Manual 10000mAh Manual Instruksi Pangisi daya Daya Nirkabel
kanggo 10000mAh Wireless Charger Power Bank

Manual Bank Daya Charger Nirkabel

Produk Liwatview

Matur nuwun nggunakake produk iki saka perusahaan, Sadurunge nggunakake produk, waca manual kanthi tliti kanggo nindakake kanthi bener. Nyuwun ngapuro amarga ana kesalahan sing ana ing panyithak utawa terjemahan manual iki.

Kabar sing umum

Produk iki minangka batre portabel agregasi desain sing ati-ati lan kanthi terminal muatan nirkabel lan Power Bank kanthi kapasitas transmisi dhuwur. Bisa digunakake ing omah, ing njobo, ing dalan, ing kantor utawa ing endi wae, lan nawakake kemungkinan ngisi daya piranti apa wae saka sembarang panggonan tanpa ana masalah: iPad lan tablet, smartphone, kamera digital, MP4 lan produk elektronik liyane.

Fungsi Overview

  1. Power bank
  2. Nirkabel daya
  3. Baterei sing bisa diisi maneh
  4. Beban intelektual
  5. Ketik C lan Input Nirkabel

Pambuka cahya lan indikator Indikator

  1. Input USB Mikro
  2. Output USB mikro
  3. Tombol daya
  4. Lampu daya nirkabel
  5. Lampu listrik
  6. Indikator status baterei
  7. Area ngisi daya nirkabel
  8. Dhasar tanpa lunyu
  9. Input USB C

Penting cathetan:

  1. Aja mbubarake utawa mbenake produk
  2. Ora anti banyu
  3. Nyuwun, aja ngisi daya ing lingkungan sing panas banget
  4. Gunakake adaptor sing cocog kanggo nyambung menyang terminal ngirim
  5. Aja nabrak produk, utawa buwang ing geni utawa banyu
  6. Aja mandheg nggunakake batere kanthi cepet yen ana deformasi, tumpahan utawa ambu ora enak.
  7. Produk kasebut kudu dikenani biaya paling ora sepisan saben wulan yen sampeyan ora bakal nggunakake sajrone wektu sing suwe.
  8. Pencet terus tombol daya nganti 3 detik kanggo mateni produk nalika sampeyan ora nggunakake daya nirkabel.
  9. Mbusak film protèktif sadurunge diisi ulang.
  10. Penting banget supaya ora nggunakake ngisi daya nirkabel seluler nalika produk lagi diisi daya.

Panganggone produk

Ngaktifake / mateni

Pencet tombol daya kanggo nguripake piranti. Lampu biru bakal nuduhake yen urip utawa mati.
Pencet terus tombol nganti 3 detik kanggo nguripake / mateni fungsi ngisi daya nirkabel. Indikator abang nuduhake yen urip utawa ora aktif.

Isi ulang otomatis

Ngisi daya kabel
Gunakake kabel USB Micro standar kanggo mbukak sing gegandhengan, lampu biru bakal murup nalika ngisi daya, lan kabeh LED biru bakal diatasi nalika daya wis rampung.

Nirkabel daya
Lebokake bank daya nirkabel ing pangisi daya nirkabel kanthi langsung.

Upload produk elektronik liyane

Ngisi daya kabel
Uripake pangisi daya kanthi tombol, pratondho biru bakal murup. Kanthi kabel USB, sambungake siji pucuk menyang pangisi daya lan liyane menyang produk sing pengin diisi ulang,

Nirkabel daya
Aktifake pangisian daya nirkabel, pratondho bakal madhangi warna abang. Sijine ponsel kanthi bener.

Pitakon asring
  1. Yen sampeyan nguripake kanthi tombol, mung siji LED sing sumunar biru, batere wis entek lan sampeyan kudu cepet mbayar ulang.
  2. Produk iki bisa kanthi otomatis ngenali peralatan sing kudu diisi daya. Yen ora ana piranti ing ndhuwur, pangisi daya bakal dipateni sawise 5 menit.
  3. Yen tengah terminal sing nampa nyimpang luwih saka 20mm saka tengah terminal sing ngirim, pangisi daya bakal mati kanthi otomatis. Yen sampeyan nyimpang, beban bakal ora efisien.
  4. Yen pemancar sing wis rampung ndeteksi manawa beban saiki wis rampung, sambungan bakal otomatis dipedhot. Pemancar lan panrima bakal status siyaga.
  5. Yen kabel utawa ngisi daya nirkabel wis rampung, pemancar bakal nyopot sambungan kanthi otomatis. Sampeyan kudu mbusak piranti sing nampa supaya arus sing diisi daya bali dadi normal.
  6. Yen sampeyan nggunakake adaptor sing ora nyukupi, batere ora bakal diisi lengkap, lan mesin bakal rusak.

Paket kalebu:

  1. Ngirim terminal x 1
  2. Kabel USB xl
  3. Manual x 1

specifications

  1. Input nganggo kabel: DC 5V / 2A, Input Nirkabel: 5V / 750mA
  2. USB output: DC 5V / 2.1A
  3. Output nirkabel: SW lOOOmA
  4. Frekuensi ngisi daya: 100-200KHz
  5. Jarak nirkabel: 3-Smm
  6. efficiency: luwih saka 75%
  7. Ukuran produk: 74x133x19mm
  8. Bobot Product: 166.S g
  9. kapasitas: 10000 mAH
  10. Kirim utawa sabuk: simpen ing tas travel, ing tas laptop, utawa ing mobil.
  11. Indikator Kapasitas: Kapasitas listrik ditampilake kanthi 4 lampu LED biru; yen wis diisi daya nirkabel, lampune abang.
  12. Jinis muatan: bisa diisi sekaligus nganggo kabel lan nirkabel.
  13. aplikasi: kabeh Aplikasi kanggo kabeh produk sing standar Qi.

