LOGO LAGASSE EMERIL

AIRFRTYER 360™ lawang Prancis

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360

Manual Pemilik
Simpen Pandhuan Iki - Kanggo Gunakake Kluwarga Mung
MODEL: FAFO-001

Nalika nggunakake piranti listrik, pancegahan safety dhasar kudu ditindakake. Aja nggunakake Emeril Lagasse French Door AirFryer 360™ nganti sampeyan wis maca manual iki kanthi lengkap.
Dolan maring TristarCares.com kanggo video tutorial, rincian produk, lan liya-liyane. Informasi Jaminan ing Nang

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - simbol

Sadurunge Sampeyan Miwiti
The Emeril Lagasse French Door AirFryer 360™ bakal nyedhiyani sampeyan karo akeh taun jajanan kulawarga éca lan kenangan sak meja nedha bengi. Nanging sadurunge sampeyan miwiti, penting banget maca kabeh manual iki, nggawe manawa sampeyan wis ngerti babagan operasi lan pancegahan piranti iki.

Spesifikasi Alat

model Panggil sumber Power dirating Power kapasitas Suhu

tampilan

FAFO-001 120V / 1700W / 60Hz 1700W 26 liter (1519 inci kubik) 75 ° F / 24 ° C – 500 ° F / 260 ° C LED

SAFEGUAR Penting

peringatan 2PÈNGET
Cegah Cidera! Ati-ati maca kabeh instruksi sadurunge digunakake!
Nalika nggunakake piranti listrik, elinga wae pancegahan keamanan dhasar kasebut.

  1. Waca kabeh instruksi kanthi ati-ati kanggo nyegah ciloko.
  2. Piranti iki yaiku ORA KANGGO dienggo dening wong sing duwe kemampuan fisik, sensorik, utawa mental sing suda utawa kurang pengalaman lan ilmu kajaba dheweke diawasi wong sing tanggung jawab utawa diwenehi pandhuan sing tepat kanggo nggunakake alat kasebut. OJO ninggalake tanpa pengawasan karo bocah utawa kewan ingon. tetep alat lan kabel iki adoh saka bocah. Sapa wae sing durung maca lan ngerti kabeh instruksi operasi lan keamanan sing ana ing manual iki, dheweke ora mumpuni kanggo ngoperasikake utawa ngresiki alat iki.
  3. Tansah pasang alat ing permukaan sing rata lan tahan panas. Niyat kanggo nggunakake countertop wae. OJO operasi ing permukaan sing ora stabil. OJO lebokake utawa cedhak kompor gas utawa listrik utawa ing oven sing digawe panas. OJO operate piranti ing papan sing ditutup utawa ing lemari gantung. Spasi lan ventilasi sing tepat dibutuhake kanggo nyegah karusakan properti sing bisa disebabake dening uap sing diluncurake sajrone operasi. Aja ngoperasikake piranti ing cedhak karo bahan sing gampang kobong, kayata handuk piring, handuk kertas, gorden, utawa piring kertas. OJO supaya kabel dipasang ing pojok meja utawa counter utawa tutul permukaan panas.
  4. Ati-ati lumahing panas: Piranti iki ngasilake panas lan uap ekstrem sajrone digunakake. Pancegahan sing bener kudu ditindakake kanggo nyegah risiko cilaka, kebakaran, lan karusakan ing properti.
  5. OJO gunakake alat iki kanggo apa wae kajaba nggunakake sing dituju.
  6. PÈNGET: Kanggo nyuda resiko kejut listrik, masak mung nggunakake wadhah sing bisa dicopot nampan, rak, lsp.
  7. Panggunaan lampiran aksesoris Ora disaranake dening pabrikan alat bisa nyebabake cilaka.
  8. NATE gunakake outlet ing ngisor meja.
  9. NATE digunakake nganggo kabel ekstensi. Kabel catu daya cekak (utawa kabel catu daya sing bisa dicopot) diwenehake kanggo nyuda risiko terjebak utawa kesandhung kabel sing luwih dawa.
  10. OJO gunakake alat ing njobo.
  11. OJO operate yen kabel utawa plug wis rusak. Yen alat wiwit ora aktif sajrone digunakake, langsung copot kabel saka sumber listrik. OJO NGgunakake UTAWA upaya kanggo mbenakake APLIKASI MALFUNCTIONING. Hubungi Layanan Pelanggan kanggo njaluk pitulung (deleng mburi manual kanggo informasi kontak).
  12. UNPLUG alat saka stopkontak nalika ora digunakake lan sadurunge diresiki. Ayo perkakas adhem sadurunge dipasang utawa nyopot bagean.
  13. NATE nyemplungake omah ing banyu. Yen prabot tiba utawa ora sengaja kecemplung ing banyu, copot langsung saka stopkontak. Aja nganti cair yen alat dipasang lan dicelupake. Aja nyelehake utawa mbilas kabel utawa colokan ing banyu utawa cairan liyane.
  14. Lumahing njaba alat bisa dadi panas sajrone digunakake. Nganggo mitts oven nalika nangani permukaan lan komponen sing panas.
  15. Nalika masak, DO ora place the appliance against a wall or against other appliances. Leave at least 5 inches of free space on the top, back, and sides and above the appliance. OJO nyelehake apa wae ing ndhuwur prabot.
  16. OJO pasang alat ing kompor, sanajan kompor kasebut keren, amarga sampeyan ora sengaja nguripake kompor, nyebabake kobongan, ngrusak alat, kompor, lan omah sampeyan.
  17. Sadurunge nggunakake piranti anyar ing permukaan countertop, priksa karo pabrikan countertop utawa installer kanggo menehi saran babagan nggunakake piranti ing permukaan. Sawetara pabrikan lan installer bisa menehi saran supaya sampeyan nglindhungi permukaan kanthi nyelehake bantalan panas utawa trivet ing sangisore alat kanggo nglindhungi panas. Produsen utawa installer sampeyan bisa menehi saran supaya panci panas, panci, utawa peralatan listrik ora digunakake langsung ing ndhuwur meja. Yen sampeyan ora yakin, lebokake trivet utawa pad panas ing ngisor alat sadurunge digunakake.
  18. Piranti iki mung ditrapake kanggo panggunaan rumah tangga biasa. Yaiku ORA KANGGO kanggo digunakake ing lingkungan komersial utawa toko. Yen piranti digunakake kanthi ora bener utawa kanggo tujuan profesional utawa semi-profesional utawa yen ora digunakake miturut pandhuan ing manual pangguna, garansi dadi ora sah lan pabrikan ora bakal tanggung jawab kanggo kerusakan.
  19. Yen wektu masak wis rampung, masak bakal mandheg, nanging kipas bakal terus mlaku sajrone 20 detik kanggo adhem piranti.
  20. Tansah cabut alat sawise dienggo.
  21. OJO tutul lumahing panas. Gunakake gagang utawa tombol.
  22. Ati-ati banget kudu digunakake nalika mindhah alat sing ngemot minyak panas utawa cairan panas liyane.
  23. NGgo Ati-ati KANGGO LUWIH nalika nyopot nampan utawa mbuwang minyak panas.
  24. OJO ngresiki nganggo bantalan scouring logam. Potongan bisa ngilangi bantalan lan nutul bagean listrik, sing bisa nggawe risiko kejut listrik. Gunakake bantalan gosok non-logam.
  25. Oversize panganan utawa perkakas logam KUDU ORA dipasang ing alat amarga bisa nyebabake geni utawa risiko kejut listrik.
  26. Ati-ati banget kudu digunakake nalika nggunakake kontainer sing digawe saka bahan liyane saka logam utawa gelas.
  27. OJO simpen bahan apa wae, kajaba aksesoris sing disaranake pabrikan, ing piranti iki yen ora digunakake.
  28. OJO lebokake bahan ing ngisor iki ing alat: kertas, karton, plastik.
  29. OJO nutupi Drip Tray utawa bagean saka piranti karo foil logam. Iki bakal nyebabake overheating piranti.
  30. Kanggo medhot sambungan, mateni kontrol banjur copot plug saka stopkontak tembok.
  31. Kanggo mateni piranti, penet tombol Batal. Lampu indikator ing sakubenge Kenop Kontrol bakal ganti warna saka abang dadi biru banjur piranti bakal dipateni.

peringatan 2PÈNGET:
Kanggo Pendhudhuk California
Produk iki bisa nyedhiyakake sampeyan menyang Di(2-Ethylhexyl)phthalate, sing dikenal ing Negara Bagian California nyebabake kanker lan cacat lair utawa cilaka reproduksi liyane. Kanggo informasi luwih lengkap menyang www.P65Warnings.ca.gov.

NGAMENI INSTRUKSI INI - KANGGO NGgo RUMAH GAMPANG GOLEK

peringatan 2 Warning

  • NATE sijine apa-apa ing ndhuwur prabot.
  • NATE nutupi ventilasi udara ing sisih ndhuwur, mburi, lan sisih piranti masak.
  • Tansah gunakake sarung tangan oven nalika mbusak apa wae sing panas saka piranti.
  • NATE ngaso ing lawang nalika mbukak.
  • OJO ninggalake lawang nganti suwene suwe.
  • Tansah priksa manawa ora ana sing metu saka piranti sadurunge nutup lawang.
  • Tansah nutup lawang alon-alon; NATE dibanting lawang ditutup.
    Tansah terus gagang lawang nalika mbukak lan nutup lawang.

peringatan 2 Ati-ati: Masang Kabel Daya

  • Tancepake kabel listrik menyang stopkontak khusus. Ora ana piranti liyane sing kudu disambungake menyang stopkontak sing padha. Nyolok piranti liyane menyang stopkontak bakal nyebabake kakehan sirkuit.
  • Kabel pasokan listrik cekak diwenehake kanggo nyuda resiko amarga terjebak utawa tripping kabel sing luwih dawa.
  • Kord ekstensi sing luwih dawa kasedhiya lan bisa digunakake yen ati-ati digunakake.
  • Yen kabel ekstensi sing luwih dawa digunakake:
    a. Rating listrik sing wis ditandhani saka kabel ekstensi kudu paling ora sepira karo rating listrik ing alat.
    b. Kord kasebut kudu diatur supaya ora ngeculake meja utawa meja sing bisa ditarik dening bocah-bocah utawa kesandhung kanthi ora sengaja.
    c. Yen perabot kalebu jinis sing diiseni, kabel utawa kabel ekstensi kudu dadi kabel 3-kabel tipe grounding.
  • Piranti iki duwe colokan polarisasi (siji agul-agul luwih amba tinimbang liyane). Kanggo nyuda resiko kejut listrik, plug iki dimaksudake supaya bisa mlebu ing outlet polarisasi mung kanthi siji cara. Yen colokan ora pas menyang stopkontak, mbalikke plug kasebut. Yen isih durung pas, hubungi tukang listrik sing mumpuni. Aja nyoba ngowahi plugin kasebut.

Daya Listrik
Yen sirkuit listrik kebanjiran karo peralatan liyane, alat anyar sampeyan bisa uga ora bisa mlaku kanthi bener. Sampeyan kudu dioperasikake ing sirkuit listrik khusus.

penting

  • Sadurunge nggunakake dhisikan, tangan wisuh aksesoris masak. Banjur, usap njaba lan njero alat nganggo kain sing anget, lembab lan deterjen ringan. Sabanjure, panasake prabot suwene sawetara menit kanggo ngobong residu. Pungkasan, usap alat kasebut nganggo kain teles.
    AWAS: Nalika pisanan digunakake, perabotan bisa ngrokok utawa ngetokake ambu ora enak amarga lengo sing digunakake kanggo nglapisi lan ngreksa elemen pemanas.
  • Piranti iki kudu dioperasikake kanthi Tray Tetes, lan panganan apa wae kudu diresiki saka Tray Tetes nalika Tray Tetes dadi luwih saka setengah.
  • Aja ngoperasikake piranti kanthi lawang mbukak.
  • Aja nyelehake Baking Pan (utawa aksesoris liyane) langsung ing sisih ndhuwur elemen pemanas ngisor.

