pangisi daya Car Wireless lan Induksi Otomatis

imperii-Wireless-Car-Charger

Thanks kanggo milih lan nggunakake Charger Mobil Nirkabel & Induksi Otomatis.
Mangga waca kanthi manual pandhuan lan pancegahan sadurunge digunakake.

Piranti Gunung

imperii-Wireless-Mobil-Charger-Overview

Fungsi-instruksi produk

  1. Pangenalan gerakan prabawa otomatis, ora prelu ngalih kanthi otomatis wadhah telpon, Gampang dioperasikake kanthi tangan siji;
  2. Modul pemancar pengisian daya nirkabel internal kanggo ponsel supaya bisa ngisi daya nirkabel;
  3. Dilengkapi port daya USB;

Parameter fungsi produk

  1. Input: DC5V / 2A 9V / 1.67A
  2. Frekuensi kerja: 110-205KHZ
  3. Suhu operasi: -10 nganti 60 derajat
  4. Daya pengisian daya: l0W
  5. Efisiensi pengisian daya: 60% nganti 75%
  6. Jarak pengisian daya: 3- -8mm
  7. Konsumsi daya siyaga: konsumsi daya rata-rata kanggo kabeh mesin kurang saka 50mW
  8. Liwat proteksi saiki: nalika ngisi daya, arus input luwih gedhe tinimbang 2A, kanthi otomatis mandheg ngisi daya, kanggo nyegah kerusakan ing pangisi daya
  9. Swara voltage proteksi: Yen input voltage luwih saka 5V ± 5% (utawa9V ± 5%) nalika ngisi daya, otomatis bakal mandheg ngisi daya.
  10. Indikator pengisian daya: Nalika sensor otomatis ngrasakake ponsel, indikator LED mati 2 detik, banjur murup, pangisi daya nirkabel bisa digunakake
  11. Standar eksekutif: ngetrapake standar ngisi daya nirkabel Qi
  12. Dhukungan WPC (10W) protokol ngisi daya nirkabel Qi

Pandhuan panggunaan produk

  1. Nalika nggunakake produk iki, konfirmasi manawa produk kasebut nyambung karo listrik.
  2. Yen sambungan USB sukses, LED bakal murup
  3. LED bakal nyala nalika ana aliran gedhe utawa prakara asing lan liya-liyane kesalahan, lan ora bakal ngidini ngisi daya. Yen ana masalah, aja lebokake garis pengisian daya menyang USB.
  4. Nalika handset kudu clamped, mangga mindhah ponsel menyang 10-25mm ing ndhuwur gunung. Pemasangan kasebut kanthi otomatis mbukak klip, lan telpon seluler gampang dipasang. Klip kasebut kanthi otomatis narik handset. Yen sampeyan kudu njupuk handset, tutul tombol urip ing sisih kiwa gunung, Klip kasebut bakal dibukak kanthi otomatis lan handset bisa dijupuk.
  5. Produk iki ora dilengkapi panrima daya nirkabel (standar QI), lan yen handset ora duwe fungsi nampa nirkabel, tuku Android utawa panrima nirkabel apel kanggo digunakake bebarengan

pancegahan

  • Tulung ati-ati pangisi daya pangisi daya lan aksesoris sampeyan, rekomendasi ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan nggunakake layanan garansi kanthi efektif.
  • Nyimpen peralatan supaya garing. Udan, lembab lan macem-macem banyu bisa uga ngemot mineral sing bakal ngrusak sirkuit kasebut. Yen peralatan wis udan, tulung garingake produk sanalika utawa gunakake kain empuk sing resik kanggo diusap.
  • Nalika ngisi daya, coba pilih pangisi daya QC2.0 utawa pangisi daya QC3.0 biasa. Panganggone pangisi daya utawa pangisi daya sing ora kompatibel bisa uga duwe risiko ora stabil.
  • Aja nyoba ngisi daya batere peralatan sing wis kapapar utawa kothak batere sing rusak. lan aja ngisi daya peralatan sing ora kompatibel karo produk iki.
  • Aja nyimpen peralatan kasebut ing papan sing adhem. Yen ora, yen suhu peralatan mundhak dadi suhu normal, kelembapan bakal digawe ing njero ruangan lan ngrusak alat listrik.
  • Aja nyoba mbukak peralatan, pembongkaran utawa modifikasi sing ora sah bakal ngrusak peralatan lan peraturan sing gegandhengan karo peralatan nirkabel.
  • Aja mbuwang, nutul utawa ngagetake peralatan kasebut; penanganan kasar peralatan bakal ngrusak papan sirkuit internal lan struktur mekanik.
  • Gunakake kain alus sing resik lan lembab kanggo ngresiki permukaan peralatan. Aja nggunakake utawa nyimpen peralatan kasebut ing papan sing mbledug utawa reged.
  • Sawetara komponen produk iki minangka bahan magnetik lan logam bisa uga diserap ing produk iki. Aja nggunakake kertu bank, kertu kredit utawa barang liyane kanthi media magnetik ing cedhak produk kasebut supaya ora ilang data sing disimpen amarga ora kuwat.

Manual Car Charger Wireless lan Instruksi Induksi Otomatis - Download [dioptimalake]
Manual Car Charger Wireless lan Instruksi Induksi Otomatis - download
Manual Car Charger Wireless lan Instruksi Induksi Otomatis - OCR PDF

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.