Keyboard Bluetooth kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna

Keyboard Bluetooth kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3

Content

  • Keyboard Bluetooth
  • Kabel Pengisian USB USB-Mini
  • Anggota Guide

Specifications Technical

  • Bluetooth: 3.0
  • Jarak maksimal: 10 meter
  • Sistem Modulasi: GFSK
  • Voltage: 3.0 - 5.0V
  • Saiki digunakake: <5.0 mA
  • Saiki "Siaga": 2.5 mA,
  • Saiki "turu": <200A
  • Ngisi daya saiki:> 100mA
  • Wektu ing "siyaga": nganti 60 dina

Ciri

  • Papan Ketik Blualooth 3.0
  • Dirancang kanggo iPad Mini 2, 3 lan 4
  • Dhukungan kanggo nggunakake iPad kanthi nyaman
  • Baterai Lithium sing bisa diisi ulang nganti 55 jam panggunaan
  • Ringan nganggo tombol bisu
  • Mode hemat energi
  • Ngisi wektu: jam 4-5
  • Kapasitas baterei: 160mA
  • Wektu panggunaan: nganti 55 dina
  • Suhu paling luweh: -10 ″ C- +55 ″ C

Sinkronisasi

  • Tutul ing keyboard lan priksa manawa lampu indikator Bluetooth sumunar nganti 5 detik, banjur dipateni
  • Pencet tombol "sambungake". Keyboard bakal siyap nyelarasake
  • Bukak setelan ing iPad

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3

  • Ing menu Setelan, aktifake Bluetooth. Sanalika, iPad bakal miwiti nggoleki piranti Bluetooth ing kisaran kasebut.

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3

  • Pilih piranti Bluetooth yen sampeyan wis nemokake

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3

  • Lebokake kode sinkronisasi ing keyboard Bluetooth

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3

  • Sawise kalorone diselarasake, lampu keyboard bakal urip nganti keyboard dipateni

Kasus Keyboard Bluetooth kanggo iPad mini 1/2/3Ngisi batere

  • Yen batere kurang, indikator LED sumunar kanggo menehi tandha.
  • Sambungake Mini USB menyang keyboard lan konektor USB menyang komputer
  • Lampu abang bakal nuduhake yen daya diisi daya. Sawise pangisian daya wis “rampung, mula bakal entek.

Mode Ngirit Daya

  • Keyboard bakal mlebu 'turu”Mode yen ora aktif sajrone 15 menit, banjur lampu indikator bakal dipateni.
  • Kanggo njaluk metu saka mode iki, pencet tombol banjur watt 3 detik.

Peringatan Keselamatan

  • Aja mbukak utawa makarya ing njero keyboard iki.
  • Aja nyelehake obyek sing abot ing keyboard.
  • Aja lebokake ii ing gelombang mikro.
  • Supaya adoh saka banyu, minyak utawa cairan liyane utawa bahan kimia agresif.

Cleaning

  • Sapu nganggo gombal garing
  • Aja nggunakake bahan kimia utawa pelarut sing atos

Bisa masalah

  • (A) Ora sinkronisasi.
    • Priksa manawa wis urip.
    • Priksa manawa piranti loro-lorone kurang saka 10 meter.
    • Priksa manawa batere wis diisi.
    • Priksa manawa iPad Bluetooth sampeyan wis diaktifake.
  • (B) Ora dikenani biaya.
    • Priksa manawa kabel wis disambungake kanthi bener.
    • Priksa manawa konektor USB ing komputer duwe arus listrik.

Karakter khusus

  1. Kanggo nggunakake karakter khusus, pencet ing Fn key lan banjur karakter tombol sampeyan pengin

FCC

  • Produk iki tundhuk karo peraturan FCC

 

Warranty Winates

✓Produk iki dijamin 2 taun wiwit tanggal tuku.
✓ Garansi efektif amarga faktur komersial kudune diisi lan ditutup.
✓ Yen ana masalah karo produk, pangguna kudu ngubungi kita ing alamat: [email dilindhungi]. Sawise ditampa, keraguan, kedadeyan lan masalah bakal dirampungake liwat email. Yen ora bisa ditindakake lan masalah isih ana, jaminan bakal diproses miturut hukum sing saiki.
✓ Garansi kasebut ditambahi rong taun, mung diarani 10 cacat manufaktur
✓ Ekspedisi menyang pusat layanan sing paling cedhak utawa kantor pusat bakal dibayar prabayar. Barang kasebut kudu
teka kanthi apik lan kabeh komponen.
✓ Ora duwe tanggung jawab kanggo kerusakan sing disebabake amarga nyalahi panggunaan produk
✓ Garansi kasebut ora ditrapake ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  1. Yen sampeyan durung ngetutake manual iki kanthi bener
  2. Yen produk wis tampered
  3. Yen wis rusak amarga panggunaan sing ora bener
  4. Yen cacat wis muncul amarga gagal listrik

PRODUK________________________________________
MODEL________________________________________
SERI________________________________________

 

LAYANAN TEKNIS

Ngunjungi:  http://imperiielectronics.com/index.php?controller=contact

gambar rai

Manual Bluetooth Keyboard kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna - Download [dioptimalake]
Manual Bluetooth Keyboard kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna - download
Manual Bluetooth Keyboard kanggo iPad Mini 1/2/3 Manual pangguna - OCR PDF

Ninggalake komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.