Aksesoris & Aksesoris

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - PartsEMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Bagian 2

  1. UNIT UTAMA: Nduwe konstruksi stainless steel sing kokoh. Gampang diresiki nganggo iklanamp spons utawa kain lan deterjen ringan. Aja ngresiki sing kasar lan kasar. NATE klelep alat iki ing banyu utawa cairan apa wae.
  2. gagang lawang: Tetep kelangan nalika masak.
    Tansah gunakake gagang lan aja ndemek lawang. Mbukak siji lawang bakal mbukak loro lawang. Lawang bisa dadi panas banget sajrone proses masak lan bisa nyebabake ciloko.
  3. PINTU KACA: Kaca tempered sing kuwat lan awet nyimpen panas lan mbantu njamin distribusi panas menyang panganan.
    NATE cook karo lawang iki ing posisi mbukak.
  4. TAMPILAN LED: Digunakake kanggo milih, nyetel program, utawa ngawasi program masak.
  5. PANEL CONTROL: Ngandhut Tombol Kontrol lan Knobs (pirsani bagean "Panel Kontrol").
  6. KNOB KONTROL: Digunakake kanggo milih setelan masak prasetel (ndeleng bagean "Panel Kontrol").
  7. DRIP TRAY: Selehake ing ngisor piranti ing ngisor unsur pemanas. Aja nggunakake piranti iki tanpa Drip Tray. Drip Tray bisa kebak nalika masak panganan gedhe utawa jus. Nalika Drip Tray dadi luwih saka setengah kebak, kosongake.
    Kanggo mbuwang Tray Drip nalika masak:
    Nalika nganggo sarung tangan oven, bukak lawang lan alon-alon geser Tray Tetes metu saka piranti. Ati-ati aja nganti ndemek ELEMEN PEMANASAN.
    Kosongake Drip Tray lan bali menyang piranti.
    Nutup lawang kanggo ngrampungake siklus masak.
  8. RAK KABEL: Gunakake kanggo manggang roti, bagel, lan pizza; baking; manggang; lan roasting. Jumlah bisa beda-beda.
    AWAS: Nalika manggang utawa masak nganggo wajan lan piring, wenehake ing rak. Aja masak kanthi langsung ing elemen pemanas.
  9. BAKING PAN: Gunakake kanggo manggang lan ngobati maneka warna panganan. Wajan lan piring sing luwih aman saka oven bisa digunakake ing alat kasebut.
  10. ROTISSERIE SPIT: Digunakake kanggo masak pitik lan daging ing idu nalika muter.
  11. TRAY CRISPER: Gunakake kanggo masak panganan goreng tanpa lenga kanggo ngedhunake hawa panas ing saindhenging panganan.
  12. ROTISSERIE FETCH TOOL: Gunakake kanggo mbusak panganan panas ing Rotisserie Spit saka piranti. Gunakake proteksi tangan kanggo nyegah kobong saka panganan panas.
  13. GRATE PLATE: Gunakake kanggo bakar steak, burger, sayuran, lan liya-liyane.
  14. GRILL PLAT HANDLE: Pasang ing Tray Crisper utawa Plate Panggangan kanggo mbusak saka piranti.

peringatan 2 Warning
Bagian rotisserie lan komponen logam liyane saka piranti iki cetha lan bakal dadi panas banget nalika digunakake. Ati-ati banget kudu ditindakake supaya ora cilaka pribadi. Nganggo sarung tangan utawa sarung tangan oven protèktif.

Nggunakake Aksesoris

NGANGGO RACK WIRE

  1. Lebokake Tray Drip ing ngisor elemen pemanas ngisor (ing sisih ngisor alat [waca Gambar i]).
  2. Gunakake tandha ing lawang kanggo milih posisi rak sing disaranake kanggo resep sampeyan. Selehake pangan ing Wire Rack banjur lebokake Wire Rack menyang slot sing dikarepake.

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - RACK KABEL

GAMBAR aku

NGANGGO PAN BAKING

  1. Lebokake Tray Drip ing ngisor elemen pemanas ngisor (ing sisih ngisor alat [waca Gambar i]).
  2. Gunakake tandha ing lawang kanggo milih posisi masak sing disaranake kanggo resep sampeyan.
    Selehake panganan ing Baking Pan banjur lebokake Baking Pan menyang slot sing dikarepake.
    CATETAN: Baking Pan bisa dilebokake ing rak ngisor Crisper Tray utawa Wire Rack kanggo nyekel panganan apa wae (ndeleng bagean "Posisi Aksesori sing Disaranake").

NGGUNAKAN TRAY CRISPER

  1. Lebokake Tray Drip ing ngisor elemen pemanas ngisor (ing sisih ngisor alat [waca Gambar i]).
  2. Gunakake tandha ing lawang kanggo milih posisi rak sing disaranake kanggo resep sampeyan. Selehake pangan ing Crisper Tray banjur lebokake Crisper Tray menyang slot dikarepake.
    CATETAN: Nalika nggunakake Crisper Tray utawa Wire Rack kanggo masak panganan sing cenderung netes, kayata daging babi utawa steak, gunakake Baking Pan ing ngisor Tray utawa Rak kanggo nyekel jus sing netes lan mbatesi asap (pirsani "Posisi Aksesori sing Disaranake" bagean).

Kapasitas bobot saka aksesoris

aksesoris fungsi

bobot limit

Rak Kawat Beda-beda gumantung 11 pon (5000 g)
Baki Crisper Goreng udhara 11 pon (5000 g)
Rotisserie Spit Rotisserie 6 pon (2721 g)

Nggunakake piring panggangan

  1. Lebokake Tray Drip ing ngisor elemen pemanas ngisor (ing sisih ngisor alat [waca Gambar i]).
  2. Selehake panganan ing Piring Panggangan lan lebokake Piring Panggangan menyang posisi rak 7.

NGANGGO PANGGANG PIRING

  1. Gunakake pancing sing disambungake luwih gedhe ing Panggangan Plate Panggangan kanggo pancing bagean ndhuwur aksesoris lan narik aksesoris metu saka piranti rada. Sampeyan mung kudu narik aksesoris metu cukup adoh kanggo pas pancing luwih gedhe ing ngisor aksesoris.
  2. Flip Panggangan Plate Panggangan liwat lan nggunakake loro pancingan cilik kanggo ngunci Panggangan Plate Nangani kanggo aksesoris. Tarik aksesoris metu saka piranti lan transfer menyang permukaan sing tahan panas.

CATETAN: Panggangan Plate Panggangan uga bisa digunakake kanggo mbusak Tray Crisper.
AWAS: Aksesoris bakal dadi panas. Aja ndemek aksesoris panas nganggo tangan kosong. Selehake aksesoris panas ing permukaan sing tahan panas.
PÈNGET: Aja nggunakake Panggangan Plate Panggangan kanggo nggawa Crisper Tray utawa Grill Plate. Mung gunakake Panggangan Plate Panggangan kanggo mbusak aksesoris kasebut saka piranti.

