ste 400, Bellevue, WA 98004-5541
Telephone: 1-800-988-7973

Produk iki tundhuk karo syarat gangguan radio Komunitas Eropa

Pratelan Kesesuaian

Kanthi mangkono, Anker Innovations Limited mratelakake manawa piranti iki tundhuk marang kabutuhan penting lan prekara liyane sing gegandhengan karo Petunjuk 2014/53 / EU. Kanggo pratelan kesesuaian, bukak ing Web Situs: https://www.eufylife.com/.
Produk iki bisa digunakake ing negara-negara anggota UE.
Aja nggunakake Piranti ing lingkungan ing suhu sing dhuwur banget utawa sithik, aja nganti mbukak Piranti kanthi sunar srengenge utawa lingkungan sing udan banget.
Suhu sing cocog kanggo T8020 lan aksesoris yaiku 0 ° C-40 ° C.
Suhu sing cocog kanggo T8222 lan aksesoris yaiku -20 ° C-50 ° C.
Nalika ngisi daya, mangga nyelehake piranti ing lingkungan sing suhu kamar normal lan ventilasi sing apik.

Disaranake ngisi daya piranti ing lingkungan kanthi suhu sing kisaran saka 5 ° C ~ 25 ° C.

Informasi pajanan RF: Tingkat Maksimum Eksposur Idin (MPE) wis diwilang adhedhasar jarak d=20 cm antarane piranti lan awak manungsa. Kanggo njaga tundhuk karo syarat cahya RF, gunakake produk sing njaga jarak 20cm antarane piranti lan awak manungsa.

Ati-ati RISIKO EKSPLOSI Yen BATERI GANTI DENJEN JENIS BENER. KANGGO BATERI NGGUNKUL ING ING ARAH
Rentang Frekuensi Operasi Wifi: 2412 ~ 2472MHz (2.4G)
Daya Output Maks Wifi: 15.68dBm (ERIP kanggo T8020); 15.01dBm (ERIP kanggo T8220)
Rentang Frekuensi Operasi Bluetooth: 2402 ~ 2480MHz; Daya Output Maks Bluetooth: 2.048dBm (EIRP)

Impor ing ngisor iki minangka pihak sing tanggung jawab (kontak kanggo urusan EU wae)
Importir: Anker Technology (UK) Ltd.
Alamat Impor: Suite B, Fairgate House, 205 Kings Road, Tyseley, Birmingham, B11 2AA, Inggris

Produk iki dirancang lan diproduksi nganggo bahan lan komponen bermutu, sing bisa didaur ulang lan digunakake maneh.

Ikon dustbin Simbol iki tegese produk ora bakal dibuwang dadi sampah rumah tangga, lan kudu dikirim menyang fasilitas koleksi sing cocog kanggo daur ulang. Pembuangan lan daur ulang sing tepat mbantu nglindhungi sumber daya alam, kesehatan manungsa lan lingkungan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pembuangan lan daur ulang produk iki, hubungi kotamadya lokal, layanan pembuangan, utawa toko sing tuku produk iki.

Pernyataan IC 

Piranti iki tundhuk karo standar RSS sing dibebasake lisensi Industri Kanada. Operasi kasebut tundhuk ing rong kahanan ing ngisor iki:

(1) piranti iki bisa uga ora nyebabake gangguan, lan
(2) piranti iki kudu nampa gangguan, kalebu gangguan sing bisa nyebabake operasi piranti sing ora dikarepake. ”

Aparat digital Kelas B iki tundhuk karo ICES-003 Kanada.

Pernyataan IC RF: 

Nalika nggunakake produk, njaga jarak 20cm saka awak kanggo mesthekake tundhuk karo syarat cahya RF

LAYANAN PELANGGAN

Warranty

lambang Garansi winates 2 wulan

lambang (AS) +1 (800) 988 7973 Senin-Jum 9: 00-17: 00 (PT)
(UK) + 44 (0) 1604 936 200 Sen-Jum 6: 00-11: 00 (GMT)
(DE) +49 (0) 69 9579 7960 Senin-Jum 6: 00-11: 00

lambangDhukungan pelanggan: support@eufylife.com

Anker Inovasi Winates
Kamar 1318-19, Hollywood Plaza, 610 Nathan Road, Mongkok, Kowloon, Hong Kong

Ikon Facebook @EufyOfficial
Ikon Twitter @EufyOfficial
Sisip sakataglambang ram eufyOfficial

Dokumen / Sumber Daya

eufy T8220 Video Doorbell 1080p Baterei-Powered [pdf] Instruksi Manual
Bel Pintu Video T8220 Didhukung Baterei 1080p, Bel Pintu Video Didukung Baterei 1080p, Didhukung Baterei 1080p, Didukung Baterei

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *