imperii Wireless Charging Pad

imperii-Wireless-Charging-Pad

Sugeng tuku!

Pad pengisian nirkabel kita bakal ngisi daya piranti kanthi nirkabel, nalika sampeyan kerja.
Waca Manual pangguna sadurunge digunakake lan simpen kanggo referensi mbesuk.

imperii-Wireless-Charging-Pad-Diagram

Keterangan

input: DC 5V / 1.5-2A Konversi: > 70%
Output: 5W Konversi:
Koil: Single Jarak Ngisi daya: <5mm

Sambungake menyang Sumber Daya

Lampu indikator LED Charger bakal kerlip kaping pindho banjur Charger bakal mlebu Mode siyaga.

Wireless-Charging-Pad-Connect-to-Power-Source

  1. Sambungake antarmuka USB 2.0 menyang Sumber Daya
  2. Sambungake antarmuka Micro USB menyang Mouse Pad

Ngisi daya Piranti sampeyan

Selehake piranti ing area Mouse Pad sing dituduhake.

imperii-Wireless-Charging-Pad-Diagram

Pandhuan Aman

  1. Mung gunakake Mouse Pad iki kaya sing diprentahake ing manual iki.
  2. Priksa manawa kabel USB wis disambungake kanthi aman sadurunge digunakake.
  3. Aja nyelehake bahan konduktif liyane, obyek logam utawa obyek magnetik ing utawa cedhak Mouse Pad.
  4. Yen Mouse Pad dadi panas banget, medhot sambungan saka sumber listrik lan aja digunakake maneh nganti adhem kabeh wis rampung. Yen Mouse Pad terus-terusan panas banget, aja langsung nggunakake.
  5. Tetap garing Mouse Pad lan aja digunakake ing lingkungan kanthi suhu luwih saka 0 ° - 40 ° derajat Celcius.
  6. Aja nggunakake Mouse Pad iki yen sampeyan duwe implan medis nirkabel lan utawa elektronik.

Isi Paket

  1. Mouse Pad kanthi Wireless Charger.
  2. Kabel USB Mikro nganti USB Tipe 2.

LAYANAN TEKNIKAL: http: /lwww.imperiielectronics.com/contactenos

logo imperii-elektronik

Manual Instruksi Pengisian Daya Nirkabel imperii - Download [dioptimalake]
Manual Instruksi Pengisian Daya Nirkabel imperii - download
Manual Instruksi Pengisian Daya Nirkabel imperii - OCR PDF

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.