NGGUNAKAN ROTISSERIE SPIT

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - ForksGAMBAR ii

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - SpitGbr. iii

  1. Lebokake Tray Drip ing ngisor elemen pemanas ngisor (ing sisih ngisor alat [waca Gambar i]).
  2. Kanthi Forks sing diilangi, meksa Rotisserie Spit liwat tengah panganan nganti dawa.
  3. Geser Forks (A) ing saben sisih Spit lan ngamanake ing panggonan kanthi ngencengi rong Sekrup Set (B). CATETAN: Kanggo ndhukung pangan ing Rotisserie Spit luwih, masang Rotisserie Forks menyang pangan ing sudhut sing beda (ndeleng Fig. ii).
  4. Tahan Rotisserie Spit nglumpuk ing amba tipis karo sisih kiwa luwih dhuwur tinimbang sisih tengen lan masang sisih tengen Spit menyang sambungan Rotisserie nang piranti (ndeleng Fig. iii).
  5. Kanthi sisih tengen kanthi aman, nyelehake sisih kiwa Spit menyang sambungan Rotisserie ing sisih kiwa piranti.

Mbusak bagean ROTISSERIE SPIT

  1. Nggunakake Alat Fetch, pancing ngisor sisih kiwa lan tengen batang sing dipasang ing Rotisserie Spit.
  2. Narik Rotisserie Spit rada ngiwa kanggo medhot aksesoris saka Rotisserie Socket.
  3. Pilih kanthi ati-ati lan copot Spit Rotisserie saka alat.
  4. Kanggo mbusak pangan saka Rotisserie Spit, corak kanggo unscrew ngawut-awut ing siji Rotisserie Fork. Baleni kanggo mbusak garpu Rotisserie kapindho. Geser panganan saka Rotisserie Spit.

CATETAN: Sawetara aksesoris bisa uga ora kalebu tuku.

Panel Kontrol

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Panel ontrolA. PRESET MASAK: Gunakake Tombol Pilihan Program kanggo milih prasetel masak (pirsani bagean "Preset Chart").
Pencet sembarang tombol ing Panel Kontrol utawa nguripake tombol Pilihan Program kanggo madhangi prasetel masak.
B. TAMPILAN WAKTU / SUHU
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - FAN TAMPILAN FAN: Madhangi nalika kipas piranti urip.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - ELEMEN PEMANASAN TAMPILAN ELEMEN PEMANASAN: Madhangi nalika unsur pemanasan ndhuwur lan / utawa ngisor aktif.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - SUHU TAMPILAN SUHU: Nuduhake suhu masak sing disetel saiki.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - TIME TAMPILAN WAKTU: Nalika piranti preheating (mung prasetel masak tartamtu nggunakake fitur preheating; deleng bagean "Preset Chart" kanggo informasi luwih lengkap), nampilake "PH". Nalika siklus masak mlaku, nuduhake wektu masak sing isih ana.
C. TOMBOL SUHU: Iki ngidini sampeyan ngganti suhu sing wis disetel. Suhu bisa diatur sawayah-wayah sajrone siklus masak kanthi mencet Tombol Suhu banjur nguripake tombol kanggo nyetel suhu. Pencet terus Tombol Suhu kanggo ngganti suhu sing ditampilake saka Fahrenheit dadi Celsius.
D. TOMBOL KIPAS: Pencet kanggo nguripake utawa mateni kipas nalika digunakake karo prasetel pilih lan kanggo ngganti kacepetan penggemar saka dhuwur kanggo kurang utawa mateni (ndeleng bagean "Preset Chart"). Prasetel masak kudu diwiwiti dhisik kanggo nyetel kacepetan penggemar.
Sawise siklus masak rampung, sampeyan bisa menet terus tombol Fan kanggo 3 detik kanggo ngaktifake fungsi cool-mudhun manual piranti (ndeleng bagean "Fungsi Cool-Down Manual").
E. TOMBOL WAKTU: Iki ngidini sampeyan ngganti wektu prasetel. Wektu bisa diatur sawayah-wayah sajrone siklus masak kanthi mencet Tombol Wektu banjur nguripake tombol kanggo nyetel wektu.
F. TOMBOL LAMPU: Bisa dipilih sawayah-wayah sajrone proses masak kanggo madhangi interior piranti.
G. TOMBOL START/PAUSE: Pencet kanggo miwiti utawa ngaso proses masak kapan wae.
H. TOMBOL BATAL: Sampeyan bisa milih tombol iki sawayah-wayah kanggo mbatalake proses masak. Tahan Tombol Batal sajrone 3 detik kanggo mateni piranti).
I. KNOB KONTROL: Gunakake kanggo nggulung pilihan nalika milih mode prasetel. Dering ing sakubenge Kenop Kontrol dadi biru nalika piranti diuripake. Dering ngganti werna dadi abang nalika prasetel wis dipilih lan bali menyang biru nalika siklus masak wis rampung.

Informasi Pratelan

GAMBAR MODE PRESET
Wektu lan suhu ing grafik ing ngisor iki nuduhake setelan gawan dhasar. Nalika sampeyan kenal karo piranti kasebut, sampeyan bakal bisa nggawe pangaturan cilik sing cocog karo rasa sampeyan.
MEMORY: Piranti kasebut nduweni fitur memori sing bakal tetep nggunakake setelan program pungkasan. Kanggo ngreset fitur iki, copot piranti, ngenteni 1 menit lan daya piranti maneh.

Preset Fan kacepetan Setengah Timer Preheat Default Suhu Suhu Range Default Timer

wektu Range

Airfry High Y N 400 ° F / 204 ° C 120–450° F/49–232° C 15 mnt. 1-45 menit.
Goreng High Y N 425 ° F / 218 ° C 120–450° F/49–232° C 18 mnt. 1-45 menit.
daging babi High Y N 350 ° F / 177 ° C 120–450° F/49–232° C 12 mnt. 1-45 menit.
Panggangan kurang / Off Y Y 450 ° F / 232 ° C 120–450° F/49–232° C 15 mnt. 1-45 menit.
endhog High N N 250 ° F / 121 ° C 120–450° F/49–232° C 18 mnt. 1-45 menit.
Fish High Y Y 375 ° F / 191 ° C 120–450° F/49–232° C 10 mnt. 1-45 menit.
Ijo dhuwur / kurang / Off N N 250 ° F / 121 ° C 120–450° F/49–232° C 4 WIB 30 men. – 10 jam.
defrost kurang / Off Y N 180 ° F / 82 ° C 180 F/82° C 20 mnt. 1-45 menit.
Steak High Y Y 500 ° F / 260 ° C 300–500° F/149–260° C 12 mnt. 1-45 menit.
sayuran High Y Y 375 ° F / 191 ° C 120–450° F/49–232° C 10 mnt. 1-45 menit.
wings High Y Y 450 ° F / 232 ° C 120–450° F/49–232° C 25 mnt. 1-45 menit.
Panggang dhuwur / kurang / Off Y Y 350 ° F / 177 ° C 120–450° F/49–232° C 25 mnt. 1 men. – 4 jam.
Rotisserie High N N 375 ° F / 191 ° C 120–450° F/49–232° C 40 mnt. 1 men. – 2 jam.
Toast N / A N N Irisan 4 N / A 6 mnt. N / A
Ayam High / Kurang / Off Y Y 375 ° F / 191 ° C 120–450° F/49–232° C 45 mnt. 1 men. – 2 jam.
pizza Dhuwur / Kurang / Off Y Y 400 ° F / 204 ° C 120–450° F/49–232° C 18 mnt. 1-60 menit.
Pastry kurang / Off Y Y 375 ° F / 191 ° C 120–450° F/49–232° C 30 mnt. 1-60 menit.
Proof N / A N N 95 ° F / 35 ° C 75–95° F/24–35° C 1 jam. 1 men. – 2 jam.
Panggang High Y Y 400 ° F / 204 ° C Kurang:
400 ° F / 204 ° C
Dhuwur:
500 ° F / 260 ° C
10 mnt. 1-20 menit.
Masak alon-alon Dhuwur / Kurang / Off N N 225 ° F / 107 ° C 225° F/250° F/275° F
107° C/121° C/135° C
4 WIB 30 men. – 10 jam.
Manggang dhuwur / kurang / Off Y Y 350 ° F / 177 ° C 120–450° F/49–232° C 35 mnt. 1 men. – 4 jam.
Dehidrasi kurang N N 120 ° F / 49 ° C 85–175° F/29–79° C 12 WIB 30 men. – 72 jam.
Panas maneh dhuwur / kurang / Off Y N 280 ° F / 138 ° C 120–450° F/49–232° C 20 mnt. 1 men. – 2 jam.
anget kurang / Off N N 160 ° F / 71 ° C Ora luwes 1 jam. 1 men. – 4 jam.

POSISI AKSESORI REKOMENDASI
Crisper Tray, Wire Rack, lan Baking Pan bisa dilebokake ing posisi 1, 2, 4/5, 6, utawa 7. Posisi 3 yaiku slot Rotisserie lan mung bisa digunakake karo Rotisserie Spit. Elinga yen posisi 4/5 minangka slot siji ing piranti kasebut.
Kata: Drip Tray kudu disimpen ing ngisor unsur pemanas ing piranti nalika masak panganan.

Preset Rak posisi

Recommended aksesoris

Airfry Tataran 4/5 Baking Crisper / Baking Pan
Goreng Tataran 4/5 Baki Crisper
daging babi Tataran 4/5 Tray Crisper karo Baking Pan diselehake ing ngisor *
Panggangan level 7 Plat Panggangan
endhog Tataran 4/5 Baki Crisper
Fish level 2 Baking Pan
Ijo level 7 Baking Pan / Wire Rack karo panci casserole ing ndhuwur
defrost level 6 Baking Pan
Steak level 2 Rak Kawat karo Baking Pan diselehake ing ngisor *
sayuran Tataran 4/5 Baking Crisper / Baking Pan
wings Tataran 4/5 Tray Crisper karo Baking Pan diselehake ing ngisor *
Panggang Tataran 4/5 Wire Rack/Baking Pan
Rotisserie Level 3 (Slot Rotisserie) Rotisserie Spit lan Forks
Toast Tataran 4/5 Rak Kawat
Ayam Tataran 4/5 Baking Crisper / Baking Pan
pizza level 6 Rak Kawat
Pastry Tataran 4/5 Wire Rack/Baking Pan
Proof level 6 Baking Pan/Wire Rack karo roti pan ing ndhuwur
Panggang level 1 Baking Pan
Masak alon-alon level 7 Wire Rack karo pot casserole ing ndhuwur
Manggang level 6 Baking Pan
Dehidrasi Level 1/2/4/5/6 Crisper Tray / Wire Rack
Panas maneh Level 4/5/6 Tray Crisper / Rak Kawat / Baking Pan
anget Level 4/5/6 Tray Crisper / Rak Kawat / Baking Pan

*Nalika nggunakake Baking Pan ing ngisor Crisper Tray utawa Wire Rack, sijine Baking Pan sak tingkat ngisor pangan kanggo nyekel drippings.

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - POSISIPREHEATING
Sawetara prasetel kalebu fungsi preheating (pirsani bagean "Preset Chart"). Nalika sampeyan milih prasetel karo fungsi preheating iki, panel kontrol bakal nampilake "PH" ing panggonan wektu masak nganti piranti wis tekan suhu disetel. Banjur, timer masak bakal wiwit ngetung mudhun. Kanggo sawetara resep-resep, panganan kudu ditambahake menyang piranti sawise piranti rampung preheating.
AWAS: Piranti bakal dadi panas. Gunakake sarung tangan oven kanggo nambah panganan menyang piranti.

TIMER SEPARUH
Sawetara prasetel piranti kasebut kalebu timer setengah, yaiku timer sing bakal muni nalika siklus masak wis tekan setengah. Timer separo iki menehi sampeyan kesempatan kanggo goyangake utawa loncat karo muter awak utawa muter aksesoris ing piranti, sing mbantu supaya bisa masak.
Kanggo goyangake panganan sing dimasak ing Crisper Tray, gunakake sarung tangan oven kanggo goyangake panganan.
Kanggo ngowahi panganan, kayata burger, utawa steak, gunakake penjepit kanggo ngowahi panganan.
Kanggo muter aksesoris, pindhah aksesoris ndhuwur menyang posisi aksesoris ngisor lan pindhah aksesoris ngisor menyang posisi aksesoris ndhuwur.
Kanggo contoample, yen Tray Crisper ana ing posisi rak 2 lan Rak Kawat ing posisi rak 6, sampeyan kudu ngalih Tray Crisper menyang posisi rak 6 lan Rak Kawat menyang posisi rak 2.