Langkah-langkah panggunaan:

  1. Sambungake kabel USB Mikro menyang pangisi daya lan adaptor daya, banjur sambungake adaptor menyang soket (lampu putih 2 detik)
  2. Ing mode siyaga, ora bakal ana indikasi sing sumunar (kanggo ngirit energi lan mikir lingkungan).
  3. Kompatibel karo piranti panrima Qi sing dilebokake ing dhukungan (ora ing area pengisian daya) pangisi daya Qi, yen piranti panrima wis dideteksi mula bakal diisi daya, padhange lampu ijo bakal sebanding karo volume energi sing dipancarkan piranti kasebut.
  4. Yen piranti panrima pangisi daya dipisahake, lampu biru bakal dipateni lan bali menyang kahanan sing wis ditemtokake.
  5. Yen pangisi daya utawa adaptor overheat utawa kakehan sajrone digunakake, mungkasi ngisi daya, lampu abang bakal murup sawise sawetara wektu, bali menyang langkah 2.

Makna bathi:

  1. Cahya putih: On
  2. Lampu biru: Ngadeg-by
  3. Lampu ijo: Loading
  4. Lampu abang kedhep: voltage I saiki / anomali suhu.
    Cathetan: model lan versi produk sing beda bisa ditampilake sawetara variasi ing lampu.

Kabar:

  1. Produk iki kudu digunakake kaya sing dituduhake ing manual, yen ora bisa nyebabake kobongan, bledosan, utawa kahanan risiko liyane.
  2. Sadurunge nggunakake produk, priksa manawa paramèter adaptor daya cocog, lan manawa diprodhuksi dening merek dipercaya kanthi otentikasi keamanan. Priksa manawa output saiki nalika ngisi daya 1 kali luwih gedhe tinimbang piranti sing nampa, yen piranti ora bakal ngisi daya, utawa bakal nindakake sithik, lan adaptor malah bisa rusak.
  3. Priksa manawa kabel USB cocog kanggo kaloro port kasebut. Arus pangisi daya piranti kasebut dhuwur, yen sampeyan nggunakake kabel USB 1.5-2.0A, piranti bisa uga ora ngisi daya, utawa kedadeyane negatif bisa kedadeyan, kayata asring urip maneh
  4. Kanggo mesthekake ora ana lebu ing platform pemuatan, peralatan sensitif, utawa barang standar non-logam utawa Qi liyane, aja dilebokake ing pangkalan beban.
  5. Priksa manawa piranti kasebut memenuhi standar QI lan diselehake kanthi bener, papan sing ora apik bisa nyebabake Gagal mbukak utawa fenomena negatif liyane kayata asring urip maneh.
  6. Priksa manawa platform sing mbukak utawa piranti sing ora ngeculake panas banget Yen wis kedadeyan, copot saka sumber listrik lan coba adhem sadurunge ngisi daya maneh.
  7. Supaya piranti tetep garing, aja disimpen utawa digunakake ing lingkungan kadhemen utawa asor banget.
  8. Aja nyoba mbukak, mbuwang, nabrak utawa goyang piranti kasebut.
  9. Produsen piranti medis nyaranake jarak minimal antarane pangisi daya nirkabel lan implan medis paling ora 153cm, kanggo ngindhari gangguan potensial pangisi daya karo piranti, alat pacu jantung, lsp. Yen sampeyan duwe curiga yen ana gangguan, mangga dipotong arus pangisi daya. Tututi pandhuan saka pabrikan piranti, lan yen ora ragu-ragu, hubungi personel panyedhiya sing cocog.

paramèter Technical

  • jeneng produk: Pangisi daya tanpa kabel
  • Nomer produk:
  • Ngisi daya standar: Qi vl.0 / 1.1
  • Jumlah gulungan: Siji
  • Jarak beban: <Smm
  • Input voltage: 1500-2000mA
  • Daya dikirim: <SW
  • Efisiensi beban:
  • Operasi suhu: 0-40
  • Kisaran asor: 45-48% RH

Manual pangisi nirkabel:

  • Produk iki cocog karo protokol QI (v.1.0 lan 1 .1) daya nirkabel WPC.
  • Kompatibel karo piranti pangisi daya QI (SW) sing bisa diisi ulang, lan ngisi daya cepet lan gampang.
  • Dirancang kanggo ngindhari masalah nggawa kabel saka antarmuka sing beda, pangisi daya iki nyedhiyakake daya aman lan kebak kanggo piranti sampeyan.

Dhaptar konten

  1. specifications
  2. Pangisi daya tanpa kabel
  3. Kabel USB mikro (opsional)

Catetan: konten standar ora kalebu adaptor daya USB, sing disaranake Is DC 5V / 1.5A, saka pabrikan sing bisa dikenali lan kualitas sing wis kabukten.

  • Antarmuka: Mikro USB
  • Input voltage: DC5V (4.6-5V)
  • Input saiki: 1500-2000mA

LAYANAN TEKNIS

Ngunjungi: http://www.imperiielectronics.com/contactus

logo Logo

manual 10000mAh Manual Instruksi Power Charger Nirkabel - Download [dioptimalake]
manual 10000mAh Manual Instruksi Power Charger Nirkabel - download
manual 10000mAh Manual Instruksi Power Charger Nirkabel - OCR PDF

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.