EMERSON-LOGO

EMERSON LCP200 Panel Kontrol Lokal

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-PRODUCT

Klasifikasi Wilayah Mbebayani lan Pandhuan Khusus kanggo "Panganggone Aman" lan Instalasi ing Lokasi Mbebayani

Papan jeneng tartamtu bisa uga duwe persetujuan luwih saka siji, lan saben persetujuan bisa duwe syarat instalasi / kabel lan / utawa kondisi "panggunaan sing aman". Pandhuan khusus iki kanggo "panggunaan sing aman" minangka tambahan, lan bisa uga ngilangi prosedur instalasi standar. Pandhuan khusus kadhaptar kanthi persetujuan.

Catetan: Informasi iki nambahi tandha papan jeneng sing ditempelake ing produk lan manual instruksi LCP200 (D104296X012), kasedhiya saka kantor penjualan Emerson utawa Fisher.com Tansah deleng nameplate dhewe kanggo ngenali sertifikat cocok. Instrumen LCP200 kanthi rating IIC bisa uga duwe hardware sing beda karo instrumen sing dirating IIB; dadi manawa kanggo pesen instrument dirating jumbuh adhedhasar aplikasi lan wiring laku.

PÈNGET: Gagal ngetutake kahanan "panggunaan sing aman" iki bisa nyebabake cilaka pribadi utawa karusakan properti saka geni utawa bledosan, utawa klasifikasi maneh wilayah.

Intrinsik Aman

Ketentuan Penggunaan Khusus

  1. Pasang unit ing area sing kurang resiko saka bebaya mekanik. Kanggo nyegah risiko percikan elektrostatik, permukaan non-logam kudu di resiki nganggo iklanamp kain.

Cathetan

Rating suhu lingkungan: -40°C ≤ Ta ≤ +65°C

  1. Instal saben drawing GG55194, ditampilake ing Gambar 1, 2, 3, lan 4, minangka dituduhake ing nameplate.
  2. Penggantian komponen bisa uga ngrusak keamanan intrinsik.
  3. Enclosure ngemot bagean enclosure non-logam. Kanggo nyegah risiko percikan elektrostatik, permukaan non-logam kudu diresiki nganggo iklanamp kain.
    1. Waca tabel 1 kanggo informasi persetujuan.

Tabel 1. Informasi Persetujuan, ATEX / IECEx

Certificate Certification Entuk Rating Entitas Suhu kode
 

 

 

ATEX IECEx

ATEX: FM17ATEX0071X II 1 GD IECEx: IECEx FMG 17.0028X

Gas Intrinsik Aman

Ex yaiku IIC Ga Bledug

Misal IIIC Da

Instal Per Drawing GG55194 (katon ing gambar 1, 2, 3, lan 4)

 

 

 

Per Drawing GG55194 (katon ing gambar 1, 2, 3, lan 4)

 

 

Gas: T6 Lebu: T85 C

Gambar 1. Intrinsik Aman, Daya LOOP, ATEX / IECEx

  • Wiring Configuration A (LOOP-Powered only) Saka Barrier to Digital Valve Controller lan LCP200 Waca Cathetan ing tokoh 3 lan Cathetan 1, 2, 3, 4, lan 5 ing Gambar 4.

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-1

Gambar 2. Intrinsik Aman, Daya Eksternal 24V, ATEX / IECEx

  • Konfigurasi Wiring B (Mung 24V Eksternal) Saka Barrier to Digital Valve Controller lan LCP200 Waca Cathetan ing tokoh 3 lan Cathetan 1, 2, 4, lan 5 ing Gambar 4.

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-2

Gambar 3. Cathetan

KONSEP ENTITAS KESELAMATAN INTRINSIK ngidini interkoneksi rong piranti sing wis disetujoni kanthi aman, kanthi paramèter entitas sing ora diteliti kanthi khusus minangka sistem nalika: UoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-3 Iki, IoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-3 Ii, KabEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-4 Ci + Kabel, LoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-4 Li + Tanggung Jawab, PoEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-3 Pi. SEAL bledug kudu digunakake nalika dipasang ing lingkungan sing dilindhungi bledug. Saben sambungan antarane LCP200 lan APARATUS INTRINSIK AMAN sing digandhengake bakal dilindungi saka sambungan liyane. Nalika ngitung kombinasi entitas sing kalebu DVC6000 / DVC6200, SUMMATION saka Ci + kabel lan Li + Lcable kanggo DVC6000 / DVC6200 lan LCP200 bakal digunakake. GAMBAR INSTALASI PRODUSEN APARATUS ASSOCIATED kudu dituruti nalika nginstall PERALATAN IKI.