KECEPATAN FAN DUAL
Nalika nggunakake sawetara prasetel piranti iki, sampeyan bisa ngontrol kacepetan kipas sing ana ing sisih ndhuwur piranti. Nggunakake kipas angin kanthi kacepetan dhuwur mbantu sirkulasi udara sing panas banget ing saubengé panganan nalika masak, sing cocog kanggo masak macem-macem jinis panganan kanthi rata. Nggunakake kacepetan penggemar sing luwih murah iku becik nalika masak panganan sing luwih alus, kayata panganan panggang.
Bagean "Preset Chart" nuduhake setelan penggemar sing kasedhiya kanggo saben prasetel. Ing grafik, kacepetan penggemar standar kanggo saben prasetel kandel.

FUNGSI COOL-DOWN MANUAL
Sawise siklus masak rampung, sampeyan bisa menet terus Tombol Kipas kanggo 3 detik kanggo ngaktifake fungsi cool-down manual piranti. Nalika fungsi cool-mudhun manual mlaku, penggemar ndhuwur bakal mbukak kanggo 3 menit kanggo kelangan mudhun Perkakas, kang bisa digunakake kanggo kelangan mudhun interior piranti nalika masak pangan ing suhu luwih murah tinimbang siklus masak sadurungé. Nalika fungsi cool-mudhun manual diaktifake, cahya watara lambang Fan Tampilan madhangi, Program Selection Knob dadi abang, lan bagean Cooking Prasetel saka Control Panel peteng.
Pencet tombol Fan nalika fungsi cool-mudhun manual aktif ngalih kacepetan penggemar saka dhuwur kanggo kurang. Pencet Tombol Kipas kaping telune mbatalake fungsi cool-down manual.
Nalika fungsi cool-down manual aktif, Program Selection Knob ora bisa digunakake kanggo milih prasetel masak. Sampeyan bisa menet tombol Batal kanggo mungkasi fungsi cool-mudhun manual ing sembarang wektu.

PANAS ELEMENT CHART

mode

Preset Info

Heating unsur digunakake

Konveksi Oven Iga, Defrost, Panggang, Roti Bakar, Ayam, Pizza, Kue, Masak Alon, Panggang, Anget, Anget • Migunakake unsur panas ndhuwur lan ngisor.
• Wektu standar, suhu, lan kacepetan penggemar beda-beda gumantung saka prasetel sing dipilih. Deleng "Preset Mode Chart."
• Kabeh suhu masak prasetel bisa diatur kajaba prasetel Defrost lan Reheat.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Konveksi
Dehidrasi Dehidrasi • Nggunakake unsur panas ndhuwur mung.
• Mode masak iki nggunakake suhu sing luwih murah lan penggemar kacepetan kurang kanggo dehidrasi woh-wohan lan daging.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Dehidrasi
Panggangan Panggangan, Bukti • Nggunakake unsur panas ngisor mung.
• Kabeh suhu masak prasetel bisa diatur.
• Prasetel Panggangan kudu digunakake karo Plate Panggangan.
• Prasetel Bukti nggunakake suhu masak sing sithik sing mbantu adonan munggah.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Panggangan
Turbo Fan karo Spiral Heating unsur Air Fry, Goreng, Bacon, Telur, Ikan, Sayuran, Sayap, Steak, Panggang, Rotisserie • Nggunakake unsur panas spiral ndhuwur 1700W.
• Migunakake turbofan kanggo ngirim online superheated.
• The fan cannot be shut off or adjusted when using these presets.
• Wektu lan suhu standar beda-beda lan bisa diatur ing prasetel kasebut.
EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - Turbo Fan

Bagan Masak

Grafik Daging Suhu Internal
Gunakake bagan iki lan termometer panganan kanggo mesthekake yen daging, unggas, panganan laut, lan panganan masak liyane tekan suhu internal minimal sing aman. *Kanggo keamanan pangan maksimal, Departemen Pertanian AS nyaranake 165° F/74° C kanggo kabeh unggas; 160° F/71° C kanggo daging sapi, wedhus, lan daging babi; lan 145° F/63° C, kanthi wektu istirahat 3 menit, kanggo kabeh jinis daging sapi, wedhus, lan daging babi liyane. Uga, review Standar Keamanan Panganan USDA.

Food Koleksi

Internal Temp.*

 

Daging Sapi & Veal

Ground 160 ° F (71 ° C)
Steaks panggang: medium 145 ° F (63 ° C)
Steak panggang: langka 125 ° F (52 ° C)
 

Ayam & Turki

dodo 165 ° F (74 ° C)
Lemah, diiseni 165 ° F (74 ° C)
Manuk, sikil, paha, swiwi kabeh 165 ° F (74 ° C)
Iwak & Kerang Jinis apa wae 145 ° F (63 ° C)
 

Lamb

Ground 160 ° F (71 ° C)
Steaks panggang: medium 140 ° F (60 ° C)
Steak panggang: langka 130 ° F (54 ° C)
 

Babi

Cincang, lemah, iga, panggang 160 ° F (71 ° C)
Ham masak kanthi 140 ° F (60 ° C)

Pandhuan kanggo Gunakake

Sadurunge Gunakake Pisanan

  1. Waca kabeh materi, stiker peringatan, lan label.
  2. Copot kabeh bahan kemasan, label, lan stiker.
  3. Cuci kabeh bagean lan aksesoris sing digunakake ing proses masak nganggo banyu anget lan sabun. Cuci tangan dianjurake.
  4. Aja ngumbah utawa nyelehake alat masak ing banyu. Usap bagian jero lan njaba alat masak nganggo gombal sing resik lan lembab. Bilas nganggo gombal sing anget lan lembab.
  5. Sadurunge masak panganan, panaskan prabot suwene sawetara menit supaya lapisan minyak pelindung pabrikan bisa kobong. Ngilangke alat nganggo banyu sing sinetron lan sabun sawise siklus kobong.

Instructions

  1. Selehake alat ing permukaan sing stabil, level, horisontal, lan tahan panas. Priksa manawa alat kasebut digunakake ing area kanthi sirkulasi hawa sing apik lan adoh saka permukaan panas, barang utawa piranti liyane, lan bahan sing bisa diobong.
  2. Priksa manawa alat kasebut dipasang ing stopkontak sing darmabakti.
  3. Pilih aksesoris masak kanggo resep sampeyan.
  4. Selehake panganan sing arep dimasak ing piranti lan tutup lawang.
  5. Pilih mode prasetel kanthi nggunakake Kenop Kontrol kanggo nggulung prasetel lan pencet tombol Mulai/Ngaso kanggo milih prasetel. Siklus masak bakal diwiwiti. Elinga yen sawetara prasetel masak kalebu fitur preheating (pirsani bagean "Preset Chart").
  6. Sawise siklus masak diwiwiti, sampeyan bisa nyetel suhu masak kanthi mencet Tombol Suhu banjur nggunakake Tombol Kontrol kanggo nyetel suhu. Sampeyan uga bisa nyetel wektu masak kanthi mencet Tombol Wektu lan nggunakake Kenop Kontrol kanggo nyetel wektu masak.
    CATETAN: Nalika roti panggang utawa bagel, sampeyan ngontrol cahya utawa peteng kanthi nyetel tombol sing padha.

CATETAN: Nalika proses masak wis rampung lan wektu masak wis suwe, piranti bakal bip kaping pirang-pirang.
CATETAN: Ninggalake piranti nganggur (ora disentuh) sajrone 3 menit bakal mateni piranti kanthi otomatis.
AWAS: Kabeh permukaan ing njero lan njaba piranti bakal dadi panas banget. Supaya ora cilaka, gunakake sarung tangan oven. Ngidini paling sethithik 30 menit supaya piranti dadi adhem sadurunge nyoba ngresiki utawa nyimpen.
Kata: Piranti iki dilengkapi sistem lawang sing disambung. Bukak lawang kanthi lengkap kanggo nyetel posisi amarga lawang diisi spring lan bakal ditutup yen dibukak sebagian.

tips

  • Panganan sing ukurane luwih cilik biasane mbutuhake wektu masak sing luwih cekak tinimbang panganan sing luwih gedhe.
  • Ukuran utawa jumlah panganan sing gedhe bisa mbutuhake wektu masak maneh tinimbang ukuran utawa jumlah sing luwih cilik.
  • Misting sithik minyak sayur ing kentang seger disaranake kanggo asil sing luwih garing. Nalika nambah minyak sithik, aja sadurunge masak.
  • Cemilan sing biasane dimasak ing oven uga bisa dimasak ing alat kasebut.
  • Gunakake adonan premade kanggo nyiyapake cemilan sing diisi kanthi cepet lan gampang. Adonan premade uga butuh wektu masak sing luwih cekak tinimbang adonan krasan.
  • Panci panggang utawa piring oven bisa diselehake ing Rak Kawat ing njero piranti nalika masak panganan kayata kue utawa quiches. Nggunakake timah utawa sajian uga dianjurake nalika masak panganan sing rapuh utawa diisi.

Reresik & Panyimpenan

Cleaning
Ngresiki alat sawise digunakake. Copot kabel listrik saka soket tembok lan priksa manawa perabot wis adhem sadurunge diresiki.

  1. Usap bagian njaba alat nganggo kain sing anget, lembab lan deterjen ringan.
  2. Kanggo ngresiki lawang, alon-alon gosok loro-lorone nganggo banyu anget, sabun lan iklanamp kain. OJO rendhem utawa celupake alat ing banyu utawa wisuh ing mesin cuci piring.
  3. Resiki bagian jero alat nganggo banyu panas, deterjen ringan, lan spons sing ora kasar. Aja gosok koil pemanas amarga rapuh lan bisa rusak. Banjur, bilas alat sak tenane nganggo resik, damp kain. Aja ninggalake banyu sing ana ing njero perabotan.
  4. Yen perlu, copot turahan panganan sing ora dikepengini nganggo sikat reresik nonabrasif.
  5. Panganan sing dipasang ing aksesoris kudu direndhem ing banyu sabun sing anget, supaya gampang dicopot panganan kasebut. Disaranake ngumbah tangan.

Lumbung

  1. Copot alat lan adhem sak tenane.
  2. Priksa manawa kabeh komponen wis resik lan garing.
  3. Pasang alat ing panggonan sing resik lan garing.

Ngatasi masalah

masalah bisa Sabab

solusi

Piranti ora bisa digunakake 1. Piranti ora dipasang.
2. Sampeyan durung nguripake piranti kanthi nyetel wektu lan suhu nyiyapake.
3. Piranti ora dipasang menyang stopkontak khusus.
1. Pasang kabel listrik menyang soket tembok.
2. Setel suhu lan wektu.
3. Tancepake piranti menyang stopkontak khusus.
Panganan ora masak 1. Piranti kasebut kakehan beban.
2. Suhu kasebut sithik banget.
1. Gunakake kumpulan sing luwih cilik kanggo masak sing luwih akeh.
2. Angkat suhu lan terus masak.
Panganan ora digoreng kanthi merata 1. Sawetara panganan kudu diuripake sajrone proses masak.
2. Panganan kanthi ukuran beda-beda lagi masak bareng-bareng.
3. Aksesoris kudu diputer, utamané yen pangan lagi masak ing macem-macem aksesoris bebarengan.
1. Priksa proses separo lan nguripake panganan yen perlu.
2. Masak panganan sing padha ukurane.
3. Puter aksesoris separo wektu masak.
Kumelun putih sing asale saka perkakas 1. Minyak lagi digunakake.
2. Aksesoris duwe turahan minyak sing akeh banget saka masak sadurunge.
1. Sapu mudhun kanggo ngilangi minyak sing akeh.
2. Ngresiki komponen lan interior piranti sawise saben nggunakake.
Goreng Prancis ora digoreng kanthi merata 1. Jinis kentang sing salah digunakake.
2. Kentang ora blanched kanthi bener sajrone nyiyapake.
3. Akeh banget kentang goreng sing dimasak sekaligus.
1. Gunakake kentang sing seger lan kuwat.
2. Gunakake teken sing wis dipotong banjur garing kanggo ngilangi pati sing akeh.
3. Masak kurang saka 2 1/2 gelas goreng sekaligus.
Goreng ora renyah 1. Goreng mentah duwe banyu akeh banget. 1. Kentang teken sing wis garing sadurunge dilumuri minyak. Motong teken luwih cilik. Tambah minyak liyane.
Piranti kasebut ngrokok. 1. Pelumas utawa jus netes ing unsur pemanas. 1. Piranti kasebut kudu diresiki.
Selehake Baking Pan ing ngisor Tray Crisper utawa Rak Kawat nalika masak panganan kanthi kandungan kelembapan sing dhuwur.

CATETAN: Sembarang layanan liyane kudu ditindakake dening perwakilan layanan sing sah. Hubungi layanan pelanggan nggunakake informasi ing mburi manual iki.

Pitakonan Paling Sering

  1. Apa alat kasebut butuh wektu kanggo dadi panas?
    Piranti kasebut nduweni fitur cerdas sing bakal nggawe panas piranti menyang suhu sing disetel sadurunge timer wiwit ngetung mudhun. Fitur iki ditrapake ing kabeh setelan sing wis diprogram kajaba Roti Bakar, Bagel, lan Dehidrasi.
  2. Apa bisa mandhegake siklus masak kapan wae?
    Sampeyan bisa nggunakake tombol Batal kanggo mungkasi siklus masak.
  3. Apa sampeyan bisa mateni perabotan kapan wae?
    Ya, piranti bisa dipateni sawayah-wayah kanthi nahan tombol Batal sajrone 3 detik.
  4. Apa aku bisa mriksa panganan sajrone proses masak?
    Sampeyan bisa mriksa proses masak kanthi pencet Tombol Cahaya utawa pencet tombol Start / Ngaso banjur mbukak lawang.
  5. Apa sing kedadeyan yen alat isih ora bisa digunakake sawise aku nyoba kabeh saran pemecahan masalah?
    Aja nyoba ndandani omah. Hubungi Tristar lan tindakake prosedur sing ditetepake ing manual. Gagal nglakoni bisa nggawe jaminan sampeyan batal lan ora sah.

LOGO LAGASSE EMERIL

AIRFRTYER 360™ lawang Prancis

Penjaminan Dhuwit 90-Dina

The Emeril Lagasse French Door AirFryer 360 is covered by a 90-day money-back guarantee. If you are not 100% satisfied with your product, return the product and request a  replacement product or refund. Proof of purchase is required. Refunds will include the purchase price, less processing, and handling. Follow the instructions in the Return Policy below to request a replacement or refund.
Kebijakan Jaminan Penggantian
Produk kita, yen dituku saka pengecer resmi, nyakup jaminan panggantos 1 taun yen produk utawa bagean komponen sampeyan ora bisa ditindakake kaya sing diarepake, jaminan kasebut mung ditrapake kanggo pembeli asli lan ora bisa ditransfer. Yen sampeyan nemoni masalah karo salah sawijining produk sajrone 1 taun tuku, baleni produk utawa bagean komponen kanggo ngganti karo produk utawa bagean anyar sing padha fungsional. Bukti asli sing dibutuhake dibutuhake, lan sampeyan kudu mbayar kanggo mbalekake alat kasebut. Yen alat pengganti ditanggepi, jangkoan jaminan bakal rampung nem (6) wulan sawise tanggal panrima alat panggantos utawa sisane jaminan sing ana, sing mengko. Tristar duwe hak kanggo ngganti piranti kanthi regane padha utawa luwih.
Kebijakan bali
Yen ana alesan, sampeyan pengin ngganti utawa mbalekake produk miturut jaminan dhuwit, nomer pesenan sampeyan bisa digunakake minangka nomer wewenang barang bali (RMA). Yen produk dituku ing toko eceran, bali produk menyang toko utawa gunakake "RETAIL" minangka RMA. Bali menyang alamat sing kasedhiya ing ngisor iki kanggo panggantos, sing ora bakal dikenani biaya pangolahan lan penanganan tambahan, utawa kanggo mbalekake rega tuku, kurang pangolahan, lan penanganan. Sampeyan tanggung jawab kanggo biaya bali produk. Sampeyan bisa nemokake nomer pesenan ing www.customerstatus.com. Sampeyan bisa nelpon layanan pelanggan ing 973-287-5149 utawa email [email dilindhungi] kanggo pitakon tambahan. Paket produk kasebut kanthi tliti lan lebokake cathetan ing paket kanthi (1) jeneng sampeyan, (2) alamat surat, (3) nomer telpon, (4) alamat email, (5) alasan bali, lan (6) bukti tuku utawa nomer pesenan, lan (7) nemtokake ing cathetan manawa sampeyan njaluk mbalekake utawa diganti. Tulis RMA ing sanjabane paket kasebut.

Kirimake produk menyang alamat bali ing ngisor iki:
Emeril Lagasse French Door AirFryer 360
Produk Tristar
500 Bali dalan
Wallingford, CT 06495
Yen panjaluk penggantian utawa pengembalian dana durung dingerteni sawise rong minggu, hubungi Layanan Pelanggan ing 973-287-5149.
mbalekaken
Pembayaran maneh sing dijaluk ing jangka wektu jaminan dhuwit bakal ditanggepi cara pambayaran sing digunakake nalika tuku yen barang dituku langsung saka Tristar. Yen barang kasebut dituku saka pengecer resmi, bukti tuku dibutuhake, lan cek bakal ditanggepi kanggo item kasebut lan jumlah pajak penjualan. Fees pemrosesan lan penanganan ora bisa dibalekake.

LOGO LAGASSE EMERIL

AIRFRTYER 360™ lawang Prancis

Kita bangga banget karo desain lan kualitas kanggo Emeril Lagasse French Door AirFryer 360TM

Produk iki wis diproduksi kanthi standar paling dhuwur. Yen sampeyan duwe pitakon, staf layanan pelanggan sing ramah kasedhiya kanggo mbantu sampeyan.
Kanggo bagean, resep, aksesoris, lan kabeh Emeril saben dina, bukak tristarcares.com utawa pindai kode QR iki nganggo smartphone utawa tablet:

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - kode QRhttps://l.ead.me/bbotTP
Kanggo ngubungi kita, email menyang [email dilindhungi] utawa nelpon kita ing 973-287-5149.

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - TristarMbagekke dening:
Produk Tristar, Inc.
Fairfield, NJ 07004
© 2021 Tristar Products, Inc.
Digawe ing China
EMERIL_FDR360_IB_TP_ENG_V6_211122

EMERIL LAGASSE FAFO 001 French Door Air Fryer 360 - simbol

Dokumen / Sumber Daya

EMERIL LAGASSE FAFO-001 French Door Air Fryer 360 [pdf] Pedoman Pemilik
FAFO-001, French Door Air Fryer 360

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.