Gambar 4. Cathetan

Delengen Cathetan 1, 2, 3, 4, lan 5 kanggo Gambar 1. Aman Intrinsik, Daya LOOP, Konfigurasi Kabel ATEX/IECEx A (Mung Didukung LOOP) Saka Barrier to Digital Valve Controller lan LCP200 Waca Cathetan 1, 2, 4, lan 5 kanggo Figure 2. Intrinsik Aman, Daya njaba 24V, ATEX / IECEx Wiring Konfigurasi B (Mung 24V njaba) Saka alangi kanggo Digital Valve Controller lan LCP200.

Cathetan

  1. Kanggo APLIKASI Ex ia, informasi ing ngisor iki bakal diamati:
    • PANGOCAP SAKA GAS GROUP RATE ING SIRKUIT INRINSIKAL SAFE ING BASA INGGRIS KANGGO KUMPULAN GAS PALING INDONESIA ING KABEH APARATUS MANGGO) SIRKUIT. FOR EXAMPLE, A SIRCUIT karo loro aparat IIB lan IIC bakal duwe sakabèhé CIRCUIT GAS GROUP rating saka IIB.
    • TINGKAT PROTEKSI SIRKUIT INRINSIKAL SAFE SING TINGKAT SING PALING RENDAH saka kabeh aparat sing mbentuk sirkuit kasebut. FOR EXAMPLE, SIRKUIT KARO "ia" lan "ib" bakal duwe tingkat pangayoman sakabèhé "ib".
  2. INPUT sing paling murah VOLTAGE (Ui), ARUS INPUT (Ii), LAN DAYA INPUT (Pi) SETIAP APARATUS bakal luwih gedhe tinimbang utawa padha karo OUTPUT VOL.TAGE (Uo), OUTPUT CURRENT (Io), LAN OUTPUT POWER (Po) OF THE ASSOCIATED APPARATUS (BARRIER). JUMLAH KAPASITAS TANPA LINDUNGAN MAKS (Ci) LAN INDUKTANSI TANPA LINDUNGAN MAKSIMAL (Li), Klebu KAPASITANSI KABEL SAMBUNGAN (Kabel) LAN INDUKSI KABEL (Tanggung jawab), kudu kurang saka KAPASITAS sing diidinake (Ca) LAN DEFECTANCED (La) APPARATUS sing digandhengake. Yen KRITERIA Ndhuwur wis ketemu, kombinasi bisa uga disambungake.
  3. INSTALASI LCP200 IKU, TERMINAL LOOP bakal disambungake kanthi paralel karo terminal LOOP APARATUS INTRINSIKAL SAFE. WIRING sing teka saka alangan menyang lokasi mbebayani bisa mungkasi ing salah siji apa intrinsik aman aman, utawa ing LCP200.
  4. AREA AMAN MAKSIMUM VOLTAGE ora kudu ngluwihi 250 VRMS
  5. LAMPIRAN NGADU BAGIAN LAMPIRAN NON METAL. Kanggo Nyegah RISIKO SPARKING ELEKTROSTATIK, PERMUKAAN NON-METAL DIBERSIHKAN DENGAN IKLANAMP PAKAIAN.

Gambar 5. Papan Nama LCP200 ATEX / IECEx, Intrinsik Aman

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-5

Bukti-bledosan

Ketentuan Penggunaan Khusus
  1. Enclosure ngemot bagean enclosure non-logam. Kanggo nyegah risiko percikan elektrostatik, permukaan non-logam kudu diresiki nganggo iklanamp kain.
  2. Sambungan flameproof saka peralatan ora dimaksudake kanggo didandani. Hubungi pabrikan yen perlu ndandani sendi.
  3. Tutup mburi kompartemen elektronik dipasang lan dipasang ing pabrik lan ora bakal dicopot dening pangguna pungkasan.
  4. Konsultasi karo pabrikan kanggo pengikat tutup terminal panggantos asli. Pengikat yaiku 316 stainless steel, baut kelas A4-70, ukuran M6 x 1 mm x 15 mm.
Cathetan

Rating suhu lingkungan: -40°C ≤ Ta ≤ +65°C

  1. Pasang unit ing area sing kurang resiko saka bebaya mekanik.
  2. Instal saben drawing GG55194, ditampilake ing Gambar 6, 7, lan 8, minangka dituduhake ing nameplate.
  3. Penggantian komponen bisa uga ngrusak keamanan intrinsik.
    1. Waca tabel 2 kanggo informasi persetujuan.

Tabel 2. Informasi Persetujuan, ATEX / IECEx

Certificate Certification Entuk Loop Skematis Suhu kode
 

 

 

ATEX IECEx

ATEX: FM21ATEX0024X IECEx: IECEx FMG 21.0016X

Ex eb ia mb IIC T6 Gb Ex ta IIIC T85°C Da

Ex db iku IIB T6 Gb Ex db iku IIC T6 Gb

Instal Per Drawing GG55194 (katon ing gambar 6, 7, lan 8)

 

 

 

Per Drawing GG55194 (katon ing gambar 6, 7, lan 8)

 

 

Gas: T6 Lebu: T85 C

Gambar 6. Explosion-proof, LOOP Power, ATEX / IECEx

  • Wiring Konfigurasi A (LOOP-Powered mung) Waca Figure 8 Cathetan

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-6

Gambar 7. Explosion-proof, Daya njaba 24V, ATEX / IECEx

  • Wiring Konfigurasi B (Eksternal mung 24V) Waca Figure 8 Cathetan

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-7

Gambar 8. Cathetan

Cathetan: GAMBAR INSTALASI PRODUSEN APARATUS ASSOCIATED kudu dituruti nalika nginstall PERALATAN IKI.

  1. EQUIPMENT bakal diinstal miturut KODE ELECTRIC CANADIAN, PART 1 UTAWA NEC NFPA lan ANSI / ISA RP12.06.01.
  2. ENCLOSURE NGANDUH PARTS ENCLOSURE NON-METALIC kanggo Nyegah RISIKO SPARKING ELEKTROSTATIK. PERMUKAAN NON-METALIK DIBERSIHKAN KARO ADAMP PAKAIAN.
  3. SEAL CONDUIT KECET bledug kudu dipasang ing jero 18" nalika dipasang ing lingkungan kelas II lan kelas III.
  4. NAMEPLATE DISEDIAKAN KOTAK sing END USER/INSTALLER kudu mriksa UTAWA ETCH METODE pangayoman digunakake miturut instalasi.
  5. AWAS: PENGGUNAAN FASTENER WITH STRESS ngasilakenEMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-4 450 MPa.
  6. Pangguna pungkasan bakal nutup entri sing ora digunakake kanthi unsur BLANKING sing wis disertifikasi.
  7. Kanggo APLIKASI zona, sambungan lemah internal dibutuhake minangka sambungan saka grup njaba iku pilihan.

Gambar 9. Papan Nama LCP200 ATEX/IECEx, Explosion-proof, Group IIC

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-8

Gambar 10. Papan Nama LCP200 ATEX/IECEx, Explosion-proof, Group IIB

EMERSON-LCP200-Lokal-Control-Panel-fig-9

Emerson, Solusi Otomotif Emerson, utawa entitas afiliasine ora duwe tanggung jawab kanggo milih, nggunakake utawa njaga produk apa wae. Tanggung jawab pilihan, panggunaan, lan pangopènan produk sing tepat tetep ana ing pihak sing tuku lan pangguna pungkasan.

Fisher minangka tandha sing diduweni dening salah sawijining perusahaan ing unit bisnis Emerson Automation Solutions saka Emerson Electric Co. Emerson Automation Solutions, Emerson, lan logo Emerson minangka merek dagang lan merek layanan saka Emerson Electric Co. sing nduweni.

Isi publikasi iki ditampilake mung kanggo informasi, lan sanajan kabeh upaya wis digawe kanggo mesthekake akurasi, dokumen kasebut ora bisa dianggep minangka jaminan utawa jaminan, ekspresine utawa tersirat, babagan produk utawa layanan sing diterangake ing kene utawa panggunaan utawa penerapan. Kabeh dodolan diatur miturut syarat lan katemtuan sing kasedhiya miturut panyuwunan. Kita duwe hak kanggo ngowahi utawa ngapikake desain utawa spesifikasi produk kasebut kapan wae tanpa ana kabar.

Solusi Otomasi Emerson

  • Alamat: Marshalltown, Iowa 50158 USA Sorocaba, 18087 Brasil Cernay, 68700 France Dubai, Uni Emirat Arab Singapura 128461 Singapura
  • www.Fisher.com

2018, 2021 Fisher Controls International LLC. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Dokumen / Sumber Daya

EMERSON LCP200 Panel Kontrol Lokal [pdf] Instruksi Manual
LCP200 Panel Kontrol Lokal, LCP200, Panel Kontrol Lokal, Panel Kontrol, Panel
EMERSON LCP200 Panel Kontrol Lokal [pdf] Instruksi Manual
LCP200 Panel Kontrol Lokal, LCP200, Panel Kontrol Lokal, Panel Kontrol

Cathetan Suku

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *